Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

crnamamba96
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 1:25 pm

Mucno je i citati ovaj forum, treba se pomiriti sa sudbinom i shvatit ida je premijer liga postala kvalitetnija a mi ostali na mjestu, jendostavno imamo prosječnu ekipu i od toga se ne moze pobječi, svi mi vidimo samo svoju ekipu a kovali smo ih u zvijezde prije početka lige. Jednostavno imamo budžet kao i ostale ekipe ako ne i manji od Širokog, Zrinjskog, Sarajeva, pa i Slobode i naše realno mjesto je iza njih ništa mi nismo kvalitetniji od bilo koje ekipe od ovih navedenih. Nemamo mi taj budžet te igrače da možemo očekivati titulu sa sigurnošću, treba čudo da se desi da bi došli do iste. Proječna ekipa, a od takve se ne može očekivati titula i evropa je uspijeh a to se sad i dokazuje. Za ekipu poput nas spas je samo dobra škola a ni toga više nemamo vidimo gdje su nam djeca uspijeha nema više ni u tom segmentu. Nije kriva transfer politika, ljudi moji dovedeni su ti igrači koji se samo i mogu dovesti za taj novac, ne možeš ti ništa bolje s novcem koji mi imamo. Preostaje nam samo sabrati se i prihvatiti tu činjenicu da smo mi jedan prosječan premijer ligaški klub od kojeg se ne može očekivati titula.

cikazubo
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:26 pm

ž'21 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:pa vi ste se bojali da im prijete, a oni su očito na njihovoj strani.
Svi bismo trebali da smo na istoj strani, nema ova i ona strana, jedina strana je Željo, Grbavica itd itd. Mi se možemo razilaziti u mišljenjima, ali svima u interesu treba da bude najbolji Željo. Ako je nekome nešto drugo u interesu, onda taj neko ne zaslužuje da bude u i oko kluba više, pa kako god ime da mu bilo.
Pa ocito da postoje strane, igraci i neki momci iz grupe koji vjerovatno ne znaju izdiktirati 11 imena su na istoj strani.

ž'21
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:27 pm

cikazubo je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:pa vi ste se bojali da im prijete, a oni su očito na njihovoj strani.
Svi bismo trebali da smo na istoj strani, nema ova i ona strana, jedina strana je Željo, Grbavica itd itd. Mi se možemo razilaziti u mišljenjima, ali svima u interesu treba da bude najbolji Željo. Ako je nekome nešto drugo u interesu, onda taj neko ne zaslužuje da bude u i oko kluba više, pa kako god ime da mu bilo.
Pa ocito da postoje strane, igraci i neki momci iz grupe koji vjerovatno ne znaju izdiktirati 11 imena su na istoj strani.
Takve treba odstranit :D

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:27 pm

Leon_Professional je napisao/la:Miske, ti jedini imas muda. Izadji, sazovi pres i ovako kao Zeljko Obradovic popizdi i reci sve i napravi rezove.
Ko ce ako neces ti!
Ma kakav Miske imam osjecaj da on luta...ko postavlja ove likove Cenan, Tica, Nikolici. Sta treba svaka 3 mjeseca trenere skidati
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Morzhy
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:29 pm

Pogrešno se rezonuje ovdje, svaki igrač koji je doveden može igrati u ovom našem jadu od lige. Sad da li su to "Željo type" igrači može se diskutovati. Oni koji svojim odnosom više nisu igrači za Želju su Vedran, kapiten, Memija, Jovan i Dženis te se sa istima mora prekinuti saradnja pa tek onda sa četvrtim trenerom u nizu kojem oni prave problem. Dušmani su preko njih ušli u teren, jedino mjesto gdje su i mogli, na drugim mjestima u klibu im je taraba odavno

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

sergejevic

ned avg 21, 2016 1:31 pm

Okolele je napisao/la:Dobro @sergejevicu

Onde je raja bila isprovocirana onim seljakom Bilbijom i sudijama ali opeet ne opravdava gadjanje..Pa eto proslo kolo nas je Vitez mlatnuo 2:0,odigrao bolje nego Zrinjski i ljudi su zasluzeno dobili aplauz,niko nije provocirao od njihovih igraca kad su zabili golove..Kokot se gospodski ponio nakon gola,nije slavio i normlano da ce dobiti aplauz..Ali ono sinoc je bila cista provokacija naokn gola..
Bilo je i protiv Sirokog kad je Vagner zabio pa cojvek slavio s rezervnim igracima dok je raja bacala sve i svasta na njih, psovke recimo Kordicu, sto sam cuo jer sam bio na jugoistoku kad me je bilo stid sto sam dio toga, nakupilo se dosta stvari. Tri domace utakmice, tri crvena kartona, osim prvog sve bezveze i nepotrebno kada je utakmica rijesena. Tome se mora stati u kraj, ako nisi sposoban da pobijedis cestitaj boljem, ne moras brukati klub.

ž'21
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:31 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Miske, ti jedini imas muda. Izadji, sazovi pres i ovako kao Zeljko Obradovic popizdi i reci sve i napravi rezove.
Ko ce ako neces ti!
Ma kakav Miske imam osjecaj da on luta...ko postavlja ove likove Cenan, Tica, Nikolici. Sta treba svaka 3 mjeseca trenere skidati
Baš. Nisam ja dovodio igrače bez da znam ko je trener. Nisam ja postavio Kostića. Ako ga otjeraju moraju pojest svoja muda i pokazati da su pogriješili, a vremena je sve manje i pitanje je da li će se Željo uspjeti vratiti na pravi kolosijek sa novim trenerom. Trebaju da odgovaraju svi, od igrača preko trenera do Uprave za ovaj rezultatski krah. Dotakli smo dno, nikad u historiji mislim da nismo tri poraza zabilježili uzastopna i to od ekipa koje do jučer nisu postojale, uz dužno poštovanje prema njima. Jesmo li zaslužili da nam Vitez i Zrinjski uzimaju bodove sa Grbavice sa pola snage?

salle86
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:36 pm

sergejevic je napisao/la:Nekada smo domace utakmice igrali u dolini cupova, nikome nije bilo svejedno kada dodje ovdje da igra lopte. Danas bodove nosi ko i kako hoce. Ovo je sramota. Pamtim ja da smo mi ovdje gubili od Zvezde, Hajduka, Partizana, ali na kraju se te ekipe bile prvaci one drzave, ekipe koje se ne plase nikoga ni u Evropi, a danas bodove nose Radnik, Vitez, Zrinjski, Rudar...Ovo se nije smijelo dopustiti. Vise od svakog poraza boli seljakluk u koji smo se pretvorili, gadjamo kamenjem boljeg od sebe, psujemo, klosari koji su najgori u historiji ovog kluba svaku utakmicu dobiju crveni karton. Nekad se pruzila ruka boljem i trcalo na sljaku da poderes koljena ne bi li sljedeci put pobjedio. Neko je gradio ovo godinama, decenijama, i onda dodje neki klosar koji ne shvata sta znaci ovaj dres i ovaj grb i popisa se na sve to. Nema smisla vise ovo opravdavati. Dobijes veliki samar, ne spavas nocima, plasis se nekih mjesnih zajednica i sela kada dolaze na Grbavicu. Svi su krivi redom i neka ih bude sram.

Mene ova uprava podsjeca na neke igrace koje su otjerali. Nedo i Enis na primjer. Ono vole Zelju, ali jebi ga nisu taj kalibar. Svaka cast ovim ljudima na mnogim stvarima, pomogli su klubu, ali smo dozivjeli mnoge sramote u njihovm mandatu, a izgleda da tome ne misle stati u kraj. Kakva vec ustaljena procedura, kakvo je to sranje. Onaj ko je kriv za ovu pizdariju ponudi sam sebi ostavku i logicno odbije je. Ko koga jebe ovdje? Koji je ovo prelazi rok da kazemo zajebali smo, ali valjda ce nauciti nesto. Niko nikada u ovoj drzavi, u bilo kojem sportskom kolektivu nije imao ovoliku podrsku, a oni bahati i pomalo bezobrazni. NE ZNATE LJUDI. Sto je toliko tesko priznati tu stvari i traziti pomoc od nekoga ko zna. Dejo i Miske izmijenjase pet trenera za godinu dana, pored njih jos trideset igraca, mnoge otjerase ko zadnje klosare i sta smo dobili? Dobili smo da s nase Grbavice nosi bodove ko hoce. Kad su bila najteza vremena za klub to se nije moglo desiti, a vidi nas sad. Trebalo za opstanak, Evropu ili titulu ima bodova na Grbavici. Tuga.

Koliko puta smo svi zajedno opravdavali nelogicne poteze, nadas se valjda ce nadoci i shvatiti gdje grijese, ali nista od toga. Po vec ustaljenoj proceduri dovedi hrpu igraca, mijenjaj trenere da sebe operes, a onda opet ponovo. Sta sada kad se smijeni Kostic? Ko ce ga zamijeniti? Jos jedan totalni anonimus za kojeg niko nije cuo? Odovic? Hoce, ali u kukuruzima, nije ni Oda vise budala. Covjek im spasio guzice svima, napravio rezultat za pamcenje, nije izgubio utakmicu cijelu polusezonu, promovisao igrace koje su nam donjeli pare. Pare koje su bacene u bunar, na Husice, Pozdere, Kostice, opremu za treniranje da bi bio u grupi za opstanak. Sjecam se dobro price o upravi i koliko su neki tvrdili da je ova uprava napravila te pare i da je red da ih oni potrose. Nadam se da su ih potrosili do sada i neka idu voditi te svoje uspjesne firme. Hvala im za hrpu stvari, ali ne i za sramocenja. Ispadali od Metalurga, uz poklonjeni penal prosli Krupu na Vrbasu, porazi od Doboja kod Kaknja, Viteza, Radnika, Zrinjskog, tjeranje igraca kao zadnjih klosara.

Ko ce i kako ce opet rastjerati ovaj skart koji je doveden po vec ustanjem procedurama? Mozda ih opet ponizavati i tjerati kao kerove da se operu svoje greske. Mozda opet trenera otjerati? To nikada nije bio Zeljo i to su stvari koje im se ne mogu oprostiti. Znamo da citaju ove forume i neka se dobro zapitaju za mnoge stvari. Ne mozes potpisati Husica na tri godine i kada shvatis da si se zajebao onda ga tjerati preko ledja kluba. Niko nema pravo da blati ime ovog kluba, da dovodi razne polovnjake koji ce dobiti crveni karton kada ne ide na terenu, koji ce kaljati ime kluba i grb koji nose. Ovo je velika sramota. Tri poraza uvezati i jedva sansu stvoriti, dvije utakmice na Grbavici izgubiti da ne zabijes gol je samar svim ljudima koji su uvijek bili tu za ovaj klub i za ovu upravu. Svaku akciju smo ispostovali, punili stadion i kada nismo valjan razlog za to, najposjeceniji u kontinuitetu. Zasto? Da bi se neko zajebavao po vec ustaljenim procedurama.

Kosticev odlazak nista nece promjeniti, sta ce biti sada? Doci ce novi trener kojem nece trebati Pozder, Bevab, Toskas, Husic, Bekric, Nikolic...a doci ce novih 10 do 15 igraca. Koji je ***** s tim Sandijem, sta ce s njim novi trener, ili s ostali 10 napadaca koje su zgrnuli u ekipu. Ako ne misle dovesti cojeka koji ce se baviti sportskim segmentom mogu slobodno svi vec danas podnjeti ostavke. Dosta su se oni igrali i zajebavali s ovim klubom. Pravimo nove tribine da raja gleda kako Vitez pregazi Zelju, ili da se Zrinjski igra s nasim pulenima i sakriva loptu.

Bilo je do Ode, bilo je do Vlade, do Edisa, sada je do Kostica, bilo je do Mladenovica, Kramarica, Livaje, Stokica, Kokota, sada je do Bekrica, Kosorica, Kjosevskog, Husica...jest malo sutra. Ne zna se ko dovodi igrace, ko je trazio ovakave klosare koji kvare ugled klubu, ko dovodi trenere koje kao bojkotuju igraci? Postoji neko iznad njih i vrijeme je da krene svojim putem. Mnogo su su se neki borili kada je bila prica o parama, kako ova uprava zasluzuje da potrosi pare koje je Odovic donio. Ja sam jos tada pisao da je to sasvim posteno, mislim da su ih do sada potrosili i vrijeme je za rastanak. Jebale vas pare. Nadjem na onom portalu tekstove o Odovicu, krahu transfer politike, pa onda skontam da smo vise mi govna, nego govno.govno.ba. Pljuvali smo ljude, a apsolutno su u pravu.
Nadrobio si i ti svega i svašta ovde. Dosta toga pogodio. Mora se čistka napraviti. Ali ne igračka ovaj put. Možda poneko, ali ne pola tima.
Uprava...generalizuješ. Neko mora odgovarati. Ne svi. Mora se pronaći krivac i rješenje problema.
Mora se klub izdići iznad ovoga.
Realno, imamo trenera bez muda, koji pokušava štititi igrače koji mu opet zabijaju nož u leđa. Nemoguće da smo toliko loši da ne možemo u 3 meča gola dati. Boda uzeti.
To je fino što on njih čuva ali na žalost tako ih neće okrenuti uz sebe.
Opet i on. Vuče nelogične poteze. Vjerujem da ima teoriju "u malom prstu". Praksa dosta kasni. Možda nekad nadođe, možda kod nekog drugog. Kod nas je izgubio kompas. Kad primimo gol gotova je utakmica za nas. Nema igre više, nema ideje šta dalje.
Puno toga se ima napisati a opet odakle početi mjenjati... ???
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

