9. kolo - zvanični podaci:
Mladost DK - Željezničar 1.500
To je raja iz saveza, iz naseg saveza...
Ne treba u rat, to je pogresno.jovanmaksimovic je napisao/la:trebao bi se klub sutra oglasiti povodom ovoga... nije prvi put da nam ovako kradu bodove ove sezone... ocigledno treba u rat sa savezom da dobijemo normalno sudjenje napokon...
kakvu novu zgradu ?Brkoo je napisao/la:Sto se boni nervirate, ovu ligu rijetko ko prati, ne zbog toga sto nije zanimljiva nego zbog saveza i lopovluka. Ljudima dokurci da ti par sudija ne prodje testove i onda sude za par dana, da ti sudija bolestan izadje iz bolnice i zakolje te na utakmici i onda se nakon tekme vrati opet u bolnicu(zelim mu da sto prije ozdravi), dokurci ti da ligu kroje sudije poput Paradzika, Bjelice, Skakica, Mujica itd. Jebala im reprezentacija sve sto imaju. Vec sam objasnjavao koliki kriminal je u savezu da su milione zaradjene od plasmana u Brazil spiskali na novu zgradu saveza umjesto da su pomogli klubovima u npr. infrastrukturi, da se srede tereni da svaki bude kao onaj u Zenici, odmah bi i fudbal bio bolji, al jok daj ti na zgradu, daj ti na glomaznu administraciju, o talovima ne treba ni pricati, itd
Ne pamtim znaci gori fudbal od ovog danasnjeg koji se igra u ovoj ligi, dno dna. Bolje je bilo u doba Dominkovica, Usanovica i ostalih gmazova..
http://www.klix.ba/sport/nogomet/uskoro ... /150506048" target="_blankLARS1921 je napisao/la:kakvu novu zgradu ?Brkoo je napisao/la:Sto se boni nervirate, ovu ligu rijetko ko prati, ne zbog toga sto nije zanimljiva nego zbog saveza i lopovluka. Ljudima dokurci da ti par sudija ne prodje testove i onda sude za par dana, da ti sudija bolestan izadje iz bolnice i zakolje te na utakmici i onda se nakon tekme vrati opet u bolnicu(zelim mu da sto prije ozdravi), dokurci ti da ligu kroje sudije poput Paradzika, Bjelice, Skakica, Mujica itd. Jebala im reprezentacija sve sto imaju. Vec sam objasnjavao koliki kriminal je u savezu da su milione zaradjene od plasmana u Brazil spiskali na novu zgradu saveza umjesto da su pomogli klubovima u npr. infrastrukturi, da se srede tereni da svaki bude kao onaj u Zenici, odmah bi i fudbal bio bolji, al jok daj ti na zgradu, daj ti na glomaznu administraciju, o talovima ne treba ni pricati, itd
Ne pamtim znaci gori fudbal od ovog danasnjeg koji se igra u ovoj ligi, dno dna. Bolje je bilo u doba Dominkovica, Usanovica i ostalih gmazova..
Hurmasica je napisao/la:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/uskoro ... /150506048" target="_blank
ma sređuju oni nju uveliko iznutra koliko ja znam, a staru će najvjerovatnije izdavati ili tako nešto. Ima se, može se.LARS1921 je napisao/la:Hurmasica je napisao/la:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/uskoro ... /150506048" target="_blank
Znamnego govorim ova još nije nikla a kad će ne zna se, ko nešto se sad počelo radit
Ja sam opet mišljenja da ima kvalitetnih sudija, da nisu tolike ublehe koliko se predstavljaju, ali je problem u necemu drugom a to je naredba iz saveza, jasno i glasno nazove jedan covjek i kaze sutra to i to, i tako bude.Plava Porodica je napisao/la:Ali tacno tako,ja sam ocekivao svemirski fudbal ove sezone radi smanjenja klubova u odnosu na prosle sezone, a dobili smo nikad losiji i negledljiviji fudbal.Uz to dodas kriminalno sudjenje sudija od kojih 80% nema znanja za svoje zvanje, a tih ostalih 20% je pod direktivom ljudi nama mrskim.