Kazu nista od njeg, jos starudija nekastorm_raider je napisao/la:
Nakon gola nekakav lik sa Zapada se razbio preko sjedista, nadam se da je dobro.

Joj Pjanica 2 asistencije iz kornera, treba ga dovest da nam prekide popravi

Kazu nista od njeg, jos starudija nekastorm_raider je napisao/la:
Nakon gola nekakav lik sa Zapada se razbio preko sjedista, nadam se da je dobro.
Leon_Professional je napisao/la:Kazu nista od njeg, jos starudija nekastorm_raider je napisao/la:
![]()
Joj Pjanica 2 asistencije iz kornera, treba ga dovest da nam prekide popravi
defanzivno odlican, bez greske, prema naprijed dosa agilan, dva tri pokusaja u okvir gola, dosta dosta se popraviodelinjo je napisao/la:volio bi da mi neko od ovih sto su hvalili Memiju kaze neke stvari,po cemu je odigrao odlicnu utakmicu,po tome sto se ubacivao naprijed u situaciji kada je prostora bilo kao u prici i kada su nasi stoperi igrali na 20 metara,i nije ni jednu centrirao unutra ?? ovo me samo zanima eto da diskutujemo nista vise ....prijateljski
kojoj defanzivi ljudi pola puta centar presli ??1921.ba je napisao/la:defanzivno odlican, bez greske, prema naprijed dosa agilan, dva tri pokusaja u okvir gola, dosta dosta se popraviodelinjo je napisao/la:volio bi da mi neko od ovih sto su hvalili Memiju kaze neke stvari,po cemu je odigrao odlicnu utakmicu,po tome sto se ubacivao naprijed u situaciji kada je prostora bilo kao u prici i kada su nasi stoperi igrali na 20 metara,i nije ni jednu centrirao unutra ?? ovo me samo zanima eto da diskutujemo nista vise ....prijateljski
ma ono ljudi slucajno ni oni ne znaju kako su napravili priliku1921.ba je napisao/la:pogledaj snimak pa ces vidjet... u 1 pol su bili bolji od nas i trebali da vode, ne znam sta si ti gledao, jel to bilo nekih zenski na sjeveru ?
hoćemo taj handbrake nananana za nas kompresuj ga oooooo1921.ba je napisao/la:upload je na 8%, otprilike oko 12Pinkii je napisao/la:Kad ce izvjestaj ?![]()
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
nisam ja braco ni rekao daj e najgori bio,nego onako zanima me da diskutujem sa nekim iz kojeg ugla oni gledaju tekmu a iz kojeg ja gledam,npr i moj utisak je taj da je Memija svoju formu u zadnje vrijeme popravio,ali ovo danas konkretno kad je bilo prostora da ne ubaci jedan jedini centarsut ....ne znam ...tesko da ce neko poslati ponudu za beka koji ne zna centrirati pa iz 40 puta...a dobar je momak inace i volio bi da uspije jer je raja nase dijete i onako nije los....i drago mi je sto se popravlja ali ne znam dokle ce dogurati sa ovim centriranjem...nekako po meni za beka to je glavna referenca zna li centrirati i poslati povrtnu loptu....reci ako grijesim ?Plava Porodica je napisao/la:@delinjo nije fascinantan bio. Ako cemo tako niko od igraca danas to nije bio. Ali shvati brate da nam je drago sto je iz meca u mec sve bolji i bolji, da hvata onu formu kada smo svi ocekivali desnog beka za reprezentaciju, i ja sam tada mislio da ce on sada uveliko igrati u A reprezentaciji, a nama tu Vranjes
Kada uporedis meceve Memije koji je ponekad dobijao sansu u proteklom periodu i ovog danasnjeg razlika je ko nebo i zemlja. Opet je dobar u situacijama jedan na jedan, pa cak i vise igraca prodje, apsolutno me podsjeca na Subica koji sa druge strane isti taj posao radi, samo je razlika sto Subic zna centrirati, a Memija ne. I to je njegova najveca mana, i vjerujem da se to moze popraviti.
bruda ko je udario po Memiji vidis li sta sam napisao ??? i sta cu Blagojevica spominjati kad su se svi slozili da je najgori ...pricam za Memiju kojeg su neki proglasili najboljim danas ....i zato se ja pitam ovo ???jebote sta ga branis ko da mu ***** mater ??Jaozinho22 je napisao/la:Opet smo udarili po Memiji a Blagojevic dok je igrao ja sam mu izbrojao 11 prodanih lopti....Ugljesa ušao ništa bolji od njega,prodao 3-4 lopte,Bekrić igra 15 minuta pa ga pola sata nema nikako u igri jedini veznjak koji je siguran onako jeste Markovic,za divno čudo ne griješi u predaji kao Ugi i Blagi siguran na nogama a zna je i podvaliti....Ako ne možemo nikog dovest na stoperima ne treba mijenjat Bogija i Boccu,prvi siguran smiren i pravi komadant drugi posmotan ali borben i ima pravovremena ulijtanja...plus ne nabijaju lopte glavom u noge protivničkih kreativaca...
U pravu si 100%. Bek je u modernom fudbalu jedna od kljucnih pozicija. Bekovi centriraju, dok su vecinom krilni igraci u 16 ili oko 16 metara. Ali ja vjerujem dok se polahko dize, da se i to moze popraviti za ova 3 mjeseca individualnog rada na treninzima. A tad bi bio odlican bek, vjerujem da se slazes ?delinjo je napisao/la:nisam ja braco ni rekao daj e najgori bio,nego onako zanima me da diskutujem sa nekim iz kojeg ugla oni gledaju tekmu a iz kojeg ja gledam,npr i moj utisak je taj da je Memija svoju formu u zadnje vrijeme popravio,ali ovo danas konkretno kad je bilo prostora da ne ubaci jedan jedini centarsut ....ne znam ...tesko da ce neko poslati ponudu za beka koji ne zna centrirati pa iz 40 puta...a dobar je momak inace i volio bi da uspije jer je raja nase dijete i onako nije los....i drago mi je sto se popravlja ali ne znam dokle ce dogurati sa ovim centriranjem...nekako po meni za beka to je glavna referenca zna li centrirati i poslati povrtnu loptu....reci ako grijesim ?Plava Porodica je napisao/la:@delinjo nije fascinantan bio. Ako cemo tako niko od igraca danas to nije bio. Ali shvati brate da nam je drago sto je iz meca u mec sve bolji i bolji, da hvata onu formu kada smo svi ocekivali desnog beka za reprezentaciju, i ja sam tada mislio da ce on sada uveliko igrati u A reprezentaciji, a nama tu Vranjes
Kada uporedis meceve Memije koji je ponekad dobijao sansu u proteklom periodu i ovog danasnjeg razlika je ko nebo i zemlja. Opet je dobar u situacijama jedan na jedan, pa cak i vise igraca prodje, apsolutno me podsjeca na Subica koji sa druge strane isti taj posao radi, samo je razlika sto Subic zna centrirati, a Memija ne. I to je njegova najveca mana, i vjerujem da se to moze popraviti.