Znam par otprilike colic,djelmic,nikolic,zubanovic, i tako neke
Larson bog za elektrotehniku i kompjutereLARS1921 je napisao/la:19adi21 je napisao/la:Sad nesto kontam, Larsone (posto si ti ekspert za to) sta mislis da napravis neki video u kojem ce biti sadrzani svi Željini golovi ili bar većina koje smo zabili u 90' minuti (naravno da su odlučujući) tipa protiv Radnika ovaj, protiv Širokog prije par godina, Ferencvaros itd. Mislim da bi to jako doabr i emotivan video bio.
100%![]()
![]()
mogu napraviti video i ubaciti golove, al da će biti emotivno neće, ne znam ti ja pogodit pjesmu za video
Stari od Bajića mi rekao da imamo 10 posto od njegove prodaje.Brkoo je napisao/la:Cini mi se da je @Jaozinho, pisao o tome da je razgovarao sa nekim clanom Bajiceve porodice i da mu je on rekao da Zeljo ima 10% od narednog transfera Riada..
...LARS1921 je napisao/la:Napišite mi koje tačno i datume ili bar sezona i biće nešto
LARS1921 je napisao/la:Stevo Nikolic protiv Radnika
Beganovic protiv Ferencvarosa
Djelmic protiv Ferencvarosa
Zubanovic protiv Sarajeva
Colic protiv Zvijezde
Adilovic protiv Slavije
Zeba protiv Rudara P.
Samo citirajte i dodajte, kad nas je već krenulo
Igor Radovanovic protiv PosusjaLARS1921 je napisao/la:Stevo Nikolic protiv Radnika
Colic protiv Zvijezde
Adilovic protiv Slavije
Beganovic protiv Ferenca, Sadikovic protiv Viteza prosle sezone, dao je i Djermanovic u 93' protiv Broca u kupu prosle sezone al to i nije bilo toliko bitno, Bogdanovic protiv Borca 02.05.2015.(doduse 85 bio minut), Pehilj protiv Širokog, Tomic protiv Drine 30.08.2014., Adiloviv protiv slavije 07.04.2013., Bekric protiv sirokog 25.11.2012., Mesanovicev gol protiv Celika u onoj proj gostujucoj pobjedi nakon dugo vremena, august 2009. cini mi se, Zeba iz slobodnjaka kad se igralo pred praznim tribinama al ne mogu se sjetit koja tekmaLARS1921 je napisao/la:Napišite mi koje tačno i datume ili bar sezona i biće nešto
Djelmic protiv Krupe u kupu iz penala19adi21 je napisao/la:Beganovic protiv Ferenca, Sadikovic protiv Viteza prosle sezone, dao je i Djermanovic u 93' protiv Broca u kupu prosle sezone al to i nije bilo toliko bitno, Bogdanovic protiv Borca 02.05.2015.(doduse 85 bio minut), Pehilj protiv Širokog, Tomic protiv Drine 30.08.2014., Adiloviv protiv slavije 07.04.2013., Bekric protiv sirokog 25.11.2012., Mesanovicev gol protiv Celika u onoj proj gostujucoj pobjedi nakon dugo vremena, august 2009. cini mi se, Zeba iz slobodnjaka kad se igralo pred praznim tribinama al ne mogu se sjetit koja tekmaLARS1921 je napisao/la:Napišite mi koje tačno i datume ili bar sezona i biće nešto
eto pa proberi, ako se ko sjeti nek sarne nesto
protiv Rudaracala je napisao/la:Jel ono Zeba protiv Radnika iz slobodnjaka zabio pred praznim tribinama?
Ma to buraz moj, ljubim te u razdeljakJaozinho22 je napisao/la:Stari od Bajića mi rekao da imamo 10 posto od njegove prodaje.Brkoo je napisao/la:Cini mi se da je @Jaozinho, pisao o tome da je razgovarao sa nekim clanom Bajiceve porodice i da mu je on rekao da Zeljo ima 10% od narednog transfera Riada..
Usput ako Galatasaray bude davao igrača sigurno da necemo dobit u parama njegovu vrijednost jer se sjećam situacije kada je Vorm prešao iz Utrehta u Swansea i i dogovorili određeni procenat od sl prodaje međutim Swansea Vorma i Ben Daviesa mijenjala za Sigurdsona i tu je nastao problem mislim da ih je čak i Utreht tužio.
Buki - Lillestrom na Kosevu, 2002LARS1921 je napisao/la:Stevo Nikolic protiv Radnika
Colic protiv Zvijezde
Adilovic protiv Slavije
Jel ono i Brko protiv celika nekad pred kraj zabio za 3-2salemprolic je napisao/la:Buki - Lillestrom na Kosevu, 2002LARS1921 je napisao/la:Stevo Nikolic protiv Radnika
Colic protiv Zvijezde
Adilovic protiv Slavije
Alihodzic - Sloboda na Grbavici, 2003
Stanic - Velež na Grbavici, kup 2010 cini mi se
Zeba - Borac na Grbavici, kup 2012
Jes dobro siblueheart je napisao/la:Jel ono i Brko protiv celika nekad pred kraj zabio za 3-2salemprolic je napisao/la:Buki - Lillestrom na Kosevu, 2002LARS1921 je napisao/la:Stevo Nikolic protiv Radnika
Colic protiv Zvijezde
Adilovic protiv Slavije
Alihodzic - Sloboda na Grbavici, 2003
Stanic - Velež na Grbavici, kup 2010 cini mi se
Zeba - Borac na Grbavici, kup 2012