Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

IlProfessore
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 15, 2016 7:25 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:jos uvijek nije sve izgubljeno. treba nam pobjeda Slobode u Kupu, prolaz Kortrijk protiv Charleroi-a te odluka Vincenta da ostavi malene u Sarajevu :rofl1: :rofl:

nema sjebavanja, idemo dalje. Liga 12 nas ceka.

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Nisam u toku sa tom pričom oko Kortrijka, može li neko objasniti?

sergejevic

Pa to je to kad nemas neku igru, pobjedjujes ili gubis spletom okolnosti, kako vjetar puhe. Mi nismo nista drugacije igrali sa Rudarom i Mladosti, Velezom i tim koje smo pobjedili. Nista losije, mozda cak i bolje. Prica se o nekom velikom nizu, koji realno jeste za pohvale, ali Zeljo realno treba pobjediti Mladost, Olimpic, Velez, Drinu, Siroki kuci, Travnik itd. Mi smo to i uradili i imali srecu da dobijemo Sarajevo i Slobodu u gostima i eto to je taj neki niz o kojem Simeone prica. Kada se malo sreca okrene kao sto se uvijek desava imas Celik, Rudar kuci, Zrinjski, Slaviju i Rudar, Travnik, Mladost, Slaviju iz prvog djela. Jasan znak da nemas igre, da nemas nista u svojim rukama i da zavisis od milion faktora. Kada ti imas igru, znas sta hoces, pa i kvalitet onda nije problem pobjediti ove nabrojane ekipe i uzeti bodove kada su najpotrebniji. Igraci jednostavno nisu mai svjezine ni vjere u sebe, sami su dobro znali da ne ulijevaju povjerenje svojim igrama i da nisu uopste ubjedljivi. Falilo je snage i odlucnosti u zadnjim utakmicama kada smo morali uzeti ono sto nam se otvorilo.

Nije ni bitna toliko Evropa, da li bi isli ili ne, bitno je to sto se ovakve utakmice moraju dobiti. Tu lezi problem. Eto, sezona je gotova, malo se baciti na analizu i sto prije se posvetiti narednoj. Ne smijemo dozvoliti da nam se ponove greske iz ove.

SWRA_1921
Kontakt:

FKZ1921 je napisao/la:Pisemo kao da je izvjesno da bi isli u evropu da se danas dobilo...Nije to bas tako kao s trebom koja ti se naguzi a tebi se ne digne. Tu zavisis samo od sebe,ili ti se digao ili nije.
I nije stvar da li smo zasluzili evropu ili nismo. Stvar je u tome da se na kraju ispostavilo da nismo imali snage da je izborimo. I to je tako...Nema potrebe za dramom. Ide kratka pauza pa pripreme za narednu sezonu. Nova sezona,nova sansa...
Aha, znao si da imas dobre sanse kad si vodio 1:0 a jufke gubile 3:1. Sad ovako gledaj kako oni uzimaju 630 milja eura a mi cemo gledati gdje cemo nafatati kojeg sponzora. Ne znam zasto uvijek imas potrebu sve da ublazavas i pravdas, cinis ljepsim nego sto jeste. KATASTROFALNA reakcija Kramarica koji prvo proleti u prazno, pa onda i gleda igraca kako centrira i nakon toga pada gol, gdje igrac izmedju nasa 3,4 igraca udara ebenu loptu i postize presmijesan gol.

Moze li neko napisati izvrsene izmjene na ovoj utakmici, nisam upratio? Ebo nas je Edis da valja...

cikazubo
Kontakt:

Sezona zavrsena, kada se od prvog kola sve sagleda glavni krivci : Uprava, Odovic, Mulalic, ali i pored svega nam je ove godine i sreća okrenula leđa, od sudijskih lakrdija, rekordnih stativa i precki itd itd.. Sezona za zaborav.
VTŽ

maxum1921
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:26 pm

Al ste navalili. Ko je od vas vidio teren u Lukavici? Voda do clanaka, blato na sve strane, nije se hodati moglo, kamoli igrati. Manite se suplje, juce sve zvijezde, danas jebu mnogi majku igracima. Ohladite, osusite gace ovi koji su bili i lagano pripreme za Ligu 12.

Sent from my G630-U20 using Tapatalk
Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar...

Blackadder
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:26 pm

Ajzea je napisao/la:Postenjacine sa Grbavice. :rofl:
Treba nam nagradu za fair play dati :titula:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:27 pm

storm_raider je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Pisemo kao da je izvjesno da bi isli u evropu da se danas dobilo...Nije to bas tako kao s trebom koja ti se naguzi a tebi se ne digne. Tu zavisis samo od sebe,ili ti se digao ili nije.
I nije stvar da li smo zasluzili evropu ili nismo. Stvar je u tome da se na kraju ispostavilo da nismo imali snage da je izborimo. I to je tako...Nema potrebe za dramom. Ide kratka pauza pa pripreme za narednu sezonu. Nova sezona,nova sansa...
:palacgore:

Bas tako. Mi smo svoje prokockali protiv Zrinjskog, Celika i Rudara. Ako ce ovo sve sto se desavalo i desava dovesti do toga da budemo imali jaci strucni stab i bolje igrace, onda je dobro. Nekada covjek mora napraviti korak nazad, da bi napravio tri naprijed. Polako ljudi, ovo danas je bilo nemoguce igrati i na granici regularnosti. Mi smo krivi zbog svojih gluposti, sami i niko treci. Tako moramo razmisljati, pa cemo onda dalje. Ako ne pobijedis Rudar, sa kojim se pravom nadas Europi? Uprava radi sve sto moze, cujem da je ovo za istok skoro zavrseno sve, strucni stab se pazljivo bira.

Dzeko, prodaj se!
kljuc uspjeha u narednoj sezoni lezi u angazmanu ozbiljnog trenera. to je prioritet i mislim da tu Uprava ne bi smjela vise eksperimentisati. imali su jednu strasnu gresku po tom pitanju koja je generisala jos dvije vezane. nova greska bi bila kobna.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Hurmasica
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:28 pm

Trener sa iskustvom i kvalitetan stručni štab, uz par pojačanja ... :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

DR.HOUSE
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:29 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
kljuc uspjeha u narednoj sezoni lezi u angazmanu ozbiljnog trenera. to je prioritet i mislim da tu Uprava ne bi smjela vise eksperimentisati. imali su jednu strasnu gresku po tom pitanju koja je generisala jos dvije vezane. nova greska bi bila kobna.
upravo tako citam na svim forumima komentare sljedeca sezona je za njih zadnja ako ne bude trofeja
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

cikazubo
Kontakt:

SWRA_1921 je napisao/la:
Aha, znao si da imas dobre sanse kad si vodio 1:0 a jufke gubile 3:1. Sad ovako gledaj kako oni uzimaju 630 milja eura a mi cemo gledati gdje cemo nafatati kojeg sponzora. Ne znam zasto uvijek imas potrebu sve da ublazavas i pravdas, cinis ljepsim nego sto jeste. KATASTROFALNA reakcija Kramarica koji prvo proleti u prazno, pa onda i gleda igraca kako centrira i nakon toga pada gol, gdje igrac izmedju nasa 3,4 igraca udara ebenu loptu i postize presmijesan gol.

Moze li neko napisati izvrsene izmjene na ovoj utakmici, nisam upratio? Ebo nas je Edis da valja...
Kako mozes krivit igraca za proklizavanje/proljetanje nakon 86min fudbala u dubokom blatu ? Igrac suta ka golu lopta staje u lokvi ispred golmana, nekakva guzva ispred linije i neko je prebaci preko crte.. Jebali su nas i uprava i Oda i Edis i igraci, nije sezona trajala 12 kola..

fanaticZeljin
Kontakt:

fcz je napisao/la:
fanaticZeljin je napisao/la:E sad je samo Edis kriv, sto nasi manekeni ne znaju 10 min do kraja sacuvati rezultat protiv mrtvaca, nadam se da manekeni nece dobiti platu kap sto im je i receno
Daleko najveci krivac! Prvo sto je unistio ovakvu ekipu, drugo sto je za sobom ostavio losu atmosferu i bombasticno najavio nekakve skandale koje onaj nece onaaj da iznosi sad nego onaj nate malo kasnije onaj. Sjetite se samo Odinog gospodskog odlaska, a vise ljudi mi je reklo kako je Edis direktno minirao Odovica i huskao igrace protiv njega. Sto se mene tice - daleko mu kuca od Grbavice!
Ma ne branim ja Edisa da se razumijemo, bas zbog tih izjava poslije otkaza, al i igraci su krivci i nema plate ovaj mjesec, e neka
Srcu draga, boja PLAVA !

fk1921

ned maj 15, 2016 7:30 pm

Za upravu i igrace ne bi trebao niko da se zali, samo na Edisa i savez sto je dozvolio da se igra utakmica na ovakvom terenu po ovakvoj kisi, jos je najtuznije Slavija dobila licencu za premijer ligu nakon drugog zasjedanja....liga 12, samo nam treba DOBAR trener i nema brige
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

storm_raider
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:30 pm

Zato i jesu konsultovali Ivicu Osima, da se ne bi pogrijesilo. Svabo ih je posavjetovao i obecao pomoci, pa cemo vidjeti. :) Bez njega nece biti definisan strucni stab.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:31 pm

Ma slijedece godine im je minimum jedan pehar, ne znam kako ce, ali neka ga izmisle kako znaju i umiju. Boli me kur,ac kako ce doci do njega.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned maj 15, 2016 7:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.

rios
Kontakt:

Sezona se igra od prvog do posljednjeg kola,tako da se i rezultat gradi od pocetka prvenstva pa do kraja.Nije posetno po meni svaliti krivicu samo na Edisa zbog ne izlaska u Evropu.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Valter
Kontakt:

FKZ1921 je napisao/la:Pisemo kao da je izvjesno da bi isli u evropu da se danas dobilo...Nije to bas tako kao s trebom koja ti se nagulzi a tebi se ne digne. Tu zavisis samo od sebe,ili ti se digao ili nije.
Ne bi bili prvi tim u svijetu fudbala koji je otisao u Europu zato sto su mu se poklopili neki rezultati, a mozda je nije ni zasluzio. Ako Sloboda uzme kup mi smo zbog primljenog gola na vaterpolo terenu gdje se nismo znali odbraniti od drugoligasa zadnjih desetak minuta, izgubili ogroman novac i jos vecu eufiriji oko kluba, e to ne može DA NE BOLI.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Valter
Kontakt:

FKZ1921 je napisao/la:Pisemo kao da je izvjesno da bi isli u evropu da se danas dobilo...Nije to bas tako kao s trebom koja ti se nagulzi a tebi se ne digne. Tu zavisis samo od sebe,ili ti se digao ili nije.
Ne bi bili prvi tim u svijetu fudbala koji je otisao u Europu zato sto su mu se poklopili neki rezultati, a mozda je nije ni zasluzio. Ako Sloboda uzme kup mi smo zbog primljenog gola na vaterpolo terenu gdje se nismo znali odbraniti od drugoligasa zadnjih desetak minuta, izgubili ogroman novac i jos vecu eufiriji oko kluba, e to ne može DA NE BOLI.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Valter
Kontakt:

SWRA_1921
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:33 pm

Neandertalac je napisao/la:Nova sezona i titula, minimalno.
Nema vise sansi, bar za ovu upravu. Meni je zao, trude se, rade, ali jedino mjerilo uspjeha stoji u mjestu vec sezonama.
Eh ovo meni nije jasno nikako. :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :r :palacdole: :palacdole: :palacdole: :palacdole: :palacdole: :palacdole: :palacdole: :palacdole: :palacdole: :palacdole: :palacdole: :palacdole: :palacdole: :palacdole: :palacdole: :palacdole:

Plavi orkestar
Kontakt:

ned maj 15, 2016 7:33 pm

Ovim našim šupcima od igraca pokazati platne liste od igraca Rudara i Slavije i da ih uporede sa svojim platama.Nisu mogli dobiti Rudar i Slaviju znaci na istom su nivou.Sad im ponuditi plate u iznosu kojem oni primaju.Ne zasluzuju vece.Ko prihvati nek sjedi tu dok mu ugovor ne stekne a ko ne prihvati raskid ugovora.Juniori da su igrali ova zadnja 4 kola više bi bodova uzeli.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava