Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 1:52 pm

Nase igre su u muzickom stilu. Mi kurcuu sviramo a protivnici kuci pjevajuci..

fk1921

ned avg 21, 2016 1:54 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Miske, ti jedini imas muda. Izadji, sazovi pres i ovako kao Zeljko Obradovic popizdi i reci sve i napravi rezove.
Ko ce ako neces ti!
Ma kakav Miske imam osjecaj da on luta...ko postavlja ove likove Cenan, Tica, Nikolici. Sta treba svaka 3 mjeseca trenere skidati
Znas li ti ko je Tica?
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:54 pm

zanimljivo da smo u prvih sest kola ove sezone odigrali jednako lose kao i prosle u prvih sest kola. upisali smo po tri poraza, dvije pobjede i jedan remi. skupili smo 7 bodova iz 6 kola.

ima nesto lose po nas u tom osmom mjesecu. mozda dobar nocni zivot u Sarajevu!?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:56 pm

fk1921 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Miske, ti jedini imas muda. Izadji, sazovi pres i ovako kao Zeljko Obradovic popizdi i reci sve i napravi rezove.
Ko ce ako neces ti!
Ma kakav Miske imam osjecaj da on luta...ko postavlja ove likove Cenan, Tica, Nikolici. Sta treba svaka 3 mjeseca trenere skidati
Znas li ti ko je Tica?
Ne, ne znam
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 1:56 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:zanimljivo da smo u prvih sest kola ove sezone odigrali jednako lose kao i prosle u prvih sest kola. upisali smo po tri poraza, dvije pobjede i jedan remi. skupili smo 7 bodova iz 6 kola.

Hmmm interesantno. Ima smisla, zadnji put smo dobro odigrali kad je bio Ramazan u ova doba

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

LARSSON
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:57 pm

Purivatra glavni krivac za naše rezultate

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:59 pm

Nas je glavni problem sto smo razmazili igrace do te mjere sta god da se desi uvijek ih podrzimo.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:02 pm

Morzhy je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:zanimljivo da smo u prvih sest kola ove sezone odigrali jednako lose kao i prosle u prvih sest kola. upisali smo po tri poraza, dvije pobjede i jedan remi. skupili smo 7 bodova iz 6 kola.

Hmmm interesantno. Ima smisla, zadnji put smo dobro odigrali kad je bio Ramazan u ova doba

sa ovim igracima ni Ramazan ne pomaze :mrgreen:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

nemojbabopujdu
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:03 pm

fk1921 je napisao/la:
Znas li ti ko je Tica?
Ne, ne znam
Znamo ko je... Jest dobar trener za omladinske kategorije, ali nije sad neki vele strucnjak.... Radio u nasim omladinskim kategorijama, izmedju ostalih i za generacijom 81./82. iz koje nije izašao ni jedan igrač, kasnije radio sa mlađim kategorijama na Arabijskom poluostrvu, vratio se u Sarajevo i vodio školu fudbala.... Dobar trener za mlađe kategorije, ali nema baš neki ludilo CV.

salle86
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:06 pm

sergejevic je napisao/la:Ma tuzni su ovi porazi i ovakvi samari.
Tuzno je sto po vec utvrdjenoj proceduri dovedemo lijevo krilo. O tom igracu znamo samo da se zove Sandi i da je napadac. To je meni tuzno. Poslije svega imaju obraza i njega i onog Crnogorca dovesti u jeku sezone, nuditi sami sebi ostavke i odbijati. Pomalo i bezobrazno, jer ocito ne misle prestati s vec utvrdjenoj proceduri. Zali svih dobrih stvari koje su napravili kada glavnu guraju konstantno u ponor.

hahaha
al tebi smeta ovo "po utvrđenoj proceduri"

:rofl1: :rofl1: :rofl1:

EDIT: nekad imam osjećaj da smo postavljeni na auto-pilot i niko ne kormilari ovim brodom
pa onda u najtežem mogućem trenutku klub izbaci koliko je zaradio od utakmice a navijači je.bu mater na takvu informaciju, ulaznica za zrinjski/sarajevo i vitez isto koštaju, sve se odvija po šablonu ili kako oni govore "po već utvrđenoj proceduri" a bgm nije ona dobro utvrđena već jedva pije vode i bila je dobra za početak (nešto ko Dejton) ali da se mora mjenjati mora
Zadnja izmjena: salle86, dana/u ned avg 21, 2016 2:08 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 2:07 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:

sa ovim igracima ni Ramazan ne pomaze :mrgreen:
Pomogao bi, nema noćnog života, morali bi cugati po kućama i odmah nije to to slika

sergejevic

ned avg 21, 2016 2:08 pm

FKZ1921 je napisao/la:Tesko je predvidjeti kako ce nasa formacija 442 funkcionisati. Ono sto se moglo vidjeti protiv Mladosti,sa Bekricem i Spancem kao dvojicom od cetiri u liniji(u toj liniji bili jos Radinovic i Lazic),nije obecavajuce. Posebno sto ni bekovi ne dolaze ni priblizno cesto i ucinkovito kako bi inace morali. Osim toga,recimo da je Lendric uvijek tu i da nije sporan,a drugi napadac Pozder ili Nikolic,ni jedan od te dvojice ne djeluju mi da mogu odraditi u igri ono sto bi koordinirano trebali raditi dvojica napadaca u formaciji 442.
U ovoj formaciji smo bili bezopasni prema naprijed protiv Ml. Bojim se da ta nasa formacija na terenu ne preraste u 424 sto bi bilo pogubno protiv iole boljih ekipa.
Recimo da ce to do pocetka prvenstva biti dosta bolje,ipak nisam spokojan. Plasi me cinjenica da su u nasoj ligi svi eksperimenti sa formacijama neslavno zavrsili. I svi su se uvijek vratili na 4231.
Nadam se da ljudi znaju sta rade,da imaju jasnu viziju i da su sigurni da je sa ovim igrackim kadrom mogu realizirati na terenu.
Ko zna zna.

Leon_Professional
Kontakt:

http://www.sport.ske.ba/alagic-moj-zelj ... cu-zirant/" target="_blank

Kakvi su ovo natpisi majko mila.
E to ja govorim. Zeljo se ismijava i to me najvvise boli.
***** vam sve uhljupsko.

sergejevic

FKZ1921 je napisao/la:Razumijem da ima puno mladjih navijača na forumu i jasno mi je to pa nekako gutam te bumove i tu furku...
Brine me što imam dojam da ponekad i oni koji se bave transfer politikom u klubu,razmišljaju kao mladi navijači. Pa činjenica da je neko recimo iz Španjolske,postane bitan faktor u odluci da li ga dovesti ili ne. Ili činjenica da je neko nekada bio dobar u Želji,osvajao trofeje...prelomi odluku. Ili činjenica da je neko nekada igrao za reprezentaciju,bio odličan,osvajao trofeje i sa Željom,iako sad ima punih 35,iako je nedavno imao operaciju meniskusa i neizvjesno je kad će biti potpuno spreman za igru,dovede se sad kad ti odmah i nužno treba normalan stoper...
Nedavno sam napisao da smo doveli puno igrača koji trenutno voze u rikverc u svojim karijerama.
Od svih dovedenih sad (Pozder,Spanac,Husic,Radinovic,Secerovic,Bevab,Lazic,Grk,Talijan...),jedino je Radinovic dosao normalnim putem. Normalnim u smislu igračkom razvoja. I vjerujem da će se pokazati kao najbolje pojačanje od svih. Takvih dovodjenja nam treba puno više. Dakle da Zeljo, igraču koji dolazi bude stepenica više u njegovoj karijeri. Da je dovoljno mlad da ima ambicije napraviti sljedeći korak prema većem i boljem klubu od Želje.
Ovo ustvari treba biti princip pri dovodjenje. Od principa ćeš odstupiti iznimno,kad ti naleti pik u liku Mice ili Lendrica...Ili kad ti naleti neko ko ce ti marketinški biti isplativ. Ali znaš da si ga zbog toga doveo i ne gradiš taktiku i igru na njemu.
Nadam se da ćemo što prije profilirati strategiju u skauting i transfer politici kluba i improvizaciju u ovoj oblasti svesti na minimum.

