Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 17, 2016 1:55 pm

Ja cak mislim da bi to perfektno funkcioniralo,protiv Viteza je bilo vidljivo da Husic ide ofanzivno i da ostavlja prostor,to ce sad pokrivati Bevab a gore ćemo napokon imat igrača kojem ta pozicija nije strana. Možda će Kostic zbog tog vratit Stanu jer mu onda treba backup na lijevom bocnom,u svakom slučaju bit će interesantno vidjeti tu kombinaciju.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri avg 17, 2016 1:57 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Trebali su uzet Vecin mobitel, frajer na mobitelu drži sliku Jesica kako skida masku na kojoj je lik Kostica i to mu je zanimljivo, plus ga ismijava da je glupan.
Od danas od mene Fejza ima punu podršku naspram onog klauna i "Željinog djeteta" :palacdole:
Bravo za Manijake svaka čast :palacgore:
Ako je dotle došlo onda smo mi raspad sistema. Jbg-a baš nam se ne da, raspadosmo se, a nije ni počelo. Stvarno za ne povjerovati šta se nama dešava.
Ni u kom slucaju nije rijec o raspadu. Previse se teatralno prica o ovome.
Mada sami sebe smo pobijedili. Imamo prilicno jaku ekipu, ali sami sebe smo pobijedili zbog ovog odnosa igraca.
Svaka cast navijacima pa su odrzali sastanak na fin nacin. Prvo ide ovako na kulturan i lijep nacin, poslije cemo vidjeti. Navijaci su ti koji igrace dizu u nebesa, pjevaju pjesme, ali navijaci su ti s kim se ne moze igrati. Povjerenje polako curi.

Ja ni u jednoj izjavi nisam cuo da je Kostic podcijenio ligu. Cak vise, upozoravao je na svakog protivnika. Nema smisla da pricate tako o Slovencima, eto isti ste kao i igraci. Svasta, ovo je ludilo neko. Nek nam je Bog na pomoci.
Ja kažem ako je istina da su igrači okrenuli leđa treneru onda je sigurno raspad jer tu borbu niko nije dobio. Opet kažem nadam se da nije tako dramatično.

Grbavica
Kontakt:

sri avg 17, 2016 1:58 pm

Neandertalac je napisao/la:Zato napadac moze igrati lijevog veznog. To sto su on i bek beskorisni i naprijed i nazad je do njih a ne do pogresnog izbora igraca i postavke.
Još je neko isto tako guro igrače na pogrešne pozicije pa se tako dešavalo da lijevog veznog igra Zeba, Svraka, Bekrić, kao i Rovčanin. Nemoj Boga ti.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

1987
Kontakt:

sri avg 17, 2016 1:58 pm

Nemojte pricati neke lazi i nebuloze,maloprije sam pricao sa fejzicem koji mi je komsija,igraci su ih slusali svi su imali predavanja svaki od vodja a i na kraji se posebno pricalo sa kosoricem i vecom.Igraci su svjesni svega i nadam se da cemo slavit u subotu svi zajedno u dolini. VOLIM TE ZELJO

LARSSON
Kontakt:

sri avg 17, 2016 2:00 pm

I meni je jahic kum pa se ne qrcim :ganja:

black64
Kontakt:

sri avg 17, 2016 2:01 pm

ja bih volio da se oda prikljuci SŠ kao jos jedan pomocni trener

nookey
Kontakt:

sri avg 17, 2016 2:01 pm

Haj onda da bar do utakmice sa Zrinjskim ostavimo ovo iza nas.
Koga izvesti u subotu?
451, 442?
Bekrić?Jahić?Halvadžić?

Haj da vidimo šta možemo očekivati...

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 17, 2016 2:03 pm

1987 je napisao/la:Nemojte pricati neke lazi i nebuloze,maloprije sam pricao sa fejzicem koji mi je komsija,igraci su ih slusali svi su imali predavanja svaki od vodja a i na kraji se posebno pricalo sa kosoricem i vecom.Igraci su svjesni svega i nadam se da cemo slavit u subotu svi zajedno u dolini. VOLIM TE ZELJO
I sa njima dvojicom i sa Bekrićem, Lendrom... uglavnom rekao sam, ovakve vrste razgovora apsolutno podržavam i drago mi je da je došlo do ovoga.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Rammus
Kontakt:

sri avg 17, 2016 2:04 pm

Eto i da je Kostić loš, najgori trener na svijetu i da je uprava ista takva, ti kao igrač moraš davati svoj maximum svaku utakmicu, kada navijači to vide onda ćemo tražiti smjenu i uprave i Kostića i svakog ko je kriv. Naše trenutno stanje je da mi ne možemo procijeniti kakav je Kostić uopšte kada igrači neće da igraju, kada počnu igrati i ispoštuju svoj dio zadatka i ako ne bude išlo, ja prvi ću tražiti i podržati smjenu Kostića.

GoodisonPark
Kontakt:

sri avg 17, 2016 2:05 pm

KrajPrice je napisao/la:Dobitna formacija za Zrinjski:

Veca

S.Stevanovic Bocca Aco Bevab

Ugljesa Secer

M. Stevanovic Bekrija Husic

Lendric
Jučer sam napisao isti ovaj sastav uz podugačko obrazloženje, samo sam ja napisao Fejzić na golu i Husić bi bio bek a bevab krilo ;)
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Neandertalac

sri avg 17, 2016 2:08 pm

GoodisonPark je napisao/la:

Veca

Ugljesa Secer

Lendric
Jučer sam napisao isti ovaj sastav uz podugačko obrazloženje, samo sam ja napisao Fejzić na golu i Husić bi bio bek a bevab krilo ;)
I ja, nesto slicno.

4 3 3, nekako za roster koji imamo ta formacija izgleda najidealnije.
Naravno meni/ nama kao laicima.

Grbavica@ To ne znaci da su to bili dobri potezi, je li tako?
A opet, rezultati pricaju svoju pricu.
Željeznicar za život cijeli!

KrajPrice
Kontakt:

sri avg 17, 2016 2:09 pm

Veca

Ugljesa Secer

Lendric
Ja vjerujem da bi bilo bolje nego inace, a Husic mi se cini agresivniji i brzi od Bevaba.
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

sri avg 17, 2016 2:14 pm

Normalno da nisu bili dobri potezi, imali smo igrača manje svaku utakmicu, kao što i sad izgledamo sakati.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

SWRA_1921
Kontakt:

sri avg 17, 2016 2:15 pm

slika

avlami97
Kontakt:

sri avg 17, 2016 2:16 pm

Neandertalac je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Šta kažeš Vinko iskoristio naše mane? Jel to ti znaš nešto što mi ne znamo?
Ma ovaj, Pavic iz Viteza.
Lapsus.

Ko mi kaze da Vitez ima bolju ekipu taj je lud. Cisto izgubljena utakmica na relaciji Kostic/ Pavic.

Hbga ispade Vitez europska ekipa, na terenu u skoro svakoj sekundi stajali bolje od nas. Do koga je to?
Igrači su MORALi pobjediti Vitez i bez TRENERA. Morali su pobjediti u bilo kojoj formaciji da su izašli. Pobijedili bi da su htjeli igrati, kako im je naređeno. Pobijedili bi da su samo htjeli trčti i boriti se.

Počatak utakmice je pokazao da je Vitez stigao da primi što manje golova. Nije Kostić kriv, zbog hajmo reći, loše postavke-formacije. Krivi su igrači-manekeni koji nisu pokazali, žar, želju, trku, borbenost. To je kraj priče.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

GoodisonPark
Kontakt:

sri avg 17, 2016 2:19 pm

KrajPrice je napisao/la:

Veca

Ugljesa Secer

Lendric
Ja vjerujem da bi bilo bolje nego inace, a Husic mi se cini agresivniji i brzi od Bevaba.
Sigurno, ali je po meni Dino tehnički potkovaniji zato sam ja stavio Husića beka da se može ubacivati iz drugog plana, a Bevaba na krilo da bi mogao dodatno pomoći našoj vezi ulascima u sredinu.

Ali kako god složio bih se da bi ovo moglo biti fino rješenje po lijevoj strani ;)
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

nookey
Kontakt:

sri avg 17, 2016 2:25 pm

avlami97 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Šta kažeš Vinko iskoristio naše mane? Jel to ti znaš nešto što mi ne znamo?
Ma ovaj, Pavic iz Viteza.
Lapsus.

Ko mi kaze da Vitez ima bolju ekipu taj je lud. Cisto izgubljena utakmica na relaciji Kostic/ Pavic.

Hbga ispade Vitez europska ekipa, na terenu u skoro svakoj sekundi stajali bolje od nas. Do koga je to?
Igrači su MORALi pobjediti Vitez i bez TRENERA. Morali su pobjediti u bilo kojoj formaciji da su izašli. Pobijedili bi da su htjeli igrati, kako im je naređeno. Pobijedili bi da su samo htjeli trčti i boriti se.

Počatak utakmice je pokazao da je Vitez stigao da primi što manje golova. Nije Kostić kriv, zbog hajmo reći, loše postavke-formacije. Krivi su igrači-manekeni koji nisu pokazali, žar, želju, trku, borbenost. To je kraj priče.
tako je, ljudi se postavili u bunker i kontam da ih je samo pročepiti, kad prc

Zeljo1921
Kontakt:

sri avg 17, 2016 2:31 pm

Kakva je ovo zezancija za direktora omladnskog pogona? Dobar onaj portal samo doljevaju ulje na vatru.

cikazubo
Kontakt:

sri avg 17, 2016 2:32 pm

Tica kako je dosao tako je i otisao.. Svasta.

delinjo
Kontakt:

sri avg 17, 2016 2:32 pm

ali mi je prejako ovo kaze ja pitao Fejzica i rekao da je sve uredu ...mislim sta ocekujes da ti kaze jeste upravu si mi bojkotujemo sve i svasta,boli nas ***** za sastanke...mislim ne razumijem kada neko igraca pita u vezi toga ...to kao Mirso sto je pitao Secera....ej secere brate bojkotuje li vi Kostica :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.

Prijava