Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned dec 04, 2016 12:14 am

Nije sportski, sve to stoji, ali smo mi osvojili 3 boda i neka se zale kome hoce sada. To da mi trazimo da se njihov igrac postedi suspenzije, ne bi proslo ni da zivimo u Svicarskoj, a ne u Bosni i Hercegovini. Nije mi drago, ali Samire neka si, potez kola opet. U zivotnoj je formi. :D :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hurmasica
Kontakt:

ned dec 04, 2016 12:14 am

Nije im to zvanična stranica..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Masinovodja
Kontakt:

ned dec 04, 2016 12:15 am

Pinkii je napisao/la:slika
Nemaju oni zvanicne,to sve pisu navijaci.

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

ned dec 04, 2016 12:15 am

igla je napisao/la:
arctg je napisao/la:Čekaj, stanite i vratite film malo unazad. Da li je iko od ovih što sada morališu (navijači Čelika, Sarajeva, Slobode i inih) moralisao kada su dosuđivane greške na našu štetu ili su se možda svi odreda naslađivali i pisali svašta, da ne ponavljam jer mi se gadi? I vi se sada istima pravdate za nešto? I tražite da Klub apeluje da se ukine suspenzija ovom Pezeru? Bože dragi :rofl1: :rofl1:
priča ti je ko našem narodu pred izbore

"Kad je ko reko gore kod njih protiv Dodika, ili ovi dole protiv Čovića? Ma Bakir, da je od go*ana, naš je!"

Ja samo kažem da ovo nije nimalo sportski i nije u duhu Želje, drugo je kad ga zabiješ iz ofsajda i sudija to ne vidi, to nisi ti kriv već sudija, a drugo je kad ti ovaj ciganluk uradiš da bi osakatio nekog...

Ako hoćemo da budemo nešto veće od ostaih, ne trebao se porediti ni sa kim, već uvijek krenuti od sebe!
Izvini, ali mi nismo u stanju da se sami izborimo za sebe i da napišemo saopštenje povodom svih sudijskih lakrdija koje su nam priređene, a kamo li da vodimo računa o drugima. Kad se ostali cigani (klubovi, njihovi igrači i navijači) izvinu nama za navedene lakrdije u kojima su učestvovali i kada oni budu prestali sa ciganlukom da bi osakatili nas, tada možemo i mi da uradimo isto. Do tada,

slika

LARSSON
Kontakt:

ned dec 04, 2016 12:16 am

jel se iko žalio što nas zakidaju 17 kola ? nije, bekrija slobodno se bacaj i iznudi što više penala crvenih

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned dec 04, 2016 12:18 am

Masinovodja je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:slika
Nemaju oni zvanicne,to sve pisu navijaci.
Shvatio sam to sad. Nije Bekricu ono trebalo,ali ako neko moze dobiti penal iz ofsajda i zabijati golove iz istog moze i nama ovo jednom. Opet kazem nije trebao,ali gotovo je sad sve.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

ned dec 04, 2016 12:18 am

Sto se mene tice, ovim crvenim nismo jos vratili ni 10% kradja koje su nam nanijeli od pocetka sezone, manite se moralisanja. Nije sportski, svi to znamo, ali nije sportski ni kada Krupa ima 10 penala u 15 kola, niti je sportski kada protivnicki igraci igraju rukomet u svom sesnaestercu. Da ne spominjem koliko nije sportski ta posljednja titula na Kosevu (punac afera),
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

1987
Kontakt:

ned dec 04, 2016 12:19 am

Sta je bilo bekriji sa dresom.. P.S majca za mirzu strasna!!

Plava Porodica
Kontakt:

ned dec 04, 2016 12:19 am

Po nazivu mi je izgledalo kao zvanicna... No nebitno.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

igla
Kontakt:

ned dec 04, 2016 12:20 am

Više sam onom rečenicom htio da dam "epitet" ovom Bekrićevom potezu, nisam baš mislio da bukvalno trebamo izaći sa zahtjevom. Kao što neko napisa, ne bunimo se ni zbog sebe. Loše sam se izrazio, ali i dalje mislim da je ovo teški ciganluk i da ne priliči našem dresu.