zeka_tm87
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:12 pm

Leon_Professional je napisao/la:http://www.sport.ske.ba/alagic-moj-zelj ... cu-zirant/

Kakvi su ovo natpisi majko mila.
E to ja govorim. Zeljo se ismijava i to me najvvise boli.
***** vam sve uhljupsko.
geca i alagic gurbetinska skola vidi se s kilometar daljine a buki vazda neku negativu i neke prijedloge da se vrate stari igraci u klub a kada je on bio u klupskim strukturama ni ku.... nije mrdnuo kao igrac sve najbolje kao i kao covjek,dok se ne dotakne vremena provdenih u strukturama kluba tu se gubi i predlaze ne izvodljive stvari.

sergejevic

ned avg 21, 2016 2:14 pm

@salle86
Kako nece smetati? Dovedes Pozdera i Husica prije nego i znas ko ce ti biti trener, onda Hervasa, Ugljesu, Secerovica. Po nekim procedurama. Evo sada i ova dva igraca, a izgleda da odlazi trener koji je mogao reci da zeli ta dva igraca. Mada sumnjam i u to.

MrRiccoli
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:14 pm

1921.ba je napisao/la:kostur ekipe: boccacini, sinisa stevanovic, blagojevic, radinovic, bekric, boske, lendric

kapiten boske, ostali neka se potrude
Ova je najpetnija iako je i sinisa ponekad kriminalan al hajde moze proci. Na osnovu ovog kostura ekipe treba praviti tim ali lagano, a ne otjerati deset pa dovesti novih deset igraca. Prije svega kvalitetan golman, a onda ostalo. Ja bi medju ove koje si nabrojao stavio i Secerovica ne mora u prvi tim ali da je uvijek tu negdje jer defanzivno sto je njegovo i primarno nije los nimalo.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Tavas1921
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:18 pm

storm_raider je napisao/la:Jedina 2 trenera sa kojima se ne bi smjeli zajebavati su Amar i Husref. Ne moze ovdje Europa proci i sredjen sistem. Igrac ima 2500 km platu, ni zene, ni djece, ganja curice, zivi kao car u ovom selu u Europi i dosta mu. Klosarcina.

Zato kazem, Kosticu ostani, ubaci juniore i unisti karijeru ovim nasim manekenima. Na tribine ih poslati!
Upravo tako!!
Uprava ako skloni trenera i popusti pritisku ovih klosarcica pada u mojim ocima na dno. Jer sav njih rad do sad postaje bezvrijedan. Pogrijesili jesmo sa igracima ali bar sad ne daj da te isti zajebavaju.
Sad bih potpiso dvije godine da ne budemo plasirani vise od 3. mjesta al da svakom debilu koji je na bilo kakav nacin lose cinio klubu svojom kurcoboljom, bojkotom itd propadne karijera!!
Miroslav Stevanovic! Samo mi zao ovog momka. Bog dao da opet dogura do velikog kluba jer fakat zasluzuje.

dalmae
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:20 pm

Da li je ikad sproveden novi statut koji je potpisan?

zeka_tm87
Kontakt:

ned avg 21, 2016 2:20 pm

ma sto se tice sinise kod momka se vidi borba vidi se da zna sta radi i ima znanje.a ovi kurcevi igraci (vedran k aleksandar k i ostali pobrojani na predhodnim stranicama )nemaju ni z od fudbalskog znanja oni nemogu ni u 3 azerbedjanskoj ligi igrati i ova 3 poraza su 1000% njihova kurcobolja.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava