Kjosevski
Memija - Kosorić - Hodžurda - Kramarić
Stevanović - Zolotić - Bekrić - Stanić
Lendrić - Tiago
Ovo je najbolje uigravati pred evropske utakmice, kopirati Ranijerija. Braniš se sa 11 igrača, a napadaš brzo sa njih 4-5

imaju dado, enis i dino, svi za različite namjene...pa ima i žerić. a možda uspije i uglješa završiti tu arbitražu.cala je napisao/la: Sad na skoro svi pozicijama imamo po 2 kvalitetna igraca. Jedino me malo brine vezni red, idealno je Blagoje, Zola i Bekrija ispred njih i tu malo skripimo za izmjenama. Al eto kazu da prelazni rok jos nije gotov a moze i neko od mladjih uletiti tu.
Koji qrac pratite vise ss, sad nek rade sta hoce.
Mislim da ce Bogicevic umjesto Hodzurde,bar sudeci po ovim pripremnim,gotovo u svim je odbrana pocinjala u istom sastavu.Ostalo je uglavnom to to,Memija ili Stevanovic,Lendric se cini mi se izdvaja u toj utrci njega i Djermanovica,trio na sredini jedini logican po meni,jedino ne znam ko bi mogao Tiaga ugroziti!? Stanic,Mailson,ne znam..phily je napisao/la:
![]()
defanzivni zadnji veznisergejevic je napisao/la:A sta je s Ugjesom, kakav je on profil igraca ? Nisam ga nesto upratio do sada, osim onog klipa, mislim da je neko postavio. Ipak, ti klipovi ne govore mnogo o igracu.
Kako ovo strasno izgledahardwell je napisao/la:Kao Lester
Kjosevski
Memija - Kosorić - Hodžurda - Kramarić
Stevanović - Zolotić - Bekrić - Stanić
Lendrić - Tiago
Ovo je najbolje uigravati pred evropske utakmice, kopirati Ranijerija. Braniš se sa 11 igrača, a napadaš brzo sa njih 4-5
Kako ces ga koristiti u napadu, imas 3 koji su ispred njega u rotaciji, a u vezi ti fali desetka koja ce rasteritit Tuceta, po meni i jest vise za te pozicije iza napadaca, kao Bajic sto sad u Konyi sto igra..fedeltafrotta je napisao/la:nemojte dzenisa na veznog, gusimo ga... on je napadac i po meni on i mujaga u buducnosti ce da resetaju ovu kukuruz ligu
Mislim da si ga morao zapaziti onda kada smo igrali s njima na Grbavici (predzadnje kolo jesenas). Bio je odlican u toj utakmici, njihov najbolji igrac uz onog stopera Sanicanina.sergejevic je napisao/la:A sta je s Ugjesom, kakav je on profil igraca ? Nisam ga nesto upratio do sada, osim onog klipa, mislim da je neko postavio. Ipak, ti klipovi ne govore mnogo o igracu.
pa sad bi ga koristio kao jokera zajedno sa djermom i mujagom... mislim da na prednjem veznom samo truhnecikazubo je napisao/la:Kako ces ga koristiti u napadu, imas 3 koji su ispred njega u rotaciji, a u vezi ti fali desetka koja ce rasteritit Tuceta, po meni i jest vise za te pozicije iza napadaca, kao Bajic sto sad u Konyi sto igra..fedeltafrotta je napisao/la:nemojte dzenisa na veznog, gusimo ga... on je napadac i po meni on i mujaga u buducnosti ce da resetaju ovu kukuruz ligu
Bio je bas los teren na toj utakmici, nisu se bas ni jedni pokazali na pravi nacin. Barem sam firuzuru zapamtio.Kapiten je napisao/la:Mislim da si ga morao zapaziti onda kada smo igrali s njima na Grbavici (predzadnje kolo jesenas). Bio je odlican u toj utakmici, njihov najbolji igrac uz onog stopera Sanicanina.sergejevic je napisao/la:A sta je s Ugjesom, kakav je on profil igraca ? Nisam ga nesto upratio do sada, osim onog klipa, mislim da je neko postavio. Ipak, ti klipovi ne govore mnogo o igracu.
Ima plavu krijestu