velez ga vratiogodrina je napisao/la:Odkud da se odjednom Cutahija vraca iz Mostara ? Molim te Boze da je Vedran Klosevski nogiran.
tek je 6 kola odigrano... ima jos 26... zaostajemo 6 bodova za liderom... mi cemo to ne samo dostici nego i prestici...dimitrijevic je napisao/la:Samo molim Boga da novi trener vrati Stanica i da Lazic ili Krizman mogu odigrati samo pristojno i nista vise. Znaci ne moraju driblat i zabijat golove, ali samo skolski i borbeno. Deveti smo na tebeli
Vrh. Ništa dodati ni oduzeti. Bravo!sergejevic je napisao/la:Jebi ga, opet smo usrali stvari kao i obicno. Ko je kriv? Na kraju, onako iskreno, svi smo krivi. Uprava, igraci, navijaci, pa i sam Kostic. Niko ovdje nije bez krivice i to je jedina istina.
Ja mislim da nam treba totalna reorganizacija ekipe i strucnog staba. Dovesti sportskog direktora i trenera na duze vrijeme. Ovo duze vrijeme da se shvati krajnje ozbiljno i da tako bude. Uprava ne treba slusati glas navijaca, barem ne sto se tice igraca i trenera.
Shvatili su ljudi gdje grijese i radi se na tome. Mozemo se nadati da ce izbor biti dobar. Nadali smo se i kod izbora Kostica, ali neke druge stvari nisu kliknule. Tako je to u zivotu. Ako su igraci tjerali Kostica, mislim da su izabrali pogresan nacin i da trebaju preuzeti odgovornost za to. Moglo se to i na druge nacine izvesti, normalnijim putem, a ne da gubis namjerno utakmice. Jasno je svima da je to zaista bio neki bojkot i netrepeljivost medju strucnim stabom i igracima. Dobro je pa smo i to predeverali. Novi trener ce dobro znati gdje je problem i kako to izbjeci.
Poslije Viteza su za mene neki igraci zavrsili svoje epizode i ja od tada brojim dane kada cu im vidjeti ledja. To je moja stvar i ja cu tako misliti sve do kraja. Nisu imali nikakvo pravo da se ponasaju onako kako su se ponasali prema navijacima ovog kluba, prema onima koji su mnogo toga dali za ovaj klub. Istina je da smo mi mali i da je nas doprinos nebitan u nekim vecim okvirima, ali mi smo to radili iz ljubavi. Mi nismo zasluzili da nas neko bojkotuje, da se tako ponasa u svetom dresu, ali njima na cast.
Jedan Josko je rekao "NE" a svi znamo u kakvim uslovima. Nije covjek htio da mu govore da je fukara, da obruka familiju i dres Zeljeznicara. Nazalost, danas je zadnja stvar na pameti da li ces ispasti fukara ili ljudina. Katalinski je igrao za reprezentaciju svijeta uz Pelea i Euzebija, a svaku utakmicu je dusu ostavljao na terenu, znao je sta znaci ovaj dres i ovaj grb. Miso Smajovic i Ivica Osim, a danas svako misli da je veci od ovog kluba.
Gospodo Zeljo je za vas nedokuciv pojam.
Haurdic ja mislimOmar500 je napisao/la:Ko ne igra za Celik pored Dine i Fenana?
Jos da Marina zaboli stomak pred utakmicu i mozda otkinemo bodLARS1921 je napisao/la:Haurdic ja mislimOmar500 je napisao/la:Ko ne igra za Celik pored Dine i Fenana?
sergejevic je napisao/la:Jebi ga, opet smo usrali stvari kao i obicno. Ko je kriv? Na kraju, onako iskreno, svi smo krivi. Uprava, igraci, navijaci, pa i sam Kostic. Niko ovdje nije bez krivice i to je jedina istina.
Ja mislim da nam treba totalna reorganizacija ekipe i strucnog staba. Dovesti sportskog direktora i trenera na duze vrijeme. Ovo duze vrijeme da se shvati krajnje ozbiljno i da tako bude. Uprava ne treba slusati glas navijaca, barem ne sto se tice igraca i trenera.
Shvatili su ljudi gdje grijese i radi se na tome. Mozemo se nadati da ce izbor biti dobar. Nadali smo se i kod izbora Kostica, ali neke druge stvari nisu kliknule. Tako je to u zivotu. Ako su igraci tjerali Kostica, mislim da su izabrali pogresan nacin i da trebaju preuzeti odgovornost za to. Moglo se to i na druge nacine izvesti, normalnijim putem, a ne da gubis namjerno utakmice. Jasno je svima da je to zaista bio neki bojkot i netrepeljivost medju strucnim stabom i igracima. Dobro je pa smo i to predeverali. Novi trener ce dobro znati gdje je problem i kako to izbjeci.
Poslije Viteza su za mene neki igraci zavrsili svoje epizode i ja od tada brojim dane kada cu im vidjeti ledja. To je moja stvar i ja cu tako misliti sve do kraja. Nisu imali nikakvo pravo da se ponasaju onako kako su se ponasali prema navijacima ovog kluba, prema onima koji su mnogo toga dali za ovaj klub. Istina je da smo mi mali i da je nas doprinos nebitan u nekim vecim okvirima, ali mi smo to radili iz ljubavi. Mi nismo zasluzili da nas neko bojkotuje, da se tako ponasa u svetom dresu, ali njima na cast.
Jedan Josko je rekao "NE" a svi znamo u kakvim uslovima. Nije covjek htio da mu govore da je fukara, da obruka familiju i dres Zeljeznicara. Nazalost, danas je zadnja stvar na pameti da li ces ispasti fukara ili ljudina. Katalinski je igrao za reprezentaciju svijeta uz Pelea i Euzebija, a svaku utakmicu je dusu ostavljao na terenu, znao je sta znaci ovaj dres i ovaj grb. Miso Smajovic i Ivica Osim, a danas svako misli da je veci od ovog kluba.
Gospodo Zeljo je za vas nedokuciv pojam.
jeste ali sa jugoistika i jugozapada, a par momaka što je sišlo dole do ograde brzo je vraćeno stim što je jedan pljunuo Acu, tada su se svi vratili a na kraju su im i zapljeskali. A sjeveru nisu smjeli ni priči, što li?ChWilla je napisao/la:ja opet kažem, poslije kostiću odlazi bilo je i skinite dresove i na jugu...
ja mislim haurdic al nisam siguran,ima li neko da potvrdi ovo?Omar500 je napisao/la:Ko ne igra za Celik pored Dine i Fenana?
Cutahiju su vratili zato sto nije izlazio iz kladionice, da smo pametni odmah nakon sto je stigao u grad bi dobio ispisnicu..addyno1 je napisao/la:velez ga vratiogodrina je napisao/la:Odkud da se odjednom Cutahija vraca iz Mostara ? Molim te Boze da je Vedran Klosevski nogiran.