Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 3:12 pm

boja mora je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakvih se gluposti načita ovdje i ko sve piše na ovom forumu. Čuj bojkot igrača i igrači namjerno htjeli da izgube a Kostića treba ostaviti. To mogu pisati ili ljudi bez mozga ili destruktivci i neprijatelji kluba. Več nakon pripremnih utakmica bilo je jasno da je Kostić fula i nikakakav trener. Glupo je bilo otjerati ga odmah poslije prvog kola ali je očito to bilo najbolje rješenje. Ja lično sam odmah to napisao ali sam bio napadnut od pametnih forumaša. Sječate li se da je Amar več poslije utakmice sa pitarima rekao da je Kostić totalna neznalica. Ko je htjeo mogao je vrlo lako izvuči tu poruku što se nažalost ispostavilo tačno. Čuj igra bez krila sa 3,4 napadača i sa samo 2 vezna.
Ko se imalo razumije u fudbal sve mu je odmah bilo jasno. I sad igrači krivi što nisu znali da igraju kako je genijalac zamislio. Da nije tužno bilo bi smješno. Sad kao hitno i pelazno rješenje treba dati Alihodžiću uz pomoć Mulasmanovića iz omladinskog pogona da vodi ekipu i probati vratiti samopouzdanje i atmosferu u klub. Tačno je da je bilo dosta grešaka u prelaznom roku ali ovaj sastav ima jačine da se bori za Europu uz ispravno vođstvo i to je to. Bez perviše frustracija i pametovanja.
bravo kralju...Kostic je jako pogrijesio sto je Vedran sinoc propustio jednu laganu lopti i Bilbija je ugurao kurcem u prazan gol...stvarno je taj Kostic los trener pa kako je dozvolio da Aco namjesti na petercu loptu igracu Zrinjskom na zicer....upravu si treba ga otjerati...jer da je Mulalic trener sigurno Vedranu ne bi onako ispala lopta...ah ti slovenci :)
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:15 pm

Da da ili sto prije nesviranog penala lendric samo ne prebaci golmana..

boja mora
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:16 pm

Vedran jeste kriv što je primio gol ali nismo zbog te greške u sitaciji kakvoj jesmo u zbog alfabete genijalnog.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:18 pm

Pet hiljada jebenih maraka je bila premija za svakog igraca juce za pobjedu protiv Zrinjskog. Takvu sam informaciju dobio. Da se zapitas. Nikakve premije ti ne trebaju za jebenu pobjedu na domacem terenu.

Posto sam tek sada dosao kuci, nisam citao forum, ali bit ce neki sastanak cuo sam? Uprave, negdje, danas, je li neko upucen?
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

boja mora
Kontakt:

boja mora je napisao/la:Vedran jeste kriv što je primio gol ali nismo zbog te greške u sitaciji kakvoj jesmo već zbog alfabete genijalnog.

exbabilon
Kontakt:

Dok isti ljudi dovode igrace i trenere bit ce nam i poslije Kostica, Kostic. Poslije Husica, Husic. Poslije Pozdera, Pozder...

Devotion
Kontakt:

Kako dalje u ovoj situaciji?
Prvo mi navijaci ovogodisnje ambicije na zalost trebamo reducirati. Postaviti za cilj ulazak u ligu za prvaka po mogucnosti sa sto manje zaostatka za mjestima koji vode u Europu.
Kostic treba uraditi sve sa igracima kojima vjeruje da pobjede u Zenici jer bod je gotovo kao i poraz. Od prvog minute krenuti na sve ili nista. Kosticu vise ne slusaj nikoga ni ove iz uprave ni nas navijace nego braco moj slatki sjeti se da imas muda i rezi tamo gdje mislis da treba.
Uprava u skladu sa onim sto ugovori sa igracima dozvoljavaju kazniti maksimalno novcano kompletnu ekipu (naravno i Kostica).
Ove price o otkazima igracima i strucnom stabu zbog placanja odstete i davanju plata novim igracima dugorocno mogu nas dovesti u jako tesku i neizvjesnu situacjju. I ovako nisam siguran kako ce se sve ovo isfinansirati ako ne bude Europe. Zato ne treba srljati i ambicije prilagoditi trenutku da nam u buducnosti ne bude jos gore. Odlicno je ovdje neko napisao da mi nemamo nista veci budzet od 4-5 ekipa u ovoj ligi tako da nismo s te strane u mogucnisti da dominiramo.
Upravu naravno ne mijenjati, eventualno osvjeziti ali paziti da nam se ne uvale Violine. Onome ko je najvise skautirao ove igrace onemoguciti da se time bavi.
I za kraj neke neformalne grupe navijaca nemaju sta traziti u svlacionici i obavljati razgkvor za igracima. Tu je SŠ.

Whisperer

ned avg 21, 2016 3:19 pm

delinjo je napisao/la:
boja mora je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakvih se gluposti načita ovdje i ko sve piše na ovom forumu. Čuj bojkot igrača i igrači namjerno htjeli da izgube a Kostića treba ostaviti. To mogu pisati ili ljudi bez mozga ili destruktivci i neprijatelji kluba. Več nakon pripremnih utakmica bilo je jasno da je Kostić fula i nikakakav trener. Glupo je bilo otjerati ga odmah poslije prvog kola ali je očito to bilo najbolje rješenje. Ja lično sam odmah to napisao ali sam bio napadnut od pametnih forumaša. Sječate li se da je Amar več poslije utakmice sa pitarima rekao da je Kostić totalna neznalica. Ko je htjeo mogao je vrlo lako izvuči tu poruku što se nažalost ispostavilo tačno. Čuj igra bez krila sa 3,4 napadača i sa samo 2 vezna.
Ko se imalo razumije u fudbal sve mu je odmah bilo jasno. I sad igrači krivi što nisu znali da igraju kako je genijalac zamislio. Da nije tužno bilo bi smješno. Sad kao hitno i pelazno rješenje treba dati Alihodžiću uz pomoć Mulasmanovića iz omladinskog pogona da vodi ekipu i probati vratiti samopouzdanje i atmosferu u klub. Tačno je da je bilo dosta grešaka u prelaznom roku ali ovaj sastav ima jačine da se bori za Europu uz ispravno vođstvo i to je to. Bez perviše frustracija i pametovanja.
bravo kralju...Kostic je jako pogrijesio sto je Vedran sinoc propustio jednu laganu lopti i Bilbija je ugurao kurcem u prazan gol...stvarno je taj Kostic los trener pa kako je dozvolio da Aco namjesti na petercu loptu igracu Zrinjskom na zicer....upravu si treba ga otjerati...jer da je Mulalic trener sigurno Vedranu ne bi onako ispala lopta...ah ti slovenci :)
Ma Delinho brt, lahko je njega otjerati , ev lupam mozda ga smjene , sta treba uradit dovest pravog trenera i jedno pet boraca na terenu sigurno bi se vratili medju prve 4 ekipe ako ne tri, zrinja i sloboda su do sad dvije najozbljinije ekipe sa dobrim trenerima igracima , Delinho nemoj tako veca plako :rofl:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Roberto Baggio
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:19 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:http://www.sport.ske.ba/alagic-moj-zelj ... cu-zirant/

Kakvi su ovo natpisi majko mila.
E to ja govorim. Zeljo se ismijava i to me najvvise boli.
***** vam sve uhljupsko.
samo sam cekao kada ce se oglasiti opstinski vijecnik. ovo je potvrda svih mojih sumnji. nije supcic komentarisao Koldzu....a javlja se nakon tri poraza.
ili cemo bivsim ratnim i posljeratnim vendetama dati kompletnu "vlast" ili cemo ih ukloniti iz svih struktura kluba. treceg rjesenja za nas nema.
pitanje je samo, sta je manje zlo.
Treba priznati vlastite greške, a ne za sve što krene naopako nalaziti neprijatelje. Ok, treba očistiti klub iznutra, do kraja, od svih onih nedobronamjernih. To se, valjda, ovdje svi slažemo. Ali se ne slažemo da u klubu trenutno sve funkcioniše, samo igrači eto sad bojkotuju Kostića, upravu, navijače. Ne možete svaljivati sve na igrače, ili na različite neprijatelje kluba. Ovdje su mnogi ismijavali i napadali Neandertalca, kada je govorio, na svoj način, da se neko igra menadžera u klubu, da nekompetentni ljudi odlučuju u sportskom segmentu. Sada je jasno mnogima da to jeste problem. I neka ostanu svi ti ljudi, što se mene tiče, ali nek se bave poslom koji znaju, neka se sklone odatle gdje su pokazali da im nije mjesto. A da sportski dio vode stručnjaci. Ako to ne urade što prije, okrenut će raju protiv sebe, uprkos svim dobrim stvarima koje su uradili. Sinoć se skandiralo protiv Kostića. Koliko još treba blamaža, pa da se počne skandirati protiv uprave? Mislim da ne treba puno. I to ne trebaju Violine i slični da povedu to skandiranje.
FK Željezničar 1921

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:21 pm

Kostic je posebna prica, oprostio bi mu fakat da je lupio sakom od sto i napravio rezove vec poslije Viteza, pa makar i sada. Nema slifa da bude trener, moras ***** mu biti malo i zajeban. Fakat bi mu oprostio svaku gresku, od izmjena, taktike do stavljanja igraca na pozicije gdje ne treba.

Procitah ovo za Stevanovica...bravo ljudino!
Preuzeti odgovornost za lose vodjenje sportskog segmenta, i kaniti se apsolutno toga. U Zenicu sa izmijesanim sastavom, ako zafali igraca, zvati neke juniore. A ovako kad sam prespavao, mislim da bi i Kostic morao ici. Ja nigdje njegovu reakciju nisam vidio. Izgubio je kontrolu nad svlacionicom, a d ahoce, sve ih moze razjebat. Pola ih poslat na tribine, dvaput dnevno trening, s juniorima jedan, jedan navece, ubijat ih, pa da vidimo. Frajera isto ko da boli ona stvar. Pogubio se jbt. A za igrace nemam rijeci, dno dna (cast pojedincima zaista, jer ih ima, nije to jedan-dva igraca). Za jug nemam komentar, ali ako pocnem i to sada komentarisati, odmah ce neko doci, znas li koliko se truda ulozilo, kak ose usudjujes kritikovati, bla bla bla...

Praise the sun \[T]/

delinjo
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:24 pm

pa sta je mogao ...sta je on kriv ne kontam...trazili ste svi formaciju 4 5 1 kao bolja je od njegove...udovoljio vam je covjek ...i opet pusalgija...zao mi je sto mislis da je Kostic problem...bio je i Mulalic problem..i Capljic...i Odovic...i bice trener poslije njega i sve se to u krug vrti ...mi bi osvojili titulu da nam je Kostic jedini problem...doci ce novi trener bljesnut cemo par utakmcia pozitivni sok ...i onda ce isto ovo se desiti i do polusezone najvise par kola na proljece njega smjeniti i idemo dalje ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:25 pm

http://sport.sport.ba/bh_fudbal/propast ... ica/204260" target="_blank

gledaj naslova...jedva stoka docekala, mamu im *****

Praise the sun \[T]/

ž'21
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:28 pm

Kritikuje se Vedran koji je levat, a ne kritikuje se Siniša :D pa gdje je Siniša bio kod gola, po njegovoj strani je pao go?

Ovi što pišu tekstove, neka pišu, imaju pravo svi da nas jebu i da se naslađuju sa našim katastrofalnim rezultatima. Najavili smo titulu, a mi sedam bodova iz šest kola, 11 smo izgubili. Pišite, jebite nas jer smo sami to zaslužili.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:30 pm

boja mora je napisao/la: Ko se imalo razumije u fudbal sve mu je odmah bilo jasno. I sad igrači krivi što nisu znali da igraju kako je genijalac zamislio. Da nije tužno bilo bi smješno. Sad kao hitno i pelazno rješenje treba dati Alihodžiću uz pomoć Mulasmanovića iz omladinskog pogona da vodi ekipu i probati vratiti samopouzdanje i atmosferu u klub.
a sve ne valja Kostic, nema iskustva, skijas! po cemu je Haris bolje rjesenje Kostica? Mulaosmanovic?

pa upravo u tome i jeste nas najveci problem. kroz istoriju je Zeljo trenere trazio medju svojim bivsim igracima. redom su to bile igracke velicne bogatog iskustva koje su nas preuzimale u najjacem zivotnom dobu. puni fudbalskog znanja stecenog u iznimno jakoj konkurecniji, mudri i odmjereni sa manje ili vise uspjeha su vodili Zelju.
u to dodje rat, godine stagnacije i propale generacije. danas kada se ocekuje da nastavimo gajiti tu istu filozofiju mi trenere moramo traziti medju bivsim igracima mladje dobi. u izboru imamo Bukija, Edisa, Fadila, Senada, Cicu, Adu, Harisa...... ko je od njih bio igrac zapazene karijere? ko od njih ima internacionalno iskustvo? ko je od njih stekao neko trenersko iskustvo, licencu...?

tu nastaju svi nasi problemi koji se prenose na svlacionicu, teren, upravu, navijace............ tu se urusavaju medjuljudski odnosi, tu su izvori sujete, povrjedjenih ega....

nije Amar pravio rezultat zato sto umije, nego zato sto se znao nositi sa vendetama koje mu, sto zbog zahvalnosti, sto zbog straha nisu smjele raditi iza ledja.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Roberto Baggio
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:32 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:nije Amar pravio rezultat zato sto umije, nego zato sto se znao nositi sa vendetama koje mu, sto zbog zahvalnosti, sto zbog straha nisu smjele raditi iza ledja.
Jah, eto samo zbog toga.
FK Željezničar 1921

dell21
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:33 pm

Jao naslova sve im *****.
Ako Kostic mora da ode onda mora da ode i jedno 3-4 igraca. Ne mozes mijenjati trenera a igraci da ti ostaju isti. Ako kostic ostane trener makar jos i iduce kolo onda ocekujem bar 4-5 promjena u sastavu i da se ocituje o ovome a ne da suti.
Zadnja izmjena: dell21, dana/u ned avg 21, 2016 3:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:33 pm

Skuplji sat stonog tenisa u lamperu, nego tekst kod muske prostitutke Adnana Beganovica.
KURVETINO MUSKA

LARSSON
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:35 pm

Ko li nam je to aciku jučer iznervirao hmm..

dell21
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:36 pm

Najveci olos od novinara.
I ne brisite komentare kakvi god da su nemojte biti kao on sto radi na svom portalu.
Zadnja izmjena: dell21, dana/u ned avg 21, 2016 3:36 pm, ukupno mijenjano 1 put.

TheSvenderMan
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:36 pm

Ja gg vise ne otvaram.

Milose ostani!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 3 gosta.

Prijava