Amerigo je napisao/la:Kakvih sve gluposti i nezrelih , vulgarnih komentara koji su ispodniženja svakom ko imalo karaktera ima bezobzira na povod i ljubav prema klubu koju svi ovdje dijelimo ... Zbog nekih i njihovih komentara se tačno na momenat stidim gubi se ono što nas kroz istoriju razlikuje od drugih , ono što nas čini manijacima i pripadnicima ovog kluba ...
Nema za mene opravdanja spominjanje djece , majki itd .... nije to Željzničar niti su to manijaci ...
Sve više pravimo greške i ličimo na klub sa koševa , pojedinci jednostavno pokušavaju da prenesu taj mentalitet i među nas i to mi se nikako ne sviđa ...
Kroz istoriju smo imali uspona i padova ali smo uvijek to hrabro i zajednički prebrodili , dolazili na utakmice i kad je najteže bilo , nismo ganjali igrače po terenu niti palili stadion iz navodno opravdanog revolta prema nečem ili nekom ...
Jako sam tužan zbog svega što ovdje čitam , mnogo tužnije je sve ovo i više boli nego bilo koji poraz na terenu koji smo doživjeli ili ćemo doživjeti
Sent from my iPhone using Tapatalk
fakat tuzno
nikom normalno ne moze biti svejedno ali sta treba, sad kolektivno jedno 30 stranica pljuvanja i psovanja po igracima i oplakivanje kostica
opet kazem, nicije maslo nije za ramazana
svi imaju svoj udio krivice
a pojedini (medju njima i neki koje izuzetno cijenim) forumasi su zauzeli tako oprecne stavove i pisu takve komentare da mi je gadnije to citati nego ova 3 poraza
da stvar bude gora sve je to 90% prica rekla-kazala ali nasjeda se na nju ko da je gledas svojim ocima
a daleko od toga
stidite se zeljovci
stidite se sto se ponasate vi ovako, sto vi odgovarate ovako u ovoj teskoj situaciji, umjesto da budemo iznad mahale, pojedini se ponasaju gore od onih koje kritikuju
VOLIM TE ZELJO
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