Cuj ovog mrmota, sudijskog isturenog kera;
Pa mi vidimo, odavde vidimo, da ne vidimo, ne vidimo, odavde ne vidimo.
Vidimo vidimo mrmote. Mozete kako hocete ali necete dokle hocete.
Pa ovo nisu istine hahahahahahahahahaSirAlexFerguson je napisao/la:"Odavde vidimo da najjasnije ne vidimo, ali vidimo da ima tu neki kontakt koji se ne vidi dobro"Plava Porodica je napisao/la:Kaze Boro vidimo da ne vidimo![]()
![]()
Allahu dragi
yebem ti zeno majku
Nema namjeru da igra rukom, nema veze sto lopta ide u go, kaze izmako bi se da je stigo.. joj samo da se nasrkleti covjek u ova doba.Neandertalac je napisao/la:Cuj ovog mrmota, sudijskog isturenog kera;
Pa mi vidimo, odavde vidimo, da ne vidimo, ne vidimo, odavde ne vidimo.
Vidimo vidimo mrmote. Mozete kako hocete ali necete dokle hocete.
Top lista nadrealistaSirAlexFerguson je napisao/la:"Odavde vidimo da najjasnije ne vidimo, ali vidimo da ima tu neki kontakt koji se ne vidi dobro"Plava Porodica je napisao/la:Kaze Boro vidimo da ne vidimo![]()
![]()
Allahu dragi
yebem ti zeno majku
Sta kaze Boro strucnjak za oPsajd duva,na areni je bio oPsajd, a na BHT nije.Morzhy je napisao/la:Evo počela emisija na BHT...interesantno, u cijelom kolu palo 5 golova, od toga 2 iz penala, a ovi moraju izabrati 3 naj gola...biće gol pitara iz ofsajda bar naj gol 3, ahahahahahaha. Zanima me šta će i ćelo iz saveza reći za ove sudijske lakrdije...
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
yebo majku ne znam bil se smijao ili plakao, kakav komentar "strucnog lica"Minjore je napisao/la:PA BORO AKO JE NAMJERA BITNA ONDA JE MOGAO I NA CENTAR POKAZATI, LENDRIC JE IMAO NIJET DA ZABIJE GOL !
Boro je šou, kao i savezBruda.TM je napisao/la:Sta kaze Boro strucnjak za oPsajd duva,na areni je bio oPsajd, a na BHT nije.Morzhy je napisao/la:Evo počela emisija na BHT...interesantno, u cijelom kolu palo 5 golova, od toga 2 iz penala, a ovi moraju izabrati 3 naj gola...biće gol pitara iz ofsajda bar naj gol 3, ahahahahahaha. Zanima me šta će i ćelo iz saveza reći za ove sudijske lakrdije...
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk