Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

kontranogama
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 10:55 pm

Izgleda da su ovde mnogo vece igre u pitanju osim nezadovoljstva sa trenerom.
Sada je vrijeme da Misimovic i ostali u upravi pokazu zube iliti muda. Jer ako ne sankcionisu mnoge ucesnike moglo bi biti posljedica mnogo gorih od gubitka bodova. Mislim na to da stare uprave zele ponovo na celo kluba i da propadne sve ovo sto se u zadnje vrijeme napravilo. Niko konkretno ne zna da li je bojkot ili ne, ali ovakvo ponasanje igraca ide direktno na ruku ovim zlotvorima koji potkopavaju klub.
Sva ova desavanja su direktno smanjila sanse za sportskim rezultatima. Valja sad ponovo praviti SS pa koncepciju pa format igre a proslo vec toliko kola. Da ne pricamo o moralu nas navijaca koji je bogami sad dobro poljuljan.
Bio sam uvjeren jos na utakmici sa Olimpikom da sve ide polako ka boljem. Sta se desilo ne znam ali hocu jos da vjerujem da ce ova uprava da popravi trenutno crnilo. Mozda sam naivan al ja jos vjerujem u ZELJU.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

1921.ba
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:58 pm

jos jednom, smirimo tenzije, zbijmo redove i podrzimo ekipu, drugog nacina nema da izadjemo iz krize. VOLIM ZELJEZNICAR
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Model1964

pon avg 22, 2016 10:59 pm

kontranogama je napisao/la:Izgleda da su ovde mnogo vece igre u pitanju osim nezadovoljstva sa trenerom.
Sada je vrijeme da Misimovic i ostali u upravi pokazu zube iliti muda. Jer ako ne sankcionisu mnoge ucesnike moglo bi biti posljedica mnogo gorih od gubitka bodova. Mislim na to da stare uprave zele ponovo na celo kluba i da propadne sve ovo sto se u zadnje vrijeme napravilo. Niko konkretno ne zna da li je bojkot ili ne, ali ovakvo ponasanje igraca ide direktno na ruku ovim zlotvorima koji potkopavaju klub.
Sva ova desavanja su direktno smanjila sanse za sportskim rezultatima. Valja sad ponovo praviti SS pa koncepciju pa format igre a proslo vec toliko kola. Da ne pricamo o moralu nas navijaca koji je bogami sad dobro poljuljan.
Bio sam uvjeren jos na utakmici sa Olimpikom da sve ide polako ka boljem. Sta se desilo ne znam ali hocu jos da vjerujem da ce ova uprava da popravi trenutno crnilo. Mozda sam naivan al ja jos vjerujem u ZELJU.
Ovo sam napisao pet stranica nazad i to je po mom sudu suština problema

Baš tako! Manipulacija informcijama... Gebels mala maca :lol: . Iz kluba šute ko zaliveni, raja navlaci svako na svoju stranu.
U pozadini je velika bitka oko uticaja u klubu. Naše nekretnine su meta napada sa svih strana. Ko vlada klubom vlada nekretninama. Prvi tim je samo serdstvo u toj borbi. Svi se kunu Željom a istinski samo gledaju svoj interes.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Morzhy
Kontakt:

pon avg 22, 2016 10:59 pm

Slavko bi vala i mogao doći, potpiše na dvije godine, otjeraju ga do Kurban bajrama uz otpremninu i ponovo preuzme Radnik nakon par kola. Nemamo mi živaca, a trenutno ni mentalno pouzdano jezgro ekipe da bi istrpili Petrovića, kao što je to mogao Radnik. Pritisak rezultata je ogroman, a čovjek u godinama za takvo nešto. Ja "navijam" za njega, ali teško

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:00 pm

Sada pored IZGINUTI, zabranjeno je pisati i NASA DJECA.
Željezničar ante portas !

rodrigo87
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:01 pm

IlProfessore je napisao/la:
Neno je napisao/la:
nikson je napisao/la:Eh ovako: posto ne mogu da sutim na ove debilizme, posto se prozivaju pojedinci ( vodje navijaca) cisto zbog proslosti koja veze s utakmicama nema, cisto zbog toga sto drugi ne mogu da shvate da su ti ljudi iskljucivo tu zbog Zelje, cisto zbog toga sto ce mi reci drugi kako ti znas - e pa znam, znam koliko ko ima para, znam koliko ko trosi i znam koliko ko od njih zivi Zelju ( za vise info pp) zbog svega toga bih zamolio da se sve il napise javno il prestane pisati! Ukoliko neko ima problem sa privatnoscu nek posalje meni te dokaze ja cu ih objavit protiv istih ljudi koje sad branim. I ovaj sto bkaze da su usli bez ulaznice na jug, ja cu ti dokazati da kupe kartu svaki put. Klosaru, lazove, ubleho.... A sto se tice Kostica??? Jednostavno na sastanku su igraci pocevsi od Bekrica iznijeli nesuglasice sa Kosticem dok je on sutio i tu je on i ustvari izgubio podrsku kopa. Ja licno smatram da nije do njega al je ispao picka i sutio sve vrijeme. Pozz
Uvijek uz jug i uz kop samo mala zamjerka trebali su i pojedinim,ne svim igracima ocitati lekciju,nije ni njihovo maslo za ramazana
NE BRANI IH SVIJU TI, OVO SU SVE SAMO NE NAVIJAČI. NE POZNAJU ULTRA KODEKS NITI SE PRIDRŽAVAJU ISTOG, ULAZE KO STOKA NA TEKME I ZABIJAJU AUTOGOLOVE ŽELJI. Pri tome ne mislim na pirotehniku koja je sastavni dio folklora već zbog poltronstva i lizanja sa igračima. Tebi je možda uzor sve i jedan koji je istetovirao Mirzu rahmetli i koji mu piše po fejsbuku, meni su navijačine oni koji brane njegovo ime uživo kao što je bilo na zadnjem derbiju na koševu
i beli bi ti pričao da si shvatio da si u okruženju koje diše kao jedan i koje te minira konstantno a vjerovatno je i načuo u kojim su sve poslovima njihovi drugovi a imao je viziju i ambiciju. 100000000% podrška upravi i 100000000000% podrška rahmetli kostiću
E ovo ti je jadno, da jadnije ne moze biti! Zna se sta im je Mirza znacio i kakvi su drugovi bili "trenutno vladajuci na tribini" i rahmetli Mirza. Fuj za post.

exbabilon
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:02 pm

LARS1921 je napisao/la:Ako ima i 1% šanse za Slavka, dati čovjeku mandat 2 godine bez peglanja, ako možemo izvući europu ove godine super
DA, DA, DA!

Iako je moj prvi pik Meho Kodro, sa Slavkom bih takodjer bio zadovoljan. Ima on u Radniku mir, bavi se samo fudbalom, ali s Radnikom nema vise dokazivanja. Uzeo je Kup, titulu sigurno ne moze, Evropu ove godine bas tesko, moze samo proizvoditi igrace, sto bas i nije neki izazov, nije ni on bas mlad trener.

Ali ako dovedes takvog trenera, onda mu moras dati odrijesene ruke na duze vrijeme i podrsku. Nece ti jug tjerati trenera, neces pustit igrace da ga bojkotuju, niti bilo ko drugi poremeti. Tjeraj, dovodi koga hoces, dokazao si da znas..

I JOS JEDNOM DA PONOVIM.
UPRAVO, GOSPODINE MISIMOVICU, AKO ZNATE ZA BOJKOT I KOJI IGRACI SU UPETLJANI, IZBACITE IH IZ KLUBA, STAVITE IH NA TRIBINE, IZNESITE JAVNO O KOME SE RADI. NE MOZE OVO PROCI NEKAZNJENO, NIKAKO! AKO IH PUSTITE BEZ KAZNE, VI STE SAUCESNICI!

Kapiten
Kontakt:

godrina je napisao/la:Odkud da se odjednom Cutahija vraca iz Mostara ? Molim te Boze da je Vedran Klosevski nogiran.
Debil.

@Ilprofessore
Bravo :palacgore:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Model1964

AsharaK je napisao/la:Sada pored IZGINUTI, zabranjeno je pisati i NASA DJECA.
Da :) sada imaš jasna uputstva... samo se pridržavaj toga :lol:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:04 pm

AsharaK je napisao/la:Sada pored IZGINUTI, zabranjeno je pisati i NASA DJECA.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:05 pm

Kosticu majstore ne zasluzujemo te, vidis da se ove pi*kice ne smiju ni same da brane pa zovu drugove s tribine u pomoc.

Gola
Kontakt:

Petrovic je u maju produzio ugovor na jos 2 godine, nema sanse da on preuzme ekipu
U BiH je fudbal igra u kojoj je uvijek Željo šampion.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Treba IZGINUTI na terenu u Zenici sa nasom DJECOM :) sala mala...nego ako je Slavko u kombinacijama onda jedno veliko DA
Zadnja izmjena: SIMA_SIMAU, dana/u pon avg 22, 2016 11:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Plava Porodica
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:06 pm

Evo citam sve od danas,nisam do kraja, jer vise nemam volje ali zaista.
Samo cu reci par stvari:
Neka je stid sve one koji pljuju po Jugu, koji bi "birali izmedju Juga i da ostanu kuci", ovu drugu opciju.
Neka je stid svakog ko je i pomislio da ove "kockaste" glave imaju lose namjere prema Zelji.
Ovi momci su bili tu prije mnogih od vas, i mnogo veca sranja su dozivili zbog Zelje nego sto cete vi za cijeli zivot, to vam ja garantujem.
A da ne govorim koliko su te "kockaste" glave valjale Zelji i ovoj drzavi, automatski i nama.
Mene je stid sto ovo citam, i od mnogih dobrih forumasa,za mene ste postali obicna nula.
Ja sam prvi u subotu, kada se skandiralo "Kosticu odlazi" zasutio jer znam koje posljedice moze nositi.
Ali to mi ne daje za pravo da pljujem po tim momcima,koji imaju iste namjere kao i vecina ovde, za boljeg Zelju.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Fatić Nermin
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:07 pm

Nek se zna :) slika

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
A sektor je pravi sektor.

shzna
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:08 pm

E, otišli ste baš predaleko.
1987

w0st
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:09 pm

Ako nam ikad bude trebalo napadaca , makar iz nase lige , ovaj Sanjin Lelic iz Olimpika dobar pravo :)

barbarez
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:10 pm

bablaz je napisao/la:Svasta sam se nacitao danas ovdje. Ponovicu ono od prije neki dan: Ovo je maximum od ove ekipe!!! Zavaravamo se da imamo neke igrace, ne nemamo. Bojkot??? Ni u snu, ovo je maximum ove ekipe. Kazu sad cemo Celiku dati 5,6 komada. Niko sretniji od mene da damo svima 5,6 , ali nema teorije.
Igraci:
Vedran- kiks golman od starta
Sinisa- solidan bek,
Husic- bud.a.l.a
Aco- sporac koji ne zna igrati fudbal, svaka druga je nabijanje. Igrao jedino u tandemu sa Bogdanovicem
Talijan- dobar ostaviti ga, probati upariti Grka
Secerovic- veliki promet mala zarada. Ocajan pas, jako opasan za nas gol.
Ugljesa- Solidan, za rezerve
Jovan- najbolji nas veznjak, puko zbog kolega iz ekipe
Tuce- supljaner, a zna lopte. Moze za zadnjih 15 minuta
Mico- gospodin, kapiten i produziti ugovor.
Lendric- trenutno najbolji nas napadac igra na mahove, pojacati mu konkurenciju.
Nikolic- bespotrebno doveden.
Pozder- ne zna trcati, al dobar u skoku, ostaviti ga za zadnjih 5 minuta, ako budemo morali preskakati igru.
Dzenis- bezveze, previse seljackih manira, spor.
Bevab- moze zakrpiti rupu, kad fali igrac
Mujagic- ako ne proigra do kraja sezone poslat ga na posudbu
Zeric- nekakav njezan, stalno povrijedjen. Neka ga
Jahic- puno ovekujem od njega.
Fejzic- nije za Zelje.
Memija- brz, a truba
Kostic je kasno shvatio da nema ekipu, i to dovoljno govori kakav je strucnjak!!!
Trebamo zbiti redove, imamo sta imamo. Maniti se suplje price mahalske.. Moramo se pomiriti da imamo losu ekipu. Neko poredi ovo sa Odinom ekipom
Oda je imao Amira, koji je sam nadigrao Satajevo ns kosevu kad su bili najjaci. Imao je pouzdanijeg golmana, Djelmica, Kvesica i igraca koji vrijedi vise nego komoletna ekipa Zelje danad: Rijada Bajica. Pordd ovih igraca, dobro su izgledali i Memija i Dado i Aco i Kokot. Kaf smo prodali Baju, Kvesu, Amira... bilo je sta je bilo. I da mas vezni red je izgledao presmjesno pored Tomica, Petraka, Zeravice... ocekujem od Cenana da iskopa 3,4 igraca kvalitrte Murstovica, Visce, Ordagica, ocekujrm da Seferovic pravilno radi sa Zericem, Sabanadzovicem, Ocekujem da svaki prelazni rok dovedemo po barem 2 pojacanja koja ce nam unaprijediti igru. Ocekujem podrsku svih kojo volimo Zelju , ocekujem istocnu tribinu, ocekujem igru od noge do noge...
Vala je Ugljesa bolji od svih veznjaka zajedno.

Kapiten
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:11 pm

Na toj slici s danasnjeg treninga iza Kostica je Krizman...
Znaci definitivno potpisuje.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon avg 22, 2016 11:12 pm

Krizmana i Boccaccinija je doveo on :)

Bocca je bio najjači pored Mire, hmmm ... E moj Željo
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava