Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

psihopata
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 19, 2016 9:30 pm

Kapiten je napisao/la:U kupu bih želio vidjeti ovo
Fejzic
Memija Boccaccini Kosoric Besirovic
Blagojevic Ugljesa
Zeric
Stanic Lazic
Dzenis
ja bih izveo najjače što slavko smatra da imamo,kakvi smo ne bi me začudilo da kiksamo ako se bude puno eksperimentisalo.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Veteran1965
Kontakt:

pon sep 19, 2016 9:33 pm

I molim moderaciju,da kolegi i Manijaku Neandertalcu skinu ban...ja se najviše prepucavam sa njim i ne slažemo se nikako, ali momak nije napisao ništa, niti je vrijeđao ikoga da bi bio i na minut odstranjen sa foruma...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

LARSSON
Kontakt:

pon sep 19, 2016 9:34 pm

kako smarate sa pričom joj rasturit će nas brotonjo joj ovo de bogati

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon sep 19, 2016 9:34 pm

storm_raider je napisao/la:Krizman 7-10 dana van stroja. Ne znam je li neko to napisao.
Šta mu je tačno bilo?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Ajzea
Kontakt:

pon sep 19, 2016 9:35 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:Neandertalac pauzira 7 dana, jer cijeli dan stavlja isti post, neka malo odmori i razbistri glavu, nije forum sve u zivotu!!!
Smijurija, ali vi znate najbolje..

storm_raider
Kontakt:

pon sep 19, 2016 9:37 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Krizman 7-10 dana van stroja. Ne znam je li neko to napisao.
Šta mu je tačno bilo?
Dobio je udarac protiv Mladosti. Noga, cjevanica cini mi se.

Protiv Brotnja ne bi smjelo biti problema. Trebalo bi vidjeti sa ovim hercegovackim medijskim kucama da se neki stream organizuje. Nije to skupo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

pon sep 19, 2016 9:41 pm

FKZ1921, zivota ti prijatelju, nastavi pisati.

Leon_Professional
Kontakt:

pon sep 19, 2016 9:43 pm

psihopata je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Prica o sudijama...
Bez objektivnih razloga trazimo i nalazimo neprijatelje i dusmane kluba. Sudije,nogometni savez,politika,opozicija,bivsi igraci,bivsi treneri,bivsi predsjednici,menadzeri...
Kad kroz sistem ne mozes da das adekvatne odgovore na odredjene probleme,poseze se za izmisljanjem neprijatelja. To je bilo karakteristicno za komunisticke zemlje,posebno one sa zajebanijim komunizmom. Ali i u nasoj Yugi se posezalo za tim oprobanim receptom. Posebno pred njen raspad. A cilj je da se skrene paznja sa pravih problema,da se ne ulazi kroz sistem u rijesavanje tih problema...Kad je rijec o ovome,uvijek se sjetim filma Karaula. Ko nije gledao,ukratko...vojna karaula negdje na granici izmedju YU i Albanije. Komandir karaule,neki porucnik,inace rodom sa Vlasica, fasuje triper od neke kurave...Ne smije kuci da ga zena ne provali.Da bi nekako pokrio boravak na karauli dok ne ozdravi,izmislja pricu o tome kako Albanci pripremaju napad na Yu i moraju biti svi u stalboj borbenoj gotovosti.
Trebamo prestati traziti i izmisljati neprijatelje. Umjesto toga,treba siriti krug prijatelja.Razvijati dobre odnose sa ljudima iz saveza,komisijama koje se bave takmicenjem...Kako? Kroz formalne sastanke na kojima ce se bez medijske pompe ukazivati na ono sto mislimo da je uradjeno protiv interesa kluba. Kroz neformalna druzenja kroz koja ce se uspostavljati dobri odnosi i razvijati povjerenje. U ovakve aktivnosti se mogu ukljucivati i neki vazni ljudi koji nisu u upravljackim strukturama kluba a dio su Zelje na ovaj ili onaj nacin(legende,prijatelji kluba a neke vazne face...) Potpuno sam siguran da je to put da budes zasticen a s druge strane ne trazis da ti neko pomaze.
Treba siriti krug prijatelja u politici,kulturi,drustvenom zivotu...Mi smo gradski klub i moramo vazne ljude iz grada drzati sto blize klubu. Klub bi trebao biti dostupan tim ljudima. Dostupan u smislu da se gradi jedan prijateljski i opusten odnos,da se komunicira, da se ljudi pozivaju na utakmice i onako,na kafe,ruckove,da se s tim ljudima, ljudi koji vode klub, druze. Ili ako ne mogu,ne znaju,nece...moraju imati ljude,provjerene zeljovce,koji to znaju i hoce raditi u njihovo ime i u ime kluba. Kako god,moraju se imati ljudi koji se mogu nazvati kad klubu nesta gori.
Po meni je ovo pravi put za rjesavanje nekih od problema...odnosno,odgovor na problem sudjenja.

bravo,niko ne gleda to što nemamo igre nikako i što opucamo 2 puta po utakmici na gol,što nam se ekipa psihološki raspada,ali svi se bune što sudije ne navlače za nas zato što smo željo,što nemamo 2 penala po utakmici iz jednog ulaska u 16 tokom 90 minuta....
Ma niko to ne moze osporiti. Jesmo losi i ne valja ovo nista, ali majku mu ako smo losi ne moraju nas jos i oni sasjecati. Lose je i Sarajevo pa eto "oni" su im pomogli.
Sve je ovo bara-bara. Zato niko ne moze siguran biti da ce uzeti 3 boda u nekoj tekmi. Mozda Zrinjski malo odskace, ali to je radi izradjenog sistema i sto su stvorili strahopostovanje, pa im je lakse u odnosu na ostale.
Bas zbog tog prosjeka neke odluke mogu da naprave razliku na tabeli, a to upravo vidimo u zadnja 2 kola..

FKZ dobrodosao, nek si se vratio. :palacgore:

storm_raider
Kontakt:

pon sep 19, 2016 9:44 pm

arelinho je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la: Šta mu je tačno bilo?
Dobio je udarac protiv Mladosti. Noga, cjevanica cini mi se.

Protiv Brotnja ne bi smjelo biti problema. Trebalo bi vidjeti sa ovim hercegovackim medijskim kucama da se neki stream organizuje. Nije to skupo.
Ma druže ima ona city tv iz Mostara. Odlična tv kuća i prate dosta timova u hercegovini, a i u drugim dijelovima BiH. Treba vidjeti sa njima da rade prenos. Ne vjerujem da bi puno izašlo, a mnogo bi ljudi gledalo što je njima dobro.
Od 300 do 500 km je cijena.

Veteran1965
Kontakt:

pon sep 19, 2016 9:49 pm

Slažem se da nam je igra nikakva, da igramo ko trebice neke, ali moramo uvažiti i neke činjenice oko suđenja. Kada znaš i svjestan si da ti i najmanji kontakt svira, psihološki grohneš i ne smiješ ući u duel...zato u šesnest skoro pa ne prilazimo protivničkim napadačima, igramo daleko od njih. Dva puta smo im prišli i dva su penala bila....jedan od njih nas je koštao dva boda. Da ih imamo bio bi pa skoro mir u kući.....Na žalost naša liga je takva da bez obzira kakvu ekipu imaš ako ne radiš sa sudijama nema rezultata. Možda neko ne zna ali zadnjih 20 godina je sigurno tako, uz par iznimaka.....
Samo 5% i ni stolice više!!!!

storm_raider
Kontakt:

pon sep 19, 2016 9:52 pm

arelinho je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Ma druže ima ona city tv iz Mostara. Odlična tv kuća i prate dosta timova u hercegovini, a i u drugim dijelovima BiH. Treba vidjeti sa njima da rade prenos. Ne vjerujem da bi puno izašlo, a mnogo bi ljudi gledalo što je njima dobro.
Od 300 do 500 km je cijena.
Pa kakve su šanse da naši iz kluba vide sa njima za prenos iz Čitluka?
E to ne znam, treba im prenijeti. Nije to nikakva "kradja", a mnogo bi znacilo svima nama.

