Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

salle86
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto okt 04, 2016 3:05 pm

A i svi mi koji smo radno sposobni bi voljeli poslodavca kao što je Željo. Od toga treba krenuti, želi drugima što želiš sebi.
Zato onda takve primjere treba isticati gdje god se stvori prilika da se o tome priča, hvaliti, govoriti da ima i toga u BiH. Nikako osuđivati i stavljati upitnik kod takvog rada.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

gavran
Kontakt:

uto okt 04, 2016 3:10 pm

vrbanjusa je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ja bih lično volio da je više uspješnijih ljudi za koje milion-dva-tri nisu ništa :shisha:
I da je više legendi kluba :mrgreen:

i da se za kartu od hajduka dobije desetogisnja karta za istok
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto okt 04, 2016 3:11 pm

gavran je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ja bih lično volio da je više uspješnijih ljudi za koje milion-dva-tri nisu ništa :shisha:
I da je više legendi kluba :mrgreen:

i da se za kartu od hajduka dobije desetogisnja karta za istok
i da se dado napokon vrati u klub
100/94/37/34 - i to je to!

Hurmasica
Kontakt:

uto okt 04, 2016 3:14 pm

i ekrem nogira iz kuhinje
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Grbavica
Kontakt:

uto okt 04, 2016 3:24 pm

prodajem kartu od utakmice sa Hajdukom ili mijenjam za desetogodišnju za istok
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ellaxaz
Kontakt:

uto okt 04, 2016 3:31 pm

Blagodet. :kafa:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

mirzza
Kontakt:

uto okt 04, 2016 3:42 pm

Brkoo je napisao/la:
mirzza je napisao/la:a jakog pojacanja u upravi, sve ubleha do ublehe, Krupalija pa ovaj trabant Parac, i Oprasic.
Zbog cega ovako razmisljanje?
Ocigledno ne pratis kosarku jer da pratis vidio bi da su Krupalija i Bradic uspjeli nemoguce, ozivjeli su mrtvaca odnosno Bosnu koja ce biti u top 4 ove godine 100% . Vukotic i ostali iz uprave nisu glupi da predlazu i da zele u uo nesposobne ljude i ublehe.

Svako ko misli da moze pomoci klubu vrata su mu otvorena. Od price po forumu klub nema koristi, a mi smo generalno kao narod prvaci u supljoj prici, ja bih ovo, ja bih ono a ne mrda iz kuce..
Razmisljanje je takvo da sada kada je Kk Bosna se podigla i ide naprijed Krupalija ide i prelazi u Zelju.
Parac je kakav poduzetnik? Sta on poduzima i gdje radi, kakvu firmu ima sa koliko zaposlenih?
Oprasica ne znam.

Sada neka mi neko pojasni po cemu su Krupalija, Parac i Oprasic pojacanja.

Neko rece ako znam bolje da ih dovedem za ruku. Ja niti to radim niti zelim da radim, imaju ljudi koji su placeni za to, ali neka mi neko objasni da su ovi ljudi upgrade u odnosu na direktora Unigradnje.

maxum1921
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto okt 04, 2016 3:50 pm

Jedini klub koji se interesirao, čak i posjetio nas klub sa ciljem da vidi (nauči) kad je zakonitost poslovanja u pitanju, i vraćanje dugova-Velež!
Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar...

vrbanjusa
Kontakt:

uto okt 04, 2016 3:51 pm

21 10 4

Petrović Slavko

salemprolic
Kontakt:

uto okt 04, 2016 4:09 pm

mirzza je napisao/la:Razmisljanje je takvo da sada kada je Kk Bosna se podigla i ide naprijed Krupalija ide i prelazi u Zelju.
Parac je kakav poduzetnik? Sta on poduzima i gdje radi, kakvu firmu ima sa koliko zaposlenih?
Oprasica ne znam.

Sada neka mi neko pojasni po cemu su Krupalija, Parac i Oprasic pojacanja.

Neko rece ako znam bolje da ih dovedem za ruku. Ja niti to radim niti zelim da radim, imaju ljudi koji su placeni za to, ali neka mi neko objasni da su ovi ljudi upgrade u odnosu na direktora Unigradnje.
Niko ne kaze da su pojacanja i da su bolji od direktora Unigradnje, ja samo kazem da su ljudi koji su voljni pomoci i kao takve ih treba prihvatiti. Krupalija je bivsi sportista, ima i iskustvo u vodjenju jednog sportskog kolektiva, Oprasic je koliko znam prilicno dobar advokat i kao takav sigurno da moze pomoci, nije da nismo imali pravnih problema u proteklom periodu pa da kazes da nam pravnici ne trebaju. Za Paraca ne znam, iskreno znam momka iz vidjenja sa utakmica godinama, nisam do danas znao cime se bavi. Sva trojica su Zeljovci i voljni su pomoci, meni za sad dosta. I ja bi najvise volio da nam u klubu sjedi ne bh., nego svjetska krema biznismena, sportskih radnika, marketing magova, ali sta je tu je, pokrijmo se kolko smo dugi.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

ChWilla
Kontakt:

uto okt 04, 2016 4:15 pm

direktora unigradnje nije niko otjerao ni najurio nego je otišao sam. jesu li ovi pojačanje, reći će vrijeme. na papiru nisu, ali možda budu iz istog razloga što su nam u stvarnosti radinović i poluanonimni marković već više valjali od npr. jednog zahirovića.

