Plavoj braći koja slavi, Bajram Šerif Mubarek Olsun

Više baklava manje hurmašica da ne biste bili banovani.
Volim te Željo!
Uh kakav je ovo Bajram bioLendric Ivan je napisao/la:
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN svim Manijacima koji obiljezavaju, clanovima foruma i administratorima portala !
Kako da ih jedem,kad je Slavko uveo dijetuHurmasica je napisao/la:Bajram šerif mubarek olsun Plavoj braći. Provedite ove dane u sreći i veselju sa najdražima, naravno uz baklave i hurmašice![]()
Uživajte!
Jel Salko probo baklavu?gavran je napisao/la:Kako da ih jedem,kad je Slavko uveo dijetuHurmasica je napisao/la:Bajram šerif mubarek olsun Plavoj braći. Provedite ove dane u sreći i veselju sa najdražima, naravno uz baklave i hurmašice![]()
Uživajte!
AsharaK je napisao/la:Miske, dje bajramluk?
Ja se poslije onog Bajicevog Olimpiku ne sjecam niti jednog...a to je bilo u prvom kolu proljetnog dijela sezone 2014/2015braco je napisao/la:Kad smo posljednji put postigli pogodak iz slobodnjaka?
Da i mislio sam da je taj, ali odlučih da provjerim ovdje jer nekako mi se činilo nevjerovatno da nismo od tada zabili iz slobodnjaka.salemprolic je napisao/la:Ja se poslije onog Bajicevog Olimpiku ne sjecam niti jednog...a to je bilo u prvom kolu proljetnog dijela sezone 2014/2015braco je napisao/la:Kad smo posljednji put postigli pogodak iz slobodnjaka?
Utakmica na kojoj je igrač s klupe dobio dva žuta kartona. Nedo Turković! Eh koja je bila ludnica nakon golaChWilla je napisao/la:benjo u gradačcu, ista polusezona ali poslije toga.
E bravo majstore...kako zaboravih na taj projektilChWilla je napisao/la:benjo u gradačcu, ista polusezona ali poslije toga.
+1Okolele je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun