+ Lazić kojeg su isto tako načeli na toj generalci.Tryg je napisao/la:Pa dolazimo do zakljucka da su covjeku pred pocetak prvenstva ispala 3. igraca iz prvih 11.
Nije ni dobio sansu kod nas kakvu zasluzuje...i opet ide neko tzv pojacanje neki Markovic. Ovo je smijesno sta rade nase.Grbavica je napisao/la:https://www.instagram.com/p/BE3O9oOui3w ... mirzahalva
jebote kakva golčina a kod nas nije pokazao ni 5% svog talenta...
Čini mi se da sam negdje pročitao da je osjetio ponovo bol u mišiću i nisu htjeli da rizikuju.ChWilla je napisao/la:jeste se povrijedio na generalci, ali ne kontam vala što nije mogao protiv viteza. to sam i prije utakmice rekao. bio je ušao u tuzli.
Pa sigurno da je Hervas bio igrac za prvih 11. Zera je igrao svaku prijateljsku od prve minute ako se ne varam. Lazic i Mirza su se povrijedili pred derbi. Ne znam, po meni Mirza nije imao gdje pokazati nesto da kazem treba da igra, jer nisam pratio prijateljske a u zvanicnim se nije naigrao.Tryg je napisao/la:Pa dolazimo do zakljucka da su covjeku pred pocetak prvenstva ispala 3. igraca iz prvih 11.
nije mu ni edis dao ništa, a jednako smo kuburili sa lijevim krilom, naročito kad je tiago pao. pa stvarno ne kontam, jel može biti da je tako tanak da na ubjedljivoj najdeficitarnijoj poziciji ne dobija šansu nego je igraju napadači, desni bekovi...Tryg je napisao/la:Ma nije djaba Amar reko il je neznalica ili genije. Gura 5 napadaca protiv Viteza bez i jednog veznog, krila odsjecena, Miro ulazi u sredinu po loptu, a Halvadzic mu na klupi. Ima i ovaj svojih bubica.
Meni jedino logično objašnjenje je ta mentalna barijera, jer po po ovome što se može vidjeti on je taj tip igrača kod kojeg nema puno filozofije(meni lično omiljeni), uvijek traži 1na 1 i brzinom i promjenom pravca lomi protivnika, o fantastičnom udarcu karakterističnog ljevacima ne treba pričati. Kada bi čekali da u PL nađemo jedno ovakvo krilo, baš bi se načekali.ChWilla je napisao/la:nije mu ni edis dao ništa, a jednako smo kuburili sa lijevim krilom, naročito kad je tiago pao. pa stvarno ne kontam, jel može biti da je tako tanak da na ubjedljivoj najdeficitarnijoj poziciji ne dobija šansu nego je igraju napadači, desni bekovi...Tryg je napisao/la:Ma nije djaba Amar reko il je neznalica ili genije. Gura 5 napadaca protiv Viteza bez i jednog veznog, krila odsjecena, Miro ulazi u sredinu po loptu, a Halvadzic mu na klupi. Ima i ovaj svojih bubica.
Znaci nikakvog baksisa od njega na krajuLeon_Professional je napisao/la:Edo Visca produzio ugovor! Cestitke majstore.
za 442 su potrebni puno pokretljiviji i brzi igraci.Hare79 je napisao/la:Sistem 442 nije za nas. To sam prvi put napisao kad nas je Metallege nadigrao u prijateljskoj prije prvenstva. Jednostavno nam fali jedan vezni sto dovodi do toga da nemamo posjed lopte. Dva spica ostanu odsjecena, niti mogu pozadi pomoci niti su naprijed korisni jer je lopta vecinom u posjedu protivnika. 451 je mjera za nas. Dva zadnja vezna, dva krila, jedan poluspic (bekrija ili pozder) i Lendric naprijed. Sve ostalo djeluje neuigrano i nepovezano.
Nista nam nece kanutcikazubo je napisao/la:Znaci nikakvog baksisa od njega na krajuLeon_Professional je napisao/la:Edo Visca produzio ugovor! Cestitke majstore.