Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

hardwell
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 9:17 pm

Svako ima svoje mišljenje, poštujem.

Ja nastavljam da živim Želju, pratit ću rad uprave. Želim da nastave raditi ovako, aBd da sagradimo Grbavicu kako smo i planirali. Doletit ću ponekad u fan shop kad bude plata, kupiti sebi nešto sa najdražim grbom. Možda popratim ako budem imao vremena i koju tekmu omladinaca, ako budu dolazili kad u moj grad naravno.

Ali više ne želim da pratim ove uhljupe od igrača, ne želim da pratim utakmice, ne zanima me rezultat. Pokazali su svoje pravo lice :) Draže bi mi bilo da smo u drugoj ligi, da nam igraju juniori, ali da znam da se bore za Želju onako kako to ovaj klub i zaslužuje.

Goodbye do nekih boljih vremena.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

kemo
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:17 pm

DA IGRACIMA ZNACI OVA SVETINJA, OVA GRBAVICA, OVAJ GRB KOJI NOSE NA SRCU KAO STO MENI ZNACI DAVALI BI 200% OD SEBE NA SVAKOM TRENINGU I UTAKMICI SRAM DA IH BUDE A POGOTOVO "KAPITENA" ACU I ZALIZANOM VEDRANU OSTALE NECU NI DA SPOMINJEM

JEDINI KOJEM SKIDAM KAPU JE MIROSLAV STEVANOVIC :klanjase2:

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:18 pm

Omar500 je napisao/la:prenosim samo, evo vam post sa jednog foruma, zasto se ne bi pisalo, ako se bude sutilo, nece se nista ni mijenjati...

''ok nije problem...evo napisacu ako vam je gust da citaju ljudi koji ne vole nas klub..jedini razlog sto nisam mislio pisati....ISTI TAJ KAPITEN STO VAM PUCA PRICE PREKO PORTALA JE PRVI POKRETAC BOJKOTA PREMA TRENERU...KOJI SE BAS TRUDIO I DAO 100% ZA KLUB..ALI KAD NEKO NECE...STA CES TAKO JE...NAMJERNO GRIJESILI (BLAGOJEVIC) NAMJERNO CRVENI.... JEDAN OD NJIH JE I MENI NAJDRAZI IGRAC LENDRIC...A KAZU I BEKRIC... NAVODNO SU IM I POTVRDILI NEKI IGRACI KOJI NISU HTJELI DA UCESTVUJU U OVOM A SAZNALO SE U SVLACIONICI. LJUDI VI PLACATE KARTE..DAJETE PARE ZA STADION...OVI NAMJERNO GUBE DA OTJERAJU TRENERA.... PREKO NASEG NERVIRANJA I SVEGA "MANGUPI" TO URADE. JA PRVI KAD SRETNEM "KAPITENA" IMA DA GA PLJUNEM U LICE..A OCEKUJEM DA MU SLOME OBJE NOGE !''
''To ti ne mogu napisati na forumu... Ali je jedan od uposlenika kluba i sad su svi upoznati sa tim sto se desava. Ovi to negiraju pa cemo da vidimo. Bilo je prisutno dosta i nasih drugova sa tribine kad se sve to desavalo. Jer je dosao Kostic da se pozdravi i onda je puklo sve iz njega ... plako i pita igrace kako su to mogli uraditi... Uglavnom ubrzo ce se sve detaljno znati.''

evo, prenosim, pa neka se zna, sto da ne...uglavnom, bit ce nekih mjera, cim su upoznati u klubu s ovim svim desavanjima. Trebat ce nam dosta strpljenja i da budemo slozni kao nikada. Poslije pauze napuniti Grbavicu :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

neroazzuro
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:18 pm

A na čemu pojedini temelje svoj optimizam da će ovo izaći na dobro?

LARSSON
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:20 pm

neroazzuro je napisao/la:A na čemu pojedini temelje svoj optimizam da će ovo izaći na dobro?
gore valjda ne može

Elegant
Kontakt:

I sad ce igraci "proigrati" kako nema Kostica ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plava Porodica
Kontakt:

Hranimo ego dusmanima. :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sajo10
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:21 pm

Ja samo nemogu jednu stvar da shvatim kod ovi igraca. Znaci igras u najtrofejnijem i najboljem klubu u drzavi. Igras pred Manijacima. Imas podrsku navijaca. Dio si historije Zeljeznicara koja je jedna od najbogatiji u regionu. Igras u periodu kada klub ima upravu koja radi cuda i pokusava da sredi stadion. Imas najbolje mozda uslove u drzavi. U slucaju da se pokazes napravit ces 100 % transfer koji bi ti mogao biti odskocna daska za egzistenciju i da se fino lijepo u +30 nekoj godini penzioniras, i mozda cak zaposlis u tom klubu... SVE OVO! I tebi je opet svejedno... Pa yebem vam pleme. Pogotovo ovim mladjim igracima nasim. I ovima, i oni sto su bili i ovi sto nadolaze. Pa jeste li vi normalni "omladino"? Jeli vam mahala i rajvosa toliko draga da ne zelite da napravite nesto u karijeri od sporta od kojeg hljeb zaradjujete vam i mozda vasoj porodici? Idioti jedni.

Ne bojim se ja za Milosa. On ce sebi naci angazman opet i raditi gdje ce ga postovati i gdje ce zaradjivati i gdje nece kosti lomiti. Sva sreca njegova pa je napustio ovo sivilo. To ce tek da mu bude jasno kad se stvari slegnu. A nama... eh to tek slijedi..

shzna
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:22 pm

Ama ljudi zaboli mene neka stvar za Kostićem, iako je gospodin čovjek.

Mene boli to što je toliko ljudi izletilo toliko para, za šta? Da gleda ove majmune yebene kako bojkotuju nekog Kostića i namjerno gube? HALO BA YEBEM LI IM MAJKU RETARDIRANU TO NIJE BOJKOT TRENERA TO JE BOJKOT ONOG ŠTO MI VOLIMO I ZA ŠTA DAJEMO TOLIKE NOVCE A NA KRAJU KRAJEVA I ŽIVOTE. SVE IH TREBA IŠARATI
1987

kemo
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:23 pm

pogledajte status nede trukovica

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:25 pm

Mi smo picke najveve!
Željezničar ante portas !

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 9:25 pm

shzna je napisao/la:Ama ljudi zaboli mene neka stvar za Kostićem, iako je gospodin čovjek.

Mene boli to što je toliko ljudi izletilo toliko para, za šta? Da gleda ove majmune yebene kako bojkotuju nekog Kostića i namjerno gube? HALO BA YEBEM LI IM MAJKU RETARDIRANU TO NIJE BOJKOT TRENERA TO JE BOJKOT ONOG ŠTO MI VOLIMO I ZA ŠTA DAJEMO TOLIKE NOVCE A NA KRAJU KRAJEVA I ŽIVOTE. SVE IH TREBA IŠARATI
Baš majmuni

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

shzna
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:26 pm

RETARDI, IDIOTI, BIJEDNICI, ŠLJAM, NE ZNAM KAKO DA IH NAZOVEM, MORAM TABLETU ZA SMIRENJE POPITI ZBOG DEBILA ***** IM MAJKU SVIMA
1987

Haklapuc
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:27 pm

sajo10 je napisao/la:Ja samo nemogu jednu stvar da shvatim kod ovi igraca. Znaci igras u najtrofejnijem i najboljem klubu u drzavi. Igras pred Manijacima. Imas podrsku navijaca. Dio si historije Zeljeznicara koja je jedna od najbogatiji u regionu. Igras u periodu kada klub ima upravu koja radi cuda i pokusava da sredi stadion. Imas najbolje mozda uslove u drzavi. U slucaju da se pokazes napravit ces 100 % transfer koji bi ti mogao biti odskocna daska za egzistenciju i da se fino lijepo u +30 nekoj godini penzioniras, i mozda cak zaposlis u tom klubu... SVE OVO! I tebi je opet svejedno... Pa yebem vam pleme. Pogotovo ovim mladjim igracima nasim. I ovima, i oni sto su bili i ovi sto nadolaze. Pa jeste li vi normalni "omladino"? Jeli vam mahala i rajvosa toliko draga da ne zelite da napravite nesto u karijeri od sporta od kojeg hljeb zaradjujete vam i mozda vasoj porodici? Idioti jedni.

Ne bojim se ja za Milosa. On ce sebi naci angazman opet i raditi gdje ce ga postovati i gdje ce zaradjivati i gdje nece kosti lomiti. Sva sreca njegova pa je napustio ovo sivilo. To ce tek da mu bude jasno kad se stvari slegnu. A nama... eh to tek slijedi..
Potpis od riječi do riječi :palacgore:

Mirek11
Kontakt:

Pisalo se skoro da imamo neku ponudu za Kosorica, njega pod hitno prodati pa i za 50 000KM samo da ide iz kluba, ako je on kolovoda u ovim rusenjima trenera. A ostale ucesnike bojkota na tribini do kraja ugovora za primjer drugima, ko god bio.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

dell21
Kontakt:

Sutra ocekujem kazne i ispisnice za par igraca.

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 9:28 pm

dell21 je napisao/la:Sutra ocekujem kazne i ispisnice za par igraca.
Amin

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Model1964

pon avg 22, 2016 9:28 pm

arctg je napisao/la:Jedni jebu Kostiću sve, drugi ga vraćaju, treći jebu jug, četvrti Upravu, peti cirkuzaju. Ovdje se ne zna ko pije a ko plaća. Svi naprđuju a niko en zna šta se ustvari dešava i šta je problem, sve neke mahalske i neprovjerene informacije. Sve stručnjaci... zbogom forumu do nekih boljih vremena a za dvije-tri sedmice opet na Grbavicu.
Baš tako! Manipulacija informcijama... Gebels mala maca :lol: . Iz kluba šute ko zaliveni, raja navlaci svako na svoju stranu.
U pozadini je velika bitka oko uticaja u klubu. Naše nekretnine su meta napada sa svih strana. Ko vlada klubom vlada nekretninama. Prvi tim je samo serdstvo u toj borbi. Svi se kunu Željom a istinski samo gledaju svoj interes.
Grupa je upala u tu igru. Kada sam pozivao na građansku neposlušnost i izricanje javne podrške upravi oni su ovdje šamarali kako nije potrebno i ko sam ja da iz Slo. bunim raju. Fataju se politike umjesto da bodre Želju, tale se sa igracima za cenera :r . Nikada Željo nije imao ovakve navijace na Jugu.
Sve u svemi, JADNO.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

LARSSON
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:29 pm

Mirek11 je napisao/la:Pisalo se skoro da imamo neku ponudu za Kosorica, njega pod hitno prodati pa i za 50 000KM samo da ide iz kluba, ako je on kolovoda u ovim rusenjima trenera. A ostale ucesnike bojkota na tribini do kraja ugovora za primjer drugima, ko god bio.
Teško da će ga neko džaba uzeti a ne da plati

Elegant
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:29 pm

Da li je neko konacno dokucio zasto su ga bojkotovali ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 4 gosta.

Prijava