Ramosssssssss
Sent from my iPhone using Tapatalk
MrRiccoli je napisao/la:Kakve su parole bile braco ja ne vidjoh...
Sent from my C5303 using Tapatalk
Ma ni Ferguson ne bi bolje, protiv autobusa.Valter je napisao/la:Naravno pobjeda je najbitnija. I ova utakmica je pokazala da se na selekciji igraca jos mora poraditi, pojedinci nisu za Želju. Po meni ovu utakmicu je takticki Slavko lose odradio, ali na nasu radost na kraju nam se ipak posrečilo. Poslije jako promjenjive sezone na kraju i nije zavrsilo tako strasno. Pauza u pravom trenutku, mi cemo uzivati u radovima na istoku, a Slavko neka razmislja kako nas učiniti boljim
rodrigo87 je napisao/la:"Kada dodje trideseti rodjendan grupe, hoce li na Jugu biti sve tvoje trupe?"
Slazem se sa Valterom da je Salko mogao bolje ovo takticki odraditi. Malo hrabrosti kod izmjena sam ocekivao. Valjda inperativ pobjede pa nije želio da riskira. Slado smo i sporo mjenjali stranu, malo dubinskih lopti.... bilo je puno grešakaavlami97 je napisao/la:Ma ni Ferguson ne bi bolje, protiv autobusa.Valter je napisao/la:Naravno pobjeda je najbitnija. I ova utakmica je pokazala da se na selekciji igraca jos mora poraditi, pojedinci nisu za Želju. Po meni ovu utakmicu je takticki Slavko lose odradio, ali na nasu radost na kraju nam se ipak posrečilo. Poslije jako promjenjive sezone na kraju i nije zavrsilo tako strasno. Pauza u pravom trenutku, mi cemo uzivati u radovima na istoku, a Slavko neka razmislja kako nas učiniti boljimPribojavao sam se ove utakmice jer sam ih gledao protiv Širokog i Slobode. protiv Širokog su se isto ovako parkirali. Onaj njihov jablan iz napada pobi sve živo, lakat, koljeno, joko geri, maj geri...mene strah uhvatio.
Utakmice u kojima ne možeš mnogo dobiti, ali možeš mnogo izgubiti su najteže. Sa ovakvim načinom igre, Čelik zaslužuje niži rang takmičenje. Fol nemaju dovoljno igrača, pa na klupu stavili dva golmana. Fuj. Ispade da nemaju ni juniora. Fuj.
Normalni, istinski, pravi navijači sa ultra mentalitetom i oni kojima Željezničar nešto znači naravno neće biti sa ovom trenutnom agenturom i to je svima jasno. Bezveze prozivaju i ofiraju se.rodrigo87 je napisao/la:"Kada dodje trideseti rodjendan grupe, hoce li na Jugu biti sve tvoje trupe?"
Vjeruj mi kada je svirao korner za njih želudac me zavrnuo mislio sam da mi je tu kraj. Rek'o de ga još sad primite pa da se sa onog reflektora bacimDolina je napisao/la:Pola raje nije moglo odgledati posljednji Čelikov korner, koja paranoja majko moja
LARS1921 je napisao/la:Repriza: 22 sata na Arena Sport 3
dodjiii na grbavicu u ha de ugavran je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Repriza: 22 sata na Arena Sport 3
imas li streeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
LARS1921 je napisao/la:dodjiii na grbavicu u ha de ugavran je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Repriza: 22 sata na Arena Sport 3
imas li streeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
Dobre dobre u srzrodrigo87 je napisao/la:"Kada dodje trideseti rodjendan grupe, hoce li na Jugu biti sve tvoje trupe?"MrRiccoli je napisao/la:Kakve su parole bile braco ja ne vidjoh...
Sent from my C5303 using Tapatalk
"Malo ih od propasti dijeli, ugasite ih plavo-bijeli!"
Izvini, kakva agentura? Je li pod pravim i istinskim navijačima svrstavaš i BD?IlProfessore je napisao/la:Normalni, istinski, pravi navijači sa ultra mentalitetom i oni kojima Željezničar nešto znači naravno neće biti sa ovom trenutnom agenturom i to je svima jasno. Bezveze prozivaju i ofiraju se.rodrigo87 je napisao/la:"Kada dodje trideseti rodjendan grupe, hoce li na Jugu biti sve tvoje trupe?"