shzna
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:37 pm

Ili stisni mudda i izađi pred javnost i iznesi sve što ne valja Kostiću ili idi u p1čku lijepu materinu
1987

cikazubo
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:41 pm

Kako bi nam legli npr Urdinov na lijevom beku, Djelmic na krilu, Dado u vezi, a sve smo ih mogli dovesti/ostaviti, yebo me svak ako je Djelmic imao jacu platu od Pozdera, Husica i ostalih ubleha koje krpe lijevo krilo..

nemojbabopujdu
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:41 pm

http://fkzeljeznicar.ba/prihod-od-ulazn ... -km/21789/" target="_blank
Evo Uprava nas informiše koliki je prihod od ulaznica. Mene jutros baš zaboli neka stvar za prihod od ulaznica. Dajte isto tako transparentno izađite i reci te ko je kriv za rezultatski krah. Kostić ili navodni štrajkači. Nije transparentnost švedski sto pa da uzimaš sa njega ono što ti odgovara. Dajte uradite nešto molim vas jer sa ovakvom igrom i rahmetli Čelik je favorit protiv nas sljedećeg vikenda.

sergejevic

ned avg 21, 2016 1:42 pm

Ako ne rijese sranje koje prave konstantno evo peti prelazni rok i mijesaju se tamo gdje im nije mjesto mogu svi u kompletu ici. Ako nisu htjeli prihvatiti ostavku Deje onda znaci da su oni svi zajedno u tome i da ne misle priznati greske koje se desavaju. Mene ne zanima ko ce ici, ali ovako ne ide dalje. Sta da mijenjamo?
Trnera? Promjenili smo ih i previse za godinu dana. Sta smo dobili? Vidimo svi.
Igrace? Promjenili smo ih i previse. Sta smo dobili? Vidimo.
Misle li prestati s ovom lakdrdijom i dovodjenjem polovnjaka iz susjednih zemalja i polovnjaka opcenito? Ova zadnja dva "pojacanja" pokazuju da ne misle. Kome ce ostati ovaj skart od fudbalera? Zelji. Ko ce to rastjerati sve? Sta cemo dobit opet?
Ne postoji nikakav sistem, odgovornost, apsolutno nista.
Moju podrsku vise nemaju. Obecali su titulu jos prolse godine, a mi ni u Evropu ne odosmo, ove jos glasnije, a kako smo krenuli mozda se za opstanak budemo borili.
Sta ja trebam tu podrzati? Nije Miske Zeljo, to neka mu bude jasno, kao i svima ostalim. Zvidalo se ovdje i Amaru, a da ne zvizdi ovim.

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 1:42 pm

shzna je napisao/la:Ili stisni mudda i izađi pred javnost i iznesi sve što ne valja Kostiću ili idi u p1čku lijepu materinu
Ja vjerujem da mu oni savršeno odgovore na treninzima i onda ga prodaju na utakmici, zato se izgubi k'o abdest, ne zna kud udara, što je i logično. Stvarno moraš biti lud da staviš u tim protiv Zrinjskog Vecu i kapitena ako su onakvi na treningu, a mislim da nije. Kriv je samo što je zatvorio treninge za javnost pa ista ta javnost ne može da vidi ovo o čemu pišem

