Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 05, 2016 12:27 am

Ajzea je napisao/la:Sad i konačno znamo na čemu smo, bar ćemo kraj lige dočekati rasterećeni.
Ja na apaurinima za tebe ne znam

salle86
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:27 am

diego1921 je napisao/la:Blago se nama kad slavimo ovaj potez Vedrana , to je dokaz da smo u velikom sranju !! Igraci zajednistvo i muda treba da pokazu na terenu, a ne da se raspravljaju ko ce izvesti slobodan udarac ( Bekric-Blagojevic ) , danas se niko nije potrudio da ispravi svog saigraca kad pogrijesi , bitno je sto prije se rijesiti lopte ,bolje moj kolega da pogrijesi , nece navijaci meni srati, to je stavnekih nasi igraca.S ovim stavom smo mi daleko od zajednistva i dobre ekipe. Naruziti svakog na terenu i nece te provocirati seljaci , tad mozes samo da provociras jel ti se moze!!
Odlično napisano
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:28 am

Neandertalac je napisao/la:
rios je napisao/la:Tesko je bilo igrati ovo drugi dio sezone.Prvo zato sto je manji broj utakmica,drugo zato sto nam je onaj prvi,veci dio,ostavio veliki zaostatak i trece zato sto smo mi u tom manjem dijelu sezone imali pravo bukvalno na jedan ili nijedan kiks da bi se domogli Evrope.O ligi pricam.Krenula je na pauzi uraganski pozitivna plava prica,euforija,dolasci,za nasu ligu,kvalitetnih igraca i koliko god da je sve to pozitivno nosilo je sa sobom i cetvrti teret na ovaj drugi dio sezone.
Ono sto je krucijalno sada je da mi moramo zadrzati ovaj snazni pozitivni kurs koji smo zauzeli od pocetka godine.Tu alternative nema.Simbioza navijaca i kluba mora ostati jaka,i dalje posjeta treba ostati sto je moguce bolja,i dalje raditi kvalitetne projekte,raditi na jacanju kluba u svakom pogledu i u svakom segmentu.Poceli smo raditi na jacanju kadra,treba to nastaviti i spremati se za ligu 12.I klub i mi navijaci.

O danasnjoj utakmici,ekipi,Edisu..O ovom prvom je bolje nista ne govoriti.Vjerovatno bi se taklo reklo najvise.Mislio sam da se utakmica iz Tuzle ne moze ponoviti,prevario sam se.Moze.Napisao sam vec,ekipa koja je vise radila i pokazala na terenu na kraju slavila.Mi ideje u igri nemamo od pocetka,danas nismo imali ni zalaganja nazalost.Puno slabih pojedinaca danas,nijedan dobar.Ili mozda jedan.Stoperi,ili bolje receno Aco,izgubili sve i jedan duel,sredina ocajna,krila neaktivna,itd..Jos na kraju sve one scene..Za zaboraviti sve..
Doveli smo mi puno igraca,nazalost na kraju ce se ispostaviti samo 2 su trenutno spremna biti pojacanje od pocetka pa do kraja.Miroslav i Lendric.Ostali iz utakmice u utakmicu varirali,iskakali pa opet ponirali.Npr. Sinisa je najbolje primjer,pa onda Bekric,pa Zahirovic,pa Kramaric..I tako redom.Premalo igraca koji konstantno pruzaju kvalitetne partije i to je to.Ni igraci na klupi slicni kao ovi iz prvih 11,ruku na srce niko nije pokazao nesto kad bi usao.Kad bi se ovoj dvojici prikljucilo jos neko ili neki mi bi i slavili,kad ostane sve na njima dvojici mi omaknemo jer dva igraca ne mogu sama nista,ni da se radi o Ronaldu i Messiju.O ovim jacim protivicima govorim,ove slabije smo dobijali jer su jednostavno slabiji.Eh,kad juris toliki zaostatak onda to dodje na naplatu kad tad.Nama je doslo i u kupu i u ligi nazalost.
Ono sto meni bar ostaje kao najzalivije je sto smo mi u par utakmica djelovali poprilicno mlako,a trebali biti snazni.Tu vec mozemo amnestirati Edisa jer to sigurno nije do njega.Tu bi malo trebali pogledati u igrace..
Kad spomenuh Edisa,nisam ga nikad napadao pa necu ni sad.Necu ga plaho ni braniti jer nemam argumenata.Niz pobjeda koje je imao sad su u domenu pirove pobjede.Nemamo bas sad koristi od toga,opet moramo cekati kikseve konkurenata pa tek da mi nesto radimo.Ono sto bih ja da me se pita uradio jeste da bi ga ostavio do kraja sezone.Smjena sad ne donosi nista zaista,cak naprotiv,mozda bi nam vise stetila nego donijela dobrog jer bi brod i zvanicno bio poljuljan.Mi ne trebamo da ga ljuljamo nego smirujemo.Ostale su i te neke teoretske sanse za Evropu pa nek se bori..Na kraju sezone,kad se spusti zavjesa na sezonu i samim tim puno toga smiri,nek ljud iz kluba sjednu i vide kako dalje. Jedno je jasno,Edis ako bi ostao ne bi vise imao prava na kiks.
Izvinjavam se na duzem postu..
Jedna realna analiza a i inace volim tvoje postove. Dosta objektivni sa znalackim analizama.
;)
:pljesak:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Ajzea
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:31 am

Trebali su Dinu Hasanovića pustiti s lanca kada se zakuhalo. :kafa:

delinjo
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:33 am

Ajzea je napisao/la:Trebali su Dinu Hasanovića pustiti s lanca kada se zakuhalo. :kafa:
kako bi mali pohapsio :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

MrRiccoli
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:38 am

Ja vam kazem zavrsit cemo na 4 mjestu i navijati za slobodu u kupu. Citirat cu se za 10-tak dana...

Sent from my C5303 using Tapatalk

Plava Porodica
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:39 am

Sad komotno možemo na sud, ne daj mitomanima iz opštine i SD ni cenat,bujrum na sud, rasčistiće se spor do sljedećeg ljeta :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

meldatm
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:42 am

I dalje vjerujem da možemo u Europu i neću prestati sve do posljednjeg sudijskog zvižduka u Lukavici :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Charlie Sheen
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:42 am

chile je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:snimak na BHTu
Ako imas zivaca gledati onu blamazu svaka ti dala :ganja:

Prvo bruka 90 min s loptom, a onda i poslije sa murijom.
Ne znam kako neko nadje opravdanje u onakom ponasanju nasih igraca.
A kao svi bi htjeli da se izdignemo iznad ove lige a onda pokazemo njenu najruzniju stranu bas mi.
Ne opravdavam i nije mi drago sto se desilo,ne znam jesil bio na stadionu al sa onom stokom ne mozes drugacije.Neki dan sta uradise igraci totenhema sto bi mi u nasoj kukuruz ligi da izigravamo gospodu.

Okolele
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:44 am

:kafa:

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

tm8782
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:45 am

Nisam čitao forum(novi) od početka. Niti želim, nemam ništa ni da napišem. Ustvari jednu rečenicu. Nadam se da je Edis sa tribine (kao navijač) vidio kako mu igra izgleda.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

bianco blu
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:46 am

Joj jes mi krivo što smo izgubili

Okolele
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:51 am

Treba leci spavati frljav je ovo dan bio..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Ajzea
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:52 am

Je.bem ti čitav ovaj dan, bolje da se nisam probudio.

