Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

rodrigo87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 12, 2016 12:01 am

kontranogama je napisao/la:Eto s cim se vi zanimate, problem igraci,SD, Husref itd itd, a mom jaranu pobjego kurban iz avlije, do Buca Potoka ga ganjo sa autom
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :klanjase2:

Brkoo
Kontakt:

pon sep 12, 2016 12:03 am

kontranogama je napisao/la:Eto s cim se vi zanimate, problem igraci,SD, Husref itd itd, a mom jaranu pobjego kurban iz avlije, do Buca Potoka ga ganjo sa autom
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon sep 12, 2016 12:05 am

:lol: :lol: :lol:

Plava Porodica
Kontakt:

pon sep 12, 2016 12:08 am

Hahaahahaahahahahahahahahahahahaha
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

rodrigo87
Kontakt:

pon sep 12, 2016 12:10 am

Siroooooooom Bosneeeee ponosneeeee, nek se pjevaaaa Zeljeznicar aleeeeeeeee

Veteran1965
Kontakt:

pon sep 12, 2016 12:17 am

exbabilon je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Pitarsko-škutorski lobi hara savezom, nas nema na mapi. Ne znam šta se ćudite. Bit će još gore. Mi smo daleko od bilo kakvog trofeja koliko smo daleko od bilo kakvog uticaja u Savezu. Plasman u Evropu je naš trenutni maksimum i teško da će se to promijeniti u narednih par godina. Ne kupujemo, ne namještamo, sudi nam kako kome paše itd. To ova liga ne trpi ako hoćeš rezultat. Ovdje Dinamo ne bi uzeo titulu sa takvim stavom.
E pa bas zbog toga sam sve vise ljut na nase jer sute. Hajd sto ne kupujemo, haj sto ne namjestamo, ali sto ne bi nekad dali neku izjavu tipa one pitarske, "nadamo se da nece sudjenje odluciti utakmicu" i sta se desi, mi 60 minuta s igracem manje.. daj malo, nismo mulci, ova sutnja je samo saglasnost da se nastavi s ovim.
Pa šta mislite da su nam pitari ili škutori završili onakvo suđenje sinoć? I nagradno pitanje, zašto nemamo nikoga u savezu, i koga smo zadnjeg imali? Može i na PP
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

pon sep 12, 2016 12:19 am

@Veteran ja mislim da, prije svega, imali smo Ivicu tu kao predsjednika onog komiteta.
Tako da niko nije smio udarit na Zelju kako mu je cejf :)

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Veteran1965
Kontakt:

pon sep 12, 2016 12:20 am

I vidjećemo kakvo će suđenje biti u Kaknju. Mladost ne šteli sudije, obično su pushiona po pitanju sudija u bitnim tekmama. Vidjećemo u subotu..

Ajzea
Kontakt:

pon sep 12, 2016 12:21 am

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Veteran1965
Kontakt:

pon sep 12, 2016 12:22 am

Plava Porodica je napisao/la:@Veteran ja mislim da, prije svega, imali smo Ivicu tu kao predsjednika onog komiteta.

Boga mi ovo žeganje traje već 2-3 sezone, samo sada su udružene snage, ali su predvođene "domaćim izdajnicima"

Plava Porodica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon sep 12, 2016 12:24 am

Veteran je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:@Veteran ja mislim da, prije svega, imali smo Ivicu tu kao predsjednika onog komiteta.

Boga mi ovo žeganje traje već 2-3 sezone, samo sada su udružene snage, ali su predvođene "domaćim izdajnicima"
Pa od tad Ivica i nije umjesan u poslove saveza.
Bio je dok smo imali one velike probleme u savezu, pa on bio predsjednik komiteta za normalizaciju ;)

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Veteran1965
Kontakt:

pon sep 12, 2016 12:27 am

Niđe veze al et, nek bude tako...drugi su problemi, dublji, složeniji i mogu nas debelo koštati...

sajo10
Kontakt:

pon sep 12, 2016 12:32 am

Vitez nakon 8. kola ima isto toliko bodova, no stanje je moglo biti daleko bolje za ovaj klub da se u mnogim situacijama ove sezone nisu uplele sudije. Na press konferencijama niko iz kluba nije, niti smije da komentariše suđenje, no nakon današnje utakmice sve je eksplodiralo. Igrači, stručni štab, Uprava, svi redom su 'poludili' na glavnog sudca nakon niza grešaka koje su direktno utjecale na igru i rezultat ove ekipe.

Greške, namjerne ili ne namjerne na štetu Vitežana se ove sezone ponavaljaju iz kola u kolo. Posebno su problematične bile domaće utakmice (Mladost, Radnik i Sarajevo) gdje su nedosuđeni jedanesterci, svirani nepostojeći ofsajdi, dodjeljivani ne postojeći kartoni direktno utjecale na ekipu Viteza koja je u mnogim tim utakmicama na kraju i poklekla.

U NK Vitez se pitaju kakva je svrha igranja Premijer lige? Troše se ogromne svote novca, strpljenje, živci i još mnogo toga, ali za šta? Slična situacija zadesila je prošle sezone Mladost kada je strateg Ibro Rahimić najavio povlačenje iz bh. fudbala, a onda se situacija smirila, i suđenje za Mladost postalo normalnije. Očigledno je potrebno da se zaprijeti, a onda suđenje će biti mnogo bolje.
Saopstenje ljudi iz Viteza...

A ti Zeljo suti... :kafa:

dimitrijevic

pon sep 12, 2016 12:34 am

U Doboju ocekujem nesto ovako :

...........................................................Kjosevski.................................................

Sinisa......................Jaha...........................................Aco...........................Stana.

.........................................Secerrovicc................................................................

....................Blagojevic.................................Markovic.........................................

...Miro..................................Krizman...................................................Lazic.........

Celo je lud. Ohladit ce Bekrica i Lendrica imam osjecaj (jednog sigurno). Secerovic najlosiji od pet veznjaka, ali pocinje da udara i Boka mozda uleti ako Jaha ne bude mogao. Dosadna i tvrda utakmica ,oni nesto bolji i Lendric ulazi i zabija u 77 min. za slavlje 750 Manijaka iza gola :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Mirza Rascic !

rodrigo87
Kontakt:

pon sep 12, 2016 12:36 am

E vala ako ne napunimo ono dole na rodjendan onda smo bas losi.

Plava Porodica
Kontakt:

pon sep 12, 2016 12:36 am

Zna li iko sta ce biti sa Sanelom?
Hoce li pauzirat sta?

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dr. Adzem
Kontakt:

pon sep 12, 2016 12:37 am

KeepTheBlueFlag je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=hQMNleZGCtQ[/video]
Najveci moguci respekt za Musemica. Cijenim ga i kao covjeka i kao trenera :palacgore:
Jel moguće da se napiše navijačka pjesma za Fatu ako ko zaslužuje to je ona. Ona je živa legenda
Cuva Bog Zelju svog!

Tavas1921
Kontakt:

pon sep 12, 2016 12:53 am

rodrigo87 je napisao/la:E vala ako ne napunimo ono dole na rodjendan onda smo bas losi.
Bas vala. Ja se nadam da hocemo i da cemo ga dostojno proslaviti :zeljeznicar1:

Tavas1921
Kontakt:

pon sep 12, 2016 12:56 am

[video]https://www.youtube.com/watch?v=WJ7r_SRbvJA[/video]
Evo ko je propustio emisiju, gosti Petrovic i Kosoric.
Taman kako Petrovic kaze u naredna dva prelazna roka on ce napraviti ekipu po njegovom ukusu. Upravo tom se najvise i nadam, te da ce dobiti slobodu u dovodjenju igraca.

LARSSON
Kontakt:

pon sep 12, 2016 1:17 am

Da ne slušate ostale :ganja:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=ety2Zrsmd6g[/video]

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava