Koga li ce Galata uzeti, Lendrica ili Bajica, hmmmmBrojni turski mediji prenijeli su danas informaciju da je Galatasaray 'bacio oko' na Riada Bajića. Nekadašnji napadač Željezničara ove sezone briljira u dresu Konyaspora i trenutno je prvi strijelac turske Superlige sa osam postignutih golova, a to navodno nije promaklo ni tamošnjem velikanu Galatasarayu. Čelnici Galatasaraya će navodno tokom zimske pauze održati pregovore sa Konyasporom po pitanju Bajićevog transfera, a navodno su za dovođenje spremni ponuditi norveškog fudbalera Martina Linnesa i dva miliona eura. Koliko u ovim glasinama ima istine, pokazat će vrijeme, ali je jasno da se Bajić neće dugo zadržati u Konyasporu ukoliko nastavi ovako.
kakav će tandem Galata imati sljedeće sezone, Lendrić i Bajić auuuOmar500 je napisao/la:Brojni turski mediji prenijeli su danas informaciju da je Galatasaray 'bacio oko' na Riada Bajića. Nekadašnji napadač Željezničara ove sezone briljira u dresu Konyaspora i trenutno je prvi strijelac turske Superlige sa osam postignutih golova, a to navodno nije promaklo ni tamošnjem velikanu Galatasarayu. Čelnici Galatasaraya će navodno tokom zimske pauze održati pregovore sa Konyasporom po pitanju Bajićevog transfera, a navodno su za dovođenje spremni ponuditi norveškog fudbalera Martina Linnesa i dva miliona eura. Koliko u ovim glasinama ima istine, pokazat će vrijeme, ali je jasno da se Bajić neće dugo zadržati u Konyasporu ukoliko nastavi ovako.
ako je tako dobar smo posao napravili. bice tu dobrih para za nas...Brkoo je napisao/la:Za Riada 10%, za Amira 20%, mislim da je ovako..
Ja koliko se sjecam i koliko znam nemamo nikakav postotak od Bajica osim onog fonda solidarnosti, a za Amira imamo 20% i mislim da je ovo pokazalo da i u buducnosti trebamo uvijek se ugradjivati u slijedece transfere minimalno 15% plus fond solidarnosti...Brkoo je napisao/la:Za Riada 10%, za Amira 20%, mislim da je ovako..