Ja bih Blagojevicu samo otkaz dao.LARS1921 je napisao/la:Da se zna da ankete neće biti, po mom stručnom mišljenju Blagojević je igrač utakmice i njemu se daje glas
ne znam čemu takvo ružno mišljenje o našem danas najboljem igraču?Plavi orkestar je napisao/la:Ja bih Blagojevicu samo otkaz dao.LARS1921 je napisao/la:Da se zna da ankete neće biti, po mom stručnom mišljenju Blagojević je igrač utakmice i njemu se daje glas
Pa ne valja, 100% se slazem, ali... Ma nije sve crno tako gledajuci danasnju utakmicu. Mozes li mi reci kada smo ih dole ovako izdominirali kao danas prvo poluvrijeme. Drugo poluvrijeme katastrofa. A to je sve plod naseg gubitnickog mentaliteta.[/quoterodrigo87 je napisao/la:delinjo je napisao/la:evo ja cu ti reci sta ne valja,ne valja to da najtrofejniji klub zavisi od jedne ili dvije naredne utakmice da li ce igrati ligu za prvaka ili ligu za opstanak ...eto to ne valja drug ...ali to znas i ti i ja i svi na ovom forumu..rodrigo87 je napisao/la:Moze li neko reci sta ne valja vise ?? Kada smo dole odigrali bolje poluvrijeme od prvog poluvremena danasnjeg ??? Jednostavno, ne znamo zabiti kada trebamo, da znamo sada bismo slavili vec nakon 30te minute. Serete previse.
P.S Ajzea, ma drug znam sve to, ali hajmo reci da smo odigrali odlicno prvo poluvrijeme. Kada smo primili gol ja sam znao da je to to, jer nas gol uvijek unisti..
Objasnjenodelinjo je napisao/la:evo ja cu ti reci sta ne valja,ne valja to da najtrofejniji klub zavisi od jedne ili dvije naredne utakmice da li ce igrati ligu za prvaka ili ligu za opstanak ...eto to ne valja drug ...ali to znas i ti i ja i svi na ovom forumu..rodrigo87 je napisao/la:Moze li neko reci sta ne valja vise ?? Kada smo dole odigrali bolje poluvrijeme od prvog poluvremena danasnjeg ??? Jednostavno, ne znamo zabiti kada trebamo, da znamo sada bismo slavili vec nakon 30te minute. Serete previse.
P.S Ajzea, ma drug znam sve to, ali hajmo reci da smo odigrali odlicno prvo poluvrijeme. Kada smo primili gol ja sam znao da je to to, jer nas gol uvijek unisti..
Osvojimo 7 bodova i to je to onda par laksih utakmica i eto nas gore. Danas smo promasili sve i steta velika sto onda vec nije makar x zavrsilo ali sta je tu je pa nije smak svijeta, dajte bar mi koji ovdje redovno pisemo ostanimo prisebni jer evo odjednom je tu more nikova kojih skoro pa nikad nema. Imamo jos 8 kola da dodjemo na deugo mjesto koje nam bjezi tri boda, a ovdje se pise kao da je smak svijeta kao da smo opet na Grbavici izgibili od viteza, a ne od Sirokog kojeg smo jednom dobili u gostima. Nismo realni nimalo i precjenjujemo se previse, a potcjenjujemo druge. Sad ce onaj sto je pisao kako ce neko doci i pricati kako je ave bajno krasno, e pa nije bajno i krasno ali nije ni kraj svijeta.Pinkii je napisao/la:Najgore je sto ulazimo u seriju Sloboda-Vitez-Zrinjski. Tesko veoma tesko ce biti do kraja polusezone.
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
On svojim dosadašnjim partijama nije zasluzio da više i jednu utakmicu bude medju 18 iako poslije svake utakmice procitam komentar pojedinih strucnjaka kako je bio medju najboljim na terenu.LARS1921 je napisao/la:ne znam čemu takvo ružno mišljenje o našem danas najboljem igraču?Plavi orkestar je napisao/la:Ja bih Blagojevicu samo otkaz dao.LARS1921 je napisao/la:Da se zna da ankete neće biti, po mom stručnom mišljenju Blagojević je igrač utakmice i njemu se daje glas