kontranogama je napisao/la:Eto s cim se vi zanimate, problem igraci,SD, Husref itd itd, a mom jaranu pobjego kurban iz avlije, do Buca Potoka ga ganjo sa autom

kontranogama je napisao/la:Eto s cim se vi zanimate, problem igraci,SD, Husref itd itd, a mom jaranu pobjego kurban iz avlije, do Buca Potoka ga ganjo sa autom
Pa šta mislite da su nam pitari ili škutori završili onakvo suđenje sinoć? I nagradno pitanje, zašto nemamo nikoga u savezu, i koga smo zadnjeg imali? Može i na PPexbabilon je napisao/la:E pa bas zbog toga sam sve vise ljut na nase jer sute. Hajd sto ne kupujemo, haj sto ne namjestamo, ali sto ne bi nekad dali neku izjavu tipa one pitarske, "nadamo se da nece sudjenje odluciti utakmicu" i sta se desi, mi 60 minuta s igracem manje.. daj malo, nismo mulci, ova sutnja je samo saglasnost da se nastavi s ovim.Rodom s mejtaša je napisao/la:Pitarsko-škutorski lobi hara savezom, nas nema na mapi. Ne znam šta se ćudite. Bit će još gore. Mi smo daleko od bilo kakvog trofeja koliko smo daleko od bilo kakvog uticaja u Savezu. Plasman u Evropu je naš trenutni maksimum i teško da će se to promijeniti u narednih par godina. Ne kupujemo, ne namještamo, sudi nam kako kome paše itd. To ova liga ne trpi ako hoćeš rezultat. Ovdje Dinamo ne bi uzeo titulu sa takvim stavom.
Boga mi ovo žeganje traje već 2-3 sezone, samo sada su udružene snage, ali su predvođene "domaćim izdajnicima"Plava Porodica je napisao/la:@Veteran ja mislim da, prije svega, imali smo Ivicu tu kao predsjednika onog komiteta.
Tako da niko nije smio udarit na Zelju kako mu je cejf
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Pa od tad Ivica i nije umjesan u poslove saveza.Veteran je napisao/la:Boga mi ovo žeganje traje već 2-3 sezone, samo sada su udružene snage, ali su predvođene "domaćim izdajnicima"Plava Porodica je napisao/la:@Veteran ja mislim da, prije svega, imali smo Ivicu tu kao predsjednika onog komiteta.
Tako da niko nije smio udarit na Zelju kako mu je cejf
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
![]()
![]()
Saopstenje ljudi iz Viteza...Vitez nakon 8. kola ima isto toliko bodova, no stanje je moglo biti daleko bolje za ovaj klub da se u mnogim situacijama ove sezone nisu uplele sudije. Na press konferencijama niko iz kluba nije, niti smije da komentariše suđenje, no nakon današnje utakmice sve je eksplodiralo. Igrači, stručni štab, Uprava, svi redom su 'poludili' na glavnog sudca nakon niza grešaka koje su direktno utjecale na igru i rezultat ove ekipe.
Greške, namjerne ili ne namjerne na štetu Vitežana se ove sezone ponavaljaju iz kola u kolo. Posebno su problematične bile domaće utakmice (Mladost, Radnik i Sarajevo) gdje su nedosuđeni jedanesterci, svirani nepostojeći ofsajdi, dodjeljivani ne postojeći kartoni direktno utjecale na ekipu Viteza koja je u mnogim tim utakmicama na kraju i poklekla.
U NK Vitez se pitaju kakva je svrha igranja Premijer lige? Troše se ogromne svote novca, strpljenje, živci i još mnogo toga, ali za šta? Slična situacija zadesila je prošle sezone Mladost kada je strateg Ibro Rahimić najavio povlačenje iz bh. fudbala, a onda se situacija smirila, i suđenje za Mladost postalo normalnije. Očigledno je potrebno da se zaprijeti, a onda suđenje će biti mnogo bolje.
Jel moguće da se napiše navijačka pjesma za Fatu ako ko zaslužuje to je ona. Ona je živa legendaKeepTheBlueFlag je napisao/la:Najveci moguci respekt za Musemica. Cijenim ga i kao covjeka i kao treneraLARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=hQMNleZGCtQ[/video]
Bas vala. Ja se nadam da hocemo i da cemo ga dostojno proslavitirodrigo87 je napisao/la:E vala ako ne napunimo ono dole na rodjendan onda smo bas losi.