***** ga ja nismo dušmani, navijamo za isti klub, nisam imao sreće samo sam insajder

Mašalaaaa, danas Musa dolazii
http://www.faktor.ba/vijest/potvreno-za ... evo-235812
***** ga ja nismo dušmani, navijamo za isti klub, nisam imao sreće samo sam insajder
Igramo još samo sa Veležom u subotu dole kod njih na pomoćnom terenu.
Zar nije trebao biti Vitez ili Radnik iz Hadžića u Sarajevu..?
Radnik se spominjao na početku priprema ali ništa od toga.
Ma ja se pitarima nikad nisam ni bavio, oni su mene furali za mnoge stvari, a kasnije plakali jer su vidjeli da je naš napredak stvaran, da familija Misimovic nije propala, da Senad nije lopov koji je dosao da sve uzme, da igraci koji su prema njima propaliteti u Želji vracaju svoju formu i kasnije postaju nosioci igre. Dakle sve se ispostavilo suprotno i sad se jedu. A njima ne treba otvarati oci, svi znaju da im ruze ne cvjetaju, a eto, trebali su biti bosanski Dinamo, igrati grupne faze, kleli se u Dinu, Ješic je bio maestro itd. Ma sami su sebi dovoljni, ja sam tu da ih mrzim. A Željin garant smo mi, pa uprava. Opet cemo draga srca odvajati od usta za naseg Zeljkana, opet ce Miske biti garant svako poslovnog plana. MI SMO ŽELJO!Haklapuc je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 2:29 pmKako su komšije poslovale i koliko su ih pokrali, čudi me kako još uvijek postoje... Dva Brazilca 30k mjesečno na račun, a to je samo kap u moru drugih stvari... Dulja prima platu sa tri strane, kakve su to malverzacije Boga pitaj.
Ne zanimaju me plaho pitari, ali dobra je stvar uporediti naš sistem uređenja i njihov, a i mi smo htjeli njihovim putem. Našao bi se sigurno neki Dino i kod nas da nas krade, tako da se za sistem uređenja nikad ne bih mijenjao s njima. Zavrne Malezijac pipu i mogu ključ u bravu komotno.
Kada napraviš dobru unutrašnju strukturu, kada svako zna svoj dio posla, svoje obaveze i zadatke, sve ostalo ide kao podmazano. I ljudi i firme to naravno prepoznaju. U prilog tome govori i porast prihoda od sponzora, ljudi su jednostavno vidjeli da mogu imati povjerenje, da ih niko neće prevariti, a naravno dodatni plus je i što je Željo sve aktuelnija tema, sve je popularniji i raste iz dana u dan. Tako će isto dodatno rasti i prihodi od sponzora ako nastavimo ovim tempom. Sponzorski ugovor nije više poklanjanje para Želji, firme sad na to gledaju kao na ozbiljnu investiciju koja bi im se višestruko mogla vratiti.
Ovi projekti vezani za stadion su i nas navijače pokrenuli, još jednom smo pokazali i dokazali svoju ljubav prema klubu i što je najvažnije, još jednom pokazali da smo još uvijek radnički klub, i tako treba ostati zauvijek. Ne može jednostavno Željo predstavljati ništa drugo, on je bio naš klub i tako će i ostati.
Nakon što smo dokazali privrženost klubu odvajanjem novca za gradnju našeg drugog doma, ostalo je još samo da damo podršku momcima na terenu, a to je po mom mišljenju jednako važno.
Trenutno nedostatak strpljenja vidim kao jedini faktor koji bi nas mogao kočiti u daljem napretku. Samo strpljenje, mnogo strpljenja, jer ko misli da ćemo se iživljavati na drugim ekipama u prvenstvu grdno se vara. Nikad lako nije išlo sa Željom, pa neće ni sad.
Samo lagano spustiti loptu na zemlju i polako ostvarivati zacrtane ciljeve. Jer mi to zaslužujemo, a zaslužuju i ljudi u klubu koji marljivo rade na podizanju kluba iz ovog sivila, počevši od Dine Pekića pa sve do Senada Misimovića.
Upravo sam to i ja govorio u svom prethodnom postu. Velika većina je psovala Deji od do, Upravi Kluba i trenerima, a jedino su krivi treneri bili. Evo i sada nakon ovoga izlaganja, još uvijek niko nije rekao kako je Dejo i ostala kompanija uradila odličan posao sa dovođenjem četiri igrača, od toga su ti trojica trenutno glavni u ekipi.Ajzea je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 2:59 pmSvaka cast Dejanu Nikolicu na konciznoj prezentaciji koja je oborila sve mitove i propagandni materijal kojim se sluzila takozvana opozicija, skup parazita i ubleba bez ikakvog rjesenja. Katastrofalna politika dovodjenja igraca prvo Edisa Mulalica a zatim i Milosa Kostica, kostala nas je mnogo cega. Finansija nije, to je gospodin Nikolic jos jucer obznanio a vjerujem da je jedini razlog takvog ishoda sposobnost i znanje upravljackih struktura kluba. Nadam se da ce se dolaskom Petrovica, koji kao i prethodnici ima svu autonomiju u radu, zauvijek prestati praksa velikog broja dolazaka i odlazaka.
Edise i Milose, mnogo cega ste nas kostali, sreca vasa pa finansija niste i to iskljucivo, napominjem, sposobnoscu nasih upravljackih struktura medju kojima je i Dejan Nikolic.
I ja srao po covjeku, a on ni kriv ni duzan..
Dejo potrosio milione, Dejo potrosio novac od istoka hahahahaha
Nije problem pogresno misliti. Problem je kada ti neko argumentacijom obori sve nosense koje si mjesecima unazad tvrdio a ti i dalje nastavljas u istom ritmu. Zato kapa dole @Vrag, naime, taj forumas je jedan od rijetkih ljudi koji je priznao gresku i javno se izvinuo. Odlika mudrih ljudi..flux je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 3:01 pmUpravo sam to i ja govorio u svom prethodnom postu. Velika većina je psovala Deji od do, Upravi Kluba i trenerima, a jedino su krivi treneri bili. Evo i sada nakon ovoga izlaganja, još uvijek niko nije rekao kako je Dejo i ostala kompanija uradila odličan posao sa dovođenjem četiri igrača, od toga su ti trojica trenutno glavni u ekipi.Ajzea je napisao/la: ↑pon feb 13, 2017 2:59 pmSvaka cast Dejanu Nikolicu na konciznoj prezentaciji koja je oborila sve mitove i propagandni materijal kojim se sluzila takozvana opozicija, skup parazita i ubleba bez ikakvog rjesenja. Katastrofalna politika dovodjenja igraca prvo Edisa Mulalica a zatim i Milosa Kostica, kostala nas je mnogo cega. Finansija nije, to je gospodin Nikolic jos jucer obznanio a vjerujem da je jedini razlog takvog ishoda sposobnost i znanje upravljackih struktura kluba. Nadam se da ce se dolaskom Petrovica, koji kao i prethodnici ima svu autonomiju u radu, zauvijek prestati praksa velikog broja dolazaka i odlazaka.
Edise i Milose, mnogo cega ste nas kostali, sreca vasa pa finansija niste i to iskljucivo, napominjem, sposobnoscu nasih upravljackih struktura medju kojima je i Dejan Nikolic.
I ja srao po covjeku, a on ni kriv ni duzan..
Dejo potrosio milione, Dejo potrosio novac od istoka hahahahaha