Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub nov 05, 2016 9:28 pm

dvije lopte u jednom napadu. a u finalu kupa ekipa sa njim kao starterom razvali jaču slobodu 3-0. kod nas kao da se koeficijent gluposti i mentalne nestabilnosti množi između igrača, kao da je kladionica.
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

sub nov 05, 2016 9:29 pm

E ne mogu da vjerujem ovo licemjerstvo. Svi do jednog na forumu su psovali sve Antoli i govorili kako nase dijete ne igra, sjedi na klupi, ima potencijal. Sad Veca ne valja, a Antolic klasa.
E svasta ...

Nije stvarno lako igrati u Zelji i biti dio Zelje... Previse se hoce da zna i da se gura nos gdje ne treba.

Veteran1965
Kontakt:

sub nov 05, 2016 9:33 pm

Ja Bgm kao da sam neku drugu tekmu gledo. Veca izvadi 1/1 u 93-oj i spasi nam bod. Kerim defanzivno odličan, ubio Subića nogama vidio se nije, gore fakat ništa.Lendrić go i sjajna šansa za Križmana. Treba biti realan. Shorti isto tako sjajno prvo poluvrijeme, a solidno drugo. Naš najlošiji igrač danas je Jovan bio. Toliko je usporio igru,svai put potez-dva viška, pogreške u dodavanjima, pasovi skoro konstantno na pogrešnog igrača, napad malo kvalitetnih lopti imao, pa nisu mogli niti pokazati mnogo, mada je Križman morao ono zabiti...jbg moramo dalje..ja kao vječiti kreten očekujem u Vitezu blistavu igru i tri bobe. Takođe i pobjede u Mostaru i protiv Čelika hahahah ja baš budala....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

fczeljo
Kontakt:

sub nov 05, 2016 9:39 pm

Biće ovo super samo da oni sa Slavkom prođu kompletne pripreme #howyesno

psihopata
Kontakt:

sub nov 05, 2016 9:42 pm

Leon_Professional je napisao/la:E ne mogu da vjerujem ovo licemjerstvo. Svi do jednog na forumu su psovali sve Antoli i govorili kako nase dijete ne igra, sjedi na klupi, ima potencijal. Sad Veca ne valja, a Antolic klasa.
E svasta ...

Nije stvarno lako igrati u Zelji i biti dio Zelje... Previse se hoce da zna i da se gura nos gdje ne treba.

antolović je zadnju sezonu bio rupa nad rupama,nesiguran totalno,samo je ruku na srce imao puno više posla od vedrana svaku utakmicu,vedranu skoro svaki šut po golu završi u mreži,..ali treba istaći da je vedran do suspenzije zbog zenice bio odličan i nemalo puta nas vadio fantastičnim intervencijama,sad je katastrofa nažalost....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

exbabilon
Kontakt:

sub nov 05, 2016 9:43 pm

Daj nek spoje reprezentativnu i prvenstvenu pauzu i nek nas ne tjeraju da gledamo utakmice tamo nekad do februara. Skupit cemo se mi svako 2 sedmice na stadionu, bacit neku suplju, i lagano kuca.. ovo je stvarno mazohizam sta mi sebi radimo iz vikenda u vikend.

Plava Porodica
Kontakt:

sub nov 05, 2016 9:44 pm

Argelini igraci uz Miru jedini vrijedni spomena danas.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub nov 05, 2016 9:44 pm

Leon_Professional je napisao/la:E ne mogu da vjerujem ovo licemjerstvo. Svi do jednog na forumu su psovali sve Antoli i govorili kako nase dijete ne igra, sjedi na klupi, ima potencijal. Sad Veca ne valja, a Antolic klasa.
E svasta ...

:palacgore:

Ma drug, ja i dalje mislim da ce nakon pauze i bar 3-4 nova igraca na deficitarnim pozicijama, ovo izgledati ipak drugacije, dosta stabilnije.
Malo je nerealno ocekivati od Vece da spasava sve zivo i nezivo. Niko ne spominje kako dobro izboksova jedan priej prekid, gdje bi sigurno popusili gol. Ovdje nije mogao, jer se odbila igraca prvo od jednog Slobodinog. Na drugoj stativi je neko morao biti u skoku, ali kakvi, Krpic sam. Ista greska kao protiv Sirokog, ostavis Wagnera samog. Najvece prijetnje te dvije ekipe.
Jednostavno, kako sumirati ovu polusezonu - zabijes dva, primas sigurno jedan. Pa protiv Olimpica rezultat bio 3:2 :r
Psiha je katastrofa. Ljudi, zanemarite fakat nedostatak kvaliteta, kojeg ima nabacanje, problem je psihicki faktor, gdje mi se prepadnemo kad damo gol, prepustamo njima inicijativu umjesto da ih dokrajcimo, kadi mamo loptu u nogama, saseremo se i izgubimo je, umjesto da ima neko stati na nju, fino igrati pasove i tako izvlaciti njihove igrace i nervirati ih, jer idu na iks, nemaju puno vremena. A mi se vise od njih uspanicili :r

Nezgodno je biti golman u vecim ekipama. Ne gleda raja bas to tako. Moras biti skoncentrisan svih 90 minuta, jer nema puno akcije, rijetko kad se suta na tvoj gol. Veca izboksova onu loptu nakon njihovog slobodnog i pred kraj spasi nas poraza. Onu ne odbrani, mozda je mogao, ali ja krivim odbranu, jer isla je prvo lopta na prvu ako sam dobro vidio, odbi je igrac Slobode, ode na drugu. Veca ostao tamo na prvoj. Gdje su igraci na drugoj stativi, kaze Petrovic derao se da idu na drugu. Ne znam. Okej, mozda je mogao, morat cu pogledati tu situaciju kada bude snimak, nesto, uzeti loptu, izboksovati, ali ljudi, da je kardinalna greska - nije. Da je odbrana napravila kardinalnu gresku - jeste. Svaki protivnicki prekid je 90% gol u nasoj mrezi. Svaki nas prekid kod protivnika se skoro uvijek upropasti. Danas do Mire dodje lopta ina individualni kvalitet je opuca majstorski i Lendric zakaci loptu i gol. Ne znamo napraviti konstantan pritisak, sve je na mahove, i onda znamo napraviti faul u napadu skroz bezveze i naivno. Milion nekih faktora ima gdje vidis da rijetko sta stima.

Nadam se da cemo dobiti i nekog normalnog trenera golmana...ali tesko. Petrovic je bio golman jbmu, nek poradi sa Vecom na pauzi, pa jos je mlad momak, ima prostora za napredak. Sehi se jebavalo sve po spisku, pa gledajte ga sada. Pogan smo mi narod. Ne kazem da ce Veca biti novi Sehic, ali fakat bi mogao biti solidan golman. Po meni za nasu ligu vec i jeste. Ali u psiholoskom je daunu kao i komplet ekipa.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Grbavica
Kontakt:

sub nov 05, 2016 9:45 pm

1921.ba je napisao/la:ja nisam ni bio na stadionu niti gledao tekmu, dobro, jedam prvo poluvrijeme na TV-u... sreca moja :D
zato se u parku prinčeva sjedi :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

fczeljo
Kontakt:

sub nov 05, 2016 9:47 pm

evo nam pojačanje koje će unijeti čvrstinu u sredini terena

slika

MirsoNi
Kontakt:

sub nov 05, 2016 9:48 pm

Ne pišem puno, ali imam potrebu da iznesem mišljenje.

Prije utakmice sa Širokim, ovdje su se na forumu napadali oni koji se nisu nadali tituli i koji su već da kažem čestitali mostarcima. Samo dva kola nakon toga (Široki, Sloboda) pojave se istomišljenici, kojima sada ništa ne odgovara, pa se čak spominje i da ćemo se boriti za ulazak u ligu za prvaka.. Teško je nas zadovoljiti, takav smo mentalitet.
Što se tiče tekme večeras, vidjeli smo totalnu dominaciju naše ekipe na užasnom terenu. Koliko smo mi bili osrednji, toliko je Sloboda bila gora, nije bila opasna po naš go, ali desilo se to da uvijek padnemo i primamo golove kada ne treba, očigledno ne možemo da sačuvamo praznu mrežu, ali to je velikim dijelom do toga što nismo sposobni da iskoristimo ukazane šanse. To se vidjelo i u primjeru prošle i večerašnje tekme, gdje smo od mogućih 6, koje smo trebali uzeti po viđenom, uzeli 1 bod. To govori da je ova ekipa tanka. Ja ne bi rekao da tu ne postoji želja, već da smo limitirani mogućnostima, psihološki veoma brzo padnemo i to rezultira strepnji zadnjih 15 minuta svake utakmice.
Primjer jedan, Blagojević sada kada šutira, ni ne ošuta, već digne glavu nezadovoljno, on i prije šuta zna da to nije dobro, to dovoljno govori kakvi smo na psihološkom nivou. Isto tako vidim hvali se Uglješa (ono stidljivo), on je večeras po meni bio odron, međutim problem je u tome što ga je zamijenio još veći odron od njega koji ne zaslužuje da igra u Želji.
Po meni jedini vrijedni pohvala večeras su Siniša (odlična partija), Lendrić (velika borbenost, po meni je odlično odigrao, iako je u nekim situacijama imao bolje opcije), Mićo (standardno) i Bogičević koji je, po meni, najbolji stoper kojeg imamo u ekipi trenutno.
Ovako ćemo se patiti do te zimske pauze, nakon toga ćemo gledati Želju kakvog Slavko želi. Do tada, ne preostaje ništa drugo nego patnja, pa čak i sa klubovima kao Olimpic.

Pinkii
Kontakt:

sub nov 05, 2016 9:49 pm

Remi ide na dusu Slavku. Prvo kaze kako ne mozemo igrati 442 jer imamo dva slicna napadaca pa onda nakon 2 mjeseca on koristi 442. Izmjene su skroz cudne. Doduse mi imamo problem jer ne znamo zabit gol. Mora proci jedno 3-4 mrtva zicera pa da zabijemo gol i onda nam cudno kad ljudi iz jednog suta zabiju gol. Realizacija,odbrana nula. Vezni kako kad. Najveci problem je Blagojevic. Kad se sjetim da smo Subica mogli dovesti,a nismo tacno mi se place. Transfer politika se mora promijeniti. Zeljo je postao autobuska stanica,ali bukvalno. 4-5 igraca od njih 30 moze biti tu,a ostali su zalutali.
Vise nista ne mogu ocekivati od ove ekipe. Boze me oprosti,ali tacno ce me iznenaditi ako pobjede Vitez i uzmu bod Zrinjskom. Moj Zeljo...

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Jaozinho22

sub nov 05, 2016 9:50 pm

I sta je s Jahicem ako je u pola sezone otišao u Grčku treba otjerat i njega i onog ko mu je dopustio da ide.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

exbabilon
Kontakt:

sub nov 05, 2016 9:51 pm

Joj ne spominji Subica molim te, evo suza mi sama niz obraz kanula.. Ko je procijenio da je bolje dovesti i potpisati Bevava i Husica, nego na posudbi imati Subica, taj nije normalan. KRAJ. Logika valjda da ove mozemo prodati i zaraditi, a Subica koji je na posudbi ne mozemo... E jesmo ih prodali u vrazju mater...

Model1964

sub nov 05, 2016 9:52 pm

Veliki derbiji iz 80 godina između Vrbanjuše i Vratnika su finale LP za ovo kako se danas igralo.
Nece još dugo biti bolje!
Da bi bilo bolje moraju se ispuniti određeni preduslovi.
1. Dozvati se da od isluženih i mentalno nestabilnih igraca nemamo nikakve koristi, samo štetu. Novcanu i rezultatsku.
2. Prihvatiti da nismo više velicina i početi raditi od nule.
3. Maksimalno ulagati i razvijati OP i forsirati mlade igrace željne dokazivanja.
4. Sada prestati sa pitarlukom i dovođenjem pojacanja.
5.Pod mus zaposliti psihologa pedagoga za sve kategorije. I ginekologa za ove pice u prvom timu :-)
6. Navijaci moraju od kurtona prestati praviti megam giga zvijezde!

Ima toga još, ali ovo je urgentno
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub nov 05, 2016 9:53 pm

fczeljo je napisao/la:Biće ovo super samo da oni sa Slavkom prođu kompletne pripreme #howyesno
Bes mu mater ja imam osjecaj da ce biti sto bi rekao sojic povuci mi ga potegni mi ga.
Tj igracemo slicno kao i sad uz nesto cvrscu igru nazad. Slabo cemo se mi nagledat fudbala sa Slavkom, zna on baciti pricu i sve ali evo otkako je tu ja iskreno i ne vidim neku razliku u odnosu na Kostica. Reci ce neki pogledaj tabelu ali ona itekako zna zavarati mi smo kad se sabere u ovoj sezoni mozda osigrali 60-70 min kako treba ostalo sve je jad, tuga i cemer.
Volio bi da grijesim ali napaticemo se mi svi ove sezone uz naseg Zelju. Pri tome uopce ne mislim da treba trenere mjenjat, jer slabo da se ima dovesti neki bolji.
Treba na tumu poraditi i nadam se da ce celo poceti davati priliku klincima jer su garant bolji od parmaka koji trenutno igraju. Treba kako znaju zadrzati Micu i dovesti jos kojeg Micu.
Jebes avione, kamione, milione dajte nam sta i da gledamo i uzivamo a milioni ce tim doci.
Nikad teza sezona...i nikad losiji fudbal u dolini nije igran.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub nov 05, 2016 9:55 pm

exbabilon je napisao/la:Joj ne spominji Subica molim te, evo suza mi sama niz obraz kanula.. Ko je procijenio da je bolje dovesti i potpisati Bevava i Husica, nego na posudbi imati Subica, taj nije normalan. KRAJ. Logika valjda da ove mozemo prodati i zaraditi, a Subica koji je na posudbi ne mozemo... E jesmo ih prodali u vrazju mater...
I jos Zakaric na lijevo krilo :ganja:

Ma to za Jahica je haos neozbiljno... :|
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

sub nov 05, 2016 9:57 pm

UPRAVOOOOO!!!
Molim vas sjednite, slozite strategiju i plan. JA cu cekati jos 2 godine ako cemo u te dvije godine graditi tim. Trenera kvalitetnog imamo, tim pocnimo slagati, praviti pravu ekipu.
Pogledajte molim vas Rijeku. Najvise golova dali, najmanje primili, sve to zbog jasne strategije i kontinuiranog rada.
Nije lako bilo skinuti Dinamo, oni sad tom Dinamu bjeze 9 bodova. Doveli su trenera koji je dobar za njihovu ligu, imamo i mi trenera koji je dobar za nasu ligu.
Ne poredim ja Rijeku i nas bukvalno, ali poredim status u ligi nasoj i njihovoj. To bi tu negdje moglo biti, moramo poceti planski raditi.
Pustite price, mi smo Zeljo ovo ono. PA i sampionska generacija Zelje u Jugi je gradila ekipu 8 godina, ne mormo mi bas 8, mjera je god. i po / dvije.

LP.. Dosta od mene.

staaarinavijac
Kontakt:

sub nov 05, 2016 9:58 pm

Ne vidim nikakve rezultatske perspektive za Želju zbog većine igrača koji trenutno "igraju" ...

Kao prvo uprava bi morala ( k'o što i neće ) kazniti ovu većinu igrača možda odbijanjem i do 50 % plate ... dobro , jasno je da nisu fudbalski umjetnici al' da bar tih zadnjih 7-8 minuta ne mogu sačuvati vođstvo pa makar i valjanjem po terenu, nabijanjem lopte van stadiuma, i sl. , onda se stvarno nema šta komentarisati ...
A kao drugo, ako bi srećom dočekali zimsku pauzu unutar prvih šest mjesta , onda bi trebalo dovesti bar deset , ali dobrih (solidnih ) igrača po Petrovićevom ukusu i na proljeće pokušati da se izbori Evropa ...
Ako skliznemo ispod 6. mjesta do zime, pustiti većinu ovih labilnih igrača, te sa Stevanovićem ( ako ne ode ) i juniorima pokušati ostati u ligi ...

Ako bi na proljeće ostala većina igrača, ja ne znam ko su ti koji bi imali petlju da idu gledati utakmice , gdje u zadnjoj minuti možeš , iako si vodio , izgubiti sva tri boda ...To definitivno ne bi bilo zdravo ...

ChWilla
Kontakt:

sub nov 05, 2016 10:00 pm

tačno. da se ovo sačuva, zaista nije trebalo neko umijeće koje oni nemaju. samo čista glava na ramenima.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava