Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

bianco blu
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 11, 2016 2:02 am

samo meni ovaj Lazić opasan igrač.

Zujalica prava, majke mi

fk1921

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned sep 11, 2016 2:09 am

Plava Porodica je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:ispade nam Stanić pojačanje :rofl1:
Ako nam je Stanic pojacanje, onda smo se pojacali :ganja:
Bez zajebancije, danas je perfektno odigrao, a i raja ga je bas ispostovala za svaki potez.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
OVO.JE MOJA NOOOOOOOOOC BAKEEE
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

dell21
Kontakt:

ned sep 11, 2016 2:10 am

zalaganje i borbenost za desetku. Ima dosta još posla pred slavkom. igrači igraju po svom nahođenju a ne po njegovim instrukcijama i to je najveci problem. Kao što reče na poluvremenu ja im nisam rekao da igraju na duge lopte i popričaću u svlačionici sa njima. Kad bi igrači slušali više njega a manje sebe bilo bi duplo bolje.

Plavi orkestar
Kontakt:

ned sep 11, 2016 2:36 am

Pošto je nama svima bio muštuluk veceras,ja ga proslavljam pa evo muštuluk za sve.
[video]https://m.youtube.com/watch?v=LwGUe1rmjWw[/video]
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plavi orkestar
Kontakt:

ned sep 11, 2016 3:17 am

I cestitam momcima na vecerašnjoj igri i zalaganju.Odlicni ste svi bili.POBJEDILI ste.To nama svima treba.
DOK DRUGI TRAZE MANE I SERU SA DRUGE STRANE S JUGA SE PJESMA ORI BORI SE ŽELJO BORI
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plavi orkestar
Kontakt:

ned sep 11, 2016 4:33 am

Da igraci znaju koliko nam pobjeda znaci svaku bi pobjedili.
slika

alombardo
Kontakt:

ned sep 11, 2016 7:55 am

Strasan pritisak na ekipu jer svaki drugi rez bi odveo ko zna gdje, medutim nastavlja se perfidno sudenje protiv zeljeznicara. Sve sto je pla pola ide kontra. Crveni karton bio nesvosmislen sudija na par metara vidio atart i krv jahica, penal diskutabilan, a u vecini slucajeva binisla kompenzacija. Jednostavno prioritet svih prioriteta je zastita u savezu bez toga je evropa vrlo upitna.

Veteran1965
Kontakt:

ned sep 11, 2016 7:58 am

U jako bitnoj utakmici, kao rijetko kada u zadnje vrijeme pokazali smo karater, i uspjeli doći do cilja. Početak odličan, a onda od neke 20 minute onako. Penal smiješan i nova poruka upravi šta nam "neko" preko saveza, sudijske organizacije i Salema Prolića radi. Neću o ovome dalje, ali zna se ko je taj "neko". Vidjelo se još nekoliko puta kako perfidno Paradžik šilji, a vrhunac je bio faul u momentu kada je već trebao svirati kraj.
Drugo poluvrijeme je trenerovo, i vidi se da je on dao "pečat" onakvoj igri, dakle krati pasovi po zemlji, brza igra, agresivna,raznovrsna, bez nabijanja, sa mnogo šuteva. Pa mi smo u ovoj utakmici imali više šuteva izvan 16 nego u zadnjih godinu dana. Na kraju smo i golove dali na taj način. O igračima ne bih pojedinačno, ali sam siguran da će neki od njih izgubiti mesto startera onakvim ponašanjem, ali i igrom.
Na kraju iskreno se nadam i priželjkujem da sa ovom pobjedom krećemo uzlaznom putanjom, da Mrvica vraća u ekipu timski duh, pozitivu, osmjeh i u svlačionicu i na tribine. Nadam se da će ovo biti početak borbe za vrh koja (kako je i sinošnja utakmica pokazala) neće biti niti malo lagana, i biće još ovakvih tekmi dosta. Niko više nije za potcjenjivanje i svi igraju.
Za kraj opet o suđenju....to je nešto na šta naše upravljačke strukture izgleda neće i ne žele uticati. Podržavam maksimalno samo......Na žalost liga i savez su takvi da nam se to na kraju može razbiti od glavu sve i koštati nas rezultata i uspjeha. Vidjećemo u utakmicama koje su ispred nas, i iskreno se nadam da ćemo se uspjeti izboriti sa tim ZLOM. Najgore je i duša boli kada znaš ko i na koji način to radi. Mi smo kao i uvijek sami sebi najveći dušmani izgleda...
I za kraj samo još jedna rečenica o navijačima. Sazrijevamo, rastemo, gradimo osjećaj, uz ekipu kao rijetko do sada. Maksimalna podrška u ključnim momentima (posebno sjever) i velike zasluge za pobjedu. Čestitke MANIJACI!!!!
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

gavran
Kontakt:

ned sep 11, 2016 7:59 am

Dolina je napisao/la:Setam sa zenom po rivi i pratim tekstualni prenos. .ebala mi je sve na kamaru. Nisam gledao ali pobjedi se ne gleda u zube. Valjalo se vratit, svaka cast igracima.
Isti sam :pljesak:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

storm_raider
Kontakt:

ned sep 11, 2016 8:22 am

Osjecaj je kao da smo izbacili Barcelonu u polufinalu Lige Sampiona. Zeljo, Zeljo...

Ako neko hoce da pogleda utakmicu, Larson se potrudio:

viewtopic.php?f=67&p=107270#p107270" target="_blank
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

rodrigo87
Kontakt:

ned sep 11, 2016 8:59 am

Daj odma i taj Brotnjo dok smo u formi da ih raznesemo jedan razlikeeeee

LARSSON
Kontakt:

ned sep 11, 2016 9:27 am

nikson
Kontakt:

ned sep 11, 2016 9:29 am

Nama je trebala ovakva pobjeda - guzovaca
Rutinska bi nas samo vratila u visine...
I samo se nadam da ce Lendric sljedecu presjediti na klupi, pa nek se materi kurci zbog izmjene...picko jedna od najdrazeg sad si mi najmrzi! Mrs!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

kontranogama
Kontakt:

ned sep 11, 2016 9:31 am

Ja bih najvise kritikovao vezni red. Lendric nije dobio upotrebljivu loptu. Ona napucavanja stvarno ne mogu vise komentarisat.
Za S.Stevanovica nije to to, ali se i dalje slaze sa Mirom bolje nego Memija.
Lijeva strana proradila, ali kad nista nije bilo od tih centarsuteva. Zato kazem da je sredina najvaznija a za sad je katastrofa bez obzira sto smo jucer uzeli.
Opet nije bilo tri pasa vezana prema golu. Ni jedan od zadnjih veznih se ne zna okrenuti oko igraca i krenuti naprijed. Dok se to ne sredi mi cemo i dalje strepiti do zadnje minute.
Voljni momenat vecine igraca se popravio ali to ne znaci i kvalitet.
Sta cemo sa 10om, koga? Zera je jedina opcija, a nije igrao nikako,nema iskustva,tanka konstitucija, i Bekric. Jedino ako Sandi moze na to mjesto. Koliko god Mrvica pricao da mu ne treba pojacanja, mi tu nesto trebamo dovesti.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

ChWilla
Kontakt:

ned sep 11, 2016 9:32 am

koliko god lendrić tanak bio, i slavko je rekao da je direktiva bila da se pokuša po zemlji, a oni nabijaju na lendrića od 180 cm pored onog od 201 cm...
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

ned sep 11, 2016 9:34 am

phily
Kontakt:

ned sep 11, 2016 9:40 am

"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

vrbanjusa
Kontakt:

ned sep 11, 2016 9:44 am

Bravo Slavko za prvu pobjedu. Dobra partija Stanica, Jahica, Mire i Krizmana.
Bravo Manijaci za parolu Bukalu!
21 10 4

Petrović Slavko

exbabilon
Kontakt:

ned sep 11, 2016 10:06 am

Pozitivno je to sto cemo kao ekipa rasti, mozda i bez nekih od ovih igraca, ali Slavko ce postaviti sve na svoje mjesto i napraviti sistem, gotovo da sam siguran u to. Sad su nekako stvari prilicno jasne, ili ces igrati kako treba, kako ti se kaze i za ekipu, ili neces igrati, jer gotovo na svakoj poziciji ima igrac koji ce te zamijeniti.

Imamo tri stopera koja su tu negdje, fakat nije fula koja god dvojica da igraju. Dva solidna desna beka. Stana na lijevom nije neka pljacka, ali neka ga. U sredini povratkom Blagojevica imas dosta opcija. Blagoje, Secer, Ugljesa, Markovic, Bekric.. od njih petorice, nek igraju trojica najspremnijih, koji su u najboljoj formi.. i odlicno je sto su svi razlicitog profila, svi mogu dati doprinos. Tu je i Zeric, al haj znaj...
Na lijevom krilu nismo imali nikog, sad ravnopravno konkurisu Krizman i Lazic, nije lose uopce. Desno Miro nedodirljiv, ali fali alternativa mozda. U napadu je jos uvijek Lendric prva opcija, ali hvala Bogu i bez njega se moze. Tu je Nikolic, Krizman moze super odigrati. Pa bujrum, do tebe je.

Poenta je da pojedinacno imamo potencijala, ali da nam jos treba vremena.. Do zimske pauze nakupiti sto vise bodova, a onda Celine pripreme, 2-3 igraca i bit ce to bombona, ja se nadam.

ChWilla
Kontakt:

ned sep 11, 2016 10:08 am

jedina pozitivna stvar u ovolikoj količini mentalnih siromaha. na svakoj poziciji mentalnom siromahu 1 puše za vrat mentalni siromah 2 pa se ne mogu baš toliko zajebavati koliko bi htjeli... :ganja:
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava