Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

dell21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 01, 2017 7:23 pm

xxlbasket je napisao/la:
sri mar 01, 2017 7:16 pm
salle86 je napisao/la:
sri mar 01, 2017 6:14 pm
slika

Radiće pumpa za beton udarnički ovih par dana sigurno.
Dosta priprema za to određeno, još nekih 12 redova ove polovice do juga da se zašaluje i onda ožeži.
Još malo pa gotovo :)
Jel se meni samo cini ili je ovo lijevo odmah do ulaza na zdenku 1 m od tog ulaza i ulaz na istok ako jeste to je onda neka greska nije planiran ulaz tu a i bilo bi nakaradno da su 2 ulaza 1 m jedan od drugog , moguce da je do mene da sam ha pogresno zakljucio
U pravu si sto si to primijetio. Ali ako je planiran taj dio odnosno zdenka za gostujuce navijace onda ce to biti ogradeno pa je zbog toga dodan ovaj manji ulaz na istok a taj ulaz ostaje za gostujuce navijace u zdenci.

Okolele
Kontakt:

sri mar 01, 2017 7:26 pm

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri mar 01, 2017 7:27 pm

Ma znam da jesu bolji, ali nema sanse da mozes Ibisevica izbaciti iz prve postave. A budem li vidio na spisku Spahica i Medunjanina koji je otisao u MLS, onda stvarno necu imati zivaca da pratim repku.
U veznom redu trebas ubaciti neke mladje igrace, ima tu perspektive, i onda se zovu neki igraci sa 28-30 godina da debituju za repku :S
Pored Bajica i Dzeke, u repku se moraju ubaciti Hadziahmetovic, Cimirot, Gojak, Milosevic, Memisevic pa i Kodro kao opcija u napadu. Fino organizujes koju prijateljsku s tim kombinovanim sastavima i vidis kako funkcionise. A ne da Spahica i Medunjanina opet gledamo koji su prevazidjeni iskreno...
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Model1964

sri mar 01, 2017 7:27 pm

xxlbasket je napisao/la:
sri mar 01, 2017 7:16 pm
salle86 je napisao/la:
sri mar 01, 2017 6:14 pm
slika

Radiće pumpa za beton udarnički ovih par dana sigurno.
Dosta priprema za to određeno, još nekih 12 redova ove polovice do juga da se zašaluje i onda ožeži.
Još malo pa gotovo :)
Jel se meni samo cini ili je ovo lijevo odmah do ulaza na zdenku 1 m od tog ulaza i ulaz na istok ako jeste to je onda neka greska nije planiran ulaz tu a i bilo bi nakaradno da su 2 ulaza 1 m jedan od drugog , moguce da je do mene da sam ha pogresno zakljucio
Sto puta je pisano o tome :)
Istok je posebna tribinam skuplja ce biti karta nego za sjever i bice ograda. Ako tome dodaš da ce u zdenka cošetu biti gostujuci navijaci onda ovaj ulz nije b :) eveze.
Ravnomjerno raspoređeni ulazi... ne vidim neki problem
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri mar 01, 2017 7:29 pm

Kina ili Italija, pitanje je sada :)
Nestorovski bgm ode iz HNL-a i prekuca, ali da budemo realni, jedno je on, a drugo Lendric. Ne moram spominjati koliki bi iskorak za nas bio kada bi direktno prodali nekog u Seriu A.

Praise the sun \[T]/

ChWilla
Kontakt:

sri mar 01, 2017 7:31 pm

nije in ne vidjeti problem :ganja:
gradi željo boli te *****

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri mar 01, 2017 7:33 pm

Sto se ulaza tice, pohvalio bih raspored istih. Umjesto sa prvobitne vizualizacije, dobili smo manje ulaza, bolje rasporedjenih, a monotonost se razbila sa dva prizemna ulaza :palacgore:

Praise the sun \[T]/

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri mar 01, 2017 7:34 pm

Omar500 je napisao/la:Ma znam da jesu bolji, ali nema sanse da mozes Ibisevica izbaciti iz prve postave. A budem li vidio na spisku Spahica i Medunjanina koji je otisao u MLS, onda stvarno necu imati zivaca da pratim repku.
U veznom redu trebas ubaciti neke mladje igrace, ima tu perspektive, i onda se zovu neki igraci sa 28-30 godina da debituju za repku :S
Pored Bajica i Dzeke, u repku se moraju ubaciti Hadziahmetovic, Cimirot, Gojak, Milosevic, Memisevic pa i Kodro kao opcija u napadu. Fino organizujes koju prijateljsku s tim kombinovanim sastavima i vidis kako funkcionise. A ne da Spahica i Medunjanina opet gledamo koji su prevazidjeni iskreno...
Kodru ne bih pozivao jer realno imamo daleko bolje opcije za sad, ali sve ostalo je na mjestu. Duo Memisevica i Dumica zvuci interesantno, obojica su daleko bolji od Sunjica i Spahe.

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sri mar 01, 2017 7:36 pm

BabOsim je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Ma znam da jesu bolji, ali nema sanse da mozes Ibisevica izbaciti iz prve postave. A budem li vidio na spisku Spahica i Medunjanina koji je otisao u MLS, onda stvarno necu imati zivaca da pratim repku.
Kodru ne bih pozivao jer realno imamo daleko bolje opcije za sad, ali sve ostalo je na mjestu. Duo Memisevica i Dumica zvuci interesantno, obojica su daleko bolji od Sunjica i Spahe.
I onog macog iz Dortmunda ne bi bilo glupo pogurati da mu podignemo samupouzdanje

LARSSON
Kontakt:

sri mar 01, 2017 7:38 pm

Atajic-Kodro

sexy

SanMan
Kontakt:

sri mar 01, 2017 7:47 pm

Baja i Ara su super igrači i daj Bože da imaju pola karijere ko Vedo (i oni sami bi to sad potpisali), a aBd da budu i bolji. Nemojte lupati ko oni tamo, roditelji i managri pa sjebu djecu u startu. Momci su mladi i budućnost je pred njima. Još će mo mi njih dugo gledati u repki ako nastave ovako.

Brkoo
Kontakt:

sri mar 01, 2017 7:48 pm

Sto se tice Lendrica i njegove prodaje na ljeto ovako ja to vidim. Ako izborimo evropu ili osvojimo titulu njegova cijena ce jos vise porasti. On ima i Hrvatsko drzavljanstvo sto je jako znacajno kod transfera. Ja da se nesto pitam dao bih mu i kapitensku traku i tako mu jos vise digao cijenu. Sve je sad na Lendricu, evo prati ga ovaj agent iz Italije a prate ga i drugi, ima sansu da se dobro proda, da nas klub bas dobro zaradi a on da osigura sebi transfer karijere, mozda u neki od klubova iz lige petice. Nakon njegove prodaje treba nam igrac koji ima kvalitet priblizan kao Ivan ili cak da bude bolji od njega a ne trebaju nam obradovici i takvi igraci..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

sri mar 01, 2017 7:50 pm

vedad je legenda ali oni su na sjajnom putu, vjerovatno jači nego on u istim godinama.
gradi željo boli te *****

Vrag

sri mar 01, 2017 7:50 pm

Za Ivana ce samo kinezi dati vise od 1 mil. eura. Zapad ili Evropa nece ici dalje od 300k eura, tako da ne treba ocekivati neku veliku sumu na ljeto.

salle86
Kontakt:

sri mar 01, 2017 7:54 pm

SanMan je napisao/la:
Baja i Ara su super igrači i daj Bože da imaju pola karijere ko Vedo (i oni sami bi to sad potpisali), a aBd da budu i bolji. Nemojte lupati ko oni tamo, roditelji i managri pa sjebu djecu u startu. Momci su mladi i budućnost je pred njima. Još će mo mi njih dugo gledati u repki ako nastave ovako.
Vedo od prije 3-4 godine i ovaj sad nebo i zemlja. Svaka čast za sve urađeno ali koliko je on u padu "kvalitete" toliko su ovi u rastu.
Da se razumijemo.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SanMan
Kontakt:

sri mar 01, 2017 8:09 pm

salle86 je napisao/la:
SanMan je napisao/la:
Vedo od prije 3-4 godine i ovaj sad nebo i zemlja. Svaka čast za sve urađeno ali koliko je on u padu "kvalitete" toliko su ovi u rastu.
Da se razumijemo.
[/quote
E što ti je "objektivni" navijač Želje. Čovjek kapiten tima koji se bori za Evropu u BL, zabija Bajernu i ostalim, svaka tekma 50000 itd...malolije

Elegant
Kontakt:

sri mar 01, 2017 8:10 pm

Betonira se jos uvijek na istoku, sutra bi pola istoka trebalo biti zavrseno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

salle86
Kontakt:

sri mar 01, 2017 8:15 pm

SanMan je napisao/la:
sri mar 01, 2017 8:09 pm
salle86 je napisao/la:
SanMan je napisao/la:
Da se razumijemo.
[/quote
E što ti je "objektivni" navijač Želje. Čovjek kapiten tima koji se bori za Evropu u BL, zabija Bajernu i ostalim, svaka tekma 50000 itd...malolije
I kakvo je mjerilo njegove kvalitete što na utakmici bude 50k?
Uporedi sad i kad je trpao u Hoffenheimu...o tome govorim.
Ne igra ni Rijad u Ruandi, zabija i on Feneru, Galati, Bešiktašu...
Vedo pred zalaskom karijere, Rijadovo tek dolazi...itd itd itd
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

sri mar 01, 2017 8:17 pm

Elegant je napisao/la:
sri mar 01, 2017 8:10 pm
Betonira se jos uvijek na istoku, sutra bi pola istoka trebalo biti zavrseno.
Pola, uz sjever
plus 2/3 uz jug visinski do ulaza na tribinu
Toliko je zašalovano bar
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

dimitrijevic

sri mar 01, 2017 8:26 pm

Jedva cekam tekmu samo da vidim ovaj istok, a onaj napravljeni sa stolicama necu ni da zamisljam :D sta mislite koliko ce kostati karta za istok, po meni 10, a sjever spustiti na 8
Mirza Rascic !

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava