Leon_Professional je napisao/la:E ne mogu da vjerujem ovo licemjerstvo. Svi do jednog na forumu su psovali sve Antoli i govorili kako nase dijete ne igra, sjedi na klupi, ima potencijal. Sad Veca ne valja, a Antolic klasa.
E svasta ...
Nije stvarno lako igrati u Zelji i biti dio Zelje... Previse se hoce da zna i da se gura nos gdje ne treba.
Ma drug, ja i dalje mislim da ce nakon pauze i bar 3-4 nova igraca na deficitarnim pozicijama, ovo izgledati ipak drugacije, dosta stabilnije.
Malo je nerealno ocekivati od Vece da spasava sve zivo i nezivo. Niko ne spominje kako dobro izboksova jedan priej prekid, gdje bi sigurno popusili gol. Ovdje nije mogao, jer se odbila igraca prvo od jednog Slobodinog. Na drugoj stativi je neko morao biti u skoku, ali kakvi, Krpic sam. Ista greska kao protiv Sirokog, ostavis Wagnera samog. Najvece prijetnje te dvije ekipe.
Jednostavno, kako sumirati ovu polusezonu - zabijes dva, primas sigurno jedan. Pa protiv Olimpica rezultat bio 3:2
Psiha je katastrofa. Ljudi, zanemarite fakat nedostatak kvaliteta, kojeg ima nabacanje, problem je psihicki faktor, gdje mi se prepadnemo kad damo gol, prepustamo njima inicijativu umjesto da ih dokrajcimo, kadi mamo loptu u nogama, saseremo se i izgubimo je, umjesto da ima neko stati na nju, fino igrati pasove i tako izvlaciti njihove igrace i nervirati ih, jer idu na iks, nemaju puno vremena. A mi se vise od njih uspanicili
Nezgodno je biti golman u vecim ekipama. Ne gleda raja bas to tako. Moras biti skoncentrisan svih 90 minuta, jer nema puno akcije, rijetko kad se suta na tvoj gol. Veca izboksova onu loptu nakon njihovog slobodnog i pred kraj spasi nas poraza. Onu ne odbrani, mozda je mogao, ali ja krivim odbranu, jer isla je prvo lopta na prvu ako sam dobro vidio, odbi je igrac Slobode, ode na drugu. Veca ostao tamo na prvoj. Gdje su igraci na drugoj stativi, kaze Petrovic derao se da idu na drugu. Ne znam. Okej, mozda je mogao, morat cu pogledati tu situaciju kada bude snimak, nesto, uzeti loptu, izboksovati, ali ljudi, da je kardinalna greska - nije. Da je odbrana napravila kardinalnu gresku - jeste. Svaki protivnicki prekid je 90% gol u nasoj mrezi. Svaki nas prekid kod protivnika se skoro uvijek upropasti. Danas do Mire dodje lopta ina individualni kvalitet je opuca majstorski i Lendric zakaci loptu i gol. Ne znamo napraviti konstantan pritisak, sve je na mahove, i onda znamo napraviti faul u napadu skroz bezveze i naivno. Milion nekih faktora ima gdje vidis da rijetko sta stima.
Nadam se da cemo dobiti i nekog normalnog trenera golmana...ali tesko. Petrovic je bio golman jbmu, nek poradi sa Vecom na pauzi, pa jos je mlad momak, ima prostora za napredak. Sehi se jebavalo sve po spisku, pa gledajte ga sada. Pogan smo mi narod. Ne kazem da ce Veca biti novi Sehic, ali fakat bi mogao biti solidan golman. Po meni za nasu ligu vec i jeste. Ali u psiholoskom je daunu kao i komplet ekipa.