Edit: zna li neko ovog Alju što na svaki link kluba objavi ovaj svoj "rad"... Nek mu neko prijateljski kaže dok nije kasno.
Zadnja izmjena: igla, dana/u ned dec 04, 2016 12:24 am, ukupno mijenjano 1 put.

Plava Porodica
Kontakt:

ned dec 04, 2016 12:23 am

Ma ja ne znam sta se vi obazirete na komentare drugih.
Dao Bog da nam narednih 10 utakmica sviraju penale , crvene protivnicima da bi mogli nadoknaditi ono sto nas kar.aju vec haman 3 godine..
Pa da onda idemo od nule, i mi i savez ;) ;)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

ned dec 04, 2016 12:24 am

viewtopic.php?f=64&p=134604" target="_blank

glasajte :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

cikazubo
Kontakt:

ned dec 04, 2016 12:24 am

Nama su sudije u zadnjih godinu i pol dana otkinule direktno nekoliko bodova, da ne pričamo o navlačenju pojedinim klubovima tokom cijele sezone, tako da sam apsolutno ravnodušan što se tiče današnje greške, nije problem reći da je greška evidentna i da je smiješan crveni, sudijama na obraz, ali mi nemamo s tim ništa što sudija pogriješi, čuj nije u duhu Želje, kakve veze ima duh Želje sa individualnom greškom nekog sudijskog pomoćnika, ima jedino veze ako se priča u kontekstu namještanja, a o tome je smiješno špekulisati..

Svaka čast Bekriću na majici, kapiten !

Grbavica
Kontakt:

ned dec 04, 2016 12:25 am

Nek se žale upravi vodovoda

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Plava Porodica
Kontakt:

ned dec 04, 2016 12:32 am

igla je napisao/la:Više sam onom rečenicom htio da dam "epitet" ovom Bekrićevom potezu, nisam baš mislio da bukvalno trebamo izaći sa zahtjevom. Kao što neko napisa, ne bunimo se ni zbog sebe. Loše sam se izrazio, ali i dalje mislim da je ovo teški ciganluk i da ne priliči našem dresu.

Edit: zna li neko ovog Alju što na svaki link kluba objavi ovaj svoj "rad"... Nek mu neko prijateljski kaže dok nije kasno.
Joj brat je bas uporan.. Treba ono prijavit jutjubu, zeludac mi se okrenuo kad prvi put udjoh..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Blueworld21
Kontakt:

ned dec 04, 2016 12:32 am

EVO bas sam suzu pustio. Ko se ljuti uvali mu markovic kruti. E sad kad je sve gotovo dolazi onaj najzanimljiviji dio. Ko dolazi a ko odlazi. Bit ce Zeljo opet sampion opet sampion

Sent from my SM-T230 using Tapatalk

1921.ba
Kontakt:

ned dec 04, 2016 12:37 am

slika

200-ta utakmica Hašima u kolicima na Grbavici
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

igla
Kontakt:

ned dec 04, 2016 12:38 am

cikazubo je napisao/la:Nama su sudije u zadnjih godinu i pol dana otkinule direktno nekoliko bodova, da ne pričamo o navlačenju pojedinim klubovima tokom cijele sezone, tako da sam apsolutno ravnodušan što se tiče današnje greške, nije problem reći da je greška evidentna i da je smiješan crveni, sudijama na obraz, ali mi nemamo s tim ništa što sudija pogriješi, čuj nije u duhu Želje, kakve veze ima duh Želje sa individualnom greškom nekog sudijskog pomoćnika, ima jedino veze ako se priča u kontekstu namještanja, a o tome je smiješno špekulisati..

Ponavljam, drugo je kad ga daš iz ofsajda, pa ti priznaju, drugo je kad ti neko da čist gol, pa mu ponište. To su konkretne greške sudaca, s kojim ti nemaš ništa, ako ne namještaš. Treća stvar je kad ti skočiš metar od protivničkog igrača da bi zajebo sudije i na taj način protivnika oštetio. Znači ovo nije ni mangupluk, mangupluk je izvući nešto iz sitnog kontakta, ovo je baš meni seljački.
I ne treba nam niko vraćati, nas sudije nek pripaze tako što će suditi normalno. Valjda kad pričamo protiv lošeg suđenja, ne mislimo da treba nama nekog "pomagati".

Ne razumijem vas, nek sad sviraju nešto KRUPI što ne postoji, mogu nas prozvati sa ovim. Kao što su nas i nakon Širokog i Salemovih linija prozvali. Tako da, što se mene tiče, zalažem se za pošteno i dobro suđenje!

LARSSON
Kontakt:

ned dec 04, 2016 12:43 am

A ovo je isključivo krivica bekrije, a ne sudije? jel bekrija dao crveni?

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

ned dec 04, 2016 12:45 am

igla je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Nama su sudije u zadnjih godinu i pol dana otkinule direktno nekoliko bodova, da ne pričamo o navlačenju pojedinim klubovima tokom cijele sezone, tako da sam apsolutno ravnodušan što se tiče današnje greške, nije problem reći da je greška evidentna i da je smiješan crveni, sudijama na obraz, ali mi nemamo s tim ništa što sudija pogriješi, čuj nije u duhu Želje, kakve veze ima duh Želje sa individualnom greškom nekog sudijskog pomoćnika, ima jedino veze ako se priča u kontekstu namještanja, a o tome je smiješno špekulisati..

Ponavljam, drugo je kad ga daš iz ofsajda, pa ti priznaju, drugo je kad ti neko da čist gol, pa mu ponište. To su konkretne greške sudaca, s kojim ti nemaš ništa, ako ne namještaš. Treća stvar je kad ti skočiš metar od protivničkog igrača da bi zajebo sudije i na taj način protivnika oštetio. Znači ovo nije ni mangupluk, mangupluk je izvući nešto iz sitnog kontakta, ovo je baš meni seljački.
I ne treba nam niko vraćati, nas sudije nek pripaze tako što će suditi normalno. Valjda kad pričamo protiv lošeg suđenja, ne mislimo da treba nama nekog "pomagati".

Ne razumijem vas, nek sad sviraju nešto KRUPI što ne postoji, mogu nas prozvati sa ovim. Kao što su nas i nakon Širokog i Salemovih linija prozvali. Tako da, što se mene tiče, zalažem se za pošteno i dobro suđenje!
Nismo se razumjeli, zalažemo se svi za pošteno suđenje. Ako neće da nam pomagaju (što i ne trebaju), neka nam ne odmažu. Ja pričam o odnosu drugih klubova, njihovih igrača i navijača. Kada ostali klubovi osude isto ovo što je danas uradio Bekrić, a da uradi neko iz njihovih redova, onda i mi treba da osudimo ovo. Kada se ostali igrači prestanu ponašati ciganski, simulirati, izležavati, oduzimati vrijeme i biti đubrad, onda sve uraditi da se i naši tako ne ponašaju. Kada navijači tih klubova i igrača osude takve stvari u vlastitim redovima, onda treba da i mi učinimo isto. A ovako, mi bismo osuđivali naše, zalagali se za univerzalnu pravdu a da dođe neki Regoje i psuje majku našim navijačima, da pojedina krmad dižu tri prsta prema našim navijačima, a o "fudbalskim" postupcima da ne pričam. I to sve što se radi da ne osudi klub ili navijači čiji igrači to rade? Kako da ne. Sa ljudima ljudski, sa konjem konjski.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava