Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

iggy2377
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 10, 2016 11:02 pm

Hurmasica je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:iggy2377 - je li ja forsiram Bekrića? je li govorim da mora igrati? To što sam napisao stojim iza svake riječi, a da će biti bolje naredne sedmice biće, kako na treninzima tako i na utakmici pa makar on ušao i zadnjih 15 minuta što se mene tiče ali da ih odradi korektno. Nemaš šta meni govorit da ga vodim kući ili ne vodim.
Drug njega nije krenulo od februara, nece ga ni sada a bogami i nikada,jednostavno on je spor,trom,koci cijelu ekipu sa svojim VISAK potezima,usporava igru,jednom rijecju STAROMODNI IGRAC
Sve ja to znam, i zato mu se mora dozirati minutaža što je sasvim normalno kod igrača u njegovim godinama i sa takvim fizičkim predispozicijama i kao takav nam može valjati i dalje. Bezveze mi govoriš da ga vodim kući a ja nit luk jeo nit luk mirisao. Yebo sve to, pobjeda je najbitnija :palacgore:
Drug izvini nisam mislio nista lose, ali on kida zivce pravo puno vremena a neko ga konstantno gura DOSTA VISE TOGA.
I druga stvar mene je licno sramota slaviti ovu pobjedu,prije svega kod krupe 9 igraca ispod 21 godine trce,bore se,disciplinovani,grizu,sto je najbitnoje NEIGRAJU BUNKER, i ti se "boris" i bacas se po 16 metara trazis penal,jednom rijecju sramota,evo snimku gledam ponovo lopta kruzi kao u rukometu.naguranu sredinu gdje se sudaraju i jedni drugima smetaju, a Bekric svima, imas Lendrica samog u spicu pored tri stopera koja su visoka cc 185-190 cm, i sta ocekujes da dobije zracni duel - nemoguce da nesto napravi sam-nemoguce, kad ga stalno dupliraju.
Nisam strucnjak ali nisam ni budala jer imam i godina a i vidim hvala bogu dobro

Model1964

sub sep 10, 2016 11:03 pm

Hurmasica je napisao/la:
iggy2377 je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:iggy2377 - je li ja forsiram Bekrića? je li govorim da mora igrati? To što sam napisao stojim iza svake riječi, a da će biti bolje naredne sedmice biće, kako na treninzima tako i na utakmici pa makar on ušao i zadnjih 15 minuta što se mene tiče ali da ih odradi korektno. Nemaš šta meni govorit da ga vodim kući ili ne vodim.
Drug njega nije krenulo od februara, nece ga ni sada a bogami i nikada,jednostavno on je spor,trom,koci cijelu ekipu sa svojim VISAK potezima,usporava igru,jednom rijecju STAROMODNI IGRAC
Sve ja to znam, i zato mu se mora dozirati minutaža što je sasvim normalno kod igrača u njegovim godinama i sa takvim fizičkim predispozicijama i kao takav nam može valjati i dalje. Bezveze mi govoriš da ga vodim kući a ja nit luk jeo nit luk mirisao. Yebo sve to, pobjeda je najbitnija :palacgore:
Što prije shvatiš, i ti i svi drugi, da ni doziranje minutaže ne pomaže, bice ti bolje i manje ceš se sikirati :) . Bekrica je vrijeme pregazilo, za penzije je. Druga je stvar što raja voli da živi u prošlosti pa se nada cudu sjecajucu se Bekrica u prvom mandatu. Sa Acom i Bekricem mi nemožemo nikoga nadigrati
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

shzna
Kontakt:

sub sep 10, 2016 11:08 pm

Koliko smo kornera imali? Ni jednom Bekrić nije uputio loš centaršut, a kamo li dobar. Sve katastrofa. A u današnjem fudbalu je korner pola gola.
1987

manwhosoldtheworld
Kontakt:

sub sep 10, 2016 11:08 pm

dimitrijevic je napisao/la:Velika pobjeda, kako smo igrali nije uopste bitno, ali ovo je velika pobjeda. Cestitam igracima i Slavku, a sad malo o ekipi :mrgreen:

Da se razumijemo igra nam je bila karnasta i osim vise zelje i borbenosti nista nije bilo novo. Utakmicu je pobijedio Slavko Petrovic. Sa svim promjenama je pogodio osim sto mu ja zamjeram sto nije stavio Boku, a ne bremesnog Jahu i nesigurnog Kosorica. Sve ostalo kapa dole :zeljeznicar1:

