Znas li ti ko je Tica?SIMA_SIMAU je napisao/la:Ma kakav Miske imam osjecaj da on luta...ko postavlja ove likove Cenan, Tica, Nikolici. Sta treba svaka 3 mjeseca trenere skidatiLeon_Professional je napisao/la:Miske, ti jedini imas muda. Izadji, sazovi pres i ovako kao Zeljko Obradovic popizdi i reci sve i napravi rezove.
Ko ce ako neces ti!
Ne, ne znamfk1921 je napisao/la:Znas li ti ko je Tica?SIMA_SIMAU je napisao/la:Ma kakav Miske imam osjecaj da on luta...ko postavlja ove likove Cenan, Tica, Nikolici. Sta treba svaka 3 mjeseca trenere skidatiLeon_Professional je napisao/la:Miske, ti jedini imas muda. Izadji, sazovi pres i ovako kao Zeljko Obradovic popizdi i reci sve i napravi rezove.
Ko ce ako neces ti!
Hmmm interesantno. Ima smisla, zadnji put smo dobro odigrali kad je bio Ramazan u ova dobaza_zivot_cijeli je napisao/la:zanimljivo da smo u prvih sest kola ove sezone odigrali jednako lose kao i prosle u prvih sest kola. upisali smo po tri poraza, dvije pobjede i jedan remi. skupili smo 7 bodova iz 6 kola.
ima nesto lose po nas u tom osmom mjesecu. mozda dobar nocni zivot u Sarajevu!?
Morzhy je napisao/la:Hmmm interesantno. Ima smisla, zadnji put smo dobro odigrali kad je bio Ramazan u ova dobaza_zivot_cijeli je napisao/la:zanimljivo da smo u prvih sest kola ove sezone odigrali jednako lose kao i prosle u prvih sest kola. upisali smo po tri poraza, dvije pobjede i jedan remi. skupili smo 7 bodova iz 6 kola.
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Znamo ko je... Jest dobar trener za omladinske kategorije, ali nije sad neki vele strucnjak.... Radio u nasim omladinskim kategorijama, izmedju ostalih i za generacijom 81./82. iz koje nije izašao ni jedan igrač, kasnije radio sa mlađim kategorijama na Arabijskom poluostrvu, vratio se u Sarajevo i vodio školu fudbala.... Dobar trener za mlađe kategorije, ali nema baš neki ludilo CV.SIMA_SIMAU je napisao/la:Ne, ne znamfk1921 je napisao/la:Znas li ti ko je Tica?SIMA_SIMAU je napisao/la:
Ma kakav Miske imam osjecaj da on luta...ko postavlja ove likove Cenan, Tica, Nikolici. Sta treba svaka 3 mjeseca trenere skidati
sergejevic je napisao/la:Ma tuzni su ovi porazi i ovakvi samari.
Tuzno je sto po vec utvrdjenoj proceduri dovedemo lijevo krilo. O tom igracu znamo samo da se zove Sandi i da je napadac. To je meni tuzno. Poslije svega imaju obraza i njega i onog Crnogorca dovesti u jeku sezone, nuditi sami sebi ostavke i odbijati. Pomalo i bezobrazno, jer ocito ne misle prestati s vec utvrdjenoj proceduri. Zali svih dobrih stvari koje su napravili kada glavnu guraju konstantno u ponor.
Pomogao bi, nema noćnog života, morali bi cugati po kućama i odmah nije to toza_zivot_cijeli je napisao/la:Morzhy je napisao/la:Hmmm interesantno. Ima smisla, zadnji put smo dobro odigrali kad je bio Ramazan u ova dobaza_zivot_cijeli je napisao/la:zanimljivo da smo u prvih sest kola ove sezone odigrali jednako lose kao i prosle u prvih sest kola. upisali smo po tri poraza, dvije pobjede i jedan remi. skupili smo 7 bodova iz 6 kola.
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
sa ovim igracima ni Ramazan ne pomaze
Ko zna zna.FKZ1921 je napisao/la:Tesko je predvidjeti kako ce nasa formacija 442 funkcionisati. Ono sto se moglo vidjeti protiv Mladosti,sa Bekricem i Spancem kao dvojicom od cetiri u liniji(u toj liniji bili jos Radinovic i Lazic),nije obecavajuce. Posebno sto ni bekovi ne dolaze ni priblizno cesto i ucinkovito kako bi inace morali. Osim toga,recimo da je Lendric uvijek tu i da nije sporan,a drugi napadac Pozder ili Nikolic,ni jedan od te dvojice ne djeluju mi da mogu odraditi u igri ono sto bi koordinirano trebali raditi dvojica napadaca u formaciji 442.
