Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 10:57 am

Southside je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Koje je sve igrace Kostić doveo..?
Boca, Secerovic, Toskas...direktno, sta je ostalo bilo od sugestija sa strane nikolica i misimovica to ne znam.
ja za toskasa ne znam, ali meni su rekli da lazić stvarno jeste. ako lažu mene...
gradi željo boli te *****

iggy2377

ned avg 21, 2016 10:57 am

Ja koliko znam i sta mogu sigurno reci to je talijan, da je samo on njega trazio i da se zato izaslo u susret posudbi na godinu dana

cikazubo
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:58 am

shzna je napisao/la:Samo još jednom, hladne glave, da yebem majke svima a posebno majmunu na golu. P1ČKICE
Dzaba se nerviras, dobili su podrsku juga, Boze sacuvaj, otjerase me za dugo vremena iz kopa, mislim da nisam jedini..

Okolele
Kontakt:

ned avg 21, 2016 10:59 am

Southside je napisao/la:
Boca, Secerovic, Toskas...direktno, sta je ostalo bilo od sugestija sa strane nikolica i misimovica to ne znam.
Boca se pokazao kao odlicno pojacanje,Šećerović takodjer solidno odigrao,Toskas nije jos igrao..Znaci kad sve svedes u jedno mozes reci da su igraci koje je on doveo opravdali njegovo povjerenje...I onda mi pricamo Kostić ne valja..Od ostalih igraca koje Kostić nije doveo a dosli su ove sezone jedino se Uglješa pokazao kao pojacanje..Dakle nije problem u Kostiću nego u onima koji su mu utrpali veliki broj novih igraca a koje mozda on ne bi ni doveo..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u ned avg 21, 2016 11:01 am, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:00 am

cikazubo je napisao/la:
shzna je napisao/la:Samo još jednom, hladne glave, da yebem majke svima a posebno majmunu na golu. P1ČKICE
Dzaba se nerviras, dobili su podrsku juga, Boze sacuvaj, otjerase me za dugo vremena iz kopa, mislim da nisam jedini..
iako ono djeluje režirano, bilo je i "skinite dresove" poslije "kostiću odlazi".

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:08 am

ChWilla je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
iako ono djeluje režirano, bilo je i "skinite dresove" poslije "kostiću odlazi".
Jug je citav reziran, necu dugo dugo tamo.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

salle86
Kontakt:

Šta reći, "sinoć" nekako zaspao u 5 jutros već dijete budi u 9. Nigdje me nema. Još ne mogu da vjerujem. Neda nam se. Kontam da je u ovoj je.benoj Bosni Bog zaboravio na nas. Valjda jer smo postali (preskočiću izraz) takvu kakvi jesmo, ništa nam više nije sveto, volimo kad smo u stadu dok nas ko ovce levate i još štošta. I onda naravno bude tako kako bude, svi ali baš svi, cijeli je.beni svijet je u 21.stoljeću samo mi još tapkamo u 1990-oj. I lažemo sebe da je mlijeko bijelo a bgm nekakvo je crno...valjda od crne krave.
Sinoć je Tomislav Tomić POJEO naš (bez) vezni red. Jeste on "i ovakav i onakav" ali Tomić, Svraka, Jamak, Zeba i sl. su za ove sad dimenzija više. A mi ih sve do jednog popljuvasmo kad odoše, doveli smo "bolje" a opet oni koji dođu u nekom drugom dresu odigraju svim solidno, ko malo kad u našem.
Struka. Ne znam fakat šta da mislim. Ne može me niko više ubijediti da je Kostić pravi izbor. Možda i jeste ali rezultati su mjerilo. Kad njih nema pokušaš se prati sa dobrom igrom jer će kao rezultati doći. Ali bgm ne cvjetaju nam ni tu ruže. Kad strane onda bukvalno ne igramo, ne možemo se sastati sa loptom. Ozbiljan protivnik (tu ne računam premijerligaše već Europske ekipe) bi nam za taj period uvalio minimum tricu. Znači nismo odmakli od Izraelaca i famoznih gestikulacija njihovog trenera "da malo stanu na loptu". Tu trener treba da pokaže znanje. Do sad ga nije pokazao, usudio bih se reći ni jednom. Zbog toga nemam više optimizma kad je Kostić u pitanju. Više nisam siguran ni protiv olimpika da možemo dobiti, haman sam sigurniji da gubimo protiv raspalog čelika nego u pobjedu. A svi su krivi. Igrači. Struka. Uprava. Ovi zadnji jedino što se vode time da "moramo prestati mjenjati trenere ko na traci" pa onda žmire na ove poraze. Kontaju samo će se nešto riješiti. Teško.
Ako nećeš mjenjati trenera, igrače, onda ih "nagradi" za rezultate. Jer navijači nemaju strpljenje. Neće slijedeću biti ni pola ovih protiv Zrinjskog. Sinoć slušam komentar "za šta ja dadoh 10km". Ima i tu istine. Doći će taj opet, ko je naviko on dolazi, ali treba se nekako "izvinuti" tim navijačima. Ako već nećeš, ne možeš reći izvinite, onda možeš protiv "slabijih" protivnika staviti tu kartu 7 KM. Makar da tako pokažeš da ti je žao tih ljudi koji uprkos 2 poraza dođu pa ih opet popišaš. U normalnim državama ljudi su vraćali godišnje kad prepoznaju da klub ne može ispuniti ambicije kojima te privukao da kupiš. Možda je to za nas još drastično ali vjerujem da bi se onda tek zapitali jel sve ok. Do tad se vaga.

SIMA_SIMAU je napisao/la:Jug je sinoc morao igracima odrzati lekcija a neke im balade pjevati...zato picke i nisu dosle na sjever. Aco me razocarao, sta je to jug vazniji od sjever?
Nego ne smiju da ne dodju pred jug a takodjer znaju da na jugu ima svoje.
Jug i sjever sad imaju suprotna mišljenja. A istina je nekako na sredini. Kostić nije Željo. Kosorić nije Željo. Lendrić nije Željko. Kjosevski nije Željo. Vrlo dobro se zna ko i šta je Željo. Manijaci ili ako hoćete oni koji se ne osjećaju dijelom navijačke grupe već gledaoci koji su tu. I koji su bili i prije nabrojanih a i koji će ostati kad svi oni odu.
A trenutno su svi oni zaslužni za ovih 7 bodova od mogućih 18.
I svi u isti koš. A ne za igrače ili trenera. Ne trebamo se dijeliti mi, samim tim i njih (još više) djelimo. Iz toga ne može izaći ništa dobro, neće odjednom proigrati, ako su na suprotnim stranama može samo ostati ovako dok se ne povuku drastični potezi. Napredak može biti samo kad počnu razmišljati ko jedno. Ako neće da milom onda ih mi "moramo natjerati".
Umjesto skandiranja Miloše odlazi i podrške igračima, trebalo se okrenuti leđa terenu i još glasnije zagrmiti VOLIM TE ŽELJO. To bi bila najbolja poruka svima. Ali jbg...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Southside
Kontakt:

Okolele je napisao/la:
Southside je napisao/la:
Boca se pokazao kao odlicno pojacanje,Šećerović takodjer solidno odigrao,Toskas nije jos igrao..Znaci kad sve svedes u jedno mozes reci da su igraci koje je on doveo opravdali njegovo povjerenje...I onda mi pricamo Kostić ne valja..Od ostalih igraca koje Kostić nije doveo a dosli su ove sezone jedino se Uglješa pokazao kao pojacanje..Dakle nije problem u Kostiću nego u onima koji su mu utrpali veliki broj novih igraca a koje mozda on ne bi ni doveo..
Boci se vidi da je skolovan igrac, ne samo fudbalski nego i pedagoski. Zdrava licnost totalno, to se vidi u odnosu prema igri, prema sudijama, suigracima. Nama treba jos 4-5 takvih, a ne ova jalija.

Realno gledano, mi nemamo ekipe za neke vece domete. M. Stevanovic je jedini pravi kvalitet, ostali koji su dobri ali neuporedivi sa Miroslavom su S. Stevanovic, Boca, Blagojevic (minus mentalna nestabilnost), Radinovic, Secerovic. Ostalo sve zaboravi.

I Lendric je alibi igrac, ljudi kazu garga, bori se ali to je sve mrtva trka bez nekog pravog efekta. Da ne govorimo o tome da misli da je iznad kluba, to se vidi po reakcijama na terenu. Promasi sansu i onda dvije minute nesto gleda u nebo, prema sjeveru. Foler.

cikazubo
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:09 am

ChWilla je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Bilo je sa strana, ali iz b i c sektora nije, iz kopa je bilo samo "Miloše odlazi" i pjesma "nema veze zbog titule" i stali dole fol ne dopstaju da neko pridje ogradi, okej nema potrebe divljat skidat glave slazem se, al cemu aplauzi i podrska onakvim igracima, a Odi i djeci se pjevalo "obicni klosari", fuj kao zadnji placenici se ponasaju, i ne cudi s obzirom da neki zajedno i izlaze narocito Veca, nikad mi se ovoliko nisu gadili igraci Želje, samo Mićo iz utakmice u utakmicu gine 90+ ..

iggy2377

ned avg 21, 2016 11:12 am

Okolele je napisao/la:
Southside je napisao/la:
Tacno tako drug, i nije do Kostica, on se trudi sa ovim sto ima da napravi, glavni problem su pojedinci kod igraca,jednostavno ljudima neodgovara ovaj sistem rada od Kostica,Ljesnika a siguran sam i od Seferovica.Da imamo uslove za boravak igraca tj. trening kamp sigurno bi se uvelo radno vrijeme igraca od 8h do 17h kao sto imaju svi europski klubovi.Ovako tjeranjem kostica vracamo se unazad sto se tice treninga, rada samog kluba, nediscipline itd.Ovome se mora stati u kraj jednom presjeci pa gdje pukne. Nezelim i necu da gledam Zelju koji nece zbog pojedinaca da napreduje u svakom mogucem pogledu i da se izdigne iz ovog sivila koje traje od rata.Drugo ja vise vjerujem Svabinoj izjavi o Kosticu nego bilo kojem igracu, upravi ili nekom trecem.

Format
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:15 am

90% igraca sto su Zelji i u ligi su propali igraci realno koje boli briga za karijeru jer i sami ne vjeruju u sebe,puse,piju,izlaze do kasno,zive nesportski i sta ces tu ocekivat?!

Pogledaj Zvezdu,naprave kao nesto dodje Sasulo i sramote ih 90 minuta

bablaz
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:17 am

Sinoc 1.pol. dosta dobro, bili smo bolji. Drugo pol. do penala takodje. Penal je bio cist ko suza. Ispred mene bilo. Igraci ma se nema sta zamjeriti i mislim da je ono njihov maksimum.
Veca- katastrofalan kod gola, ali se desava
Sinisa- standardan
Husic- ne lici na igraca (nije za Zelje)
Aco- Prespor, bodrio igrace, ocekujem Jahica
Bokacini- dobar
Secerovic- slabo, nema pas ni na 10 metara, Jako limitiran igrac nije za Zelje A drag mi je
Ugljesa- Jedan od boljih sinoc( 1. Greska Kostica izmjena ugljese)
Tuce- dobar sinoc
Mico- borio se, najdrazi igrac za mene
Pozder - pozitivno me izmenadio, dobio duele zracne skoro sve. Na zemlji pretanak. Noje za Zelje, jedino ako cemo gajiti igru dugih lopti
Lendric- borio se ali je evidentan pad forme, tehnika slaba
KOOSTIC- kardinalne greske prilikom izmjena- Jahic nije dobio loptu uveden kao 2. napadac??? Stevo- prekriziti ga. Dzenis- nula. Neshvatljiv je pad nakon penala, psohicki smo nestabilni 80% igraca odustaje kad pocnemo gubiti, raspadne se igra, nabijo lopte... ne valja ovo nista. Kod mene je Kostic ispucao sve kredite- nisam skandirao nista, ali ako cemo dovesti boljeg trenera onda sam za smjenu. Adzemi, Ode, Sablje, ... po meni nece nista uraditi dugorocno. Nije sve izgubljeno, ostalo je 5 kola do derbija i vjerujem u 5 pobjeda. Kako? Uprava treba poloziti ispit! Ja im vjerujem.

nemojbabopujdu
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:20 am

Eisenbahner1921 je napisao/la:Podrška Milošu Kostiću! Nek pokaže šta zna. Nemojmo tražiti instant rezultat, onda bismo sve pare od Grbavice mogli prebaciti za dovođenje klasnih igrača i ove dvije sezone osvojiti ligu, ali šta poslije? Dajmo čovjeku vremena da pokaže šta zna, nek implementira svoju filozofiju na igrače (koju neki teško kontaju). Sad da damo Milošu otkaz i dovedemo neko rješenje, opet ćemo na polusezoni otpustiti 10 igrača i dovesti 15, želimo li to? Koliko je Man United trpio Moyesa? Kad mu je dao otkaz, to je uradio čista obraza, jer mu je dao dovoljno vremena da pokaže šta zna. Pa hajmo mi dati Milošu dovoljno vremena pa onda vijećati je li dobar ili loš izbor.
Kakav bolan instant rezultat? mi čekamo strpljivo na rezultat tri godine. I te tri godine niko nikoga nije tjerao svi smo sjedili mirno, davali podršku. Ali evidentno je da sportski tonemo i mnogi od nas ne znaju kako da se postave u ovoj situaciji.

Morzhy
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:21 am

Sreća pa ove godine ne ispada 6 ekipa

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

pile87
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:21 am

Kostic mora otici iz par razloga. Kao prvi ne drzi svlacionicu pod kontrolom to je njegov posao. Drugo ludjacke izmene su signal da se i on izgubio u ovoj frtutmi. Trece ne vjerujem da ce uspjeti dovesti stvari u red. I cetvrto i najvaznije ispasta Zeljo dok god ovakva situacija traje. Mi se samo mozemo nadati da ce sam otici sto bi bilo najpovoljnije za klub.
E sad sam odlazak trenera nece nista promjeniti. Doci ce drugi i igraci ce opet odredjivati koliko i kako treba trenirati. I kad dodje trenutak prodace i tog trenera. Znaci mora se odstraniti i dio igraca koji pravi problem taman da je Maradona licno.
Sto se tice navijaca moram konstatovati da nas je vecina na visokom stadiju pitarluka nazalost.
Najgore od svega ja ne vidim izlaz iz nastale situacije. I kad promjenimo trenera odigracemo tri dobre utakmice kao i sad igraci ce odjednom proigrat i pokazat da znaju i onda opet povaliti nekoga kad zatreba kao sto su i sada napravili. I nikoga mi nije zao ni Kostica ni igraca zao mi je ljudi nakon tekme ko sa dzeneze da se vracamo.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:24 am

Igraci = PICHKE (cast pojedincima) ...
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ChWilla
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:25 am

pa više se i na dženazama ljudi zajebaju i smiju nego poslije naših zadnjih utakmica...

salle86
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:26 am

Definitivno nije SAMO do Kostića. Niti je SAMO do igrača. Svi imaju svog udjela. Svaki igrač ima 'svoje prenose'. Na njemu je da ocjeni ko može unaprijediti igru, donijeti rezultat. Na žalost on to ne vidi, ne radi. I ono malo igre što imamo usere izmjenama. Tako da kad se sabere i oduzme, nema pojedinca koji može dobiti prolaznu ocjenu. Sem (možda) Mire. Ostalo niko nema kontinuitet. Ni u dobrom ni u lošem. Interesantno i čudno ujedno.
Dok ne 'sjednu' i počnu razmišljati ko ŽELJO a ne ko Kostić, kKjosevski, Kosorić, Blagojević, Bekrić, Lendrić...nećemo puno bolje od ovog
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

storm_raider
Kontakt:

ned avg 21, 2016 11:28 am

Ko hoce da uhvati priliku da se slika sa Mirom Stevanovicem neka veceras oko 10 bude na Darivi. Kazu da gore trci u zadnje vrijeme svaku noc.

Ne znam za vas, ali meni je cast ovakvog igraca gledati u nasem dresu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

irfo

ned avg 21, 2016 11:29 am

storm_raider je napisao/la:Ko hoce da uhvati priliku da se slika sa Mirom Stevanovicem neka veceras oko 10 bude na Darivi. Kazu da gore trci u zadnje vrijeme svaku noc.

Ne znam za vas, ali meni je cast ovakvog igraca gledati u nasem dresu.
A golman koji mora pretrcat manje od kilometra za 90 minuta, odlucio da bojkotuje...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.

Prijava