Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

rodrigo87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 18, 2016 12:11 am

Minjore je napisao/la:Jebena stvar je inat..
bas tako :palacgore:

cala
Kontakt:
Status: Online

čet avg 18, 2016 12:12 am

Ma 5-6 milja plafon. Nazalost...
I to sreca sto je derbi. Da igramo sa Metalegeom ili Krupom bile bi 2 milje, mozda ni toliko.

exbabilon
Kontakt:

čet avg 18, 2016 12:18 am

Imas inat medju rajom u kopu, onaj klip je pokazao sav inat i mi bolesnici cemo opet biti tu i pjevati o plavoj boji i radnickoj klasi. Inata nema kod onog pljuvaca na sjeveru koji je pri izlasku rekao ma yebo ovo, necu vise ni doc na Grbavicu..

Model1964

čet avg 18, 2016 12:22 am

Hurmasica je napisao/la:E'o Model online, đe si jbt kako Matjašič reče da ima bolju ponudu od Olimpije ti na aparatima izgleda :ganja:
Kada sam prozvan....
BiJo na odmoru, bogu iza nogu :)
Napisao sam piletu u PP da njegov menađer ceka do zadnjeg dana i da proba izvuci sto više od nas ili Olimpije. On sam bi prije nama ;)
Manite se šuplje kriv onaj ili ovaj....
Evolucija, nikad revolucija!
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

bianco blu
Kontakt:

čet avg 18, 2016 12:23 am

daj Bože da bude i 4 hiljade protiv Zrinjskog

LARSSON
Kontakt:

čet avg 18, 2016 12:24 am

Daj bože i dvije ipo da bude, ma i dvije dosta

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet avg 18, 2016 12:25 am

potpisao bih sada milju ipo
Željezničar ante portas !

Plavi orkestar
Kontakt:

čet avg 18, 2016 12:26 am

Daj Boze tri boda a nek bude koliko bude
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

LARSSON
Kontakt:

čet avg 18, 2016 12:27 am

Ja ću biti zadovoljan ako samo igrači dođu.

delinjo
Kontakt:

čet avg 18, 2016 12:31 am

ma treba zatvoriti tekmu za javnost..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet avg 18, 2016 12:32 am

delinjo je napisao/la:ma treba zatvoriti tekmu za javnost..
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

fcz
Kontakt:

čet avg 18, 2016 12:37 am

Doci ce ko voli Zelju.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet avg 18, 2016 12:40 am

Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet avg 18, 2016 12:48 am

Željezničar je u prošlom 5. kolu doživio neočekivan poraz na Grbavici od Viteza (0:2), pa je tako Plavima sa Grbavice to drugi poraz u nizu nakon onog od prije sedam dana iz Tuzle kada je Željezničar poražen od Slobode.

Za Source.ba portal danas je govorio šef Stručnog štaba Željezničara, Miloš Kostić, koji je prokomentarisao šokantan poraz njegovog tima u nedjelju protiv Viteza.

"Poraz od Slobode u srijedu je ostavio traga na našim igračima, ali to ne opravdava činjenicu da u pojedinim momentima utakmice protiv Viteza nismo igrali sa više želje i žara. To je na kraju donijelo rezultat koji je iznenađenje i koji nam u ovom trenutku nije trebao", tvrdi Kostić za naš portal.

Kostića smo upitali da li je na njemu sada nešto veći pritisak i da li mu je uprava kluba sa Grbavice dala određeni ultimatum u narednim utakmicama.

"U Željezničaru je pritisak prisutan kroz čitavu sezonu. Bodovno nismo zadovoljni. Morali smo da osvojimo više bodova, ali vjerujem da će naš bodovni saldo da bude bolji kako sezona bude odmicala", kaže Slovenac na klupi Željezničara.

U proteklom periodu je bilo mnogo prigovora na fudbalere koji su igrali na terenu. Navijači Željezničara su pojedinim svojim ljubimcima najviše zamjerali zbog fizičke (ne)pripremljenosti.

"Bit će promjena već u narednoj utakmici protiv Zrinjskog. Da igrači nisu fizički spremni, ne bih mnogo pričao na tu temu. Sedmicu dana ranije svi su pričali da Željo ako ništa uvijek može da trči, tako da nije do fizičke spreme. Više je bilo do mentalne pripreme pred samu utakmicu", poručuje Miloš Kostić.

Također su se pojavile glasine kako pojedini fudbaleri Željezničara bojkotuju rad svog trenera, pa smo Kostića upitali kako komentariše te stvari i da li su u pitanju samo obične glasine.

"Kada nema rezultata odmah se traže krivci i kukci koji žele da destabiliziraju klub. Ja vjerujem svojoj ekipi i mislim da ona vjeruje meni. To je proces koji traje i koji se ne može dogoditi preko noći. Vjerujem da će ta hemija u narednim utakmicama biti bolja", završio je za Source.ba portal trener Željezničara, Miloš Kostić.

Podsjećanja radi, Željezničar u narednom 6. kolu igra na Grbavici derbi protiv Zrinjskog.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

delinjo
Kontakt:

čet avg 18, 2016 12:51 am

al zivota mi prodje mi kroz glavu ovako mi svi kolektivno sa foruma i sjedimo na sjeveru i gledamo utakmicu...i sad te rasprave ...odmah tamo vidim neadertalac se saketa sa trojicom ...Ajzea prca...Storm uleti da sprijeci tucu sa Neadeertalcem...Grbavica i Minjore dodatno zakuhavaju i bacaju kost ...a Mirso se dere i zahtjeva pojacanja ...dok Trygu nsita nije zanimljivo gleda u mobitel i slike golih zena na instagramu...plava porodica i jaozinho jebu majku Kjosevskom i gadjaju ga upaljacima ...a Omar i Leon dobacuju kosticu da promjeni formaciju jer ne ide sa dva napadaca ...Chwila zacugan ne zna ni na koji gol napadamo ..zapale se baklje a jedan nas forumas vec napustio futakmicu jer ga je pogodilo,znamo na koga se misli haha .a Larsonu krivo jer ne moze na utakmici banovati raju pa se usutio u cosku i gleda tekmu... a sve to bude u izvjestaju poslije tekme kod 1921.ba :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Dr. Adzem
Kontakt:

čet avg 18, 2016 12:54 am

delinjo je napisao/la:al zivota mi prodje mi kroz glavu ovako mi svi kolektivno sa foruma i sjedimo na sjeveru i gledamo utakmicu...i sad te rasprave ...odmah tamo vidim neadertalac se saketa sa trojicom ...Ajzea prca...Storm uleti da sprijeci tucu sa Neadeertalcem...Grbavica i Minjore dodatno zakuhavaju i bacaju kost ...a Mirso se dere i zahtjeva pojacanja ...dok Trygu nsita nije zanimljivo gleda u mobitel i slike golih zena na instagramu...plava porodica i jaozinho jebu majku Kjosevskom i gadjaju ga upaljacima ...a Omar i Leon dobacuju kosticu da promjeni formaciju jer ne ide sa dva napadaca ...Chwila zacugan ne zna ni na koji gol napadamo ..zapale se baklje a jedan nas forumas vec napustio futakmicu jer ga je pogodilo,znamo na koga se misli haha .a Larsonu krivo jer ne moze na utakmici banovati raju pa se usutio u cosku i gleda tekmu... a sve to bude u izvjestaju poslije tekme kod 1921.ba :D :D
Ovo uokviriti :rofl:
Cuva Bog Zelju svog!

LARSSON
Kontakt:

čet avg 18, 2016 12:55 am

Ja najpametniji :lol:

Model1964

čet avg 18, 2016 12:56 am

LARS1921 je napisao/la:Ja najpametniji :lol:
U to nismo ni sumnjali :lol:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Dr. Adzem
Kontakt:

čet avg 18, 2016 12:58 am

Bit će pojačanja izgleda
Cuva Bog Zelju svog!

barbarez
Kontakt:

čet avg 18, 2016 12:58 am

delinjo je napisao/la:al zivota mi prodje mi kroz glavu ovako mi svi kolektivno sa foruma i sjedimo na sjeveru i gledamo utakmicu...i sad te rasprave ...odmah tamo vidim neadertalac se saketa sa trojicom ...Ajzea prca...Storm uleti da sprijeci tucu sa Neadeertalcem...Grbavica i Minjore dodatno zakuhavaju i bacaju kost ...a Mirso se dere i zahtjeva pojacanja ...dok Trygu nsita nije zanimljivo gleda u mobitel i slike golih zena na instagramu...plava porodica i jaozinho jebu majku Kjosevskom i gadjaju ga upaljacima ...a Omar i Leon dobacuju kosticu da promjeni formaciju jer ne ide sa dva napadaca ...Chwila zacugan ne zna ni na koji gol napadamo ..zapale se baklje a jedan nas forumas vec napustio futakmicu jer ga je pogodilo,znamo na koga se misli haha .a Larsonu krivo jer ne moze na utakmici banovati raju pa se usutio u cosku i gleda tekmu... a sve to bude u izvjestaju poslije tekme kod 1921.ba :D :D
A gavran, sergejevic, rodom s mejtasa, vrbanjus, ashrak i ja na forumu seremo kako vas je pravo malo bilo na utakmici, i niste se culi 90 minuta.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava