Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 18, 2016 10:29 pm

bianco blu je napisao/la:niko da mi objasni. Znači poslije Radnika nema pauze, odmah poslije je derbi? Kad je onda zimska pauza?
Poslije Radnika ide reprezentativna pauza.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

zimska nakon 18. kola. poslije radnika je reprezentacija.
gradi željo boli te *****

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

bianco blu je napisao/la:niko da mi objasni. Znači poslije Radnika nema pauze, odmah poslije je derbi? Kad je onda zimska pauza?
poslije 18.kola, tj. poslije utakmice sa celikom na grbavici
100/94/37/34 - i to je to!

salemprolic
Kontakt:

ned sep 18, 2016 10:33 pm

Oni su drugi, mi osmi...plus utakmicu više u gostima imaju. Sve to stoji da nisu neka pljacka ni oni, ali mi bi se o sebi trebali zabavit, svakako nam nisu oni trenutno konkurenti, imamo mi ove sto se s nama za sesto mjesto bore, cak bi nam i odgovaralo da sta naprave u sirokom da se mi malo od hercegovaca odlijepimo...
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Hurmasica
Kontakt:

ned sep 18, 2016 10:33 pm

i od 7. pa do 15. novembra imamo reprezentativnu pauzu, između 15. i 16. kola.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

boccaccio
Kontakt:

ned sep 18, 2016 10:35 pm

Neandertalac je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Ti si rekao da nije do igraca, vec do sistema. Ja sam ipak za ovaj sistem koji se gradi u klubu. Samo porezi koji su od januara do juna placani iz kluba prema poreznoj su bili veci od pola miliona. Klub namiruje obaveze, ja to podrzavam, koliko klub moze da se nosi sa tim , pokazace vrijeme, ali ja bi volio da moze.
Ja ne zelim da se desi slucaj koji imamo iz proslosti, da svake godine idemo u evropu, dobiju se pare, da se proda Edin Dzeko, da se iz kluba proda Visca, da se proda Bekric, sad ovako umoran ne znam je li bilo jos prodaja, a da opet poslije svega klub ostane kratak Amaru 600 hiljada. Gdje su pare ? Taj sistem ne podrzavam. Ne znam kolika je moja odgovornost u ovakvim izjavama, ali sam siguran da cu podrzati ovaj vid poslovanja kluba, nego one vidove koji su bili prije. Ja se , kako rekoh, ne vezem za ljude, vezem se za klub, i gledam da vidim realno sta je za klub koji volim dobro rjesenje. Po onome kako ja to vidim, to je ovakva politika. Naravno, kroz ovakav rad, na dugorocno postoji sansa da se uspostavi trajno dobar sistem i u sportskom segmentu. TO je sada zakazalo i sa tim sam nezadovoljan. Isto javno govorim i tu stvar. To uopste ne brani ljude koji su sada u klubu. To je to. Ne bojim se svog misljenja po ovom pitanju uopste.
Trebaju u klubi biti decidni, odlucni ali i samokriticni, javno.
Ne mozes doci u klub i reci; ovi prije.
Svi se trznu, pitaju se koji su to od prije.
Trebas jasno reci, imenom i prezimenom, taj i taj, to i to.
Da se zna.

Kada pogriješis preuzmes odgovornost a ne da krivicu trazis konstantno na drugom mjestu.
Samokriticnost i odgovornost.
Zar nije obevaza to, prema nama navijacima?

Ja se slazem da u klubu ima bruka dobrih stvari. Da se odradilo sosta toga. Hvalim te potezr, podrzavam ih.
Ali ostanem zacudjen kada na ocite lose stvari ne dobijem odgovor kako i zasto. Gorak ukus.
To treba promijeniti.

Znas sta mi fali haveru. One tvoje analize, detaljne, oni postovi gdje u tenane objasnis kako si kojeg igraca vidio na terenu. To nisam procitao odavno. To hocu da vidim, da vidim kritiku haveru, da kazes oa Bog te ko je ovaj levat, sta ovo radi.
Sto nema tih postova, poznat si po njima postao, svi smo uzivali da ih citamo.
Ti se nikada libio nisi.
Vala hoću,da znaš. Tacno je da sam to skroz prestao. Ja generalno kada pišem budem bas opširan,i znam da to jako smara raju. Ja ga baš opalim naširoko. Ali hoću,da znaš da hoću. Neka preskoci kome se ne čita. Teren i jeste nešto čime se mi navijači trebamo baviti.

MrRiccoli
Kontakt:

ned sep 18, 2016 10:36 pm

Veteran je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Mi moramo ponuditi Stevanovicu nevidjene uslove da bi ostao.
On nam je trenutno jedina svijetla tacka, koliko god da zatrazi, nije puno.

Ovo se mora odraditi sto prije.
Mene strah da neće da potpiše, ili ponuda nije dovoljno dobra. Sumnjam da nije dobio ponudu za produženje
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
ma s obzirom na svu ovu situaciju ne bi me cudilo da se ceka pauza pa da se sjedne sa njim, a zna li iko sta je sa ovom trojicom mislim znam da treniraju sa juniorima ali ima li ikakvih pomaka oko raskida ugovora i to kad bi se to rijesilo moglo bi se i Miroslavu dosta vise ponuditi

Neandertalac

ned sep 18, 2016 10:43 pm

Pa hajde brate, vakat je. Nemas sa kime progovorit na temi, uz duzno izvinjenje izuzetcima, sve ovi dezurni sto za vrat skacu cim im nesto ne odgovara, sto vrijedjaju, guse svaku diskusiju.
Takvih nam treba, da ovi malo usute pa i ja sa njima kada znam da sada prava raja prica, a ne botovi no lifera.

Nadam se da se razumijemo Bocaccio.
Željeznicar za život cijeli!

MrRiccoli
Kontakt:

ned sep 18, 2016 10:45 pm

Vrag je napisao/la:Jedan dobar razlog zasto bi Miroslav produzio ugovor ?
dobar razlog to jeste razlozi su slijedeci: ako Slavko digne ekipu i krenu rezultati, ako dobije fin ugovor to jeste dobru platu i zna da ce to sve biti ispostovano kao sto se dosad radi, vrlo lako ovakvim igrama svojim i jos dok se ekipa digne moze doci do reprezentacije i ima vremena za jos jedan ili dva dobra ugovora vani gdje ce moci zaraditi veliku lovu koju je vec i zaradio al eto

Hurmasica
Kontakt:

ned sep 18, 2016 10:49 pm

Brotnjo - Željezničar (kup)

10. kolo Željezničar - Metalleghe

11. kolo - Radnik - Željezničar

REPREZENTATIVNA PAUZA

1.Utakmica 1/8 finala Kupa BiH (srijeda)

12. kolo- Sarajevo - Željezničar

13. kolo - Željezničar - Olimpic

2. utakmica 1/8 finala Kupa BiH (srijeda)

14. kolo - Široki Brijeg - Željezničar

15. kolo - Željezničar - Sloboda

REPREZENTATIVNA PAUZA

16. kolo - Vitez - Željezničar

17. kolo - Zrinjski - Željezničar

18. kolo - Željezničar - Čelik

PAUZA U PRVENSTVU

na proljeće igramo 4 kola regularnog dijela prvenstva

eto pa kalkulišite :D

boccaccio
Kontakt:

ned sep 18, 2016 10:51 pm

Neandertalac je napisao/la:Pa hajde brate, vakat je. Nemas sa kime progovorit na temi, uz duzno izvinjenje izuzetcima, sve ovi dezurni sto za vrat skacu cim im nesto ne odgovara, sto vrijedjaju, guse svaku diskusiju.
Takvih nam treba, da ovi malo usute pa i ja sa njima kada znam da sada prava raja prica, a ne botovi no lifera.

Nadam se da se razumijemo Bocaccio.
Apsolutno se razumijemo. Mi zeljovci smo ako išta uvijek bili poznati po kulturi dijaloga i dobroj zajebanciji u ovom gradu. Nekada nam ide a po istoriji kluba,problem ili sportska nesreća je naše srednje ime. Treba se znati nositi sa problemima. Ako su starije generacije znale,moramo znati i mi. Vraticemo se mi jaki ,jer to i jesmo,vraticemo se i terenu i analizama ...a za ove druge stvari uvijek ti stojim na raspolaganju za bilo koju činjenicu koja te zanima ili koju bi prodiskutovao a da nije vezana za sam teren. Nadam se da ćemo vrlo brzo imati radosnijih tema.

dell21
Kontakt:

ned sep 18, 2016 10:52 pm

Uh rasporeda bice svega.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned sep 18, 2016 10:53 pm

Hurmasica je napisao/la:Brotnjo - Željezničar (kup)

10. kolo Željezničar - Metalleghe

11. kolo - Radnik - Željezničar

REPREZENTATIVNA PAUZA

12. kolo- Sarajevo - Željezničar

13. kolo - Željezničar - Olimpic

1/8 finala Kupa BiH (srijeda)

14. kolo - Široki Brijeg - Željezničar

15. kolo - Željezničar - Sloboda

REPREZENTATIVNA PAUZA

16. kolo - Vitez - Željezničar

17. kolo - Zrinjski - Željezničar

18. kolo - Željezničar - Čelik

PAUZA U PRVENSTVU

eto pa kalkulišite :D
dje ti je uzvratna utakmica osmine finala?
100/94/37/34 - i to je to!

Veteran1965
Kontakt:

ned sep 18, 2016 10:54 pm

salemprolic je napisao/la:Oni su drugi, mi osmi...plus utakmicu više u gostima imaju. Sve to stoji da nisu neka pljacka ni oni, ali mi bi se o sebi trebali zabavit, svakako nam nisu oni trenutno konkurenti, imamo mi ove sto se s nama za sesto mjesto bore, cak bi nam i odgovaralo da sta naprave u sirokom da se mi malo od hercegovaca odlijepimo...
Mi nismo osmi nego šesti jer isto bodova imamo. Oni su drugi i bježe nam 4 bobe, dakle tu je to sve negdje....samo je Zrinjski odmakao malo. I slažem se da prvenstveno o sebi treba voditi računa, mada nije loše malo baciti oko i okolo....
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Hurmasica
Kontakt:

ned sep 18, 2016 10:57 pm

jovane, ispravljeno, valjda nisam fulio :mrgreen:

LARSSON
Kontakt:

ned sep 18, 2016 10:59 pm

Dajte kitare odma u osmini finala, da ih tamburamo dva puta

salemprolic
Kontakt:

ned sep 18, 2016 11:02 pm

Veteran je napisao/la:
salemprolic je napisao/la:Oni su drugi, mi osmi...plus utakmicu više u gostima imaju. Sve to stoji da nisu neka pljacka ni oni, ali mi bi se o sebi trebali zabavit, svakako nam nisu oni trenutno konkurenti, imamo mi ove sto se s nama za sesto mjesto bore, cak bi nam i odgovaralo da sta naprave u sirokom da se mi malo od hercegovaca odlijepimo...
Mi nismo osmi nego šesti jer isto bodova imamo. Oni su drugi i bježe nam 4 bobe, dakle tu je to sve negdje....samo je Zrinjski odmakao malo. I slažem se da prvenstveno o sebi treba voditi računa, mada nije loše malo baciti oko i okolo....
Sa ovim igrackim kadrom, ovom formom i sudjenjem koje nas prati iz kola u kolo mi samo trebamo gledati kako da budemo medju 6. Onda uz dobre pripreme, par dobrih ciljanih pojacanja krenuti jako na proljece pa se mozda i pobit za Evropu. I da, ostati u igri za kup. Ja bih sa ovakvim razvojem situacije bio prezadovoljan.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

bianco blu
Kontakt:

ned sep 18, 2016 11:04 pm

hvala svima na odgovoru.

Jaozinho22

ned sep 18, 2016 11:13 pm

Čitavu Pozderovu platu dodaj na ovo što sad Miro ima i ostat će !
Nekako mi ga žao bii juče kad smo im zapjevali onu pjesmicu, svi oni stoje gledaju Miro ide zadnji uplakan,neki ga igrač grli mislim da je Radinović to bio. Ako je iko zaslužio platu onda si to ti majstore,ako je iko zaslužio da mu ime odjekuje Grbavicom, onda si to ti majstore, ako je iko zaslužio da mu se štampaju majice, onda si to ti majstore,ako je iko zaslužio da bude najplaćeniji igrač u ekipi, onda si to ti majstore, ako je iko zaslužio da bude lider ove ekipe (u svakom smislu te riječi,na terenu,van terena,marketing,pressovi,sve sve sve) onda si to ti majstore.
ŽIVIO MIROSLAV STEVANOVIĆ ! :)
Slažem se da Beganović treba igrat al u NAPADU.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

shzna
Kontakt:

ned sep 18, 2016 11:18 pm

I ja se slazem da Beganovic treba igrati ali u kurtzu
1987

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava