Ja kažem ako je istina da su igrači okrenuli leđa treneru onda je sigurno raspad jer tu borbu niko nije dobio. Opet kažem nadam se da nije tako dramatično.Leon_Professional je napisao/la:Ni u kom slucaju nije rijec o raspadu. Previse se teatralno prica o ovome.Rodom s mejtaša je napisao/la:Ako je dotle došlo onda smo mi raspad sistema. Jbg-a baš nam se ne da, raspadosmo se, a nije ni počelo. Stvarno za ne povjerovati šta se nama dešava.Jaozinho22 je napisao/la:Trebali su uzet Vecin mobitel, frajer na mobitelu drži sliku Jesica kako skida masku na kojoj je lik Kostica i to mu je zanimljivo, plus ga ismijava da je glupan.
Od danas od mene Fejza ima punu podršku naspram onog klauna i "Željinog djeteta"
Bravo za Manijake svaka čast
Mada sami sebe smo pobijedili. Imamo prilicno jaku ekipu, ali sami sebe smo pobijedili zbog ovog odnosa igraca.
Svaka cast navijacima pa su odrzali sastanak na fin nacin. Prvo ide ovako na kulturan i lijep nacin, poslije cemo vidjeti. Navijaci su ti koji igrace dizu u nebesa, pjevaju pjesme, ali navijaci su ti s kim se ne moze igrati. Povjerenje polako curi.
Ja ni u jednoj izjavi nisam cuo da je Kostic podcijenio ligu. Cak vise, upozoravao je na svakog protivnika. Nema smisla da pricate tako o Slovencima, eto isti ste kao i igraci. Svasta, ovo je ludilo neko. Nek nam je Bog na pomoci.
Još je neko isto tako guro igrače na pogrešne pozicije pa se tako dešavalo da lijevog veznog igra Zeba, Svraka, Bekrić, kao i Rovčanin. Nemoj Boga ti.Neandertalac je napisao/la:Zato napadac moze igrati lijevog veznog. To sto su on i bek beskorisni i naprijed i nazad je do njih a ne do pogresnog izbora igraca i postavke.
I sa njima dvojicom i sa Bekrićem, Lendrom... uglavnom rekao sam, ovakve vrste razgovora apsolutno podržavam i drago mi je da je došlo do ovoga.1987 je napisao/la:Nemojte pricati neke lazi i nebuloze,maloprije sam pricao sa fejzicem koji mi je komsija,igraci su ih slusali svi su imali predavanja svaki od vodja a i na kraji se posebno pricalo sa kosoricem i vecom.Igraci su svjesni svega i nadam se da cemo slavit u subotu svi zajedno u dolini. VOLIM TE ZELJO
Jučer sam napisao isti ovaj sastav uz podugačko obrazloženje, samo sam ja napisao Fejzić na golu i Husić bi bio bek a bevab kriloKrajPrice je napisao/la:Dobitna formacija za Zrinjski:
Veca
S.Stevanovic Bocca Aco Bevab
Ugljesa Secer
M. Stevanovic Bekrija Husic
Lendric
I ja, nesto slicno.GoodisonPark je napisao/la:Jučer sam napisao isti ovaj sastav uz podugačko obrazloženje, samo sam ja napisao Fejzić na golu i Husić bi bio bek a bevab kriloKrajPrice je napisao/la:Dobitna formacija za Zrinjski:
Veca
Ugljesa Secer
Lendric
Ja vjerujem da bi bilo bolje nego inace, a Husic mi se cini agresivniji i brzi od Bevaba.GoodisonPark je napisao/la:Jučer sam napisao isti ovaj sastav uz podugačko obrazloženje, samo sam ja napisao Fejzić na golu i Husić bi bio bek a bevab kriloKrajPrice je napisao/la:Dobitna formacija za Zrinjski:
Veca
Ugljesa Secer
Lendric
Igrači su MORALi pobjediti Vitez i bez TRENERA. Morali su pobjediti u bilo kojoj formaciji da su izašli. Pobijedili bi da su htjeli igrati, kako im je naređeno. Pobijedili bi da su samo htjeli trčti i boriti se.Neandertalac je napisao/la:Ma ovaj, Pavic iz Viteza.LARS1921 je napisao/la:Šta kažeš Vinko iskoristio naše mane? Jel to ti znaš nešto što mi ne znamo?
Lapsus.
Ko mi kaze da Vitez ima bolju ekipu taj je lud. Cisto izgubljena utakmica na relaciji Kostic/ Pavic.
Hbga ispade Vitez europska ekipa, na terenu u skoro svakoj sekundi stajali bolje od nas. Do koga je to?
Sigurno, ali je po meni Dino tehnički potkovaniji zato sam ja stavio Husića beka da se može ubacivati iz drugog plana, a Bevaba na krilo da bi mogao dodatno pomoći našoj vezi ulascima u sredinu.KrajPrice je napisao/la:Ja vjerujem da bi bilo bolje nego inace, a Husic mi se cini agresivniji i brzi od Bevaba.GoodisonPark je napisao/la:Jučer sam napisao isti ovaj sastav uz podugačko obrazloženje, samo sam ja napisao Fejzić na golu i Husić bi bio bek a bevab kriloKrajPrice je napisao/la:Dobitna formacija za Zrinjski:
Veca
Ugljesa Secer
Lendric
tako je, ljudi se postavili u bunker i kontam da ih je samo pročepiti, kad prcavlami97 je napisao/la:Igrači su MORALi pobjediti Vitez i bez TRENERA. Morali su pobjediti u bilo kojoj formaciji da su izašli. Pobijedili bi da su htjeli igrati, kako im je naređeno. Pobijedili bi da su samo htjeli trčti i boriti se.Neandertalac je napisao/la:Ma ovaj, Pavic iz Viteza.LARS1921 je napisao/la:Šta kažeš Vinko iskoristio naše mane? Jel to ti znaš nešto što mi ne znamo?
Lapsus.
Ko mi kaze da Vitez ima bolju ekipu taj je lud. Cisto izgubljena utakmica na relaciji Kostic/ Pavic.
Hbga ispade Vitez europska ekipa, na terenu u skoro svakoj sekundi stajali bolje od nas. Do koga je to?
Počatak utakmice je pokazao da je Vitez stigao da primi što manje golova. Nije Kostić kriv, zbog hajmo reći, loše postavke-formacije. Krivi su igrači-manekeni koji nisu pokazali, žar, želju, trku, borbenost. To je kraj priče.