Ma neriješeno, bezveze da kvarimo tradiciju dosadašnjih pripremnih mečeva
7:1 demoliracemo ih
Ma bit će garant golova. Jeste da je pripremna, ali na plastici...lopta dosta brža, a imamo igrače koji znaju lopte. Primit ćemo gol-dva, sigurno. Bitno je da se niko ne povrijedi...kažu plastika zahebana, zahebanija od šljake. Uglavnom na kladari 4+
Sve tvoje konstatacije, nakon tekme sa Čelikom uzimam sa velikom dozom rezerve
sto li to,bas sam se smirio,ne jedem jagnjetinu,ne bacam bombe
Ne vjeruj Slavku...čovjek blefa. Musa će ga uvaliti uz Blagojevića.storm_raider je napisao/la: ↑pet feb 17, 2017 10:35 pmNa chat pa nastavite.
Sutra ce Sinisa da potvrdi svoju dobru formu golom.
a u kojoj to možeš? zato i jeste na posudbi iako je masno plaćen...storm_raider je napisao/la: ↑pet feb 17, 2017 10:44 pmMusa je zestok igrac, ali nema obicaj da se vraca. Sve smo vidjeli. Mislim da ce mu Slavko to utuviti u glavu, u ovoj ligi, kakva god da je, ne mozes igrati samo u jednom smjeru.
po tebi samo bi MS trebao pisati na forumu,
ne placamo ga miChWilla je napisao/la: ↑pet feb 17, 2017 10:50 pma u kojoj to možeš? zato i jeste na posudbi iako je masno plaćen...storm_raider je napisao/la: ↑pet feb 17, 2017 10:44 pmMusa je zestok igrac, ali nema obicaj da se vraca. Sve smo vidjeli. Mislim da ce mu Slavko to utuviti u glavu, u ovoj ligi, kakva god da je, ne mozes igrati samo u jednom smjeru.
U Turskoj ocito. I Slavko je sam to rekao.ChWilla je napisao/la: ↑pet feb 17, 2017 10:50 pma u kojoj to možeš? zato i jeste na posudbi iako je masno plaćen...storm_raider je napisao/la: ↑pet feb 17, 2017 10:44 pmMusa je zestok igrac, ali nema obicaj da se vraca. Sve smo vidjeli. Mislim da ce mu Slavko to utuviti u glavu, u ovoj ligi, kakva god da je, ne mozes igrati samo u jednom smjeru.