Ulazim na Grbavicu i vidim 4 000 ljudi u utakmici protiv drugoligasa. Zeljo osmi i dodje ti 4 000. To samo moze Zelljo. Nakon primljenog naseg gola pomirio sam se da ce ostati iks ili cemo izgubiti. Nisam se nervirao jer smo prosjecna ekipa. Igrace koji igraju u Zelji podijelio bih u cetiri kategorije:

1.Psihicki bolesnici ( Ugljesa, Husic ) no comment, budaletine :(
2. Pickice ( Bevab, Secerovic ) ono kad se bojis sjene svoje :roll:
3. Misevi ( Bekric, Lendric, Kosoric), najgora skupina, Bekric je pravi miško koji ne moze lopte primiti i ne igra dok ne povedemo 2,3: 0, pa se on opusti, a Lendric je toliko ufuran, pa Boze dragi on je imao katastrofalne dvije sezone prije dolaska kod nas, vratili smo ga u zivot, pjevali pjesmice i njega zamjenis poslije ocajnih 400 minuta koje igra i on ti suta na klupi, nisam vidio sta je ono bilo, marker ili flasica. Aco Kosoric, branio sam ga, ali on sa ocajnom formom i floskulama i bajkama na presovima ne moze igrat u Zelji.
4. Igraci koji mogu samo u Zelji igrati, ali bukvalno ( Stanic, Beganovic). Da se razumijemo ne mogu igrati u ispod prosjecnom klubu HNL ili JSL, a i to je upitno, ali njihov odnos i ljubav prema klubu su primjer svima.
Ja sam stekao ovakav dojam o ovom Zelji i nek je Celi Bog na pomoci jer cemo pobjedjivati samo dok se budemo srcano borili i smanjivali apetite i price o titulama jer je rijec o prosjecnom timu sa preplacenim igracima gdje kolo vode misevi.

Jahic djeluje zahrdjan, ali necu nigdje da ga svrstam jos je rano, Lazic i ovaj novi dvojac nedovoljan za ocijeniti. Uglavnom djeluju solidno i mogu nam pomoci. Nasu djecu necu etiketirati osim Dzenisa ,ali mi je Memija blizu ovim misevima. Fudbaleri i oni koji zasluzuju Zeljin dres su : dvojica Stevanovica, Blagojevic i Bokačini. Ovdje moze i Lendric kad se malo spusti :mrgreen: i svako dijeto poniklo u Dolini :titula:

Svi u Doboj. Poginuti, pa sta bude. Volim te Zeljo !
:palacgore: Samo ja ne bih stavljao S.Stevanovica u tu grupu. Ogadio mi se svojim ponasanjem nakon derbija. I sto se igre tice cisti je prosjek. Slavko nije zadovoljan njegovim partijama.

Hurmasica
Kontakt:

sub sep 10, 2016 11:09 pm

Ne mogu objašnjavati 100 puta jednu te istu stvar. Ne može odigrati 90 minuta ali može 15 pa da valja i to je tako, a da je loš večeras bio to ne sporim. Što se tiče same kvalitete utakmice ko je očekivao neku rapsodiju protiv "smiješne Krupe" kojoj ne igraju standardni igrači taj se zajebao pravo. Ekipa u krizi, samopouzdanje otišlo ne na nulu, nego u minus, igrači više ni sami sebi ne vjeruju kada prime loptu i jedina vrsta utakmice kakvu možeš odigrati u tom periodu je baš ovakva. Teška, rovovska pobjeda ali opet na kraju zaslužena. Toliko za večeras, odoh leći, satrala me utakmica ko nikad u životu. :D :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

salle86
Kontakt:
Status: Online

sub sep 10, 2016 11:10 pm

Najbitnije je da smo konačno pobjedili. Igra i dalje nije nešto, slično smo mi igrali sve ovo do sad samo što smo sad za razliku od prošlih mečeva dobili. Ono što raduje je konačno igra u drugom poluvremenu gdje smo prethodne utakmice pretežno padali gubili. Opet kažem daleko je ovo od dobrog ali dosta za početak.
Igrače ne bih večeras pojedinačno ocjenjivao, novajlije na lijevoj strani dosta bolji od prethodnika, fali još Blagojević da i veza liči na nešto. Vjerujem da će Križman izbaciti Lendrića sa špica a i iz ekipe.
Sve u svemu, hvala dragom Bogu na pobjedi...
PS. evo baš gledam ovaj penal, ne znam ali fakat kontam da mi ovakve ne dobijemo...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Model1964

sub sep 10, 2016 11:10 pm

@Hurmašica
Nemere Bekric ni 15 sekundi!
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Hurmasica
Kontakt:

sub sep 10, 2016 11:14 pm

Prihod od ulaznica sa utakmice protiv Krupe 15.905 KM

http://fkzeljeznicar.ba/prihod-od-ulazn ... -km/22048/" target="_blank

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

sub sep 10, 2016 11:17 pm

I ja sam za Sanela kao kapitena!!!

