Gleda li neko Leganes-Barcelona? Istok i tribine iza gola identicne kao na buducoj Grbavici.
SRETAN ROĐENDAN ŽELJO!!!
Maksuz sam nasao link. Po vikipediji stadion prima malo vise od 10 000. Naš će biti većivoltron30 je napisao/la:Gleda li neko Leganes-Barcelona? Istok i tribine iza gola identicne kao na buducoj Grbavici.
SRETAN ROĐENDAN ŽELJO!!!
Radio BHdamirfile je napisao/la:Prenosi li neko utakmicu osim moja tv?
Ma kakve temelje Sajo ba. Hocemo pobijedu, boli mene ***** sto su gospoda prosipali bodove protiv Viteza, Celika i Zrinjskog. Ma vrijeme je da pocnu pobijedjivati u seriji. Slavki svaka cast i ima punu podrsku, ali necu ba da se na minus 8 bodova , zadovoljavam nekim remijem protiv Mladosti.sajo10 je napisao/la:Jos 1h do utakmice! Usput se nayebem cijeloj Moja Tv i BHT1 sto nam u 2016 godini nedaju da gledamo mec premijer lige.![]()
Slazem se sa sefom. 1 bod u ovom mecu je sasvim korektan ali tri boda bi bila idealna! Kako god, ostati neporazen je dobra stvar! Naravno da jedan bod kod Mladosti, uz duzno postovanje, nije absolutno nikakav uspjeh ali u ovom trenutku dobar temelj da se krene dalje u sportskom segmentu! Idemooo!![]()
Da Bogda ti ruke otpale od fatanjaLARS1921 je napisao/la:streama nece biti, probacu vam golove nafatati ako ih bude