Ajzea je napisao/la:Interesantna situacija.. Sve vise i vise se sire fotografije Amara Osima te pisanje njegovog imena uz obavezan usklicnik na kraju. Upravo se desio najveci poraz, organizirani orkestar koji je po forumima, drustvenim mrezama, portalima i kafanama sirio pricu o sukobu frakcija na cijem celu su Senad Misimovic i Amar Osim, uspio je u namjeri da o tome ubijedi oni koje nisu ni tren svog zivota iskoristili da razmisle o tome. Vodili su se onim "rekla-kazala", poslusat cemo nekakve prijatelje i legende kluba koji odbijaju doci na utakmicu jer im se ne svidja ovaj ili onaj, klimat cemo glavom na unaprijed pripremljene tekstove potplacenih portala, prihvatit cemo ono sto nam same komsije kazu, poslusat cemo kobajagi dede i Saleta Mutavog.. Samo necemo razmisliti svojom glavom.
U kafane ne zalazim jer sam se uozbiljio, zaposlio i oženio.

Naše portale ne čitam jer se na njima, uz rijetke izuzetke, osim naslova u pravilu nema šta ni pročitati. Nikada me nije ni bilo na društvenim mrežama. Pratim malo forume, iako već neko vrijeme često ne znam sam sebi objasniti zašto to i dalje radim. Uglavnom, moj problem s ovim što ti kažeš je u tome što sam o lošim odnosima između uprave i Amara, osim od strane "opozicije", šta god to u ovom slučaju bilo, više čitao od onih koji su branili upravu. Od onog slavnog posta o kupljenim titulama, pa do prije par sedmica kada je bila ona priča u stilu "neka dođe
čak i Amar, ako može raditi pošteno".