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

irfo

ned avg 21, 2016 1:43 pm

Uprava treba ostati, ali trebaju dovest 2-3 covjeka za sportski segment i u potpunosti ze ograditi od tog dijela i prepustiti im punu kontrolu

exbabilon
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:44 pm

Jug odavno luta. Od slavlja pobjede s igracima s pjesmom "Sarajevska jalija..", pa preko izbora pjesama i forsiranja jedne po 10 i vise minuta. Onda u trenucima kad se utakmica lomi i mi primamo go, jug skandira ime Harisa Selmana. Dalje, ova podrska igracima poslije trece sramne izvedbe i treceg vezanog poraza... sve je naopako. Sudija te krade na tvoje oci, ubija te u pojam, i sjever samo jednom kako treba sudiji jebao majku, ostalo je bilo par sporadicnih zvizduka i to je sve.. mi u 3 utakmice na Grbavici dobijamo crveni karton, ko da smo Krupa **** te...

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:46 pm

Nijaz Brkovic, Cviko takvi ljudi nama trebaju a neki Cenan i Tica.
Klub se mora oglasiti povodom rezultata ako ne onda su oni itekako umijesani.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

salle86
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:48 pm

sergejevic je napisao/la:Ako ne rijese sranje koje prave konstantno evo peti prelazni rok i mijesaju se tamo gdje im nije mjesto mogu svi u kompletu ici. Ako nisu htjeli prihvatiti ostavku Deje onda znaci da su oni svi zajedno u tome i da ne misle priznati greske koje se desavaju. Mene ne zanima ko ce ici, ali ovako ne ide dalje. Sta da mijenjamo?
Trnera? Promjenili smo ih i previse za godinu dana. Sta smo dobili? Vidimo svi.
Igrace? Promjenili smo ih i previse. Sta smo dobili? Vidimo.
Misle li prestati s ovom lakdrdijom i dovodjenjem polovnjaka iz susjednih zemalja i polovnjaka opcenito? Ova zadnja dva "pojacanja" pokazuju da ne misle. Kome ce ostati ovaj skart od fudbalera? Zelji. Ko ce to rastjerati sve? Sta cemo dobit opet?
Ne postoji nikakav sistem, odgovornost, apsolutno nista.
Moju podrsku vise nemaju. Obecali su titulu jos prolse godine, a mi ni u Evropu ne odosmo, ove jos glasnije, a kako smo krenuli mozda se za opstanak budemo borili.
Sta ja trebam tu podrzati? Nije Miske Zeljo, to neka mu bude jasno, kao i svima ostalim. Zvidalo se ovdje i Amaru, a da ne zvizdi ovim.
smijali se pitari nama pa postali ko mi
smijali se mi njima pa postadosmo ko oni
tužno
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 21, 2016 1:51 pm

irfo je napisao/la:Uprava treba ostati, ali trebaju dovest 2-3 covjeka za sportski segment i u potpunosti ze ograditi od tog dijela i prepustiti im punu kontrolu
Dobar prijedlog :palacgore:
Oni moraju ostati i raditi ono sto im ide. Takodjer i ovu energgiju sto trose na Sportski segment da proslijede na vodjenje kluba.
Bolje ljude necemo imati nikad.

cikazubo
Kontakt:

Ne moze neko sa strane dovoditi treneru igrace, gdje to ima ?
Sto je Amar prihvatio povrtak u Zelju, zato jer mu se niko nece mijesati u sportski dio, a kod nas za sportski dio najmanje zaduzeni treneri i ljudi koji imaju neku karijeru u fudbalu, MORAJU naci adekvatnog sportskog direktora i dici ruke od tog segmenta, njihovo je da se prihvate stadiona, sponzora, budzeta a ne da dovode igrace jer evo 3.-4. put nas uvjeravaju da veze nemaju sto se tog posla tice.

sergejevic

Ma tuzni su ovi porazi i ovakvi samari.
Tuzno je sto po vec utvrdjenoj proceduri dovedemo lijevo krilo. O tom igracu znamo samo da se zove Sandi i da je napadac. To je meni tuzno. Poslije svega imaju obraza i njega i onog Crnogorca dovesti u jeku sezone, nuditi sami sebi ostavke i odbijati. Pomalo i bezobrazno, jer ocito ne misle prestati s vec utvrdjenoj proceduri. Zali svih dobrih stvari koje su napravili kada glavnu guraju konstantno u ponor.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava