Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 19, 2016 12:15 am

9. kolo - zvanični podaci:

Mladost DK - Željezničar 1.500
To je raja iz saveza, iz naseg saveza...

Plava Porodica
Kontakt:

pon sep 19, 2016 12:15 am

Borooooo je.bem vam pleme Borooooooooooo
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Brkoo
Kontakt:

pon sep 19, 2016 12:16 am

Sto se boni nervirate, ovu ligu rijetko ko prati, ne zbog toga sto nije zanimljiva nego zbog saveza i lopovluka. Ljudima dokurci da ti par sudija ne prodje testove i onda sude za par dana, da ti sudija bolestan izadje iz bolnice i zakolje te na utakmici i onda se nakon tekme vrati opet u bolnicu(zelim mu da sto prije ozdravi), dokurci ti da ligu kroje sudije poput Paradzika, Bjelice, Skakica, Mujica itd. Jebala im reprezentacija sve sto imaju. Vec sam objasnjavao koliki kriminal je u savezu da su milione zaradjene od plasmana u Brazil spiskali na novu zgradu saveza umjesto da su pomogli klubovima u npr. infrastrukturi, da se srede tereni da svaki bude kao onaj u Zenici, odmah bi i fudbal bio bolji, al jok daj ti na zgradu, daj ti na glomaznu administraciju, o talovima ne treba ni pricati, itd

Ne pamtim znaci gori fudbal od ovog danasnjeg koji se igra u ovoj ligi, dno dna. Bolje je bilo u doba Dominkovica, Usanovica i ostalih gmazova..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Neandertalac

pon sep 19, 2016 12:18 am

jovanmaksimovic je napisao/la:trebao bi se klub sutra oglasiti povodom ovoga... nije prvi put da nam ovako kradu bodove ove sezone... ocigledno treba u rat sa savezom da dobijemo normalno sudjenje napokon...
Ne treba u rat, to je pogresno.
Treba stititi svoje interese!

Pametno, mudro, dugorocno, planski. Ne mora niko suditi nista za nas ali ne smije suditi ni protiv nas. Jasno i glasno, neka znaju. Ne dirati ih za male greske, treba biti i realan pa reci da nekada stvarno panicarimo ali ovakvi gafovi su ofirni.
Ne smiju nam ovo raditi.
Za ovo sto pricam trebaju ljudi sa ugledom koji znaju kako se ove stvari rjesavaju.
Postavis ispred kluba Misu Smajlovica i Envera Hadziabdica pa neka njima ovaj mrmot objasni da ovo nije penal.
Zastitis se, ugled tih ljudi te zastiti. Velicina legendi, pedigre.
Sa njima se ovako ne smjeli ponasati.
Dajem ovu dvojicu samo za primjer, moze biti i neko drugi, nebitno.
Ali neko takav mora uvijek biti u klubu!
Željeznicar za život cijeli!

LARSSON
Kontakt:

pon sep 19, 2016 12:18 am

Brkoo je napisao/la:Sto se boni nervirate, ovu ligu rijetko ko prati, ne zbog toga sto nije zanimljiva nego zbog saveza i lopovluka. Ljudima dokurci da ti par sudija ne prodje testove i onda sude za par dana, da ti sudija bolestan izadje iz bolnice i zakolje te na utakmici i onda se nakon tekme vrati opet u bolnicu(zelim mu da sto prije ozdravi), dokurci ti da ligu kroje sudije poput Paradzika, Bjelice, Skakica, Mujica itd. Jebala im reprezentacija sve sto imaju. Vec sam objasnjavao koliki kriminal je u savezu da su milione zaradjene od plasmana u Brazil spiskali na novu zgradu saveza umjesto da su pomogli klubovima u npr. infrastrukturi, da se srede tereni da svaki bude kao onaj u Zenici, odmah bi i fudbal bio bolji, al jok daj ti na zgradu, daj ti na glomaznu administraciju, o talovima ne treba ni pricati, itd

Ne pamtim znaci gori fudbal od ovog danasnjeg koji se igra u ovoj ligi, dno dna. Bolje je bilo u doba Dominkovica, Usanovica i ostalih gmazova..
kakvu novu zgradu ?

Morzhy
Kontakt:

pon sep 19, 2016 12:19 am

Ja sam se iskreno pozitivno iznenadio da su uopšte prikazali ove dvije situacije...i to je neki napredak

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Hurmasica
Kontakt:

pon sep 19, 2016 12:19 am

LARS1921 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Sto se boni nervirate, ovu ligu rijetko ko prati, ne zbog toga sto nije zanimljiva nego zbog saveza i lopovluka. Ljudima dokurci da ti par sudija ne prodje testove i onda sude za par dana, da ti sudija bolestan izadje iz bolnice i zakolje te na utakmici i onda se nakon tekme vrati opet u bolnicu(zelim mu da sto prije ozdravi), dokurci ti da ligu kroje sudije poput Paradzika, Bjelice, Skakica, Mujica itd. Jebala im reprezentacija sve sto imaju. Vec sam objasnjavao koliki kriminal je u savezu da su milione zaradjene od plasmana u Brazil spiskali na novu zgradu saveza umjesto da su pomogli klubovima u npr. infrastrukturi, da se srede tereni da svaki bude kao onaj u Zenici, odmah bi i fudbal bio bolji, al jok daj ti na zgradu, daj ti na glomaznu administraciju, o talovima ne treba ni pricati, itd

kakvu novu zgradu ?
http://www.klix.ba/sport/nogomet/uskoro ... /150506048" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

pon sep 19, 2016 12:20 am

Ali tacno tako,ja sam ocekivao svemirski fudbal ove sezone radi smanjenja klubova u odnosu na prosle sezone, a dobili smo nikad losiji i negledljiviji fudbal.Uz to dodas kriminalno sudjenje sudija od kojih 80% nema znanja za svoje zvanje, a tih ostalih 20% je pod direktivom ljudi nama mrskim. :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

pon sep 19, 2016 12:22 am

Hurmasica je napisao/la:

Znam :ganja: nego govorim ova još nije nikla a kad će ne zna se, ko nešto se sad počelo radit

Grbavica
Kontakt:

pon sep 19, 2016 12:22 am

Ne može se ni igrati dobar fudbal kad imaš suđenje kakvo je ove sezone.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hurmasica
Kontakt:

pon sep 19, 2016 12:23 am

LARS1921 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:

Znam :ganja: nego govorim ova još nije nikla a kad će ne zna se, ko nešto se sad počelo radit
ma sređuju oni nju uveliko iznutra koliko ja znam, a staru će najvjerovatnije izdavati ili tako nešto. Ima se, može se.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Dr. Adzem
Kontakt:

pon sep 19, 2016 12:23 am

Davno sam ja rekao da nas ubiše sudije ama baš svaku tekmu. Ajd jednu pogriješit al svaku ne znam kome je ovo u interesu. Umjesto da dopuste najtrofejnijoj ekipi da uradi nešto u evropi da malo i klubski fudbal prodje oni nas pokradu da ne budemo prvaci kad smo trebali da budemo nosioci u ligi prvaka. Ne razumijem i ovaj savez treba otjerati pa makar opet Muniba postavili.
Cuva Bog Zelju svog!

SirAlexFerguson
Kontakt:

pon sep 19, 2016 12:26 am

Plava Porodica je napisao/la:Ali tacno tako,ja sam ocekivao svemirski fudbal ove sezone radi smanjenja klubova u odnosu na prosle sezone, a dobili smo nikad losiji i negledljiviji fudbal.Uz to dodas kriminalno sudjenje sudija od kojih 80% nema znanja za svoje zvanje, a tih ostalih 20% je pod direktivom ljudi nama mrskim. :)
Ja sam opet mišljenja da ima kvalitetnih sudija, da nisu tolike ublehe koliko se predstavljaju, ali je problem u necemu drugom a to je naredba iz saveza, jasno i glasno nazove jedan covjek i kaze sutra to i to, i tako bude.
Dok sam ja igrao fudbal cesto sam bio u drustvu svog predsjednika doduse u nizoj ligi od ove, ali opet sve je to isto, ovdje je veci interes i vise se stima i tako je bilo, doslovno u pola minute se zavrsi posao. Tuzno. Treba se oglasiti, sto kaze neandertalac mudro, bez rata. Zastiti se, dajte nam fudbal, nemojte unistavati ovo malo nade i malo radosti ovom napacenom narodu.
Imam osjecaj da su nasi cekali, da trpe i da skupljaju i da ce puci, ako nece sad ne znam kad ce, kasnije ce biti kasno, ako vec nije. Odoh spavati, yebo ovo. Volim te Željo!
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon sep 19, 2016 12:40 am

slika
100/94/37/34 - i to je to!

delinjo
Kontakt:

pon sep 19, 2016 12:48 am

nikada ova liga nece stati na zdrave noge...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Vrag

pon sep 19, 2016 12:58 am

Kao da je bitno sta celavi levat prica. **** to sto mi seoski klub ne možemo dobiti sa 2-3 razlike

LARSSON
Kontakt:

pon sep 19, 2016 1:12 am

BHDragons
Kontakt:

pon sep 19, 2016 1:27 am

LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=kUpkX7l ... e=youtu.be[/video]

:klanjase2: :klanjase2:
:r :r :r
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

cala
Kontakt:

pon sep 19, 2016 1:32 am

Vidimo da ne vidimo :klanjase2:
A majke mi i mi smo smijesni zbog kakve lige se nerviramo i sta pratimo. Pa mi nismo ni supak svijeta u fudbalu, a ni inace...

Plava Porodica
Kontakt:

pon sep 19, 2016 2:04 am

Hahahahahahahaha Boro zakletvoooo
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.

Prijava