Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 27, 2017 9:07 am

vrbanjusa je napisao/la:
pon feb 27, 2017 8:19 am
Dobra pobjeda, zapravo odlična. Slavko to odlično rezimira na kraju i nemamo šta puno razmišljati samo poslušamo njega. Par jako pozitivnih stvari se moglo vidjeti juče na terenu ali neke druge stvari su također jako bitne za naš klub.

http://fkzeljeznicar.ba/ima-nade-za-bh-fudbal/24370/
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... ala/24346/

Ova dvije stvari nam puno toga govore o nama samima. Postali smo klub koji prati evropska standarde, klub koji uvažava svoje protivnike i klub koji se izdiže iznad prosjeka ove lige. U evropskim okvirima nije dovoljno biti samo prvi na terenu, mora se raditi da budeš prvi i van terena. Da svojim primjerom guraš i ostale prema naprijed. Mi smo u zadnjih godinu dvije to pokrenuli. Legalno poslovanje, infrastruktura, ekipa, odnosi sa ostalim klubovima itd. Primjer gdje čestitamo Čeliku povratak navijača i sve promjene koje oni pokušavaju napraviti je vrhunski, još dobija na snazi kad se sjetimo kakvu smo frku imali sa njima na kraju prošle sezone. TAkođer i informacija da su često u kontaktu sa rukovodstvom Veleža u vezi savjetovanja jer su i oni pokrenuli ove neke procese govori mnogo.
Štreberi postavljaju nove standarde i treba im skunuti kapu na svim ovim potezima. Mladi, pametni i što je najvažnije jako hrabri. Samo neka nastave ovako i ne bojim za našu budućnost.
Također moram pohvaliti i hrabar potez sa odbijanjem ponude iz Kine za Lendrića. Jako, jako hrabro i odvažno. Iz svih uglova gledanja mangupski potez svih uključenih.

Još nešto na kraju, porodična atmosfera u ekipi je vidljiva na svim snimcima koje dobijamo servirane od strane ovih vanzemaljaca iz 1921.tv. To je nešto što čini čovjeka ponosnim. I atmosfera a Boga mi i ovim momci koji postavljaju standarde u ovome što rade. Evropski.
Tacno tako..Evo npr Velez i Celik slijede nas primjer transparentnog poslovanja..Velez cak i zapocinje neke infrastrukturne projekte..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

shzna
Kontakt:

pon feb 27, 2017 9:11 am

2:1 kontra Mladosti za nas. :)
1987

Ajzea
Kontakt:

pon feb 27, 2017 9:22 am

Okolele je napisao/la:
pon feb 27, 2017 9:07 am
vrbanjusa je napisao/la:
pon feb 27, 2017 8:19 am
Dobra pobjeda, zapravo odlična. Slavko to odlično rezimira na kraju i nemamo šta puno razmišljati samo poslušamo njega. Par jako pozitivnih stvari se moglo vidjeti juče na terenu ali neke druge stvari su također jako bitne za naš klub.

http://fkzeljeznicar.ba/ima-nade-za-bh-fudbal/24370/
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... ala/24346/

Ova dvije stvari nam puno toga govore o nama samima. Postali smo klub koji prati evropska standarde, klub koji uvažava svoje protivnike i klub koji se izdiže iznad prosjeka ove lige. U evropskim okvirima nije dovoljno biti samo prvi na terenu, mora se raditi da budeš prvi i van terena. Da svojim primjerom guraš i ostale prema naprijed. Mi smo u zadnjih godinu dvije to pokrenuli. Legalno poslovanje, infrastruktura, ekipa, odnosi sa ostalim klubovima itd. Primjer gdje čestitamo Čeliku povratak navijača i sve promjene koje oni pokušavaju napraviti je vrhunski, još dobija na snazi kad se sjetimo kakvu smo frku imali sa njima na kraju prošle sezone. TAkođer i informacija da su često u kontaktu sa rukovodstvom Veleža u vezi savjetovanja jer su i oni pokrenuli ove neke procese govori mnogo.
Štreberi postavljaju nove standarde i treba im skunuti kapu na svim ovim potezima. Mladi, pametni i što je najvažnije jako hrabri. Samo neka nastave ovako i ne bojim za našu budućnost.
Također moram pohvaliti i hrabar potez sa odbijanjem ponude iz Kine za Lendrića. Jako, jako hrabro i odvažno. Iz svih uglova gledanja mangupski potez svih uključenih.

Još nešto na kraju, porodična atmosfera u ekipi je vidljiva na svim snimcima koje dobijamo servirane od strane ovih vanzemaljaca iz 1921.tv. To je nešto što čini čovjeka ponosnim. I atmosfera a Boga mi i ovim momci koji postavljaju standarde u ovome što rade. Evropski.
Tacno tako..Evo npr Velez i Celik slijede nas primjer transparentnog poslovanja..Velez cak i zapocinje neke infrastrukturne projekte..
Mi smo se dolaskom ove garniture naslusali prica o konceptu koji se zasniva na transparentnosti.. Danas svi teze ka tome, jer je upravo transparentnost razlog i uslov da ti vjeruju prvenstveno navijaci a zatim i sponzori. Takvim nacinom poslovanja mi cemo, iako vec jesmo znantno unaprijedili taj segment, privlaciti sponzore na nacin da cemo doci u situaciju da biramo sponzorstvo. To ce doci, vremenom, siguran sam u to. Nista ne moze preko noci, nista ne moze na silu..

Transparentnost i zakonito poslovanje prije svega, dugovi uopce ne koce normalno funkcionisanje kluba dok se obaveze redovno izmiruju.. Kao sto rekoh, svi klubovi teze transparenosti, sto me jako raduje jer smo mi ti koji postavismo standarde istog u nasem fudbalu.

Okolele
Kontakt:

pon feb 27, 2017 9:23 am

Koji je gospodin ovaj Slavko svaka cast..Sve fino objasni covjek..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Dolina
Kontakt:

pon feb 27, 2017 9:29 am

Ne znam dali radi pozicije i ugla kamere ali meni je teren izgledao kao naš pomoćni što se tiće proporcija, uzak nenormalno a o dužini da ne govorim.
Zeba i Blagojević se moraju uigravati, Kerla mi je najbolji bio, barem u onom dijelu što se moglo vidjetu, vidi se da ima u nogama kilometara. Imam osjećaj da Miro igra u nekom malom grću, nije mu legla sva ova frka oko produženja, vidi mu se na licu, pogotovo kada je ono fulio, neće mu biti jednostavno izaći na teren na Grbavici, nadam se da neće biti dušebrižnika. Trebat će nam još i te kako. Lendra k'o Pipo, nema ga na mapi a onda se upiše u pravo vrijeme.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

ChWilla
Kontakt:

pon feb 27, 2017 9:38 am

nafulao je miro zicera i zicera i u prvom dijelu, samo je to pokrila njegova dobra igra u drugim segmentima, a loša većine ostatka ekipe...jednostavno to mu je najslabiji segment.
gradi željo boli te *****

ISB87
Kontakt:

pon feb 27, 2017 9:41 am

Odlican sazetak 1921 :palacgore:

Tvrda utakmica, febomenalno navijanje.Cestitam svima.Svi na Grbavicu :baklja: :baklja:
MIRZA RASCIC

flux
Kontakt:

pon feb 27, 2017 9:55 am

"Željezničar je jedini klub koji u 19. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine nije zaradio nijednu javnu opomenu."
:palacgore:

kremenko

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon feb 27, 2017 10:08 am

BabOsim je napisao/la:
pon feb 27, 2017 8:55 am
zubanovic89 je napisao/la:
igla je napisao/la:
ned feb 26, 2017 11:37 pm
jest, narod je kriv, a to što sve institucije služe za političke kusure, zapošljavanje rodbine i izvlačenje para koliko je god moguće, to je minornog utjecaja.

to isto da kazes da je za stanje u grasu kriv narod, a oni milione daju na nepotrebnu radnu snagu.
Dozvoli da ti objasnim situaciju u BHRTu posto znam dosta ljudi koji rade dole. FTV i RTRS su duzni BHTu da daju pola para koji skupe od pretplate (omjer pretplate je 50:25:25). Oni to ne rade, ne placa niko pretplatu od naroda, dakle doprinos im je tu skoro 0. Imaju limit na marketing, gdje zarade mizerne pare, svaka od politickih struja se trudi da ih razvale jer nikom ne odgovara nezavisna drzavna TV, a svi kritikuju kako ne valja. Trpi ti ovo svaki dan i radi normalno poslije ja ti dam medalju.
BHT je manje više osuđen na propast kad ga 50% drzave aktivno bojkotuje, ali opet ne vjerujem da bi privatizacija pomogla jer iskreno vecina ne zeli da placaju da bih gledali kako pitari ore njive. Treba zaprijetiti federalnim parazitima gašenjem kad ne poštuju odrede.
Gdje ima drzave ima i drzavne televizije.
Na rukovodece pozicije se stavljaju podobni,a ne sposobni. Stavljaju se ljudi koji ce odraditi odredjeni zadatak. Sa BHT su otisli svi koji su nesto vrijedili ili su imali gdje. Ostali su ljudi neradnici koji se slepaju uz radnike i koji vuku za sviju.
Meni njihovi prijenosi izgledaju sasvim pristojno. Oprema im je najveci problem. Njihove kamere nisu par stoja ili par hiljada. Dobra tv kamera za direktan prijenos moze kostati i 200-300k KM sa objektivom. To su strasne pare. Vrhunska HD kola kostaju 10mil KM. O cemu dalje pricamo?
HRT je tek nedavno sam sebi napravio HD kola. Ni oni ih nisu imali. Sa 8 kamera i Kostala su 30mil kn.
Zadnja izmjena: kremenko, dana/u pon feb 27, 2017 10:11 am, ukupno mijenjano 2 puta.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Hadzijalagic
Kontakt:

pon feb 27, 2017 10:09 am

Odigrali smo mi juce bas sigurno.. Da je Miro ono zabio uvalili bi im jos tri.. Nije bilo nervoze i s obzirom na uslove na kraju je ispalo da smo rutinski odradili utakmicu.. Vidim mnogi se zale na teren a po meni nam je bilo lakse sto smo igrali na plastici nego da smo igrali na nekoj blatnjavoj oranici..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

pon feb 27, 2017 10:11 am

za kraj februara sigurno je bolje što smo igrali na plastici.

Hurmasica
Kontakt:

pon feb 27, 2017 10:13 am

Ma kakva Kina 8-)

Odličan izvještaj :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

j68
Kontakt:

pon feb 27, 2017 10:14 am

BH Telecom, 30 stolica, u vidu BHT logo znaka :DD:

Kapiten
Kontakt:

pon feb 27, 2017 10:16 am

Hvalospjevke za Zakaru.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Tryg
Kontakt:

pon feb 27, 2017 10:30 am

**** Kinu, ovo je droga sine! :D
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Charlie Sheen
Kontakt:

pon feb 27, 2017 10:33 am

shzna je napisao/la:
pon feb 27, 2017 8:46 am
Yebo Kinu Ba!

phpBB [video]
Licno mi je bezveze sto se narodnjaci furaju ali ova fakat grmi na tribini i moze se cijelu utakmicu furati a sto je najbolje svi znaju ritam tako da nema fule :D

j68
Kontakt:

pon feb 27, 2017 10:38 am

BH Telecom logo će biti ispod slova "G" - 30 stolica na kojima gledaoci nose narandžaste majce.

shzna
Kontakt:

pon feb 27, 2017 10:42 am

Charlie Sheen je napisao/la:
pon feb 27, 2017 10:33 am
shzna je napisao/la:
pon feb 27, 2017 8:46 am
Yebo Kinu Ba!

phpBB [video]
Licno mi je bezveze sto se narodnjaci furaju ali ova fakat grmi na tribini i moze se cijelu utakmicu furati a sto je najbolje svi znaju ritam tako da nema fule :D
Ma takva ti je furka na Balkanu, doduše ne samo na ovim prostorima nego se i vani prerađuju domaće pjesme u navijačke. Pjesma je top. :baklja:

Izdvojio bih Delije kao vodeću grupu u tim preradama, a jedina "čistokrvna" grupa (bez prerada) je BBB, bar nisam upratio ni jednu prerađenu pjesmu kod njih.
1987

ChWilla
Kontakt:

pon feb 27, 2017 10:43 am

ali dobro ide, baš dobro...

Ajzea
Kontakt:

pon feb 27, 2017 10:47 am

Ova ce se u Bakusu pustati.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava