Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri feb 15, 2017 6:42 pm

Znam jedan dobar primjer slican tom malcu. Falio ga babo na sva usta pa predje iz Zelje u sarajevo, kaze bolji uslovi.
Sretnem ga nakom dva mjeseca kaze **** sarajevo, samo pare hoce, mali u ceskoj igra i razvaljuje dobija njihovo drzavljanstvo i poziv u u19 repku.. Haj reko hvala Bogu..
Sretnem malog prije 20 dana i to sam mi pridje sto me ne cudi jer radi kao konobar u jednom od kafica na dobrinji...

Plavi orkestar
Kontakt:

sri feb 15, 2017 6:43 pm

Dobro nam došli Kerla i Musa.Nadam se da ce te nas puno puta obradovati u Zeljinom dresu.
Trebao je Kerla forumsku zajednicu pitati kako ce se pozdraviti.I opet bi se neko našao da mu i taj pozdrav smeta.Uvijek smo bili multietnicna sredina i nadam se da cemo takvi i ostati.Ne procitah da je nekome crkva koja je sagradjena tik uz stadion zasmetala i ponosan sam zbog toga na Manijake i gradjane Sarajeva i ne treba da ikome smeta ali isto tako ni Kerlin pozdrav ne treba da bilo kome smeta a niti bilo ko o tome treba da raspreda nepotrebnu i suvišnu pricu.Zeljina vrata uvijek svima trebaju biti otvorena bez obzira kako se ko pozdravljao i zvao i u kojeg Boga vjerovao ili ne vjerovao.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

zeljeznicka21

sri feb 15, 2017 6:44 pm

evo povukao se onaj sto se voli eksponirati i sto skuplja od raje za istok pare iako ta ista raja moze otici u klub uplatiti min 20 KM, lafo pod pritiskom raje s ovog foruma se povukao
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

godrina
Kontakt:

sri feb 15, 2017 6:47 pm

hjoj Sanela, ne trebaju nam sad ba tenzije al nikako
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Plavi orkestar
Kontakt:

sri feb 15, 2017 6:50 pm

19adi21 je napisao/la:
sri feb 15, 2017 6:44 pm
evo povukao se onaj sto se voli eksponirati i sto skuplja od raje za istok pare iako ta ista raja moze otici u klub uplatiti min 20 KM, lafo pod pritiskom raje s ovog foruma se povukao
Bilo ga malo ponijelo...valjda skonto da ce mu Miske,ako se tako nastavi ponašati,vratiti 7 ljami i reci hajd ti svojim putem...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

zeljeznicka21

sri feb 15, 2017 6:52 pm

ma frajer zeljan paznje, samo se nesto slika, objavljuje, a sve preko donacija drugih ljudi, svaka njemu cast sto je skupljo te pare, ali stvarno pretjeruje
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

kremenko

sri feb 15, 2017 6:53 pm

BlwD je napisao/la:
sri feb 15, 2017 6:35 pm
Hajd da se malo ostavimo vjere i pozdrava. Svako ima svoj izbor i to moze smetati samo onima koji imaju nesto protiv njega/njegovog izbora i puta. Na kraju krajeva, i to je međunarodni pozdrav...

Evo napustio nas je jos jedan iz OP? Zna li se nesto o njemu? Kakav je bio? Hoce li nesto biti od njega?
http://hehe.ba/u-zeljeznicaru-zenamaren ... o-za-sion/
Ispricat cu ti jednu anegdotu sa treninga velikog kosarkaskog trenera Rusmira Halilovica.
Dosla djeca na trening,cita on spisak i pita ko je Burek (bio neki djecak Burek se prezivao).
Dize mali ruku i rece Ja sam.
Kaze Rusmir: sine ti mozes ici nije kosarka za tebe.
Pita dijete: a zasto.
Rusmir: Slavnic,Delibasic,Kicanovic,Dalipagic i Burek,jel de da ne ide.
Tako i ovaj mali,cuj vrhunski fudbaler a zove se Ramo Sehovic :ne:
:D
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

struja
Kontakt:

sri feb 15, 2017 6:55 pm

Brkoo je napisao/la:
sri feb 15, 2017 4:16 pm
Brkoo je napisao/la:
sri feb 15, 2017 4:02 pm
Isto kao da sam usao na neki vjerski forum..
Da ne idem mimo teme, kako da objasnim zeni da mogu imati jos tri zene?
Prva žena ti mora potpisati da oženiš drugu :P

Plava Porodica
Kontakt:

sri feb 15, 2017 6:57 pm

Zivjela lobotomija ! :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri feb 15, 2017 6:58 pm

19adi21 je napisao/la:evo povukao se onaj sto se voli eksponirati i sto skuplja od raje za istok pare iako ta ista raja moze otici u klub uplatiti min 20 KM, lafo pod pritiskom raje s ovog foruma se povukao
Gdje se povukao? Ne znam ni odakle se stvorio. Uostalom ne treba posrednik nikome svak može otići u klub i uplatiti koliko želi.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

damirfile
Kontakt:

sri feb 15, 2017 6:58 pm

19adi21 je napisao/la:
sri feb 15, 2017 6:52 pm
ma frajer zeljan paznje, samo se nesto slika, objavljuje, a sve preko donacija drugih ljudi, svaka njemu cast sto je skupljo te pare, ali stvarno pretjeruje
Mislim da je uplatio od sebe jednu desetogodisnju.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri feb 15, 2017 7:03 pm

kremenko je napisao/la:
BlwD je napisao/la:
Hajd da se malo ostavimo vjere i pozdrava. Svako ima svoj izbor i to moze smetati samo onima koji imaju nesto protiv njega/njegovog izbora i puta. Na kraju krajeva, i to je međunarodni pozdrav...

Evo napustio nas je jos jedan iz OP? Zna li se nesto o njemu? Kakav je bio? Hoce li nesto biti od njega?
Ispricat cu ti jednu anegdotu sa treninga velikog kosarkaskog trenera Rusmira Halilovica.
Dosla djeca na trening,cita on spisak i pita ko je Burek (bio neki djecak Burek se prezivao).
Ne znam kakav je Ramo ali ja sam i za malog Zeru danas cuo dosta lose kritike koje se odnose na njegov rad na pripremama i to je drugi put da cujem takve kritike za njega od kako su dosli sa priprema.. Kriticar u oba slucaja Slavko..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

hardwell
Kontakt:

sri feb 15, 2017 7:05 pm

Mi smo takav narod da bi se manja prašina digla da je zatjerao sve novinare u pizdu materinu nego li ovo što je uradio. (A za normalnog čovjeka nije ništa ni uradio, samo pozdravio prisutne)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Brkoo
Kontakt:

sri feb 15, 2017 7:10 pm

Minjore je napisao/la:
Znam jedan dobar primjer slican tom malcu. Falio ga babo na sva usta pa predje iz Zelje u sarajevo, kaze bolji uslovi.
Sretnem ga nakom dva mjeseca kaze **** sarajevo, samo pare hoce, mali u ceskoj igra i razvaljuje dobija njihovo drzavljanstvo i poziv u u19 repku.. Haj reko hvala Bogu..
Sretnem malog prije 20 dana i to sam mi pridje sto me ne cudi jer radi kao konobar u jednom od kafica na dobrinji...
Ma ja sam vec par puta to ponovio. Igrac koji mlad direktno iz op ode u inostranstvo bez seniorskog iskustva ce propasti vrlo brzo. Primjera ima milion. Rijetki su oni koji na takav nacin naprave nesto. Roditelji vjeruju menadzeru koji dijete voda po svijetu, obecava im kule i gradove. Roditelji dijete gledaju samo kroz prizmu novca i onda ide prica moj sin je Ronaldo ali eto trener ga ne voli, gotivi vise nekog drugog. Isto ko ona zena sto pise po fejsu da je Adzem gurao nekog malog a ne njenog sina(taj mali je vjerovatno Besirevic jer igraju na istoj poziciji), ona i takvi roditelji su pametniji od trenera, znaju sve o fudbalu, treneri su za njih klasicne neznalice. Takve odmah treba izbaciti iz omladinskog pogona..

ChWilla
Kontakt:

sri feb 15, 2017 7:11 pm

slavko je u onom intervjuu na ovom portalu rekao da je žera odlično odradio pripreme...doduše prije antalije.
gradi željo boli te *****

delinjo
Kontakt:

sri feb 15, 2017 7:12 pm

Brkoo je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
Ma ja sam vec par puta to ponovio. Igrac koji mlad direktno iz op ode u inostranstvo bez seniorskog iskustva ce propasti vrlo brzo. Primjera ima milion. Rijetki su oni koji na takav nacin naprave nesto. Roditelji vjeruju menadzeru koji dijete voda po svijetu, obecava im kule i gradove. Roditelji dijete gledaju samo kroz prizmu novca i onda ide prica moj sin je Ronaldo ali eto trener ga ne voli, gotivi vise nekog drugog. Isto ko ona zena sto pise po fejsu da je Adzem gurao nekog malog a ne njenog sina(taj mali je vjerovatno Besirevic jer igraju na istoj poziciji), ona i takvi roditelji su pametniji od trenera, znaju sve o fudbalu, treneri su za njih klasicne neznalice. Takve odmah treba izbaciti iz omladinskog pogona..
pa kad preskacu stepenice ,roditelji na silu hoce fudbalera pa odmah daj....e nece moci !!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

delinjo
Kontakt:

sri feb 15, 2017 7:12 pm

Brkoo je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
pa kad preskacu stepenice ,roditelji na silu hoce fudbalera pa odmah daj....e nece moci !!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Ajzea
Kontakt:

sri feb 15, 2017 7:14 pm

Povukao se zbog forumasa? Dirljivo.. Suza mi je kanula.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri feb 15, 2017 7:14 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
sri feb 15, 2017 7:03 pm
kremenko je napisao/la:
BlwD je napisao/la:

Ne znam kakav je Ramo ali ja sam i za malog Zeru danas cuo dosta lose kritike koje se odnose na njegov rad na pripremama i to je drugi put da cujem takve kritike za njega od kako su dosli sa priprema.. Kriticar u oba slucaja Slavko..
On mi je nekakav nejak. Svako malo neka povreda i mozda i to utice na njegov rad i nezainteresovanost ako je to u pitanju? Ne znam, najvise zamjeram sto ga se i previse gura na krilo a primarna pozicija mu je centralni vezni...

kremenko

sri feb 15, 2017 7:20 pm

Billy Agic=Sanel Halilovic
Patetika Level 101
:zid:
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 28 gostiju.

Prijava