Najbolje od svega je sto cemo se u Maju sami sebi smijati sta smo sve pisali dok budemo slavili titulu!
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Samo neka oni osvoje titulu, lako ćemo mi za nas u tom slučajunikson je napisao/la:Najbolje od svega je sto cemo se u Maju sami sebi smijati sta smo sve pisali dok budemo slavili titulu!
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Jel ovo potvrđeno ili je neko rekao je je bio pijan ? Mozda je popio koju sa vise mg za smirenjesalle86 je napisao/la:A opet, koliko neozbiljan moraš biti i koliko neozbiljnim moraš smatrati klub gdje si bio trener, pa da se pojaviš pijan i obračunavaš se.
Potvrdjeno je, samo mu je MB dvola falila u rukama il onaj vinjak u onoj papirnoj vreci, krajnje glup potez....likusa je napisao/la:Jel ovo potvrđeno ili je neko rekao je je bio pijan ? Mozda je popio koju sa vise mg za smirenjesalle86 je napisao/la:A opet, koliko neozbiljan moraš biti i koliko neozbiljnim moraš smatrati klub gdje si bio trener, pa da se pojaviš pijan i obračunavaš se.
Znam i neka je, punoljetan je. Ono što mi se ne sviđa je što niko ne gleda sadržaj rečenog koji nam je bitan za budućnost, nego u kakvom je stanju ISTINA rečena. A istina je, svi smo vidjeli da se ne zalažu.ChWilla je napisao/la:jeste bio je pijan.
Kostić bio pijan pa trčkarao, mahao rukama protiv Viteza...Kostić bio pijan pa propuštao loptu kroz ruke protiv Zrinjskog...Ljudi dragi, pa doći će drugi (Kostić je od danas već nebitan) kome se isto piše, kad se gospodi ne svidi trening, peto, deseto gledat ćemo iste scene...Morzhy je napisao/la:Ma nisu naši pičke, gdje bi oni profesionalci da ne ispoštuju dogovoreno? Oni? Ma daaaaaaj?! Još malo ide i priča da je na ulasku u stadion ušmrkao gram kokaina, a na samom terenu da se ubo u venu, ali oni pičke nisu, to je nonsens, otkud mu to??? P'jandura!
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Musa,Simo,Petrovic...Eisenbahner1921 je napisao/la:Ne bijah dan i šta propustih... Špekulira li se ime nasljednika?
Od ove trojice jedan treba da potpise. Mislim da ce te biti zadovoljni ko je. Nije suplja majke misouth side je napisao/la:Musa,Simo,Petrovic...Eisenbahner1921 je napisao/la:Ne bijah dan i šta propustih... Špekulira li se ime nasljednika?
Mi nismo Zeljina djeca, mi smo debili... mi koji zadnju marku dajemo da gledamo te smradove, kako njih boli cuna za sve ono sto je Zeljo, svejedno im sto se tako javno sprdaju sa imenom i citavom historijom najveceg kluba u drzavi. Al nas goni nekakav baksuzluk u pm cccellaxaz je napisao/la:Ovi sto "po forumu brane" igrace, a nas koji ih nazivamo pravim imenom, smatraju debilima, sta su onda oni?
Vidim sve prolazi nekaznjeno.
Oni su Zeljina djeca, onda mi trebamo biti ovce.