Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

irfo
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 27, 2016 11:30 pm

Stanic je doktor nauka za sve ove rahile sto igraju po lijevoj strani, sreca pa ima vremena da ovo slavko sve popravi , otiso je na vrijeme slovenacki prodavac magle, kofa treninzu mu odilicni, super su bili kolko vidimo u ovih 7 kola, nikakav bojkot , vec jednostavno losi igraci sa losim trenerom i desiti se onda ovo danas da ne mozes dobit ekipu koja je sklepana u pet dana

Zeljo1921
Kontakt:

Moram ponoviti post od prije 7 dana. Moraju da odu iz kluba Husic i onaj ko je dovodio igrace. Mislim da Husic ne moze dobiti ljekarsko, 100% nije normalan lik. Prosao je prelazni rok a mi smo slabiji sada nego na kraju prosle sezone. Odradjen je prelazni rok da nije rijesena lijeva strana a kamarali su se igraci na pozicijama koje su bile pokrivene.

Elegant
Kontakt:

Grk prvi nastup odamah zuti ... ali eto njemu progledati kroz prste.

Nadam se da je sutra trening da se ne gubi vrijeme, neka je nedjelja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sub avg 27, 2016 11:31 pm

MrRiccoli je napisao/la: Ne pise nigdje brate, al momak koji ga zna licno tako kaze mada opet nemoj me uzimati za sigurno.

Sent from my C5303 using Tapatalk

:( :( :( :(

ANamelessGhoul
Kontakt:

Jel ovo neko o tituli razmislja? Hahaha.... Dajte nam Stilu da pokusamo izvuc nesto

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

irfo je napisao/la:Stanic je doktor nauka za sve ove rahile sto igraju po lijevoj strani, sreca pa ima vremena da ovo slavko sve popravi , otiso je na vrijeme slovenacki prodavac magle, kofa treninzu mu odilicni, super su bili kolko vidimo u ovih 7 kola, nikakav bojkot , vec jednostavno losi igraci sa losim trenerom i desiti se onda ovo danas da ne mozes dobit ekipu koja je sklepana u pet dana
Mislim da ga celo nije bezveze vratio u prvi tim

Sent from my C5303 using Tapatalk

psihopata
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:32 pm

Žvaka je napisao/la:Večeras ne vidim ni jedan razlog zašto bi se Bekrić izostavljao iz ovih što trebaju da lete, zabio go jel to?
Po meni uz Husića najgori večeras, pa i bježanje od lopte je bolje nego meljanje, poklanjanje, zabijanje, simuliranje, napucavanje protivničkih igrača...
osim toga,nakon njegove greške čelik je imao najbolju situaciju za gol,kad mu je neko čisto uzeo loptu i gurnuo je u kontru.....spor,trom,ne može nikog proći 100 godina,ne podvaljuje lopte,jedino što ima je želja i borbenost,doduše u njegovim mogućnostima,a to je jako skroman doprinos za lafo naše najveće ime na terenu i nosioca igre koju ionako nemamo.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Hurmasica
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:32 pm

Dobro bi bilo na ovoj pauzi otići na neke mini pripreme dole u Međugorje i možda odigrati i neku prijateljsku sa nekim timom da i tu Slavko dobije malo jasniju sliku ekipe mada sam siguran da i sada zna šta treba uraditi. Slavko molim te bez milosti, ko zaslužuje klupu neka ide na klupu, ko zaslužuje da igra neka igra, a ko zaslužuje da ode u pizdu materinu neka i ode tamo. Eto vratio se Stana, Lazić, Križman će valjda imati pravo nastupa protiv Krupe. Valjda se šta uradi i od te lijeve strane. :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:34 pm

Jahić
Boccaccini
Toskas
Osmanković(?)
S. Stevanović
Blagojević(?)
Šećerović
Radinović
Žerić
Lazić
Stanić
Lendrić(?)
Šerbečić
Peco
Obradović
Lelić
Livančić
Križman

Ni tirić iz viteza isto nije loš, fin golman, dovedeš još jednog normalnog golmana

Platiš štilicu 20 milja ojra ili ako je još igrač apoela posudba, pa onda na polusezoni skontati nekako

Alipasino
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:34 pm

Nece mene supci poput Husica otjerat SA Grbavice nego cu ja njih otjerat iz Zelje .I mi navijaci smo ih razmazili treba to hraknut pa kad izadje da öre teren OD straha ako nezna..

Elegant
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:35 pm

Samo da mi izborimo Ligu za prvaka a onda mjestu u europi kako god znaju !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:36 pm

ore husić, što je najgore. ne možeš njemu reći da ne trči. nego zaore i protivničke igrače u situacijama gdje to pravilima igre kažnjivo...
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:36 pm

Ma ja vjerujem da ćemo izborit ligu za prvaka, past će i mladost i krupa kao i radnik, borit će se dok ne nakucaju malo bodova

bit će ti tu standardnih pet ekipa i možda jedna od ovih

Žvaka
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:37 pm

psihopata je napisao/la:
Žvaka je napisao/la:Večeras ne vidim ni jedan razlog zašto bi se Bekrić izostavljao iz ovih što trebaju da lete, zabio go jel to?
Po meni uz Husića najgori večeras, pa i bježanje od lopte je bolje nego meljanje, poklanjanje, zabijanje, simuliranje, napucavanje protivničkih igrača...
osim toga,nakon njegove greške čelik je imao najbolju situaciju za gol,kad mu je neko čisto uzeo loptu i gurnuo je u kontru.....spor,trom,ne može nikog proći 100 godina,ne podvaljuje lopte,jedino što ima je želja i borbenost,doduše u njegovim mogućnostima,a to je jako skroman doprinos za lafo naše najveće ime na terenu i nosioca igre koju ionako nemamo.
I kao takav igra realno najvažniju poziciju u ovom načinu postave. Ja bi ovdje možda čak probao sa Radinovićem za prvu pomoć, lik ima odličan pregled igre i brza i tačna rješenja

damirfile
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:38 pm

irfo je napisao/la:Stanic je doktor nauka za sve ove rahile sto igraju po lijevoj strani, sreca pa ima vremena da ovo slavko sve popravi , otiso je na vrijeme slovenacki prodavac magle, kofa treninzu mu odilicni, super su bili kolko vidimo u ovih 7 kola, nikakav bojkot , vec jednostavno losi igraci sa losim trenerom i desiti se onda ovo danas da ne mozes dobit ekipu koja je sklepana u pet dana
Stanić nista bolje ne zna centrirati od ove dvojce.

teteac8684
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:39 pm

Fejzic-Stanic, Boccacini, Jahic, Stevanovic-Radinovic, Secerovic, Lazic, Blagojevic, Stevanovic-Lendric

ChWilla
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:39 pm

damirfile je napisao/la:
zna s desne strane. s lijeve neće ni dobiti šansu dok se namjesti, bar smo to gledali dovoljno puta.
gradi željo boli te *****

Model1964

sub avg 27, 2016 11:43 pm

Kod nas uvjek neko plati ceh za sviju. Ovaj put je to ocajni Husic. Jeste taraba ali nije jedini krivac. Da je ekipa kako treba ovaj penal nebi postojao. Vodili bi u tom trenutku 3 0 i mirno razigravali napadace. Ovako smo doveli sebe u situaciju da cuvamo taj jedan gol koji smo izmajmunisali više sretno nego spretno. Ocajna igra u svim linijama, ocajna komunikacija neđu igracima ocajno vođenj sa klupe.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

LARSSON
Kontakt:

sub avg 27, 2016 11:44 pm

slika

irfo

sub avg 27, 2016 11:45 pm

ChWilla je napisao/la:
damirfile je napisao/la:
zna s desne strane. s lijeve neće ni dobiti šansu dok se namjesti, bar smo to gledali dovoljno puta.
vise ne trazimo da zna centrirat, vec samo da ga ne prave smijesnim protivnicki igraci, eto dokle su nas srozali bevab i husic

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava