Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Veteran1965
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 9:03 pm

Veteran je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Sad će dobit Čelika 5:0 majku im *****
Ja sumnjam, daj Bože da budeš u pravu. Iskreno ne bi me iznenadilo niti da zijanimo, sve je moguće, Mislim idemo u Zenicu faktički bez trenera. Druga stvar nakon silnih priča, mahalanja, šupljaka, koga staviti uopšte da igra? Na harj i na dobro...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
I stavio bi Kemu da igra, poveo bih i Šabanovog sina takođe, Žera ako je oporavljen, nek igraju djeca, yebo ove kloševe
Samo 5% i ni stolice više!!!!

delinjo
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:04 pm

sljedecu utakmicu nece biti hiljadu ljudi na tribinama ...i ne treba ...nek se igraju sa ugledom kluba....srozali su ga vise neo Demir Hotic ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Hurmasica
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:04 pm

Žera nažalost još nije počeo sa treninzima. Lazića bi mogli očekivati u sastavu ili u 18 igrača.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Veteran1965
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:05 pm

delinjo je napisao/la:sljedecu utakmicu nece biti hiljadu ljudi na tribinama ...i ne treba ...nek se igraju sa ugledom kluba....srozali su ga vise neo Demir Hotic ...
Zato kad uleti privrednik sa milionima....ih gdje će nam biti krajjjjj

Hadzijalagic
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:05 pm

Ne znam vise kome da vjerujem u svoj ovoj budalastini..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

gavran
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:06 pm

delinjo je napisao/la:sljedecu utakmicu nece biti hiljadu ljudi na tribinama ...i ne treba ...nek se igraju sa ugledom kluba....srozali su ga vise neo Demir Hotic ...
treba njega vratiti ili pliseka
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

teteac8684
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:Ma ima ko igrati u Zenici, i igrat će ja se nadam oni najpošteniji. Ti što su bojkotovali sigurno nisu u većini, pet igrača u vrh glave. Kazniti debelo nakon ovoga i kraj priče.
Sve dok ovakve stvari ne budemo kažnjavali nabijanjem nogom iz kluba, nećemo mi daleko...Bojkotovali su oni, ne samo Kostića, nego i mene, tebe, sve nas...bojkotovali su ŽELJU!!! Nek im ide na čast svima...Aferim kapitenu i kompanijo...

psihopata
Kontakt:

ooooooooooooo otkad nisi dao gooooooooooo,više ne znam šta je tooooooooo,željoooo daj goooooooooooo
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Morzhy
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:07 pm

Fina ekipica se može sastaviti i bez igrača koji su učestvovali u svim smjenama trenera u zadnjih godinu dana. Dakle poslati petokolonaše da treniraju s juniorima, odabrati finu raju koja btw i zna lopte i JURIIIIIŠ!!!

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

zubanovic89
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:08 pm

Bice to ljudi sve OK. Polako samo. Ogadicemo smogovcima fudbal u subotu i onda ide pauza, da se ovo sve fino slegne. Mozda cak ne bi lose bilo ni sacekat sa trenerom do pauze.

voltron30
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:09 pm

Ukloniti trule jabuke. Kostić im nije valjao OK, ne valjate ni vi nama, ko vas jebe. Kome nije čast igrati za Želju, eno mu Metal iz Jajca, Radnik (***** bi se kod Ćele tako ponašali), Mladost iz Kaknja pa tamo pokazujte svoje briljantne igre. Ako ih poštede i ovo prođe bez sankcija, tj. ispisnica akterima ovih događaja, čekaju nas još gora sranja ko god došao za trenera. A do tada, ne imao ja glavobolje zbog kapitenčine kojeg igrači Viteza vozaju kako hoće ili naše velike ''golmanske nade'' kojem nije dao gol samo ko nije ošutao.

fk1921

Ljudi, shvatite da je pojedinim igracima maximum njihove karijere sto se tice igranja u jacem klubu tj nece oni dalje od Zeljeznicara...malo su poceli kopcat pojedini igraci, imaju finu platu a igraju lose dok su prije bili dobri. Sta mogu uradit? Kako sacuvat pozicijiu na kojoj igraju? Sve nesto mislim da se tresla pozicija Bekricu i Aci, a mislim da je Aleksandar glavni sto se tice bojkota. Tu je i Memija, ne igra vise, sta moze poduzeti da se vrati na poziciji na kojoj je bio? Cisto sumnjam da ce se on potrudit svojim radom na treningu da se vrati na pozicijiu desnog beka. (Sinisa se trudi to svi mogu vidjeti, italijan isto tako jer ako se ne trudi grk ce ga zamjenit)
Zadnja izmjena: fk1921, dana/u pon avg 22, 2016 9:10 pm, ukupno mijenjano 1 put.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

LARSSON
Kontakt:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=zgxdskWGgXo[/video]

đe nam je sportski prijatelj majkel

Plava Porodica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon avg 22, 2016 9:10 pm

1921.ba je napisao/la:
dimitrijevic je napisao/la:Nemojte valjati gluposti o Jugu. Nikad nije sigurnije i bolje bilo, ali znaci nikad u zadnjih pet godina, Da bi vodio nakomane, olos i dangube moras biti ludji i jaci od njih, a konacno ima i jedan takav. Problema nema na gostovanjima, nema tuca na Jugu. Nije bajno, nije nesto ni mentalitet na nivou, ali u odnosu na period poslije ubistva Mirze i u godinama prije ovo je najbolje dosad. Ne valjajte gluposti kad niste upuceni i ne trazite krivce gdje ih nema.

Milion informacija, a jedna je tacna, Kostic rekao igracima da su ga prodali i da su picke i da su otjerali njega i njegovog pomocnika. Uskocili navijaci i rekli mu nema vrijedjanja i to je to. Vidjet cemo Zelju poslije Kostica i te iste igrace sad. Spustili su glave kad je on pricao.
:palacgore: :palacgore:
Bravo!

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:10 pm

prenosim samo, evo vam post sa jednog foruma, zasto se ne bi pisalo, ako se bude sutilo, nece se nista ni mijenjati...

''ok nije problem...evo napisacu ako vam je gust da citaju ljudi koji ne vole nas klub..jedini razlog sto nisam mislio pisati....ISTI TAJ KAPITEN STO VAM PUCA PRICE PREKO PORTALA JE PRVI POKRETAC BOJKOTA PREMA TRENERU...KOJI SE BAS TRUDIO I DAO 100% ZA KLUB..ALI KAD NEKO NECE...STA CES TAKO JE...NAMJERNO GRIJESILI (BLAGOJEVIC) NAMJERNO CRVENI.... JEDAN OD NJIH JE I MENI NAJDRAZI IGRAC LENDRIC...A KAZU I BEKRIC... NAVODNO SU IM I POTVRDILI NEKI IGRACI KOJI NISU HTJELI DA UCESTVUJU U OVOM A SAZNALO SE U SVLACIONICI. LJUDI VI PLACATE KARTE..DAJETE PARE ZA STADION...OVI NAMJERNO GUBE DA OTJERAJU TRENERA.... PREKO NASEG NERVIRANJA I SVEGA "MANGUPI" TO URADE. JA PRVI KAD SRETNEM "KAPITENA" IMA DA GA PLJUNEM U LICE..A OCEKUJEM DA MU SLOME OBJE NOGE !''
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:11 pm

Ispucali su svaki kredit. I neka se pise, nisu nista ljepse ni zasluzili. Bojkotuju Zeljeznicar, a to je svetinja.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Veteran1965
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:12 pm

voltron30 je napisao/la:Ukloniti trule jabuke. Kostić im nije valjao OK, ne valjate ni vi nama, ko vas jebe. Kome nije čast igrati za Želju, eno mu Metal iz Jajca, Radnik (***** bi se kod Ćele tako ponašali), Mladost iz Kaknja pa tamo pokazujte svoje briljantne igre. Ako ih poštede i ovo prođe bez sankcija, tj. ispisnica akterima ovih događaja, čekaju nas još gora sranja ko god došao za trenera. A do tada, ne imao ja glavobolje zbog kapitenčine kojeg igrači Viteza vozaju kako hoće ili naše velike ''golmanske nade'' kojem nije dao gol samo ko nije ošutao.
Ma ako ostave u ekipi sve bez ikakvih promjena, i uprava je donja 100%. Valjda imaju toliko inteligencije jbt...

mamaSmurf
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:14 pm

Nadam se da su u klubu pažljivo sagledali situaciju i da će preduzeti odgovarajuće korake. Jest' da izgledamo smiješno sa ovim promjenama trenera, ali, koliko god mi je žao, Kostić je morao otići. Ne zato što nije stručan, jer okolnosti u kojima je radio ne dozvoljavaju da steknemo pravu sliku. Mora ići jer nije bio sposoban da zauzda nekoliko zabušanata, a morao je i imao je ovlasti da to uradi. Ako se sve završi samo njegovim odlaskom, onda se trebamo dobro zabrinuti u kom pravcu naš Željo ide.
Gospodinu Kostiću želim uspjeh u daljem radu, a nama da se vratimo na prave tračnice.
Da ne završimo na slijepom kolosijeku.
Mi smo Željini, Željo je naš!

Jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo...[BLUE HEART]
Jer stojimo, prkosimo,
U srcima te našim nosimo! <3

shzna
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:15 pm

Tačno ću postati domaćin u Argeliniju i Mahali da Vecu pred punim kafićem pljunem u lice, p1čka mu materina!
1987

Alipasino
Kontakt:

pon avg 22, 2016 9:17 pm

Znaci tako.Sta mi stariji da uradimo.Da odem SA Jos par veterana da se najebem svima svega.Ja Sam ranjen na Grbavici picke koga CE te vi bojkotovat.Sudiju cu gadzat da prekinem utakmicu budu li ovi zaigrali na Grbavici.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava