čet nov 24, 2016 3:19 pm
Hajmo ovako, imam vremena dok je zena otisla do prodavnice.
Oni su uspjeli u tome da nas ometu pred jednu od najvaznijih utakmica sezone, skrenuli smo sa te price i mi a sigurno i strucni stab. Svi su oni na forumima portalima i drustvenim mrezama citaju ovo a nisu fokusirani na tekmu. Neka nam je Bog na pomoci. Po svim ovim citanjima izgleda da tu hajmo reci"opoziciju" cine neki clanovi upravnog odbora, sportsko drustvo, neki portali, plus neki na zalost moram ovo reci uticajni navijaci sa juga. Tj. oni su protiv Deje, ne protiv Misketa ali protiv Deje sam siguran. Zasto? To oni samo znaju. A uprava je rekla udaras na jednog clana udaras na kompletan klub. Dakle neki pojedinci su protiv kluba i to nam mora biti jasno. A sto je veoma bitno! Pokusavaju da u to sve upletu Amara jer znaju sta nam Amar svima znaci.
Sta mi mozemo konkretno uraditi kako bi bar malo sprijecili ove price i fokusirali se na tekmu. Pa ljudi, nemojte molim vas hraniti ih klikovima i puniti djepove, skoro svi ste tamo kliknete u minuti bar 20 puta, sto nima sve pare donosi. Zar da mi njima dajemo pare, a oni nas redovno blate. Neka svako krene od sebe prvo, ne idite tamo, ne pisite tamo, ignorisite sve sto ne objavi klubska stranica, ponovalja se prica bezbroj puta. Sve je irelevantno osim onog sto klubska stranica objavi. Mi licno ako imamo i malo mozga stat cemo uz ovu upravu i UZ NIKOLICA, kojeg sad vidim optuzuju da je sve ovo izmislio. Udaraju sa svih strana cak su i neke od "nas" uveli u ovu pricu.
Mnogo puta smo im dokazali da je Zeljo veci od svih njih zajedno!
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!