mirzza je napisao/la:Razmisljanje je takvo da sada kada je Kk Bosna se podigla i ide naprijed Krupalija ide i prelazi u Zelju.
Parac je kakav poduzetnik? Sta on poduzima i gdje radi, kakvu firmu ima sa koliko zaposlenih?
Oprasica ne znam.
Sada neka mi neko pojasni po cemu su Krupalija, Parac i Oprasic pojacanja.
Neko rece ako znam bolje da ih dovedem za ruku. Ja niti to radim niti zelim da radim, imaju ljudi koji su placeni za to, ali neka mi neko objasni da su ovi ljudi upgrade u odnosu na direktora Unigradnje.
Niko ne kaze da su pojacanja i da su bolji od direktora Unigradnje, ja samo kazem da su ljudi koji su voljni pomoci i kao takve ih treba prihvatiti. Krupalija je bivsi sportista, ima i iskustvo u vodjenju jednog sportskog kolektiva, Oprasic je koliko znam prilicno dobar advokat i kao takav sigurno da moze pomoci, nije da nismo imali pravnih problema u proteklom periodu pa da kazes da nam pravnici ne trebaju. Za Paraca ne znam, iskreno znam momka iz vidjenja sa utakmica godinama, nisam do danas znao cime se bavi. Sva trojica su Zeljovci i voljni su pomoci, meni za sad dosta. I ja bi najvise volio da nam u klubu sjedi ne bh., nego svjetska krema biznismena, sportskih radnika, marketing magova, ali sta je tu je, pokrijmo se kolko smo dugi.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...