Nije išao tamo na probu i neće ići. Hoće da ostane kod nas, a žele li ga naši... to je pitanje.DANAN je napisao/la:
Ja ne bih taljana jos uvijek uvrstavao u ekipu.jer ovi izgleda ozbiljno racunaju na njega.
Hurmasica je napisao/la:Sretan Božić i sve najljepše Plavoj braći koja slavi danas. Uživajte!
samo sa njima to mozemo odradit, a uvjeren sam da bi oni pomogli nakon svih radova koji su se desili ili se desavajustorm_raider je napisao/la:Nekada u martu - aprilu ce biti sastanak sa predstavnicima UEFA-e oko obnove travnjaka. To nam treba ocajno, nakon tribine.
UEFA ti pomogne samo u slučaju da se uključi NS i lokalna zajednica. Zato i jeste bitno da dobijemo ono što je bilo predviđeno budžetom općine.Vrag je napisao/la:Realno sta je stadion prozivio i od kakvog je znacaja bio i drzava bi trebala pomoci. Ne znam kako UEFA nije u vecoj mjeri pomogla poslije rata ili mozda tada to nije praksa bila. Ili nama to nije bilo ni na kraju pameti.
ozbiljnom klubu se neke stvari ne smiju dešavatiPinkii je napisao/la:Nije njemu Cuk menadzer. Neki Italijan mu je menadzer,ali je Cuk pomogao da dodje u Zelju. Rekli su da nije ni mislio ici vec su oni napisali bez razloga to na stranici.
Uglavnom ako hocemo da ostane moramo do kraja mjeseca ponuditi ugovor inace ide.
Pametno je uradjeno sa Lendricem. Po mom misljenju tad se trebao ponuditi novi ugovor i Miroslavu. Najbolje je da sada ponudis novi ugovor igracu kojeg zelis zadrzati,a ugovor mu istice na kraju godine. Teze se sad dogovoriti. Imamo najbolje primjere za to - Duljevic i Stevanovic.salle86 je napisao/la:ozbiljnom klubu se neke stvari ne smiju dešavatiPinkii je napisao/la:Nije njemu Cuk menadzer. Neki Italijan mu je menadzer,ali je Cuk pomogao da dodje u Zelju. Rekli su da nije ni mislio ici vec su oni napisali bez razloga to na stranici.
Uglavnom ako hocemo da ostane moramo do kraja mjeseca ponuditi ugovor inace ide.
nama se još dešavaju
prvenstveno mislim na ova produženja ugovora
skontamo "5 do 12" da igraču ističe ugovor
shvatam da klub vode ljudi koji su malo manje sposobni za neke stvari, a malo više za ove druge
ali takvi propusti su jednostavno nedopustivi
svi igrači koji uđu u zadnju godinu ugovora, mora im se "sjesti na kičmu" sa novim ugovorom
a ne kad dođe 1 dana do isteka početi
Hocete li snimati prozivku i prvi trening kao sto se na pocetku ove polusezone ?1921.ba je napisao/la:povalio ih je gdin cuk sviju tamo, pogotovo lazne i propalae managere
Odlicna vijest.godrina je napisao/la:samo sa njima to mozemo odradit, a uvjeren sam da bi oni pomogli nakon svih radova koji su se desili ili se desavajustorm_raider je napisao/la:Nekada u martu - aprilu ce biti sastanak sa predstavnicima UEFA-e oko obnove travnjaka. To nam treba ocajno, nakon tribine.