MrRiccoli je napisao/la: Ne pise nigdje brate, al momak koji ga zna licno tako kaze mada opet nemoj me uzimati za sigurno.
Sent from my C5303 using Tapatalk
Mislim da ga celo nije bezveze vratio u prvi timirfo je napisao/la:Stanic je doktor nauka za sve ove rahile sto igraju po lijevoj strani, sreca pa ima vremena da ovo slavko sve popravi , otiso je na vrijeme slovenacki prodavac magle, kofa treninzu mu odilicni, super su bili kolko vidimo u ovih 7 kola, nikakav bojkot , vec jednostavno losi igraci sa losim trenerom i desiti se onda ovo danas da ne mozes dobit ekipu koja je sklepana u pet dana
osim toga,nakon njegove greške čelik je imao najbolju situaciju za gol,kad mu je neko čisto uzeo loptu i gurnuo je u kontru.....spor,trom,ne može nikog proći 100 godina,ne podvaljuje lopte,jedino što ima je želja i borbenost,doduše u njegovim mogućnostima,a to je jako skroman doprinos za lafo naše najveće ime na terenu i nosioca igre koju ionako nemamo.Žvaka je napisao/la:Večeras ne vidim ni jedan razlog zašto bi se Bekrić izostavljao iz ovih što trebaju da lete, zabio go jel to?
Po meni uz Husića najgori večeras, pa i bježanje od lopte je bolje nego meljanje, poklanjanje, zabijanje, simuliranje, napucavanje protivničkih igrača...
I kao takav igra realno najvažniju poziciju u ovom načinu postave. Ja bi ovdje možda čak probao sa Radinovićem za prvu pomoć, lik ima odličan pregled igre i brza i tačna rješenjapsihopata je napisao/la:osim toga,nakon njegove greške čelik je imao najbolju situaciju za gol,kad mu je neko čisto uzeo loptu i gurnuo je u kontru.....spor,trom,ne može nikog proći 100 godina,ne podvaljuje lopte,jedino što ima je želja i borbenost,doduše u njegovim mogućnostima,a to je jako skroman doprinos za lafo naše najveće ime na terenu i nosioca igre koju ionako nemamo.Žvaka je napisao/la:Večeras ne vidim ni jedan razlog zašto bi se Bekrić izostavljao iz ovih što trebaju da lete, zabio go jel to?
Po meni uz Husića najgori večeras, pa i bježanje od lopte je bolje nego meljanje, poklanjanje, zabijanje, simuliranje, napucavanje protivničkih igrača...
Stanić nista bolje ne zna centrirati od ove dvojce.irfo je napisao/la:Stanic je doktor nauka za sve ove rahile sto igraju po lijevoj strani, sreca pa ima vremena da ovo slavko sve popravi , otiso je na vrijeme slovenacki prodavac magle, kofa treninzu mu odilicni, super su bili kolko vidimo u ovih 7 kola, nikakav bojkot , vec jednostavno losi igraci sa losim trenerom i desiti se onda ovo danas da ne mozes dobit ekipu koja je sklepana u pet dana
zna s desne strane. s lijeve neće ni dobiti šansu dok se namjesti, bar smo to gledali dovoljno puta.damirfile je napisao/la:Stanić nista bolje ne zna centrirati od ove dvojce.irfo je napisao/la:Stanic je doktor nauka za sve ove rahile sto igraju po lijevoj strani, sreca pa ima vremena da ovo slavko sve popravi , otiso je na vrijeme slovenacki prodavac magle, kofa treninzu mu odilicni, super su bili kolko vidimo u ovih 7 kola, nikakav bojkot , vec jednostavno losi igraci sa losim trenerom i desiti se onda ovo danas da ne mozes dobit ekipu koja je sklepana u pet dana
vise ne trazimo da zna centrirat, vec samo da ga ne prave smijesnim protivnicki igraci, eto dokle su nas srozali bevab i husicChWilla je napisao/la:zna s desne strane. s lijeve neće ni dobiti šansu dok se namjesti, bar smo to gledali dovoljno puta.damirfile je napisao/la:Stanić nista bolje ne zna centrirati od ove dvojce.irfo je napisao/la:Stanic je doktor nauka za sve ove rahile sto igraju po lijevoj strani, sreca pa ima vremena da ovo slavko sve popravi , otiso je na vrijeme slovenacki prodavac magle, kofa treninzu mu odilicni, super su bili kolko vidimo u ovih 7 kola, nikakav bojkot , vec jednostavno losi igraci sa losim trenerom i desiti se onda ovo danas da ne mozes dobit ekipu koja je sklepana u pet dana