recimo kad pogledaš mislim pretprošli sastav skupštine, to je bio za naše uslove jedan preimpozantan skup "drmatora" iz svih segmenata, premijera, guvernera, ministara, direktora, privrednika, doktora nauka "iz mira"...ali većina njih se nije pojavljivala ni na redovnoj skupštini a kamoli šta više. bio tadašnji direktor porezne, i ti u njegovom mandatu dobiješ čestitku 2,2 miliona KM kakvu niko u državi od sportskih klubova nije.

ili kad ja kažem za sabahudina žuju da je uspješni privrednik, to nije ironija samo po sebi, on to za našu sredinu stvarno jeste. ali mu je šef stručnog štaba morao sam finansirati ekipu...
gradi željo boli te *****

cala
Kontakt:

uto okt 04, 2016 4:18 pm

maxum1921 je napisao/la:Jedini klub koji se interesirao, čak i posjetio nas klub sa ciljem da vidi (nauči) kad je zakonitost poslovanja u pitanju, i vraćanje dugova-Velež!
Ne treba nas cuditi. Svi koji imaju velike plate primaju pare na ruke a oporezuje se minimalan iznos.
U ovoj drzavi ne moze se raditi po zakonu sve i da hoces. Kad ce nam to biti jasno...

Plava Porodica
Kontakt:

uto okt 04, 2016 4:27 pm

Ma treba ovo gurati do kraja.
Klub neka se stalno oglasava, a imaju i podrsku navijaca.
Kad tad ce se ovo isplatiti, ja cvrsto vjerujem u to, kroz par godina klub vise u dugovanjima biti nece, a budzet kluba ce rasti.
Ne znam koliko je sad moguce da se i navijaci parolama oglase povodom ovoga, ali sigurno konstantim pritiskom se moze nesto postici.Bar se nadam.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

bianco blu
Kontakt:

uto okt 04, 2016 4:37 pm

evo Žerić dao gol za repku protiv Litvanije

Plava Porodica
Kontakt:

uto okt 04, 2016 4:38 pm

@ipe Vidim niko ne spomenu dvije situacije sa Zeljo metalci.
Prva- Glavni sudija svira ofsajd, a pomocnik nije digao zastavicu.Ako pravite video, stavite to na kraj kao komicne situacije,da se narod upozna.
Druga- Pocetkom drugog poluvremena indirekt ,naravno koji nije sviran.
Pokusat cu se kasnije prisjetiti i ostalih situacija sa drugih utakmica.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto okt 04, 2016 4:39 pm

Bezveze ide priča u pogrešnom pravcu, ovo su novi članovi UO i umjesto podrške i pronalaska novih radnih zadataka za te članove mi se prepucavamo trebaju li nam uopšte. Jedan član dolazi iz spor.tske sfere i u mnogočemu može pomoći na sportskom segmentu ( pripreme, treninzi, suplimenti itd ), drugi član dolazi iz pravnog segmenta Željinog društva i njegovi doprinosi na ovakvom vaktu mogu biti nemjerljivi za klub dok treći član dolazi iz jednog sektora koji će biti ključan za daljnji razvoj kluba. IT segment je dio u kojem će biti pokriveno kompletno treniranje i upravljanje treninzima, olakšaće se komunikacija trenera i ljudi zaduženih za njihovu potporu i upravljanje, omogućiti lakše i decidnije praćenje razvoja i napretka fudbalera po svim kategorijama, unaprijediti komunikaciju sa navijačima i budućim investitorima i donjeti sve ono što treba moderan evropski klub da ima. Ovo je napredak za naš klub i ovi članovi ukoliko se pravilno iskoriste će donijeti daleko više nego članovi koji su nas svojevoljno napustili u narednim godinama, njima hvala za dosadašnje a ovim novim svaku sreću u radu.
イビチャ・オシム

Hurmasica
Kontakt:

uto okt 04, 2016 4:46 pm

(VIDEO) BiH povela u Litvaniji: Fenomenalan gol Žerića za 1-0

Pročitajte više na: http://sport1.ba/video-bih-povela-u-lit ... ca-za-1-0/" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

uto okt 04, 2016 4:48 pm

Hurmasica je napisao/la:(VIDEO) BiH povela u Litvaniji: Fenomenalan gol Žerića za 1-0

Pročitajte više na: http://sport1.ba/video-bih-povela-u-lit ... ca-za-1-0/" target="_blank
U stilu Krizmana :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto okt 04, 2016 4:56 pm

maxum1921 je napisao/la:Jedini klub koji se interesirao, čak i posjetio nas klub sa ciljem da vidi (nauči) kad je zakonitost poslovanja u pitanju, i vraćanje dugova-Velež!
Bas mi je drago sto to cujem, nadam se da ce se ubrzo vratiti, jaci nego ikada, jer su mi najdrazi klub (ne racunamo tu Zelju, to je liga za sebe :D )
Dobili su napokon pomocni teren, imaju i neke planove za stadion, dosao im Ibro Rahimic, upravi glavni cilj OP i rjesavanje dugova, a s tom zdravom bazom ce doci i ostalo.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto okt 04, 2016 4:58 pm

Opet Memisevic igrac utakmice, vjerovatno ce cetvrti put zaredom biti u timu kola, a neki govorili da je bezveze igrac i da je bljesnuo samo jednu sezonu :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava