Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Tryg
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 17, 2016 8:43 pm

Pa dolazimo do zakljucka da su covjeku pred pocetak prvenstva ispala 3. igraca iz prvih 11.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 17, 2016 8:45 pm

Tryg je napisao/la:Pa dolazimo do zakljucka da su covjeku pred pocetak prvenstva ispala 3. igraca iz prvih 11.
+ Lazić kojeg su isto tako načeli na toj generalci.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Tryg
Kontakt:

Dobro mi i guramo.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

Grbavica je napisao/la:https://www.instagram.com/p/BE3O9oOui3w ... mirzahalva
jebote kakva golčina a kod nas nije pokazao ni 5% svog talenta...
Nije ni dobio sansu kod nas kakvu zasluzuje...i opet ide neko tzv pojacanje neki Markovic. Ovo je smijesno sta rade nase.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ChWilla
Kontakt:

sri avg 17, 2016 8:46 pm

jeste se povrijedio na generalci, ali ne kontam vala što nije mogao protiv viteza. to sam i prije utakmice rekao. bio je ušao u tuzli.
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 17, 2016 8:47 pm

Pa kakve veze ima Marković sa pozicijom koju igra Mirza? Čovjek na probi 15 dana i valjda su vidjeli neki klinac u njemu i odlučili (ako su odlučili jer ja još nisam vidio da je ugovor potpisao) da ostane. Yebo ga život, kad potpiše odmah igrač dođe 10 likova i kaže ne valja ovo trebao je prvo probu proći, mačak u vreći itd., dođe eto na probu 15 dana je tu ne valja sad ni to.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Tryg
Kontakt:

sri avg 17, 2016 8:48 pm

Ma nije djaba Amar reko il je neznalica ili genije. Gura 5 napadaca protiv Viteza bez i jednog veznog, krila odsjecena, Miro ulazi u sredinu po loptu, a Halvadzic mu na klupi. Ima i ovaj svojih bubica.
Zadnja izmjena: Tryg, dana/u sri avg 17, 2016 8:48 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 17, 2016 8:48 pm

ChWilla je napisao/la:jeste se povrijedio na generalci, ali ne kontam vala što nije mogao protiv viteza. to sam i prije utakmice rekao. bio je ušao u tuzli.
Čini mi se da sam negdje pročitao da je osjetio ponovo bol u mišiću i nisu htjeli da rizikuju.

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 17, 2016 8:50 pm

Tryg je napisao/la:Pa dolazimo do zakljucka da su covjeku pred pocetak prvenstva ispala 3. igraca iz prvih 11.
Pa sigurno da je Hervas bio igrac za prvih 11. Zera je igrao svaku prijateljsku od prve minute ako se ne varam. Lazic i Mirza su se povrijedili pred derbi. Ne znam, po meni Mirza nije imao gdje pokazati nesto da kazem treba da igra, jer nisam pratio prijateljske a u zvanicnim se nije naigrao.
Moramo biti svjesni da prelaz iz juniora u seniore je vrlo vrlo kritican slucaj. Da li je to razlog zasto se Mirza ne snalazi dobro, ako se vec ne snalazi, tesko je znati.
Mada ja sam imao uvijek misljenje da igrac kakav god da je, bar ovdje kod nas gdje su svi bara-bara, je bolje rjesenje na svojoj prirodnoj poziciji nego da tamo guras napadaca, veznjaka ili nekog drugog.

ChWilla
Kontakt:

sri avg 17, 2016 8:50 pm

Tryg je napisao/la:Ma nije djaba Amar reko il je neznalica ili genije. Gura 5 napadaca protiv Viteza bez i jednog veznog, krila odsjecena, Miro ulazi u sredinu po loptu, a Halvadzic mu na klupi. Ima i ovaj svojih bubica.
nije mu ni edis dao ništa, a jednako smo kuburili sa lijevim krilom, naročito kad je tiago pao. pa stvarno ne kontam, jel može biti da je tako tanak da na ubjedljivoj najdeficitarnijoj poziciji ne dobija šansu nego je igraju napadači, desni bekovi...
gradi željo boli te *****

Hare79
Kontakt:

sri avg 17, 2016 8:52 pm

Sistem 442 nije za nas. To sam prvi put napisao kad nas je Metallege nadigrao u prijateljskoj prije prvenstva. Jednostavno nam fali jedan vezni sto dovodi do toga da nemamo posjed lopte. Dva spica ostanu odsjecena, niti mogu pozadi pomoci niti su naprijed korisni jer je lopta vecinom u posjedu protivnika. 451 je mjera za nas. Dva zadnja vezna, dva krila, jedan poluspic (bekrija ili pozder) i Lendric naprijed. Sve ostalo djeluje neuigrano i nepovezano.

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 17, 2016 8:56 pm

I usput, trenirao je danas sa ekipom i Refikov mali :D

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 17, 2016 9:02 pm

Edo Visca produzio ugovor! Cestitke majstore.