Inace, onaj vatromet veceras, ono je bilo zbog otvaranja parka na Trebevicu. :D :D :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Jaozinho22

sub sep 10, 2016 11:18 pm

Samo da ne ispadne da smo se zajebali što smo Lendri produžili ugovor...Zadnjih 4-5 utakmica uopće nije to ''onaj'' Lendra kakvog smo navikli gledat.
Usput ćelavi zapisivao ''nešta'' sve vrijeme . :DD: :DD:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Fatić Nermin
Kontakt:

Meni se čini da smo se mi zajebali što sa Lendrićem produžismo ugovor...
A sektor je pravi sektor.

Neno
Kontakt:

Ma dati Slavki ugovor na sto duzi period privesti ovu sezonu kraju pa koji god bili,i onda mu dati metlu,ali onu brezovu i da pocisti ovaj skart sto su pojedini nagurali u naseg Zelju.Od ovih ostaviti Kosjevskog i to pod lupom,Jahica,Bokacinia,Stanica,Radinovica,Secerovica takodze pod lupom,M.Stevanovica kako god znamo,Krizmana i Lazica od ovih pocetnih ostatak ubaciti juniore ili koga Slavko bude trazio ove ostale nabiti nogom u guzicu,ali sto jace da odjebu sa nase Grbavice da nam vise ne jebu zivce,ima nas dosta u nekim godinama kada nam to mucenje sa njima zgadi i sport i sve vezano za klub,a oni sto ocekuju da Bekric proigra su u velikoj zabludi,davno je Amar Osim vidio da njegovo vrijeme prolazi

ono.na
Kontakt:

sub sep 10, 2016 11:19 pm

Sanel i Boccacini treba da igraju stoperski par. Radinovic/Secerovic, Blagojevic, Markovic centar. Blagoje ili Markovic kretnje napred nazad s loptom a drugi je tu kao osigurac.

Treba Memiju malo u ekipu ubaciti, da i bekovi nesto vise urade ofanzivno. Stanic ako ovako nastavi, treba ga smatrati pojacanjem.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Hurmasica
Kontakt:

sub sep 10, 2016 11:24 pm

arelinho je napisao/la:Sanel Jahić mora biti kapiten!! Čovjek je večeras pokazao kako treba igrati jedan kapiten i kako se treba ponašati. Kakav autoritet na terenu. Čovjek je dobio težak udarac u nos laktom (ne zna se još stepen povrede,ali je vjerovatno napuknuće nosa) i čak je bila spremna izmjena odmah nakon toga, ali on je to odbio. Nagovorio se ekipi nakon penala i dao im podršku. Bravo Sanele. Sa ovim večeras si me iznenadio i to baš iznenadio. Nisam bio za tvoj dolazak, ali nakon ovog večeras ti se izvinjavam za to. Svaka čast majstore.
I mene je iznenadila reakcija kod gola. Autoritativno stvarno, ali s obzirom na iskustvo koje ima apsolutno ima pravo na to :D

kontranogama
Kontakt:

sub sep 10, 2016 11:25 pm

Ma treba onog njihovog jablana broj 15 dovest. Nije ni jedna prosla pored njega.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

kemo
Kontakt:

sub sep 10, 2016 11:27 pm

ALENA ALTOKU ZA DOZIVOTNOG OFICIJELNOG SPIKERA HVALA :lol:

ChWilla
Kontakt:

sub sep 10, 2016 11:28 pm

kontranogama je napisao/la:Ma treba onog njihovog jablana broj 15 dovest. Nije ni jedna prosla pored njega.
čovjek najveći na terenu, a ne može mu lendrić ništa ni na brzinu. i svako izbijanje mu ide nazad u igru. nekoliko lopti "do neba", izbijenih iz teških situacija, ali svejedno idu gdje treba i gdje ima šanse da njegovi prime. a ne k'o kosorićeva...
gradi željo boli te *****

shzna
Kontakt:

sub sep 10, 2016 11:30 pm

I koliko samo dugih lopti na Bosketa...
1987

Morzhy
Kontakt:

sub sep 10, 2016 11:31 pm

Srediće ovo Slavko aBd, dosad svaki potez vrhunski. Kapa dole za vraćanje Stane u ekipu. Teška pobjeda, ali pobjeda nakon dugo vremena...UH!

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Plavi orkestar
Kontakt:

sub sep 10, 2016 11:31 pm

Jetru ce mi uništiti
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.

Prijava