Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub dec 03, 2016 10:21 pm

storm_raider je napisao/la:
Nakon gola nekakav lik sa Zapada se razbio preko sjedista, nadam se da je dobro. :D
Kazu nista od njeg, jos starudija neka :D

Joj Pjanica 2 asistencije iz kornera, treba ga dovest da nam prekide popravi :kafa:

gavran
Kontakt:

sub dec 03, 2016 10:27 pm

Leon_Professional je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Nakon gola nekakav lik sa Zapada se razbio preko sjedista, nadam se da je dobro. :D
Kazu nista od njeg, jos starudija neka :D

Joj Pjanica 2 asistencije iz kornera, treba ga dovest da nam prekide popravi :kafa:

:skoljka: :skoljka:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Pinkii
Kontakt:

sub dec 03, 2016 10:34 pm

Refik danas na zapadu isto kao neki modni kreator. Bilo je lijepo danas vidjeti Refika,Osima i druge nama drage ljude na jednom mjestu.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

psihopata
Kontakt:

sub dec 03, 2016 10:35 pm

meni je zaista fascinantno kako je slavko veoma brzo ukapirao vezu kluba s navijačima,relaciju uprava-navijači,sve je pohvatao kao da je godinama tu,kad ga nekad slušam kako priča rekao bi čovjek da nas vodi neki dugogodišnji uposlenik kluba.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

delinjo
Kontakt:

sub dec 03, 2016 10:52 pm

volio bi da mi neko od ovih sto su hvalili Memiju kaze neke stvari,po cemu je odigrao odlicnu utakmicu,po tome sto se ubacivao naprijed u situaciji kada je prostora bilo kao u prici i kada su nasi stoperi igrali na 20 metara,i nije ni jednu centrirao unutra ?? ovo me samo zanima eto da diskutujemo nista vise ....prijateljski :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

igla
Kontakt:

sub dec 03, 2016 10:56 pm

eno tiago zabio lokomotivi

1921.ba
Kontakt:

sub dec 03, 2016 11:02 pm

delinjo je napisao/la:volio bi da mi neko od ovih sto su hvalili Memiju kaze neke stvari,po cemu je odigrao odlicnu utakmicu,po tome sto se ubacivao naprijed u situaciji kada je prostora bilo kao u prici i kada su nasi stoperi igrali na 20 metara,i nije ni jednu centrirao unutra ?? ovo me samo zanima eto da diskutujemo nista vise ....prijateljski :D
defanzivno odlican, bez greske, prema naprijed dosa agilan, dva tri pokusaja u okvir gola, dosta dosta se popravio ;)
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

delinjo
Kontakt:

sub dec 03, 2016 11:03 pm

1921.ba je napisao/la:
delinjo je napisao/la:volio bi da mi neko od ovih sto su hvalili Memiju kaze neke stvari,po cemu je odigrao odlicnu utakmicu,po tome sto se ubacivao naprijed u situaciji kada je prostora bilo kao u prici i kada su nasi stoperi igrali na 20 metara,i nije ni jednu centrirao unutra ?? ovo me samo zanima eto da diskutujemo nista vise ....prijateljski :D
defanzivno odlican, bez greske, prema naprijed dosa agilan, dva tri pokusaja u okvir gola, dosta dosta se popravio ;)
kojoj defanzivi ljudi pola puta centar presli ??
GOO ROGER!!!
peRFect!!

1921.ba
Kontakt:

sub dec 03, 2016 11:06 pm

pogledaj snimak pa ces vidjet... u 1 pol su bili bolji od nas i trebali da vode, ne znam sta si ti gledao, jel to bilo nekih zenski na sjeveru ? :D

Vrag

sub dec 03, 2016 11:07 pm

Memija provukao par puta kroz noge i to je to.

delinjo
Kontakt:

sub dec 03, 2016 11:08 pm

1921.ba je napisao/la:pogledaj snimak pa ces vidjet... u 1 pol su bili bolji od nas i trebali da vode, ne znam sta si ti gledao, jel to bilo nekih zenski na sjeveru ? :D
ma ono ljudi slucajno ni oni ne znaju kako su napravili priliku :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Plava Porodica
Kontakt:

sub dec 03, 2016 11:09 pm

@delinjo nije fascinantan bio. Ako cemo tako niko od igraca danas to nije bio. Ali shvati brate da nam je drago sto je iz meca u mec sve bolji i bolji, da hvata onu formu kada smo svi ocekivali desnog beka za reprezentaciju, i ja sam tada mislio da ce on sada uveliko igrati u A reprezentaciji, a nama tu Vranjes :D
Kada uporedis meceve Memije koji je ponekad dobijao sansu u proteklom periodu i ovog danasnjeg razlika je ko nebo i zemlja. Opet je dobar u situacijama jedan na jedan, pa cak i vise igraca prodje, apsolutno me podsjeca na Subica koji sa druge strane isti taj posao radi, samo je razlika sto Subic zna centrirati, a Memija ne. I to je njegova najveca mana, i vjerujem da se to moze popraviti.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

1921.ba
Kontakt:

sub dec 03, 2016 11:12 pm

centarsut je posebna prica :D

Jaozinho22

sub dec 03, 2016 11:12 pm

Opet smo udarili po Memiji a Blagojevic dok je igrao ja sam mu izbrojao 11 prodanih lopti....Ugljesa ušao ništa bolji od njega,prodao 3-4 lopte,Bekrić igra 15 minuta pa ga pola sata nema nikako u igri jedini veznjak koji je siguran onako jeste Markovic,za divno čudo ne griješi u predaji kao Ugi i Blagi siguran na nogama a zna je i podvaliti....Ako ne možemo nikog dovest na stoperima ne treba mijenjat Bogija i Boccu,prvi siguran smiren i pravi komadant drugi posmotan ali borben i ima pravovremena ulijtanja...plus ne nabijaju lopte glavom u noge protivničkih kreativaca...
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Ipe
Kontakt:

sub dec 03, 2016 11:13 pm

1921.ba je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:Kad ce izvjestaj ? slika

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
upload je na 8%, otprilike oko 12
hoćemo taj handbrake nananana za nas kompresuj ga oooooo

delinjo
Kontakt:

sub dec 03, 2016 11:15 pm

Plava Porodica je napisao/la:@delinjo nije fascinantan bio. Ako cemo tako niko od igraca danas to nije bio. Ali shvati brate da nam je drago sto je iz meca u mec sve bolji i bolji, da hvata onu formu kada smo svi ocekivali desnog beka za reprezentaciju, i ja sam tada mislio da ce on sada uveliko igrati u A reprezentaciji, a nama tu Vranjes :D
Kada uporedis meceve Memije koji je ponekad dobijao sansu u proteklom periodu i ovog danasnjeg razlika je ko nebo i zemlja. Opet je dobar u situacijama jedan na jedan, pa cak i vise igraca prodje, apsolutno me podsjeca na Subica koji sa druge strane isti taj posao radi, samo je razlika sto Subic zna centrirati, a Memija ne. I to je njegova najveca mana, i vjerujem da se to moze popraviti.
nisam ja braco ni rekao daj e najgori bio,nego onako zanima me da diskutujem sa nekim iz kojeg ugla oni gledaju tekmu a iz kojeg ja gledam,npr i moj utisak je taj da je Memija svoju formu u zadnje vrijeme popravio,ali ovo danas konkretno kad je bilo prostora da ne ubaci jedan jedini centarsut ....ne znam ...tesko da ce neko poslati ponudu za beka koji ne zna centrirati pa iz 40 puta...a dobar je momak inace i volio bi da uspije jer je raja nase dijete i onako nije los....i drago mi je sto se popravlja ali ne znam dokle ce dogurati sa ovim centriranjem...nekako po meni za beka to je glavna referenca zna li centrirati i poslati povrtnu loptu....reci ako grijesim ?
GOO ROGER!!!
peRFect!!

delinjo
Kontakt:

sub dec 03, 2016 11:16 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Opet smo udarili po Memiji a Blagojevic dok je igrao ja sam mu izbrojao 11 prodanih lopti....Ugljesa ušao ništa bolji od njega,prodao 3-4 lopte,Bekrić igra 15 minuta pa ga pola sata nema nikako u igri jedini veznjak koji je siguran onako jeste Markovic,za divno čudo ne griješi u predaji kao Ugi i Blagi siguran na nogama a zna je i podvaliti....Ako ne možemo nikog dovest na stoperima ne treba mijenjat Bogija i Boccu,prvi siguran smiren i pravi komadant drugi posmotan ali borben i ima pravovremena ulijtanja...plus ne nabijaju lopte glavom u noge protivničkih kreativaca...
bruda ko je udario po Memiji vidis li sta sam napisao ??? i sta cu Blagojevica spominjati kad su se svi slozili da je najgori ...pricam za Memiju kojeg su neki proglasili najboljim danas ....i zato se ja pitam ovo ???jebote sta ga branis ko da mu ***** mater ??
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Hurmasica
Kontakt:

sub dec 03, 2016 11:18 pm

Memija definitivno mora popraviti centaršut. Šteta je da sve dobro uradi, prođe igrača, napravi sebi prostor za centaršut i onda to sve upropasti balonom koji najmanje ide prema šesnaestercu...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

sub dec 03, 2016 11:18 pm

Samo sto Subic zna da se dobro postavi i u napadu i u odbrani, da centrira, dobar sut. Jedino u cemu se mogu porediti Memija i Subic je prodornost, kad prodju i po par igraca, samo u tim situacijama Subic cesto nesto i konkretno napravi. Volim Kerima jer je nase dijete ali misljenja sam da je jako ogranicen kao igrac, da ovo sto pruza moze proci samo u nasoj ligi, jos uvijek..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

sub dec 03, 2016 11:24 pm

delinjo je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:@delinjo nije fascinantan bio. Ako cemo tako niko od igraca danas to nije bio. Ali shvati brate da nam je drago sto je iz meca u mec sve bolji i bolji, da hvata onu formu kada smo svi ocekivali desnog beka za reprezentaciju, i ja sam tada mislio da ce on sada uveliko igrati u A reprezentaciji, a nama tu Vranjes :D
nisam ja braco ni rekao daj e najgori bio,nego onako zanima me da diskutujem sa nekim iz kojeg ugla oni gledaju tekmu a iz kojeg ja gledam,npr i moj utisak je taj da je Memija svoju formu u zadnje vrijeme popravio,ali ovo danas konkretno kad je bilo prostora da ne ubaci jedan jedini centarsut ....ne znam ...tesko da ce neko poslati ponudu za beka koji ne zna centrirati pa iz 40 puta...a dobar je momak inace i volio bi da uspije jer je raja nase dijete i onako nije los....i drago mi je sto se popravlja ali ne znam dokle ce dogurati sa ovim centriranjem...nekako po meni za beka to je glavna referenca zna li centrirati i poslati povrtnu loptu....reci ako grijesim ?
U pravu si 100%. Bek je u modernom fudbalu jedna od kljucnih pozicija. Bekovi centriraju, dok su vecinom krilni igraci u 16 ili oko 16 metara. Ali ja vjerujem dok se polahko dize, da se i to moze popraviti za ova 3 mjeseca individualnog rada na treninzima. A tad bi bio odlican bek, vjerujem da se slazes ? :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.

Prijava