Simply Blue
Kontakt:

sri avg 17, 2016 9:04 pm

ChWilla je napisao/la:
Tryg je napisao/la:Ma nije djaba Amar reko il je neznalica ili genije. Gura 5 napadaca protiv Viteza bez i jednog veznog, krila odsjecena, Miro ulazi u sredinu po loptu, a Halvadzic mu na klupi. Ima i ovaj svojih bubica.
nije mu ni edis dao ništa, a jednako smo kuburili sa lijevim krilom, naročito kad je tiago pao. pa stvarno ne kontam, jel može biti da je tako tanak da na ubjedljivoj najdeficitarnijoj poziciji ne dobija šansu nego je igraju napadači, desni bekovi...
Meni jedino logično objašnjenje je ta mentalna barijera, jer po po ovome što se može vidjeti on je taj tip igrača kod kojeg nema puno filozofije(meni lično omiljeni), uvijek traži 1na 1 i brzinom i promjenom pravca lomi protivnika, o fantastičnom udarcu karakterističnog ljevacima ne treba pričati. Kada bi čekali da u PL nađemo jedno ovakvo krilo, baš bi se načekali.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

cikazubo
Kontakt:

sri avg 17, 2016 9:04 pm

Leon_Professional je napisao/la:Edo Visca produzio ugovor! Cestitke majstore.
Znaci nikakvog baksisa od njega na kraju :(

Hare79
Kontakt:

sri avg 17, 2016 9:06 pm

Hare79 je napisao/la:Sistem 442 nije za nas. To sam prvi put napisao kad nas je Metallege nadigrao u prijateljskoj prije prvenstva. Jednostavno nam fali jedan vezni sto dovodi do toga da nemamo posjed lopte. Dva spica ostanu odsjecena, niti mogu pozadi pomoci niti su naprijed korisni jer je lopta vecinom u posjedu protivnika. 451 je mjera za nas. Dva zadnja vezna, dva krila, jedan poluspic (bekrija ili pozder) i Lendric naprijed. Sve ostalo djeluje neuigrano i nepovezano.
za 442 su potrebni puno pokretljiviji i brzi igraci.

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 17, 2016 9:07 pm

cikazubo je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:Edo Visca produzio ugovor! Cestitke majstore.
Znaci nikakvog baksisa od njega na kraju :(
Nista nam nece kanut :D

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri avg 17, 2016 9:29 pm

Bivši igrač Željezničara karijeru nastavlja u susjednoj Hrvatskoj

Pročitajte više na: http://sport1.ba/bivsi-igrac-zeljeznica ... hrvatskoj/" target="_blank
Željezničar ante portas !

exbabilon
Kontakt:

sri avg 17, 2016 9:42 pm

A fakat sta je s tim Halvadzicem? Da nije bilo one tekme reda radi u Kupu protiv Borca i suspenzija protiv Slavije ne bi skupio sve zajedno 90 minuta, a pokazao je da zna prije Zelje. Poslije procesa adaptacije koji je normalan za mladog igraca, on je ove sezone morao igrati zapazenu ulogu na lijevom krilu ili bar dijeliti minutazu s Lazicem. Sta se desi? Nama lijevo krilo igraju svi napdaci, Miro, Memija, Blagoje.. a Halvadzic nista. Koliko je igrao kod nas, dobar je pokazatelj tekma protiv Slobode, kaze komentator ulazi Halvadzic, pita mene stari ko je taj? Toliko o tome.. pa il mu dajte priliku pa da vidimo zna li ili mu se zahvalite, ne znam...

Lazica jos nismo vidjeli. Jahic dobio hemoroide na zapadu i snimajuci sina.. Zeric se povrijedi dok do hale ode.. daj makar da ih vidimo jedno poluvrijeme da znam ima li se za cim zaliti.

bablaz
Kontakt:

sri avg 17, 2016 9:50 pm

Ne volim cirati nikog od forumasa, cak i ne pratim sta ko komentira. Samo citam komentare, i moze se svasta procitati. Dacu svoje misljenje a vezano je za napadace.
1. Pozder i Nikolic(po meni) ne mogu nikako igrati. Prespori, slabo se grade, jako lose igraju odbranu. Totalno beskorisni!
2. Nikolic i Lendric totalno neuigrani, jako lose se dopunjuju
3. Nikolic i Lendric jako slab prijem lopte, tehnika.
4. Ni jedan nema skok igru, tako da svaka lopta poslans prema njima od stopera je unaprijed izgubljena.
5. Treba nam napadac koji ima tehniku i zna se zagraditi

I jos samo o Kosticu: Ne interesuje me taktika, izbor igraca, kretanje, hocu igru, akcije, gllove. Mislim da ima podrsku vecu nego sto zasluzuje. Daj Boze da proigramo i da uspije napraviti nesto.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

Prijava