Ma ići će krov samo je pitanje kada jer skupa je to zaje.bancija. Ima na istoku bruku posla, nije to samo tribinu napraviti. Ima tu posla oko poslovnih prostora, okolnog uređenja pa i tog krova na kraju krajeva. Dakle, izgradnja istoka ima više faza i treba tu dosta para da se to sve završi. Sreća je naša da Željo ima strašno kvalitetnu upravu i najvjernije navijače u državi koji su u zadnjih 7-8 mjeseci na razne načine za potrebu infrastrukture ponosno i svojevoljno dali klubu milion maraka i davat će opet kad god zatreba, a zatrebat će ubrzo jer istok je samo početak. Dakle, uz sinergiju odlične uprave i vjernih navijača (koji evo skoro 100 godina su bukvalno dio kluba i sve što Željo ima i što je napravio to je zahvaljujući svojim navijačima) Željo će napraviti ćudo samo da nas rezultati malo proprate.incident je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 9:53 amJos jedno pita je u vezi iatocne tribine,vidio sam render,ali nisam vidio da je namjenjeno njeno pokrivanje.Da li je neko vidio komplet projekat.Moje misljenje je da bi krov sa sjevera jako lijepo izgledao i za istok ,pa sto i ne za cijeli stadion vremenom.
A to smo prije dovodili igrače za lovu?
Dobro te je Džejn izbirikala u pisanju. Piši češće, slobodnoTap3aH je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 10:58 amOvo je stvarno odličan intervju, pismena pitanja i pismeni odgovori. Svaka čast svima koji rade na ovome!
A ono što mi se najviše sviđa jeste lice koje Željo nastoji da uspostavi, i to vrlo uspješno. To je jedan pristojan, profesionalan pristup, stvari se ne prepuštaju slučaju, Željo se uspostavlja kao ozbiljan sagovornik sa kojim se sarađuje, a ne kao neko od koga se kupuju igrači za sadaku. Za sve to treba vremena i strpljenja, a prije svega vizija koju ovi ljudi očito imaju. Željo je već sada prva adresa u BiH fudbalu, a zamislite samo šta će biti za dvije godine, kada svi ostali tek budu počinjali shvatiti da jedino ovako možeš i moraš raditi. Željo sada postavlja temelje da bude jedan ozbiljan, moderan evropski klub, a rezultati će doći sami od sebe, u to sam uvjeren.
A imam i dokaz da je to tako: žena će prvi put ići sa mnom na utakmicu, i to na istok, idemo svi, porodični izlet.
E sad usporedite onaj istok, koliko god meni drag uvijek bio, od prije tri mjeseca, sa travom, ispucanim i oštećenim betonom, brat bratu, ni na šta nalik, sa onim koji će biti tu za dva mjeseca, moderan, nov, sa stolicama, u visini sjevera, sa 4500 ljudi na njemu. Šta se sve može uraditi za pola godine. To je novo-staro lice Želje. A zamislite sad za godinu dana, pa za još jednu godinu, pa još za jednu... A nema razloga da ne bude tako.
Pozdrav svima, baš se ispisah...
Ako je Kosoric pojacanje, onda smo ih pojacali.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 11:06 amjesam li ja jedini kojem je zao sto je aco u radniku sada? ne bi imali problem stopera, a ovako smo samo pojacali direktnog konkurenta za evropu...
Ko i kad je u ovoj ligi dovodio igrace a da je pri tome placao obestecenje?
pa ne gledaj tako samo... aco je igrao 2,5 godina kod nas i solidno je igrao... mi se mucimo oko pozicije stopera vec mjesecima, aco bi bio odlican backup za boku i bogija i kostica... aj da je otisao u celik ili olimpik, ovako je otisao direktno u tim protiv kojeg cemo igrati jos 3 utakmice... i ne do tito da odigra dobru utakmicu protiv nas, odma ce se prozivati ljudi koji su ga pustili da ode...Ajzea je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 11:12 amAko je Kosoric pojacanje, onda smo ih pojacali.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 11:06 amjesam li ja jedini kojem je zao sto je aco u radniku sada? ne bi imali problem stopera, a ovako smo samo pojacali direktnog konkurenta za evropu...
Slazem se da je Aco igrao katastrofalno zanju polusezonu, prijatelji smo, odlican kao covjek i zavolio je Želju srcem, ja licno cu ga aplauzom docekati u Dolini ma sta drugi mislili i kako god se ponasali #kapitenAjzea je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 11:19 amMoze on odigrati sto puta dobro protiv nas, ja znam kakav je bio dok je za moj klub nastupao.
Greska Petrovica i ljudi iz kluba je sto ranije nisu reagovali sa nekim stoperom, pa se tek unda uvukli u ovu sagu sa Kosticem. Pustanje Kosorica ne moze biti greska.
Aco je igrao katastrofalno, pa odlicno a zatim duzi vremenski period katastrofalno. Neka njega van Zelje, u svakom smislu..
Dovodili smo dosta njih sa "OBEĆANOM" lovom - tj primanjima,
Dragi moj i dobri Hadžija( ko Leon pocinjemHadzijalagic je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 11:29 pmNemojte sta zamjeriti ali pravite ruglo od teme..
Sve je to u redu ali postoji i tema chat predvidjena za zajebanciju i ne vidim problem da se koristi..Model1964 je napisao/la: ↑sri feb 08, 2017 11:44 amDragi moj i dobri Hadžija( ko Leon pocinjemHadzijalagic je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 11:29 pmNemojte sta zamjeriti ali pravite ruglo od teme..) i svi drugi koji mislite da povremeno kvarimo temu.
Mislim da nisi(te) u pravu![]()
Ja ne volim Želju zbog nogometa, zbog lopte koja je okrugla, ne volim ga zbog Švabe i Meše... Ja volim Želju zbog ljudi koji su stvorili Želju, odgojili Švabu i Mešu. Volim te ljude koji su oko Želje i koji cine Želju. Vazda je na našim tekmama bilo smjeha, šale, podjebavanja, šupljiranja ... a bogami smo se znali i posvađati. Dolazili smo i odlazili sa Grbavice pune duše i srca. Ljepota je bila upoznati druge ljude koje nebi nikada na nekom drugom mjestu upoznao. Uz takvu raju smo zaboravljali na sve probleme. Nije me bilo briga što je kupus za rucak, što imam 9 zakljucenih keceva i što ce me stari istamburati. Ako su bili dobri rezultati to je bio bonus. Nije meni zao finala kupa UEFA zbog rezultata, žao mi je, dan danas, raje koja je plakala na stadionu. Ta naša slika, naše zajedništvo ser oslikava na ovom forumu. Sto puta smo se posvađali, mirili, podjebavali... a bogami i koju pametnu rekli. Kad bi morali pisati samo o fudbalu ja bi onda otišao na Tottenhamovu stranu, ljudi znaju sve o fudbaluNa ovom forumu je puno pozitive koja nas krasi vec 100 godina. Da nismo takvi nebi ni od akcija za stadion bilo ništa.
Zato se duboko nadam da ce ovaj forum ostati isti kao i što je bio![]()