Koliko se on takvih komentara naslušao za sve sfere života
🤍
🤍
🤍
Nisam siguran, ali čini mi se da je bio neki sudija "iz" Ilidže koji je zbog te činjenice mogao suditi tekme između sarajevskih i nesarajevskih klubova?ChWilla je napisao/la:migracije su teška i izlizana tema. od '91 do danas, promijenilo se sigurno 2/3 stanovništva, i naravno da to nije zaobišlo niti može zaobići ijedan dio grada.
jel ilidža sarajevo ili nije isto tako, prije sto pedeset godina nije bila a danas jeste, isto kao beograd i zemun ili novi sad i petrovaradin...
Leon_Professional je napisao/la:
Vidim Dinamo ima neke zanimljive fore s igracima. Mozemo i mi nesto probati, da se priblize igraci navijacima, da bude zanimljivije ili sta znam vec. Uglavnom meni se svidjaju ovakve stvari.
@1921 baci se na posao, ti bi da lezis i da primas pare od Misketa
KulovićMorzhy je napisao/la: ↑sub jan 21, 2017 4:01 pmNisam siguran, ali čini mi se da je bio neki sudija "iz" Ilidže koji je zbog te činjenice mogao suditi tekme između sarajevskih i nesarajevskih klubova?ChWilla je napisao/la:migracije su teška i izlizana tema. od '91 do danas, promijenilo se sigurno 2/3 stanovništva, i naravno da to nije zaobišlo niti može zaobići ijedan dio grada.
jel ilidža sarajevo ili nije isto tako, prije sto pedeset godina nije bila a danas jeste, isto kao beograd i zemun ili novi sad i petrovaradin...
🤍
🤍
🤍