cikazubo
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:52 am

salle86 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Blago se nama kad slavimo ovaj potez Vedrana , to je dokaz da smo u velikom sranju !! Igraci zajednistvo i muda treba da pokazu na terenu, a ne da se raspravljaju ko ce izvesti slobodan udarac ( Bekric-Blagojevic ) , danas se niko nije potrudio da ispravi svog saigraca kad pogrijesi , bitno je sto prije se rijesiti lopte ,bolje moj kolega da pogrijesi , nece navijaci meni srati, to je stavnekih nasi igraca.S ovim stavom smo mi daleko od zajednistva i dobre ekipe. Naruziti svakog na terenu i nece te provocirati seljaci , tad mozes samo da provociras jel ti se moze!!
Odlično napisano
Jednom je Amar fino objasnio, nismo mmi klub ciji ce igraci biti isprovocirani nekim urlicima i cinovima primitivaca, nismo takav klub a u nasem okruzenju ih ima dovoljno tog tipa..

chile
Kontakt:

čet maj 05, 2016 12:59 am

Charlie Sheen je napisao/la:
chile je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:snimak na BHTu
Ako imas zivaca gledati onu blamazu svaka ti dala :ganja:

Prvo bruka 90 min s loptom, a onda i poslije sa murijom.
Ne znam kako neko nadje opravdanje u onakom ponasanju nasih igraca.
A kao svi bi htjeli da se izdignemo iznad ove lige a onda pokazemo njenu najruzniju stranu bas mi.
Ne opravdavam i nije mi drago sto se desilo,ne znam jesil bio na stadionu al sa onom stokom ne mozes drugacije.Neki dan sta uradise igraci totenhema sto bi mi u nasoj kukuruz ligi da izigravamo gospodu.
Na gostovanja ne idem od 2004 god. i tad je bivalo svega ali ovo je vrhunac.
Nasi igraci svoju nemoc s terena su iskalili na pogrsan nacin. I ne kontam ni ove iz Celika otkud da postave Edisa tu na tribinu pored mutiranih.
Zar nema neka loza za predstavnike gostiju.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Djulaga_
Kontakt:

čet maj 05, 2016 1:02 am

Navijaci sad trebaju stati iza igraca.
Nijedan igrac ne smije biti kaznjen od strane kluba.
Mozete mi zamjeriti, ali je tako.
Navijaci dolaze na tribine da gledaju utakmicu, a ne da orgijaju po trenerima i igracima.
Da jedan levat koji odrzava stadion moze da pljune igraca, i da navijaci mogu gadjati igrace stolicama i bakljama a oni da sjede i cekaju da poginu.
Ne mozemo uvijek biti mi koji cemo gurati neki pravdu, a gdje god odemo dobijemo batine od policije.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Plava Porodica
Kontakt:

čet maj 05, 2016 1:05 am

Dati strašne premije igračima Drine,ako treba malo potapšat po džepu i sudiju na toj utakmici jebajiga :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet maj 05, 2016 1:09 am

Ma mi smo barem na gostovanjima uletali u teren na ovakva sranja i tukli se sa svima, da je ona ekipa bila tu na tribinama vidjela bi Zenica šta je ultra, evo nakon petog ili šestog puta kako gledam snimak sr*nja i nikako mi nije jasno da je naša tribina stajala i gledala ovo a nigdje drota ni živog zida ispred, jedan sam stoji ispred, životom vam se kunem ja sam svaki put gledanja ovog sr*nja poskočio malo na stolici i unosio se u monitor a da sam bio na tribini niko me nebi mogao zaustaviti.
イビチャ・オシム

Charlie Sheen
Kontakt:

čet maj 05, 2016 1:14 am

Izlija je napisao/la:Ma mi smo barem na gostovanjima uletali u teren na ovakva sranja i tukli se sa svima, da je ona ekipa bila tu na tribinama vidjela bi Zenica šta je ultra, evo nakon petog ili šestog puta kako gledam snimak sr*nja i nikako mi nije jasno da je naša tribina stajala i gledala ovo a nigdje drota ni živog zida ispred, jedan sam stoji ispred, životom vam se kunem ja sam svaki put gledanja ovog sr*nja poskočio malo na stolici i unosio se u monitor a da sam bio na tribini niko me nebi mogao zaustaviti.
pa gdje si daans u Zenici druze,nisu Manijaci ko prije sto se toga tice a i siguran sam da je necija noga krocila da bi bili pometeni u sekundi

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava