Ovdje smo svi da diskutujemo, dajemo mišljenja (zato se i zove forum) - malo ko je stručnjak, ali imamo apsolutno pravo da iskazujemo svoje želje i slično.
Neko reče nešto u smislu "to je naša Grbavica, naš dom". I jeste tako, 100%. To je naš drugi dom. No, razmislite šta radite u svojim (primarnim) domovima? Da li "požurite" nešto kupiti što vam i nije toliko potrebno (ali je bitno) ili ipak malo sačekate, skupite novac, uložite u nešto važnije, pa kasnije nekad i kupite tu stvar i to malo kvalitetniju (jer je uvijek isplativije nešto kvalitetnije kupiti/uraditi)?
To ja isto mislim za krov. Puuuuno je bitniji jug, a da ne govorim o terenu. Hajmo prvo to uraditi (istok smatram završenim), pa onda razmišljati o krovu. A, bio bi veliki propust raditi sa stubovima. Dugoročno je isplativije uraditi krov bez stubova, bez obzira na cijenu. Ako treba sačekati 2 godine, skupljati novac, ali uraditi kako treba.
I još nešto. Gledam danas dolazak Muse. Nevjerovatno sam bio ponosan kad su mu pokazivali stadion, jer je imao šta da vidi. Ako ništa, sređeno je, čisto. Hvala ovim ljudima u Klubu koji su pokretači ove lijepe priče.