Koji sex

Igracima prenijet neke stvari je nemoguce, kad se ova koreo digla mi smo 3-0 zijanili kuci, yebe se njih za te stvari..Qwerty_1987 je napisao/la:
Najjači koreo ikad, da je ovako neštoo ponoviti![]()
![]()
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
???ChWilla je napisao/la:bio rekordni poraz od osamdeset i neke...mada tad stvarno jesmo bili slabiji.
Pa i nismo bili toliko slabi, do ove utakmce je bila i neka serija dobrih rezultata, i onda bum, samarcina nezapamcena.ChWilla je napisao/la:bio rekordni poraz od osamdeset i neke...mada tad stvarno jesmo bili slabiji.
Borili se za titulu, prije te utakmice preko deset utakmica bili bez poraza, Široki nas nije toliko poremetio, da bi nas kasnije Velež ugasio 4-2.cikazubo je napisao/la:Pa i nismo bili toliko slabi, do ove utakmce je bila i neka serija dobrih rezultata, i onda bum, samarcina nezapamcena.ChWilla je napisao/la:bio rekordni poraz od osamdeset i neke...mada tad stvarno jesmo bili slabiji.
ma na silu, nategnuto, dovoljno je bilo par rovitih da se sve obruši...vratili se do veleža i onda krah. ali sigurno su imali dosta jaču ekipu od nas i široki i zrinjski i sarajevo. možda i period najvećeg kokuzluka u klubu u zadnje vrijeme.cikazubo je napisao/la:Pa i nismo bili toliko slabi, do ove utakmce je bila i neka serija dobrih rezultata, i onda bum, samarcina nezapamcena.ChWilla je napisao/la:bio rekordni poraz od osamdeset i neke...mada tad stvarno jesmo bili slabiji.
Ara sam igrao.ChWilla je napisao/la:ma na silu, nategnuto, dovoljno je bilo par rovitih da se sve obruši...vratili se do veleža i onda krah. ali sigurno su imali dosta jaču ekipu od nas i široki i zrinjski i sarajevo. možda i period najvećeg kokuzluka u klubu u zadnje vrijeme.
A cini mi se da je teze bilo u periodu Ado-Oda i sto se tice igrackog kadra tako i cjelokupne situacije u klubu, ovde si s Dinom opet imao neke udarne igle tj par kvalitetnih igraca koji mogu samo nesto iskreirati, uglavnom nisu smjeli tricu ovako primiti kako god..ChWilla je napisao/la:ma na silu, nategnuto, dovoljno je bilo par rovitih da se sve obruši...vratili se do veleža i onda krah. ali sigurno su imali dosta jaču ekipu od nas i široki i zrinjski i sarajevo. možda i period najvećeg kokuzluka u klubu u zadnje vrijeme.cikazubo je napisao/la:Pa i nismo bili toliko slabi, do ove utakmce je bila i neka serija dobrih rezultata, i onda bum, samarcina nezapamcena.ChWilla je napisao/la:bio rekordni poraz od osamdeset i neke...mada tad stvarno jesmo bili slabiji.
ma to se čini tako. i velež 13/14 da si dobio, imao si lošiji međusobni omjer i sa širokim i sa zrinjskim, a derbi vrlo teško da bi dobio, ne znam kakav da je bio imperativ...titula je te godine izgubljena protiv radnika i slavije. a 14/15 bi komšije kupile koliko god da je zafalilo.Virtu4L je napisao/la:Jbt, strašno je da smo u sezonama 13/14 i 14/15 izgubili titule zbog bukvalno jedne utakmice., a igrački smo bili mnogo lošiji nego sad.