salle86
Kontakt:

pon sep 19, 2016 9:53 pm

Leon_Professional je napisao/la:
psihopata je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Prica o sudijama...
Bez objektivnih razloga trazimo i nalazimo neprijatelje i dusmane kluba. Sudije,nogometni savez,politika,opozicija,bivsi igraci,bivsi treneri,bivsi predsjednici,menadzeri...
Kad kroz sistem ne mozes da das adekvatne odgovore na odredjene probleme,poseze se za izmisljanjem neprijatelja. To je bilo karakteristicno za komunisticke zemlje,posebno one sa zajebanijim komunizmom. Ali i u nasoj Yugi se posezalo za tim oprobanim receptom. Posebno pred njen raspad. A cilj je da se skrene paznja sa pravih problema,da se ne ulazi kroz sistem u rijesavanje tih problema...Kad je rijec o ovome,uvijek se sjetim filma Karaula. Ko nije gledao,ukratko...vojna karaula negdje na granici izmedju YU i Albanije. Komandir karaule,neki porucnik,inace rodom sa Vlasica, fasuje triper od neke kurave...Ne smije kuci da ga zena ne provali.Da bi nekako pokrio boravak na karauli dok ne ozdravi,izmislja pricu o tome kako Albanci pripremaju napad na Yu i moraju biti svi u stalboj borbenoj gotovosti.
Trebamo prestati traziti i izmisljati neprijatelje. Umjesto toga,treba siriti krug prijatelja.Razvijati dobre odnose sa ljudima iz saveza,komisijama koje se bave takmicenjem...Kako? Kroz formalne sastanke na kojima ce se bez medijske pompe ukazivati na ono sto mislimo da je uradjeno protiv interesa kluba. Kroz neformalna druzenja kroz koja ce se uspostavljati dobri odnosi i razvijati povjerenje. U ovakve aktivnosti se mogu ukljucivati i neki vazni ljudi koji nisu u upravljackim strukturama kluba a dio su Zelje na ovaj ili onaj nacin(legende,prijatelji kluba a neke vazne face...) Potpuno sam siguran da je to put da budes zasticen a s druge strane ne trazis da ti neko pomaze.
Treba siriti krug prijatelja u politici,kulturi,drustvenom zivotu...Mi smo gradski klub i moramo vazne ljude iz grada drzati sto blize klubu. Klub bi trebao biti dostupan tim ljudima. Dostupan u smislu da se gradi jedan prijateljski i opusten odnos,da se komunicira, da se ljudi pozivaju na utakmice i onako,na kafe,ruckove,da se s tim ljudima, ljudi koji vode klub, druze. Ili ako ne mogu,ne znaju,nece...moraju imati ljude,provjerene zeljovce,koji to znaju i hoce raditi u njihovo ime i u ime kluba. Kako god,moraju se imati ljudi koji se mogu nazvati kad klubu nesta gori.
Po meni je ovo pravi put za rjesavanje nekih od problema...odnosno,odgovor na problem sudjenja.

bravo,niko ne gleda to što nemamo igre nikako i što opucamo 2 puta po utakmici na gol,što nam se ekipa psihološki raspada,ali svi se bune što sudije ne navlače za nas zato što smo željo,što nemamo 2 penala po utakmici iz jednog ulaska u 16 tokom 90 minuta....
Ma niko to ne moze osporiti. Jesmo losi i ne valja ovo nista, ali majku mu ako smo losi ne moraju nas jos i oni sasjecati. Lose je i Sarajevo pa eto "oni" su im pomogli.
Sve je ovo bara-bara. Zato niko ne moze siguran biti da ce uzeti 3 boda u nekoj tekmi. Mozda Zrinjski malo odskace, ali to je radi izradjenog sistema i sto su stvorili strahopostovanje, pa im je lakse u odnosu na ostale.
Bas zbog tog prosjeka neke odluke mogu da naprave razliku na tabeli, a to upravo vidimo u zadnja 2 kola..

FKZ dobrodosao, nek si se vratio. :palacgore:
Ovo što FKZ piše je jedna opcija za rješenje problema. Vjerovatno i najbezbolnija
Bilo bi lijepo da to može fercerati, lično sam skeptik ali ne apriori da je nemoguće.
Takođe, ne treba zatvarati oči ispred problem, očitog. Tu se ne bih složio sa njim. Jer koliko god da je velik problem što mi nemamo neku igru, takođe je iste veličine ako ne i veći što i ono malo što odigramo nam se "reže".
A kad je situacija takva da 3 boda prave dosta pomaka na tabeli onda nikako nije to bezazleno.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Morzhy
Kontakt:

pon sep 19, 2016 10:10 pm

Sudije poprilično kreiraju tabelu, to je svima jasno. Ne treba tražiti način da im se tetoši, nikakvi sastanci, saopštenja i sl. Napraviti ekipu koja će razvaliti svakog i gotovo. Mislim da je za to bilo sredstava i da ih još uvijek ima. Pokušalo se, nije se uspjelo...pokušati ponovo, nema druge

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

neroazzuro
Kontakt:

pon sep 19, 2016 10:15 pm

Vidite, sve u vezi neandertalca je manje-vise receno (njegovo ignorisanje ociglednog ispravljanja gresaka) ali ban na sedam dana stvarno nije ok. Mozda dan, da se prekine chat ali sedmica je puno. Totalitaristicki.

Model1964

pon sep 19, 2016 10:18 pm

Hurmasica je napisao/la:Željezničar protiv Peleovog Santosa

http://fkzeljeznicar.ba/zeljeznicar-pro ... a-4/22143/" target="_blank
To jee :) prva tekma koju sam u živo gledao :)
Nepunih 5 godina, ništa osim galame i gužve mi nje ostalo u sjecanju.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

LARSSON
Kontakt:

pon sep 19, 2016 10:24 pm

http://www.brotnjo-online.com/index.php ... 6&Itemid=1" target="_blank

Ne tako davno, tako da te priče joj razbit ćemo ih 1 0 iz penala, mi smo loši ovi će nas ubit bogati poštedite nas

Čovjek bi rekao da su svi igrači poredani na gol liniji i brane se samo da ne prime i da će nas trećeligaš ubiti

Model1964

pon sep 19, 2016 10:32 pm

Veteran je napisao/la:I molim moderaciju,da kolegi i Manijaku Neandertalcu skinu ban...ja se najviše prepucavam sa njim i ne slažemo se nikako, ali momak nije napisao ništa, niti je vrijeđao ikoga da bi bio i na minut odstranjen sa foruma...
I meni njegovo pisanje trga živce, ali to nije razlog da ga banuju. Ko ima problema sa njegovim pisanjima neka preskoci. Banovici su zbog vrjrđanja, namjernog laganja a ne zbog tekstova tipa @N
Ako ovako nastavite blizu ste acinom forumu.

@storme
Nisi u pravu kada kažeš da moderacija radi odlican posao. Tvoje umjece komunikacije bi trebali usvojiti i drugi. Na žalost nije tako. Sve više je psovanja, vrijeđanja..... Pa onda kažeu da trenutno nisu moderatori, da ne dira semafor :lol: . Ako si moderator onda si uvjek, a ne samo kada radi semafor ;) Sam si napisao da ne stižeš da sve upratiš. Oteli se moderatori a to nije odlican posao ;)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

rodrigo87
Kontakt:

pon sep 19, 2016 10:36 pm

Da je dobiti ove dvije utakmice sad, pa onda iskoristiti pauzu da se spremimo za drugoplasirane :D

storm_raider
Kontakt:

pon sep 19, 2016 10:38 pm

Model1964 je napisao/la:
Veteran je napisao/la:I molim moderaciju,da kolegi i Manijaku Neandertalcu skinu ban...ja se najviše prepucavam sa njim i ne slažemo se nikako, ali momak nije napisao ništa, niti je vrijeđao ikoga da bi bio i na minut odstranjen sa foruma...
I meni njegovo pisanje trga živce, ali to nije razlog da ga banuju. Ko ima problema sa njegovim pisanjima neka preskoci. Banovici su zbog vrjrđanja, namjernog laganja a ne zbog tekstova tipa @N
Ako ovako nastavite blizu ste acinom forumu.

@storme
Nisi u pravu kada kažeš da moderacija radi odlican posao. Tvoje umjece komunikacije bi trebali usvojiti i drugi. Na žalost nije tako. Sve više je psovanja, vrijeđanja..... Pa onda kažeu da trenutno nisu moderatori, da ne dira semafor :lol: . Ako si moderator onda si uvjek, a ne samo kada radi semafor ;) Sam si napisao da ne stižeš da sve upratiš. Oteli se moderatori a to nije odlican posao ;)
Postujem naravno i tvoj ugao gledanja i ne kazem da nisi u pravu. Ovo je proces ucenja za mnoge i budimo strpljivi. Na kraju krajeva, svi smo na istoj strani. Recimo, ja bih zaista volio da onaj podforum Zeljeznicar - Historija zazivi, jer znam koliko su momci ulozili truda i vremena u ono.

Molio bih vas da meni u PP pisete o ovome, a ne ovdje - da ne zachatavamo temu. Nije mjesto ovdje, ovdje se o Zelji pise.

Hurmasica
Kontakt:

pon sep 19, 2016 10:44 pm

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.

Prijava