Izbjegavam ovo komentarisati jer uvijek bude "tresla se gora, rodio se miš"igla je napisao/la:Jeste @pile, ali ti što su proveli život u Želji većinski nisu u kopu i neće povesti neka eventualna navijanja...
A zasto su protiv Dejana, a nisu protiv Senada ? Sta mislite ? I zasto su bas sada protiv Dejana ?igla je napisao/la:Pa evo od danas je poznato da su oni koji vode navijanje za upravu, ali protiv Dejana, a i Dejan je član uprave, koja se drži jedinstveno.
Ovdje ces stati sa pricom o navijacima. Hvala.igla je napisao/la:Pa evo od danas je poznato da su oni koji vode navijanje za upravu, ali protiv Dejana, a i Dejan je član uprave, koja se drži jedinstveno.
Kratko i jasnoBosanski lonac je napisao/la:Nisam se odavno javljao. Evo ssada osjećam potrebu da nešto kažem. Ne znam odkud sada pitanja povjerenja o ovoj upravi. Oni su pokazali da znaju raditi i da rade pošteno. Ovo je zalog za budućnost. Ne može se preko noći biti sve. Treba vremena i puno rada. Ova uprava zaslužuju podršku svih dobronamjernih ljudi. Uskoro počinje izgradnja istočne tribine i to me sada najviše interesuje a rezultati će vremenom doći. MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAS
Logično, nisam ja od jučerBHDragons je napisao/la:Kratko i jasnoBosanski lonac je napisao/la:Nisam se odavno javljao. Evo ssada osjećam potrebu da nešto kažem. Ne znam odkud sada pitanja povjerenja o ovoj upravi. Oni su pokazali da znaju raditi i da rade pošteno. Ovo je zalog za budućnost. Ne može se preko noći biti sve. Treba vremena i puno rada. Ova uprava zaslužuju podršku svih dobronamjernih ljudi. Uskoro počinje izgradnja istočne tribine i to me sada najviše interesuje a rezultati će vremenom doći. MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAS
ChWilla je napisao/la:vidjeti kroz koliko je desetina miliona i promašenih transfera mamić prošao do grupe LŠ...ne kažem ja da su promašaji neophodni, ali oni su do današnjeg statusa prošli sito i rešeto. uključujući i vrlo dugu fazu preplaćivanja "polovnjaka" koji nisu donijeli puno...Jaozinho22 je napisao/la:Ma daj Leone ako ništa tebe sam smatrao za glas razuma na ovom forumu. Kakav crni bosanski Dinamo a čovjek koji nije imao 10 godina veze s fudbalom nam glavni skaut. Uporedi njega i Romea Jozaka sve ce ti biti jasno. Nećemo sad pretjerivat. Mi smo tek na početku nečega što se zove izdizanje iz ove močvare,para nismo imali probali smo s djecom falilo nam 2-3 klasna strana igrača da izguramo u evropa ligu,prodali dva momka za 1 mil evra kasnije je bilo sta je bilo... Ako se uspijemo vratit toj filozofiji plus klasni stranci tek onda možemo pričati o necemu. O nestrucnosti kadra neću ni pričat,ima i tu pomaka evo konkretno zove se Slavko Petrović ali moramo puno bolje.Leon_Professional je napisao/la:Samo ljudi sta je ovo ovako jeb.en izlaz iz MAHALE.
Ovo ako prezivimo ja sam siguran da postajemo Bosanski Dinamo