Sad nasli objavljivat govnari, hahahahahahaha
usrali ste se?
Charlie Sheen je napisao/la: Ma brate jaa se ne mogu sjetiti nijedne go sanse,zrinjski je imao i precku.A sto je jos odvratno da kad go primimo tada je za nas utakmica zavrsena.Primili go nikakvog presinha na loptu oni drze hladno posjed.na hajr na dobro
nemoj nasjedati na njihovu pricu. pa u samom naslovu idu ad hominem na Senada. clanak kao da je potpisao Hrasno1921. znamo koga oni zastupaju i zasto to rade.MrRiccoli je napisao/la:I ja im se naserem u usta ali ima ovdje i tacnih stvari htjeli mi to priznati ili ne, katastrofalna transfer politika i ne postojanje ljudi iz struke u strukturama kluba da se pitaju kad su u pitanju igraci je dovelo do ovoga svega, da je bruku para potroseno i to je tacno, da cemo osjetiti ne igranje u evropi i to cemo osjetiti, da nemamo koga prodati i to cemo osjetiti jer nema velikih prihoda kakvi su ti, medjutim ja i dalje vjerujem upravi i vjerujem da ce pronaci rijesenje i za tu situaciju, a i da ce se neke stvari promjeniti, da ce se dovesti ljudi od struke da biraju igrace i da ce se racionalnije trositi novac jer ovako samo srljamo u propast kad je to u pitanju.Omar500 je napisao/la:http://sport.sport.ba/bh_fudbal/propast ... ica/204260
gledaj naslova...jedva stoka docekala, mamu im *****
Sent from my C5303 using Tapatalk
Tako ispade samo sto je teze otjerati 5 igraca nego jednog trenera. Ali eto neka se vrati Edis pa neka oni ginu, odrade 45 minuta trckaranja a onda na šiše, lokale, nocne izlaske a rezultata ako bude dobro je.delinjo je napisao/la:pa eto sinoc je covjek promjenio taktiku da udovolji forumu i sta smo dobili nista...ista meta isto odstojanje ...nema kvaliteta i ovo sto ima ga bojkotuje i to je to...ne moze on biti kriv sto Veca psuta gol ...da igramo formaciju 9 1 0 ako ce on pustiti gol nema tu taktike formacije...sve pada u vodu rece gospodin Ivica Osim..Elegant je napisao/la:Daj Boze da se sazna i javno kaze sta je problem, meni licno problem su igraci i los odabir istih, ne znam za Kostica iskreno - meni je djelovao obecavajuce sa ovim profesionalizmom, treninzima, opremom, glupo mi je reci da je kriva taktika ako su ti igraci dobir, samo sto nasi meda ne mogu sem par pojedinaca.
A dobro, sto se tice sportskog segmenta tu oni nisu krivi. Ali koliko su podmetali do sad, kad smo stadion pravili i sve to.Roberto Baggio je napisao/la:Evo, još jednom ću pokušati, iako je očigledno uzalud. Ko te to vuče dole sad, Violine, Koldže, plaćeni novinari? Niko nas nije od njih natjerao da, u vrlo nezgodnoj situaciju, pred sezonu u kojoj je minimalno imperativ Evropa, dovedeš neiskusnog trenera i najaviš titulu. Niko nas od njih nije natjerao da odradimo dvije radikalne, preskupe rekonstrukcije igračkog kadra za manje od godinu dana. Niko nas od njih nije natjerao da damo otkaze Odoviću, Čapljiću, Mulaliću. Nisu Violine, Koldže i novinari doveli Hervasa, pa ga pustili; doveli Zahirovića, pa ga pustili; doveli Bogičevića, pa mu otkaz dali; doveli Stanića, da sad trenira sam sa sobom, ili šta već čovjek radi... Da se razumijemo, Violine, Koldže i neki novinari se jesu pokazali ofirno neprijateljski prema klubu. Ali nisu, vala, krivi za to što mi na startu prvenstva imamo omjer 2-1-3, a čak pet utakmica smo igrali u Sarajevu.Leon_Professional je napisao/la:Pa je li u ovoj drzavi ista moze uspjeti?!
Mislis to je to, izdizemo se iz bare. KAd hladan tus, svi te vuku dole..
Miske izadji javno, jebi svima mater. Oblatise nam i ime kluba i tvoje ime i sve.. KAkva gamad.
Stvar je u tome da su Violine, Koldže i ti novinari sad jedva dočekali da se ovo ovako raspadne, pa se sad naslađuju i kontaju kakvu korist za sebe mogu izvući iz ovoga. Priznanje grešaka bi bio prvi korak prema naprijed. A poslije njega bi trebao uslijediti još niz važnih koraka.
Kostić je, mislim, manji problem, mada mu više ne vjerujem, jer dobar trener sebi ne smije dozvoliti ovakav haos nakon samo šest kola. Kao što je rekao i @chwilla, meni naumpada sada Adžem, dati njemu da ovo proba popraviti, i to bez imperativa trofeja, tražiti samo Evropu. Čovjek je sa puno slabijom ekipom imao puno bolje rezultate. A onda usput, uporedo s tim, rješavati stvari unutar kluba, bez sujeta, tvrdoglavosti ili bahatosti, bez ove napete atmosfere kao pred Sudnji dan.
I kažem opet, ne tjeram upravu, samo neka se sklone ljudi sa poslova koje ne znaju obavljati. Neka rade nešto drugo, za šta su kompetentni, ako su dobronamjerni i ako mogu pomoći. Ili neka buše raji na ulazima godišnje karte, vjerovatno će tu imati manje fula nego sa trenerima i igračima.
to je to ...nama ni MURINJO ne moze pomoci sa ovakvim kadrom i igracima koji bojkotuju i misle da su veci od kluba...problem se mora rijesiti i sasjeci u korijenu...novi trener je samo pozitivan sok na par kola i sve ce opet biti po starom...mi bi bili sretni da nam je samo Kostic problem ...a ta uprava jer sama sebi zakomplikovala situaciju sto ej najgore....udari sakom od stol kazni strajkace...stani iza trenera kazni igrace ...i vidjet ces kako se onda moze trcati ...nije problem smjenit cemo Kostica svakako ...ali ce doci poslije njega novi Kostic...sve je to nekako vrti se u krug...Elegant je napisao/la:Tako ispade samo sto je teze otjerati 5 igraca nego jednog trenera. Ali eto neka se vrati Edis pa neka oni ginu, odrade 45 minuta trckaranja a onda na šiše, lokale, nocne izlaske a rezultata ako bude dobro je.delinjo je napisao/la:pa eto sinoc je covjek promjenio taktiku da udovolji forumu i sta smo dobili nista...ista meta isto odstojanje ...nema kvaliteta i ovo sto ima ga bojkotuje i to je to...ne moze on biti kriv sto Veca psuta gol ...da igramo formaciju 9 1 0 ako ce on pustiti gol nema tu taktike formacije...sve pada u vodu rece gospodin Ivica Osim..Elegant je napisao/la:Daj Boze da se sazna i javno kaze sta je problem, meni licno problem su igraci i los odabir istih, ne znam za Kostica iskreno - meni je djelovao obecavajuce sa ovim profesionalizmom, treninzima, opremom, glupo mi je reci da je kriva taktika ako su ti igraci dobir, samo sto nasi meda ne mogu sem par pojedinaca.
Samo mi zao ove uprave sto ulaze napore, ako oni odu mi smo donji da nas Murinjo vodi.
Čuj nismo imali skuplji izlog???? Pa šta onda taj skupi izlog radi na terenu??? Druže ovi igrači imaju potencijala, ali iz šampionske ekipe naše lige igrač može maksimalno otići za milion KM, a mi smo igrom i rezultatima trenutno u donjem dijelu tabele. Ne postoji klub na svijetu koji će dati bilo kakav značajan novac, čak i za naše okvire, za igrača iz kluba koji završi 5. ili 6. u našoj ligi. Ako je tako zaj_eban naš izlog, kakav li je onda kod Zrinjskog kad im ne možemo uzeti loptu po 5 minuta.za_zivot_cijeli je napisao/la:nemoj nasjedati na njihovu pricu. pa u samom naslovu idu ad hominem na Senada. clanak kao da je potpisao Hrasno1921. znamo koga oni zastupaju i zasto to rade.MrRiccoli je napisao/la:I ja im se naserem u usta ali ima ovdje i tacnih stvari htjeli mi to priznati ili ne, katastrofalna transfer politika i ne postojanje ljudi iz struke u strukturama kluba da se pitaju kad su u pitanju igraci je dovelo do ovoga svega, da je bruku para potroseno i to je tacno, da cemo osjetiti ne igranje u evropi i to cemo osjetiti, da nemamo koga prodati i to cemo osjetiti jer nema velikih prihoda kakvi su ti, medjutim ja i dalje vjerujem upravi i vjerujem da ce pronaci rijesenje i za tu situaciju, a i da ce se neke stvari promjeniti, da ce se dovesti ljudi od struke da biraju igrace i da ce se racionalnije trositi novac jer ovako samo srljamo u propast kad je to u pitanju.Omar500 je napisao/la:http://sport.sport.ba/bh_fudbal/propast ... ica/204260
nikada nismo imali bolje igrace u izlogu. Miro, Ivan, Blagoje, Ugi, Secer.... uz Kerima, Dzenisa, Dadu te mlade potencijalno dobre igrace Mujagu i Zeru. neka mi neko kaze kada smo imali bolji/skuplji izlog ako uopste jesmo!?
generalno, stanje nije dramaticno koliko ga pojedinci predstavljaju i zele prikazati. u rezultatskoj smo krizmi, nije tajna. ja vjerujem da cemo iz svega izaci jaci pod uslovom da ne pravimo radikalne poteze.
nazalost, sve je vise pojedinaca koji nasjedaju na price onih koji bi najsretniji bili da se sve raspadne i voda zamuti pa da oni kao dokazani krokodili zaharaju barom.
to ne smijemo dozvoliti. za klub bi to bilo daleko gore od svojevremenog otkaza Odovicu. a znate sta o tome mislim.
tebe stvarno postujem i cijenim i nemoj ovo smatrati kao da ti solim pamet jer niej tako ali kakav izlog i ovi igraci....sve ove kad sastavis ne mozes uzeti milion ...eto kakav nam je izlog...izuzetak Miro kao i uvijek naravno..za_zivot_cijeli je napisao/la:nemoj nasjedati na njihovu pricu. pa u samom naslovu idu ad hominem na Senada. clanak kao da je potpisao Hrasno1921. znamo koga oni zastupaju i zasto to rade.MrRiccoli je napisao/la:I ja im se naserem u usta ali ima ovdje i tacnih stvari htjeli mi to priznati ili ne, katastrofalna transfer politika i ne postojanje ljudi iz struke u strukturama kluba da se pitaju kad su u pitanju igraci je dovelo do ovoga svega, da je bruku para potroseno i to je tacno, da cemo osjetiti ne igranje u evropi i to cemo osjetiti, da nemamo koga prodati i to cemo osjetiti jer nema velikih prihoda kakvi su ti, medjutim ja i dalje vjerujem upravi i vjerujem da ce pronaci rijesenje i za tu situaciju, a i da ce se neke stvari promjeniti, da ce se dovesti ljudi od struke da biraju igrace i da ce se racionalnije trositi novac jer ovako samo srljamo u propast kad je to u pitanju.Omar500 je napisao/la:http://sport.sport.ba/bh_fudbal/propast ... ica/204260
nikada nismo imali bolje igrace u izlogu. Miro, Ivan, Blagoje, Ugi, Secer.... uz Kerima, Dzenisa, Dadu te mlade potencijalno dobre igrace Mujagu i Zeru. neka mi neko kaze kada smo imali bolji/skuplji izlog ako uopste jesmo!?
generalno, stanje nije dramaticno koliko ga pojedinci predstavljaju i zele prikazati. u rezultatskoj smo krizmi, nije tajna. ja vjerujem da cemo iz svega izaci jaci pod uslovom da ne pravimo radikalne poteze.
nazalost, sve je vise pojedinaca koji nasjedaju na price onih koji bi najsretniji bili da se sve raspadne i voda zamuti pa da oni kao dokazani krokodili zaharaju barom.
to ne smijemo dozvoliti. za klub bi to bilo daleko gore od svojevremenog otkaza Odovicu. a znate sta o tome mislim.
ja navijam za sistem u Zelji. podrzavam ljude koji cine sve da ga izgrade. podrzavam one koji besplatno rade na tome. podrzavam one koji se trude i daju sve od sebe, pa makar nekada i ne islo kako treba. samo zlonamjenik nece priznati trud ovih ljudi koji danas vode klub.sergejevic je napisao/la:Nazalost neki zaista navijaju za Misketa i ovu upravu, a ne za Zelju. Vjerovatno njih najvise i boli taj tekst.
Sada ce se pisati o Bukiju, Aci, Violini, te Bog zna kakvim neprijateljima, a vec se zaboravlja treci poraz u nizu, drugi na Grbavici, opsta nemoc na terenu.
uvijek sam otvoren za argumentiranu raspravu bez obzira na razlike u stajalistima.delinjo je napisao/la: tebe stvarno postujem i cijenim i nemoj ovo smatrati kao da ti solim pamet jer niej tako ali kakav izlog i ovi igraci....sve ove kad sastavis ne mozes uzeti milion ...eto kakav nam je izlog...izuzetak Miro kao i uvijek naravno..
Haracic? a sta brko ima od ovakve situacije u klubu?DANAN je napisao/la:Began pise kako Brko kaze.....
I nadam se da vam je sada jasno ko je u stvari Hrasno 1921 i ko stoji iza one stranice na FB.....
Ko brate, ja fkt ne kontam ko je lik ?DANAN je napisao/la:Began pise kako Brko kaze.....
I nadam se da vam je sada jasno ko je u stvari Hrasno 1921 i ko stoji iza one stranice na FB.....