Drug izvini nisam mislio nista lose, ali on kida zivce pravo puno vremena a neko ga konstantno gura DOSTA VISE TOGA.Hurmasica je napisao/la:Sve ja to znam, i zato mu se mora dozirati minutaža što je sasvim normalno kod igrača u njegovim godinama i sa takvim fizičkim predispozicijama i kao takav nam može valjati i dalje. Bezveze mi govoriš da ga vodim kući a ja nit luk jeo nit luk mirisao. Yebo sve to, pobjeda je najbitnijaiggy2377 je napisao/la:Drug njega nije krenulo od februara, nece ga ni sada a bogami i nikada,jednostavno on je spor,trom,koci cijelu ekipu sa svojim VISAK potezima,usporava igru,jednom rijecju STAROMODNI IGRACHurmasica je napisao/la:iggy2377 - je li ja forsiram Bekrića? je li govorim da mora igrati? To što sam napisao stojim iza svake riječi, a da će biti bolje naredne sedmice biće, kako na treninzima tako i na utakmici pa makar on ušao i zadnjih 15 minuta što se mene tiče ali da ih odradi korektno. Nemaš šta meni govorit da ga vodim kući ili ne vodim.
I druga stvar mene je licno sramota slaviti ovu pobjedu,prije svega kod krupe 9 igraca ispod 21 godine trce,bore se,disciplinovani,grizu,sto je najbitnoje NEIGRAJU BUNKER, i ti se "boris" i bacas se po 16 metara trazis penal,jednom rijecju sramota,evo snimku gledam ponovo lopta kruzi kao u rukometu.naguranu sredinu gdje se sudaraju i jedni drugima smetaju, a Bekric svima, imas Lendrica samog u spicu pored tri stopera koja su visoka cc 185-190 cm, i sta ocekujes da dobije zracni duel - nemoguce da nesto napravi sam-nemoguce, kad ga stalno dupliraju.
Nisam strucnjak ali nisam ni budala jer imam i godina a i vidim hvala bogu dobro