U ovoj formaciji smo bili bezopasni prema naprijed protiv Ml. Bojim se da ta nasa formacija na terenu ne preraste u 424 sto bi bilo pogubno protiv iole boljih ekipa.
Recimo da ce to do pocetka prvenstva biti dosta bolje,ipak nisam spokojan. Plasi me cinjenica da su u nasoj ligi svi eksperimenti sa formacijama neslavno zavrsili. I svi su se uvijek vratili na 4231.
Nadam se da ljudi znaju sta rade,da imaju jasnu viziju i da su sigurni da je sa ovim igrackim kadrom mogu realizirati na terenu.
FKZ1921 je napisao/la:Razumijem da ima puno mladjih navijača na forumu i jasno mi je to pa nekako gutam te bumove i tu furku...
Brine me što imam dojam da ponekad i oni koji se bave transfer politikom u klubu,razmišljaju kao mladi navijači. Pa činjenica da je neko recimo iz Španjolske,postane bitan faktor u odluci da li ga dovesti ili ne. Ili činjenica da je neko nekada bio dobar u Želji,osvajao trofeje...prelomi odluku. Ili činjenica da je neko nekada igrao za reprezentaciju,bio odličan,osvajao trofeje i sa Željom,iako sad ima punih 35,iako je nedavno imao operaciju meniskusa i neizvjesno je kad će biti potpuno spreman za igru,dovede se sad kad ti odmah i nužno treba normalan stoper...
Nedavno sam napisao da smo doveli puno igrača koji trenutno voze u rikverc u svojim karijerama.
Od svih dovedenih sad (Pozder,Spanac,Husic,Radinovic,Secerovic,Bevab,Lazic,Grk,Talijan...),jedino je Radinovic dosao normalnim putem. Normalnim u smislu igračkom razvoja. I vjerujem da će se pokazati kao najbolje pojačanje od svih. Takvih dovodjenja nam treba puno više. Dakle da Zeljo, igraču koji dolazi bude stepenica više u njegovoj karijeri. Da je dovoljno mlad da ima ambicije napraviti sljedeći korak prema većem i boljem klubu od Želje.
Ovo ustvari treba biti princip pri dovodjenje. Od principa ćeš odstupiti iznimno,kad ti naleti pik u liku Mice ili Lendrica...Ili kad ti naleti neko ko ce ti marketinški biti isplativ. Ali znaš da si ga zbog toga doveo i ne gradiš taktiku i igru na njemu.
Nadam se da ćemo što prije profilirati strategiju u skauting i transfer politici kluba i improvizaciju u ovoj oblasti svesti na minimum.
geca i alagic gurbetinska skola vidi se s kilometar daljine a buki vazda neku negativu i neke prijedloge da se vrate stari igraci u klub a kada je on bio u klupskim strukturama ni ku.... nije mrdnuo kao igrac sve najbolje kao i kao covjek,dok se ne dotakne vremena provdenih u strukturama kluba tu se gubi i predlaze ne izvodljive stvari.Leon_Professional je napisao/la:http://www.sport.ske.ba/alagic-moj-zelj ... cu-zirant/
Kakvi su ovo natpisi majko mila.
E to ja govorim. Zeljo se ismijava i to me najvvise boli.
***** vam sve uhljupsko.
Ova je najpetnija iako je i sinisa ponekad kriminalan al hajde moze proci. Na osnovu ovog kostura ekipe treba praviti tim ali lagano, a ne otjerati deset pa dovesti novih deset igraca. Prije svega kvalitetan golman, a onda ostalo. Ja bi medju ove koje si nabrojao stavio i Secerovica ne mora u prvi tim ali da je uvijek tu negdje jer defanzivno sto je njegovo i primarno nije los nimalo.1921.ba je napisao/la:kostur ekipe: boccacini, sinisa stevanovic, blagojevic, radinovic, bekric, boske, lendric
kapiten boske, ostali neka se potrude
Upravo tako!!storm_raider je napisao/la:Jedina 2 trenera sa kojima se ne bi smjeli zajebavati su Amar i Husref. Ne moze ovdje Europa proci i sredjen sistem. Igrac ima 2500 km platu, ni zene, ni djece, ganja curice, zivi kao car u ovom selu u Europi i dosta mu. Klosarcina.
Zato kazem, Kosticu ostani, ubaci juniore i unisti karijeru ovim nasim manekenima. Na tribine ih poslati!