Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 11:12 pm

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

psihopata
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:14 pm

koliko sam ja čuo sad protiv zrinjskog zulića na megafon,napao je igrače i rekao nešto tipa "nemoj da vas ganjamo po gradu",e sad da li je to bilo reda radi ili što je stvarno mislio,ne znam,ali znam da su im i navijači sa juga,posebno oni dole kod ograde jebali sve po spisku,bio sam tu tako da mi nema ko šta govoriti kako je bilo,znači da ni jug nije baš dao podršku igračima koliko se ovdje misli.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

dimitrijevic

pon avg 22, 2016 11:15 pm

Samo molim Boga da novi trener vrati Stanica i da Lazic ili Krizman mogu odigrati samo pristojno i nista vise. Znaci ne moraju driblat i zabijat golove, ali samo skolski i borbeno. Deveti smo na tebeli :(
Mirza Rascic !

ChWilla
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:16 pm

ja opet kažem, poslije kostiću odlazi bilo je i skinite dresove i na jugu...
gradi željo boli te *****

sergejevic

pon avg 22, 2016 11:16 pm

Jebi ga, opet smo usrali stvari kao i obicno. Ko je kriv? Na kraju, onako iskreno, svi smo krivi. Uprava, igraci, navijaci, pa i sam Kostic. Niko ovdje nije bez krivice i to je jedina istina.

Ja mislim da nam treba totalna reorganizacija ekipe i strucnog staba. Dovesti sportskog direktora i trenera na duze vrijeme. Ovo duze vrijeme da se shvati krajnje ozbiljno i da tako bude. Uprava ne treba slusati glas navijaca, barem ne sto se tice igraca i trenera.

Shvatili su ljudi gdje grijese i radi se na tome. Mozemo se nadati da ce izbor biti dobar. Nadali smo se i kod izbora Kostica, ali neke druge stvari nisu kliknule. Tako je to u zivotu. Ako su igraci tjerali Kostica, mislim da su izabrali pogresan nacin i da trebaju preuzeti odgovornost za to. Moglo se to i na druge nacine izvesti, normalnijim putem, a ne da gubis namjerno utakmice. Jasno je svima da je to zaista bio neki bojkot i netrepeljivost medju strucnim stabom i igracima. Dobro je pa smo i to predeverali. Novi trener ce dobro znati gdje je problem i kako to izbjeci.

Poslije Viteza su za mene neki igraci zavrsili svoje epizode i ja od tada brojim dane kada cu im vidjeti ledja. To je moja stvar i ja cu tako misliti sve do kraja. Nisu imali nikakvo pravo da se ponasaju onako kako su se ponasali prema navijacima ovog kluba, prema onima koji su mnogo toga dali za ovaj klub. Istina je da smo mi mali i da je nas doprinos nebitan u nekim vecim okvirima, ali mi smo to radili iz ljubavi. Mi nismo zasluzili da nas neko bojkotuje, da se tako ponasa u svetom dresu, ali njima na cast.

Jedan Josko je rekao "NE" a svi znamo u kakvim uslovima. Nije covjek htio da mu govore da je fukara, da obruka familiju i dres Zeljeznicara. Nazalost, danas je zadnja stvar na pameti da li ces ispasti fukara ili ljudina. Katalinski je igrao za reprezentaciju svijeta uz Pelea i Euzebija, a svaku utakmicu je dusu ostavljao na terenu, znao je sta znaci ovaj dres i ovaj grb. Miso Smajovic i Ivica Osim, a danas svako misli da je veci od ovog kluba.

Gospodo Zeljo je za vas nedokuciv pojam.

Dolina
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:17 pm

Čovjek došao na trening da se "pozdravi" sa igračima a tu su se "slučajno" zadesile mame i tate da ih brane. :r
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

addyno1
Kontakt:

godrina je napisao/la:Odkud da se odjednom Cutahija vraca iz Mostara ? Molim te Boze da je Vedran Klosevski nogiran.
velez ga vratio

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

dimitrijevic je napisao/la:Samo molim Boga da novi trener vrati Stanica i da Lazic ili Krizman mogu odigrati samo pristojno i nista vise. Znaci ne moraju driblat i zabijat golove, ali samo skolski i borbeno. Deveti smo na tebeli :(
tek je 6 kola odigrano... ima jos 26... zaostajemo 6 bodova za liderom... mi cemo to ne samo dostici nego i prestici... :zeljeznicar1:
100/94/37/34 - i to je to!

LARSSON
Kontakt:

Mogao bi i Marković protiv Čelika ako su papiri sređeni

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:18 pm

Ko ne igra za Celik pored Dine i Fenana?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 11:19 pm

sergejevic je napisao/la:Jebi ga, opet smo usrali stvari kao i obicno. Ko je kriv? Na kraju, onako iskreno, svi smo krivi. Uprava, igraci, navijaci, pa i sam Kostic. Niko ovdje nije bez krivice i to je jedina istina.

Ja mislim da nam treba totalna reorganizacija ekipe i strucnog staba. Dovesti sportskog direktora i trenera na duze vrijeme. Ovo duze vrijeme da se shvati krajnje ozbiljno i da tako bude. Uprava ne treba slusati glas navijaca, barem ne sto se tice igraca i trenera.

Shvatili su ljudi gdje grijese i radi se na tome. Mozemo se nadati da ce izbor biti dobar. Nadali smo se i kod izbora Kostica, ali neke druge stvari nisu kliknule. Tako je to u zivotu. Ako su igraci tjerali Kostica, mislim da su izabrali pogresan nacin i da trebaju preuzeti odgovornost za to. Moglo se to i na druge nacine izvesti, normalnijim putem, a ne da gubis namjerno utakmice. Jasno je svima da je to zaista bio neki bojkot i netrepeljivost medju strucnim stabom i igracima. Dobro je pa smo i to predeverali. Novi trener ce dobro znati gdje je problem i kako to izbjeci.

Poslije Viteza su za mene neki igraci zavrsili svoje epizode i ja od tada brojim dane kada cu im vidjeti ledja. To je moja stvar i ja cu tako misliti sve do kraja. Nisu imali nikakvo pravo da se ponasaju onako kako su se ponasali prema navijacima ovog kluba, prema onima koji su mnogo toga dali za ovaj klub. Istina je da smo mi mali i da je nas doprinos nebitan u nekim vecim okvirima, ali mi smo to radili iz ljubavi. Mi nismo zasluzili da nas neko bojkotuje, da se tako ponasa u svetom dresu, ali njima na cast.

Jedan Josko je rekao "NE" a svi znamo u kakvim uslovima. Nije covjek htio da mu govore da je fukara, da obruka familiju i dres Zeljeznicara. Nazalost, danas je zadnja stvar na pameti da li ces ispasti fukara ili ljudina. Katalinski je igrao za reprezentaciju svijeta uz Pelea i Euzebija, a svaku utakmicu je dusu ostavljao na terenu, znao je sta znaci ovaj dres i ovaj grb. Miso Smajovic i Ivica Osim, a danas svako misli da je veci od ovog kluba.

Vrh. Ništa dodati ni oduzeti. Bravo!

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

BlueIsTheColor
Kontakt:

Ne znam za vas ljudi, ali citav dan razbijam glavu pitanjem sta dalje?? Znaci momci koje smo svi zajedno podrzavali samim tim sto smo uvijek bili tu na tribini su nas popiskili sa svojim stavom i u namjeri da se rijese sefa struke... i to su uradili na najgori moguci nacin... prvo ne znam jel ih stid grba kojeg nose? za taj grb su krvarili velikani poput Osima, Bukala, Mese i ostalih da sad ne nabrajam... kako ih nije stid? igraci, ne igrate za Kostica, igrate za Zelju i za nas koji smo tu uvijek, a dosta raje odvaja zadnje sto ima da dodje da gleda vase kurcenje... odvajali su ljudi i za stolice i za clanske i za godisnje i za fan shop, sve u cilju pomoci klubu, a sad ste doveli dotle da ljudi poklanjaju godisnje trecim ljudima jer su natjerani na to, iako su bili tu i za vrijeme najmracnijeg perioda za nas klub nakon rata...
I pitam se sta i kako dalje? Ja licno cekam na potez uprave... ukoliko se sve zavrsi samo na otkazu Kosticu i bez sankcija za buntovnike ja se ne namjeravam pojavljivat u Dolini, jer bi to bio znak da nismo odmakli nigdje, vec da smo na dnu, gdje svak moze radit sta mu je zelja, kurcit se i jos za sve to primat platu...
I kako sada doci na utakmicu i pruzat podrsku igracima koji su do sad urinirali na nas, pravili nas budalama zbog nekih svojih namjera ne razmisljajuci kakvu stetu to moze izazvati bilo kome? Kako?
Interesuje me kakva su vasa misljenja o posjeti? meni nije ni na umu utakmica u Zenici, isto kao da se i ne igra... osjecam se ko ispuhan balon nakon svega ovog i ne znam ni sam sta da mislim i sta da radim ziv...

LARSSON
Kontakt:

Omar500 je napisao/la:Ko ne igra za Celik pored Dine i Fenana?
Haurdic ja mislim

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:20 pm

LARS1921 je napisao/la:
Haurdic ja mislim
Jos da Marina zaboli stomak pred utakmicu i mozda otkinemo bod :ganja:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Bruda.TM
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:22 pm

sergejevic je napisao/la:Jebi ga, opet smo usrali stvari kao i obicno. Ko je kriv? Na kraju, onako iskreno, svi smo krivi. Uprava, igraci, navijaci, pa i sam Kostic. Niko ovdje nije bez krivice i to je jedina istina.

:palacgore: :palacgore: :palacgore:
Just do it.
:zeljeznicar1:

Pyongyang 🇰🇵🇰🇵🇰🇵🇰🇵

Dolina
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:22 pm

ChWilla je napisao/la:ja opet kažem, poslije kostiću odlazi bilo je i skinite dresove i na jugu...
jeste ali sa jugoistika i jugozapada, a par momaka što je sišlo dole do ograde brzo je vraćeno stim što je jedan pljunuo Acu, tada su se svi vratili a na kraju su im i zapljeskali. A sjeveru nisu smjeli ni priči, što li?
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:25 pm

@illprofessore kako vec..
Fuj fuj fuj, stidi se !
Administracijo molim vas,vratite se par stranica unazad i dobro prostudirajte sta je decko napisao.
Fuj!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

IlProfessore
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:26 pm

Jedna je stvar jug u globalu a druga kop, kop je davao podršku igračima a otjerao kostića, to je činjenica. Od tih momaka što su im psovali i pljuvali iz kopa, od njih 200 ima 50 normalnih i onii su drugovi sa njima i neće im niko od vodećih ništa uraditi, oni su na miru poludili, al onaj momak što je psovao bilbiji on je dobio šamarčinu od velikog vođe nam negdje u 60. minuti, na očigled cijelog juga i onih kornjača kod zapada. y ti nas

1987
Kontakt:

ja mislim haurdic al nisam siguran,ima li neko da potvrdi ovo?

Brkoo
Kontakt:

addyno1 je napisao/la:
godrina je napisao/la:Odkud da se odjednom Cutahija vraca iz Mostara ? Molim te Boze da je Vedran Klosevski nogiran.
velez ga vratio
Cutahiju su vratili zato sto nije izlazio iz kladionice, da smo pametni odmah nakon sto je stigao u grad bi dobio ispisnicu..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u pon avg 22, 2016 11:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava