Psuje se sve i svašta igračima Željezničara, haman svima. Pičke. Prodane duše. Jadovi. Najviše se spominje Kjosevski, ko biva anonimni stručnjaci sa foruma skontali da je namjerno pustio go Zrinjskog. Dijete Željezničara. Ljudi zaboravljaju kakve je golove primao Antolović. On ih nije puštao, samo nije bio u formi, linijski golman. Nesiguran. Većina anonimusa sa foruma se ne sjeća kakve je golove primao Šeha, njemu se recimo psovala mrtva sestra, između ostalih psovki sa tribina. Psovali su je isti takvi stručnjaci, sa istim profilima mozgova, koji su tada pričali da je Šeha kupio mjesto u na golu Željezničara i da je Željko Baotić bolji golman od njega.
Utakmice se prodaju, naši igrači ih prodaju. To je kao vidljivo. Na generalci protiv Metalhehe-a mi se sa loptom nismo sastavili do neke 60 minute, gubili 0:1, jedva izjednačili. Vjerujem da smo i tada prodali utakmicu. Ili pripremna protiv Olimpica, tri trećine se igrale, 0:1 izgubili, sa loptom se nismo sastavili ako treba. Mrtvi Olimpic, bez priprema, uprave i igrača. Vjerujem da masa anonimaca, jebača majki našim igračima nije ni bila na navedenim utakmicama. Protiv Njanja do isključenja nismo napravili šansu. Jedna ukupno. Jedan gol. Protiv Slobode smo imali JEDNU šansu, nakon prekida. Sve prodato, ***** im mrtve. Vedranu posebno.
Kostić s druge strane ispade Gvardiola. Veliki stručnjak. Igrač manje protiv Njanja, on ubacuje Mujagića umjesto Nikolića, a go visi u zraku. Utakmicu završili sa TRI napadača ( Lendrić, Pozder, Mujagić ), braneći se grčevito. Ukupni broj izmjena komada dva; Druga izmjena u 88-89 minuti.
Gvardiola vol. 2, početni sastav protiv Slobode, po kiši i kaljuži, 2 napadača ( oba niska, ne možeš ni da nabijaš loptu, jer nemaš ništa od toga ) + Beganović, Bekrić, Blagojević, Miro. Nismo se sastavili sa loptom. Prodato. Pizda im materina bezobrazna, miniraju našeg Gvardiolu.
Gvardiola vol. 3, Vitez, početni sastav: Kjosevski – S. Stevanović, Boccaccini, Kosorić, Husić – Memija, Blagojević, Šećerović, M. Stevanović – Nikolić, Lendrić, igre ni na mapi, prva izmjena Beganović umjesto Memije, Bevab umjesto Husića i šlag na tortu treća izmjena Pozder umjesto Šećerovića. Utakmicu završili sa 1 veznjakom i 4 napadača. Blagojević i ekipa miniraju Gvardiolu. Sve vrijeme vizionarska formacija 4-4-2;
Gvardiola protiv Zrinjskog, promijenjena formacija, prva poluprilika Zrinjskog u 54 minuti i 0:1; Raspad sistema na sredini terena, prva izmjena u 71 minuti, Nikolić umjesto Pozdera. Raspad sistema se nastavlja, druga izmjena u 84 minuti, Jahić umjesto Uglješe i za kraj, u 88 minuti Beganović umjesto S. Stevanovića. Vrhunske izmjene, vrhunske reakcije Gvardiole. Nevjerovatan osjećaj za tok utakmice, mene podsjeća na Teleći Pogled Sušića u zadnjim kvalifikacijama.
Da sumiramo naše igre, osim Olimpica kojeg bi dobili sa kadetima, jedina dobra utamica je bila protiv Širokog koji u prvih 6 zvaničnih utakmica nije dobio nijednu, a sedmu u Zenici, protiv nikad goreg Čelika, je dobio sa igračem više ( od 60 minute ) u 84 minuti. A i Široki nas pritisnu u drugom poluvremenu i to opasno, do drugog gola. Nije do taktike, do bojkota je, garant !
Hajde, ja sam glup, nemam pojma, ali Amar reče nakon derbija da je naš ( bivši )

Gvardiola ili genijalac ili duduk. Šta Amar zna, znaju forumski anonimusi.
Više se plače za Kostićem nego za Odovićem, Čapljićem i Mulalićem zajedno. Jebiga, zadužio nas čovjek. Logično. Veliki stručnjak.
Skinite dresove, da vam jebemo mrtve, svima redom. Podržavamo upravu, ali bi jebali majku cijeloj ekipi ( osim Mire i možda Lendrića ). Treba ih šamarati, to će sigurno donijeti rezultate u nastavku prvenstva. Logično da treba, kad prodaju utakmice. Vedran posebno. Ko i Šeha onomad kad je kupio mjesto u ekipi. Šta će jazavac.
A navijači, kakva su to tek govna, zajedno sa igračima miniraju trenera, a sve u cilju da skinu upravu, u talu sa lešinarima koji se motaju oko kluba. Zato su i skandirali Uprava napolje, pardon, Kostiću odlazi. Da nisu plaćeni narkomani u talu, kao što jesu, upali bi u klub i jebali svima majku, igračima prvo pa onda i upravi. Sve rastjerati, pizda im materina bezobrazna. Samo gospodina Kostića, europejca, stručnjaka, ljudinu 1/1 ostaviti. On je dokazao koliko zna i može. Samo tri poraza u nizu, šta je to za Željezničar. Normalna stvar. Takva je situacija na tribini da onaj što malim kamenčićem gađa igrača Zrinjskog dobije šljagu. Pa đe to ima. Valjda je logičnije poslušati Sjever i rastjerati sve živo. Na trening im treba otići, šamare udarati i sa juniorima da igramo. Do prvog poraza, onda rastjerati i juniore, čuj izgubili utakmicu. Onda bi uprava sigurno ostala u klubu, koja se bezrezervno podržava.
E moji debili, anonimusi, da mi je vaš mozak na pet minuta da se odmorim od života. Taman lajao po forumu. Anonimno.