Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

w0st
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 2:23 pm

http://www.sportske.ba/na-grbavici-utih ... ju-tunela/" target="_blank
MAJKU IM BOLESNU NAPACENU HEBEM , OD A DO Ž !
SLJEDECE UTAKMICE SVI NA TRIBINE DA SE HEJTERI SJEBU , KAKVA GOVNA BOZE SACUVAJ.
sportske.karine
Zadnja izmjena: w0st, dana/u ned avg 21, 2016 2:24 pm, ukupno mijenjano 1 put.

1921.ba
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:23 pm

VIDEO/ FOTO: FK Željezničar – HŠK Zrinjski 0:1

Pogledajte prilike, pogodak Zrinjskog te start Kozića nad Bekrićem sa sinošnjeg susreta na Grbavici.

http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... ki-01-2640" target="_blank
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:25 pm

Leon_Professional je napisao/la:http://www.sport.ske.ba/alagic-moj-zelj ... cu-zirant/

Kakvi su ovo natpisi majko mila.
E to ja govorim. Zeljo se ismijava i to me najvvise boli.
***** vam sve uhljupsko.
samo sam cekao kada ce se oglasiti opstinski vijecnik. ovo je potvrda svih mojih sumnji. nije supcic komentarisao Koldzu....a javlja se nakon tri poraza.
ili cemo bivsim ratnim i posljeratnim vendetama dati kompletnu "vlast" ili cemo ih ukloniti iz svih struktura kluba. treceg rjesenja za nas nema.
pitanje je samo, sta je manje zlo.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:27 pm

slika

Pogledat treba gdje je rukavica a gdje Tucetova noga.
Evo izasao izvjestaj ekipa 1921, mozda se tu bolje vidi.
Sudija ***** ti pleme

hardwell
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:30 pm

Tri utakmice nismo postigli gol.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

iVar
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:35 pm

Vi svi ovdje pišete neke stvari, neke razumijem, a neke baš i ne. Poput ove, kad spominjete Jug, pa kop, a dobro znamo da se pod Jugom ne misli na one u A sektoru, nego na one što vode "glavnu riječ". Spominjete ih, a onda i vama zafali muda da detektujete problem. Svi ste bili na tribini i vidjeli ste ko vodi tribinu.. i to je dio koji šteka poprilično. Ljudi sa sumnjivim dosjeima, "burnim" prošlostima su vođe navijačke grupe. Onda ću ja biti simpatizer sa strane, karina ili kakav ću epitet već dobiti. Pojedinci u ekipi od takve grupe imaju podršku jel, pa to automatski znači da i ta grupa ima svoje prste u svlačionici što je nezamislivo u normalnom svijetu. 300 km dalje od nas, BBB koji su skoro pa najjebenija grupa na balkanu ne petljaju se u svlačionicu. Bojkotovali su, prijetili.. ali kad su imali pristup svlačionici? Nikad.
Drugo, ne razumijem kakvo dobro želite Želji vi koji pozivate na smjenu Kostića, eventualno ostavku. Ok, nema muda. Ali stani, jel njegov Željo? Uprava i ljudi okolo trebaju dati podršku i zaštitu istom. Pa nije čovjek glup, šta treba da mu se desi ako samonicijativno "skine" Kloševskog sa gola? Ionako ste ga razapeli zbog Stanića, Bogija i Dade.
To treba da uradi naš Maminjo i uticajniji ljudi.
Jebemu mater, glupo jest poređenje, ali kad srednjoškolac pravi problem u školi, je li najveća instanca direktor ili običan razrednik? On će se možda inatiti razredniku, ali kad ga direktor stuče po glavi, zaprijeti izbacivanjem ili izbaci.. gotovo mu je.
Treba pojedincima skresati krila. Znamo već koji su. I uz dužno poštovanje, splitsku Frizuricu bih uklonio iz ekipe pa da je Suarez lično. Ibra možda jeste arogantan npr, ali radi za ekipu. A Frizurica "anderkat" ne radi ništa sam osim što zuji. A zujao bi svaki od nas uz dobru fizičku spremu.

Kostiću podrška, Upravi podrška ako povuku poteze i naprave rezove. Neko je gore dao spisak igrača kao kostur tima. +1 i slažem se. Profesionalci, pa tek onda ostalo.. voli i Hart city, pa mora otići. Jbg gleda se korist ekipe, tima, kolektiva kako god hoćete.
A pogriješili smo mi. Većina je pisala kako se reprezentativac mora istrpiti, kako ovo kako ono. Priča o našoj djeci je okuražila većinu. A to se ne dešava svugdje.. osim kod nas na balkanu.
Ima jedna poslovica. "Koga hvale, tog prehvale, koga kude taman bude."
I žalosno je da kapiten ekipe na presici kaže hvalio/hvali. DuduČe jedan, kaže se falio/fali.
I navijačke strukture direkto odstraniti iz direktnog rada kluba, iz svlačionice i sl.

salle86
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:37 pm

1921.ba je napisao/la:VIDEO/ FOTO: FK Željezničar – HŠK Zrinjski 0:1

Pogledajte prilike, pogodak Zrinjskog te start Kozića nad Bekrićem sa sinošnjeg susreta na Grbavici.

http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... ki-01-2640" target="_blank

svaka čast na videu opet
fakat jedina svijetla tačka u ovom trenutku

sad kad gledam ovo ovako, i ja se pitam fakat čemu zvanje igrača pred jug i onda "slavlje" a oni ko bekani gledaju i kontaju (vjerovatno) kako što prije šmugnuti u svlačionicu
pa ni pred sjever nisu došli koji je zvižducima ih ispratio za razliku od juga
:r :r :r
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

dimitrijevic

ned avg 21, 2016 2:42 pm

Ja ne znam sto se Jug spominje i kakve veze ima? Sta je trebalo ? Gadjati kamenjem igrace i stangama kao oni anamo? Konacno malo krenulo i taj Jug, svaka tekma neki sadrzaj, nema svadja i belaja, a pet godina je cirkus bio.
Nije problem ni Kostic, niti igraci, nego onaj ko je doveo igrace na osnovu cd-ova i tu se sva prica zavrsava. Covjece, pa mi nemamo krila i imas dva slagirana lijeva beka. Tiago i Stana na lijevoj strani da igraju mi bi imali sad trinaest-14 bodova sigurno.
Mirza Rascic !

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:44 pm

Još se ne mogu načuditi za šta je Šećerović dobio dva žuta kartona :r Vidi li neko fakat šta je ovdje šta za kartone?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

MrRiccoli
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:44 pm

Najgore je sto je puno para potroseno, a rezultata nigdje, nemamo koga prodati jos nismo izasli ni u evropu tako da zaista ne znam kako sve isfinansirati jer ako dodjemo opet u situaciju od prije 2 godine to ce fkt biti mucno opet sve gledati.

Sent from my C5303 using Tapatalk

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 2:45 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Još se ne mogu načuditi za šta je Šećerović dobio dva žuta kartona :r Vidi li neko fakat šta je ovdje šta za kartone?
Prvi je dobio zbog prigovora, a drugi nisam vidio sa sjevera

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:47 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Još se ne mogu načuditi za šta je Šećerović dobio dva žuta kartona :r Vidi li neko fakat šta je ovdje šta za kartone?
Dok nasi igraci dobijaju drugi zuti kada dotaknu loptu u mostaru a sinoc na grbavici tomic nabija loptu i sudija ostaje slijep..

1921.ba
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:47 pm

Fotografije od sinoć.

https://www.facebook.com/1921.ba/photos ... 1027389750" target="_blank
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

MrRiccoli
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:49 pm

Al danas vazduh trepti ko nikad, nikakvih izjava, nikakvih informacija...

ChWilla
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:50 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:http://www.sport.ske.ba/alagic-moj-zelj ... cu-zirant/

Kakvi su ovo natpisi majko mila.
E to ja govorim. Zeljo se ismijava i to me najvvise boli.
***** vam sve uhljupsko.
samo sam cekao kada ce se oglasiti opstinski vijecnik. ovo je potvrda svih mojih sumnji. nije supcic komentarisao Koldzu....a javlja se nakon tri poraza.
ili cemo bivsim ratnim i posljeratnim vendetama dati kompletnu "vlast" ili cemo ih ukloniti iz svih struktura kluba. treceg rjesenja za nas nema.
pitanje je samo, sta je manje zlo.
još se nada da će ga koldžo imenovati za direktora dvorane.
gradi željo boli te *****

Charlie Sheen
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:52 pm

stoji da su nam igraci klosari ali stoji i da je Kostic slab strateg i takticar,to mogu reci nakon 6 kola gdje u zadnja tri nisi uputio ozbiljnu prijetnju na go protivnika ali njegovim tjeranjem nista dobiti neces ako ne otjeras jos par ovih glupavih i slagiranih karatera iz ekipe.Jeste karina sto smo se doveli u ovakvu situaciju ali treba biti realan i otvoriti oci,Kostic ne zna.I da, po meni najispravniji potez juga sinoc bi bio da kad su dosli da smo krenuli svi izlaziti sa stadiona...od juce krenem nesto napisati pa izbrisem,ne mozes bniti pametan krivica je u svima od misimovica do kostica i igraca.Dobro ce nam ova pauza poslije celika doci da suzbijemo redove koliko se moze.

Whisperer

ned avg 21, 2016 2:58 pm

Imate na gg.ba nikica izjavu, kako je covjek pametan iskusno reko sve, da se razumijemo Kostic protiv kojeg nemam ama bas nista, nema ta muda da, acu, kosketa, lendrica , vecu, stavi na klupu, ili tribine , Miske ako si ti taj koji ima muda sasjeci korjen odmah, od klosara i mirna bosna. Rastjerat ovu petoricu dati pare stili kolko god frajer zine , kao za dobrog spica, nikolic stevo nezna gdje udara, bekovi ljevi da se ne prica koda su na magistirali kao veca, koji je satro plako , plako je Aco ha ha ! Jedini treneri sto rece @storm kojima nebi smijali radit sve ovo su Amar i Husref , primjer je zajko zeba vam, kada ga je nazvo Djes Mourinho, zeba sutradan na transfer listi , e to nam treba Moj kosticu , treba dovesti covjeka za sportski segment .... :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ž'21
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:59 pm

Ne treba mi penal. Mi nismo gola dali tri utakmice i sad hoćemo neki penal, neka nam ga nije dosudio, samo bismo zayebali Zrinjski.

boja mora
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:07 pm

Ne mogu da vjerujem kakvih se gluposti načita ovdje i ko sve piše na ovom forumu. Čuj bojkot igrača i igrači namjerno htjeli da izgube a Kostića treba ostaviti. To mogu pisati ili ljudi bez mozga ili destruktivci i neprijatelji kluba. Več nakon pripremnih utakmica bilo je jasno da je Kostić fula i nikakakav trener. Glupo je bilo otjerati ga odmah poslije prvog kola ali je očito to bilo najbolje rješenje. Ja lično sam odmah to napisao ali sam bio napadnut od pametnih forumaša. Sječate li se da je Amar več poslije utakmice sa pitarima rekao da je Kostić totalna neznalica. Ko je htjeo mogao je vrlo lako izvuči tu poruku što se nažalost ispostavilo tačno. Čuj igra bez krila sa 3,4 napadača i sa samo 2 vezna.
Ko se imalo razumije u fudbal sve mu je odmah bilo jasno. I sad igrači krivi što nisu znali da igraju kako je genijalac zamislio. Da nije tužno bilo bi smješno. Sad kao hitno i pelazno rješenje treba dati Alihodžiću uz pomoć Mulasmanovića iz omladinskog pogona da vodi ekipu i probati vratiti samopouzdanje i atmosferu u klub. Tačno je da je bilo dosta grešaka u prelaznom roku ali ovaj sastav ima jačine da se bori za Europu uz ispravno vođstvo i to je to. Bez perviše frustracija i pametovanja.

kontranogama
Kontakt:

ned avg 21, 2016 3:10 pm

U dubiozi smo ali po meni rjesenje na duze staze se mora gledati.
Prvo kakav god da je za sada Kostic nek ostane, formirati kostur ekipe i polako dovoditi prinove, ovaj njegov rad treba vremena da se primi, najvise zbog naseg mentaliteta. Neka on bira prinove i polako slaze sistem.
Znam svi bi smo mi sad nesto sto brze ali yebiga ocito da ne ide tako brzo. Ako je stvarno bojkot nek kaze ko su i noga im, a onda od ovoga sto ostane praviti ekipu, koja ima da slusa i gine iako ovaj izraz ne volimo.
O titulu ja ne bih pisao, vaznije je poslagati kockice i spremiti se da je i ova sezona bez nekog uspjeha, bar to tako sad iizgleda.
tako ja to nekako vidim.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava